124119
  • Arcor
    Neked is és mindenkinek kellemes Húsvétot!
  • Arcor
    Sajnálom a veszteségeidet, viszont az emberi butaságról nem a játék tehet. Megszámlálhatatlanszor elhangzott már, hogy nem hagyjuk ott a karakterünket csak rámpán lépcsős helyen stb. Ráadásul non-PvP még előnyösebb is mert itt legalább van olyan hely ahol otthagyhatod a karidat. PvP-n sehol nem hagyhatod ott.
    Nem beszólni akarok és még jobban idegesíteni, csak rávilágosítani arra hogy nem jogos a felháborodásod.
    Ha a pénztárcádat kiteszed egy padra és otthagyod nem az a hibás aki elviszi.
  • Noodlee
    Szia Krapi!

Sok farfekvéses nyulat neked!
  • CattiBrie
    Én jártam Kazban mostanában és azt vettem észre, hogy nem szívesen parkoltam a folyosón.
  • olattila
    Sziasztok!!!
    Mentem en haza mindenkinek kellemes husveti unnepeket kivanok.
    Lanyokanak sok locsolot :)
    Fiuk locsoljatok meg hejetem is akit tudtok :P persze egy vider vizzel :)
    Na minden jot talalkozunk 1 hetmulva jo hetveget meg sok mas ilyesmit :)
    Elmentem.

Sziasztok.
  • Noodlee
    Ott simán megy a PK. Én nem is mernék ott AFK lenni.
    PH-n a jó, és talán egyetlen afk hely a depo fölött van.
  • Noodlee
    azért 100 nincs, de akad még 1 pár. H
    a ezeket észben tartod, akkor nem tudnak veled ki*%szni.
  • silbor
    Persze és még 100 olyan fontos dolog van a játékban ami arról szól h. mit ne csinálj mert mások ki***nak veled és nekik semmi jó nem származik belőle mert csak élvezetből csinálják neked viszont keresztbe tesz :)
  • silbor
    Gondolom a házat át lehet íratni másnak a nevére a guoldben h. ne vesszen el. Cattinak meg ki tudom fizetni a vételár felét kb. Persze nem hagyom elveszni.
    Port hopban voltam a házam előtt.
  • Noodlee
    Nem szeretnélek még jobban idegesíteni,de az egyik legfontosabb dolog a játékban, hogy ne legyél AFK olyan helyen, ahová tudnak lurolni/felkötelezni dögöket, vagy ahonnan téged tudnak ellökdösni/felkötelezni a dögökhöz.

• CattiBrie
    Ööö.. :S

Szeretnélek emlékeztetni, hogy van egy ház a neveden. :S

Hol afkoltál?
  • silbor
    Na ma este betelet nálam a pohár. LePKztak port hope-ban... h. hogyan azt nem tudom mert afk voltam. Mire visszaértem a géphez (kb. 4 perc lehetett)már végem is volt. Nekem elfogadhatatlan h. egy PvE szerveren más játkosoknak meg van a lehetőségük h. kinyírjanak és a megszerzett XP és loot (gold) arra megy el h. a blessingeket visszavegyem. Tudom h. ez így működik itt de akkor sincs kedvem az ilyen játékosok miatt szívni. Azt is tudom h. van aki tőlem sokkal többet is veszít a guildben (és azon kívül is) ilyen miatt és mégis játszik tovább. Nekem viszont ez játék lenne (az én szótáramban szereplő játékra gondolok) gondtalan, vidám szórakozás a szabadidőmben. A guild nagyon megad mindent a szórakozáshoz de a tibia többet elