124119
-
#105094 Neked is és mindenkinek kellemes Húsvétot! -
#105093 Sajnálom a veszteségeidet, viszont az emberi butaságról nem a játék tehet. Megszámlálhatatlanszor elhangzott már, hogy nem hagyjuk ott a karakterünket csak rámpán lépcsős helyen stb. Ráadásul non-PvP még előnyösebb is mert itt legalább van olyan hely ahol otthagyhatod a karidat. PvP-n sehol nem hagyhatod ott.
Nem beszólni akarok és még jobban idegesíteni, csak rávilágosítani arra hogy nem jogos a felháborodásod.
Ha a pénztárcádat kiteszed egy padra és otthagyod nem az a hibás aki elviszi.
-
Noodlee #105092 Szia Krapi!
Sok farfekvéses nyulat neked!
-
#105091 Én jártam Kazban mostanában és azt vettem észre, hogy nem szívesen parkoltam a folyosón. -
olattila #105090 Sziasztok!!!
Mentem en haza mindenkinek kellemes husveti unnepeket kivanok.
Lanyokanak sok locsolot :)
Fiuk locsoljatok meg hejetem is akit tudtok :P persze egy vider vizzel :)
Na minden jot talalkozunk 1 hetmulva jo hetveget meg sok mas ilyesmit :)
Elmentem.
Sziasztok. -
Noodlee #105089 Ott simán megy a PK. Én nem is mernék ott AFK lenni.
PH-n a jó, és talán egyetlen afk hely a depo fölött van. -
Noodlee #105088 azért 100 nincs, de akad még 1 pár. H
a ezeket észben tartod, akkor nem tudnak veled ki*%szni. -
silbor #105087 Persze és még 100 olyan fontos dolog van a játékban ami arról szól h. mit ne csinálj mert mások ki***nak veled és nekik semmi jó nem származik belőle mert csak élvezetből csinálják neked viszont keresztbe tesz :) -
silbor #105086 Gondolom a házat át lehet íratni másnak a nevére a guoldben h. ne vesszen el. Cattinak meg ki tudom fizetni a vételár felét kb. Persze nem hagyom elveszni.
Port hopban voltam a házam előtt. -
Noodlee #105085 Nem szeretnélek még jobban idegesíteni,de az egyik legfontosabb dolog a játékban, hogy ne legyél AFK olyan helyen, ahová tudnak lurolni/felkötelezni dögöket, vagy ahonnan téged tudnak ellökdösni/felkötelezni a dögökhöz.
-
#105084 Ööö.. :S
Szeretnélek emlékeztetni, hogy van egy ház a neveden. :S
Hol afkoltál? -
silbor #105083 Na ma este betelet nálam a pohár. LePKztak port hope-ban... h. hogyan azt nem tudom mert afk voltam. Mire visszaértem a géphez (kb. 4 perc lehetett)már végem is volt. Nekem elfogadhatatlan h. egy PvE szerveren más játkosoknak meg van a lehetőségük h. kinyírjanak és a megszerzett XP és loot (gold) arra megy el h. a blessingeket visszavegyem. Tudom h. ez így működik itt de akkor sincs kedvem az ilyen játékosok miatt szívni. Azt is tudom h. van aki tőlem sokkal többet is veszít a guildben (és azon kívül is) ilyen miatt és mégis játszik tovább. Nekem viszont ez játék lenne (az én szótáramban szereplő játékra gondolok) gondtalan, vidám szórakozás a szabadidőmben. A guild nagyon megad mindent a szórakozáshoz de a tibia többet elvesz mint amit ad. Nekem nincs erre kedvem.
Még 9 nap prémim van azután pihentetem a tibiát.
Tettem már ezt máskor is hasonló ok miatt. De mindig beleesek a tibia vonzásának csapdájába. Gyenge vagyok. :))
Nem azért írtam ide ezt mert anyázni akarom a játékot vagy h. sajnáltassam magam. Csak azért mert jó kiírnom magamból. :)
Még be-be nézek néha de azt hiszem ennyi...
De nektek jó játékot és gazdag lootot :) -
olattila #105082 vagy talan a ferfiakat szereti :P -
#105081 Ja, Ő kezdőknek quest kezdésre npc...
http://tibia.wikia.com/wiki/Towncryer -
#105080 Elfoglalt. -
#105079 17:12 Catti-bia [142]: hi
17:12 Towncryer: Sorry, I'm busy!
17:12 Catti-bia [142]: trade
17:12 Catti-bia [142]: quest
17:12 Catti-bia [142]: job
17:12 Catti-bia [142]: offer
17:12 Catti-bia [142]: bye
17:12 Towncryer: Bye.
Ő milyen npc? -
#105078 Post Quest-tel vagy Post Quest nélkül? :) -
#105077 160 goldnyira asszem :D -
#105076 jonak tunik, liberty baytol messze van ? :o -
Noodlee #105075 http://tibia.wikia.com/wiki/Ankrahmun_Tombs -
#105074 Ankrahmun lesz sztem prémis terület -
Noodlee #105073 Ankrahmun -
#105072 ezahelymerrevan? -
#105071 vele nekem is volt veszekedésem..remélem bannolták már vagy valami -.- -
Noodlee #105070 Úgy látszik, hogy a Greasemonkey zavar be.
Letiltottam, és így működik. -
taj #105069 mozobunt anyáztam akkortájt, aki mindig szivatta Halált, Darelt, Ramot és engem a geonál, ketten tréningeztünk, az meg jött, hogy I MUST TRAIN és harmaddiként mindig hamar legyakta a geot, akkor a resp 30-45 perc volt, szóval szerettük :D -
taj #105068 dies iraeből nyomott fel valaki, és adtam rá okot, hogy szeressenek :P
vagy egy velük haver polák tutor -
taj #105067 ó bakki, miután reklamáltam, hogy de hülyék, rájöttem, hogy én vagyok a hülye...
volt egy link a karikommentemben, csak már nem emlékeztem rá, régen raktam oda...az is ugyanarra az oldalra mutatott, gm securaqueen által copy-zott levélről készült képre :|
-
#105066 Viszont nálam meg minden böngészőben átlátszó a bal oldali menüsor :S -
#105065 Persze, hogy nem működik... vizsgálat indult az egész PG ellen. A vizsgálta ideje alatt kérjük mindenki maradjon a helyén! Ha be is logoltok, ne mozduljatok onnan! :) -
#105064 Nálam minden megy rendesen. -
Noodlee #105063 Jelentem a Guild oldalon nem működik egyik gomb sem.
Nem tudok állítani semmit az oldalon.
Otthon, és itt bent melóban is megnéztem.
Valaki jelentse már fel a Cipet plx. -
#105062 Mennyi eddig neked? :D
nekem 2 -
#105061 21:28 Angelia The Angel [47]: I BUY BEST SKIRTS 2K EACH!
Lányok, lehet sorba állni! Megveszi a legjobb szoknyát 2k-ért.. ha jól látom többet is vesz. De akkor miért best? :D
-
Husosfagyi #105060 hát, nem tudom ki szerethet ennyire :p
Végignéztem az idevágó topicot április 1-ig, és arra a következtetésre jutottam, hogy nem tutor nyomott fel.
Vagy gamemaster boardon valaki anonim, vagy pedig GM...
béke -
#105059 Ommagad.. Te aztán tudsz élni. :D
Engem még egyszer sem. :)
El vagyok maradva. :(
:) -
taj #105058 tudom, van némi sittes rutinom, szerintem messze engem bannoltak a legtöbbször a guildból :P
Account banished until Apr 12 2009, 17:53:32 CEST because of illegal advertising (advertising non supported links is a violation of rule 2c (char comment - erased))
Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Character: Tajpan
Reason: illegal advertising
Comment: advertising non supported links is a violation of rule 2c (char comment - erased)
Date: Apr 05 2009, 17:53:32 CEST
Until: Apr 12 2009, 17:53:32 CEST
Duration: 7 days
megjegyzem, tipikus cip, törölte a char commentem, amiben semmilyen reklám nem volt, és otthagyta a "linket" :DDDDDDD
-
#105057 tibia.com, login, és ott elmondja, pontosan miért bannoltak -
#105056 nemtom, nem én írtam a rendezőt és lusta vagyok forrásban turkálni :D -
#105055 látszik, hogy oda a prémem :(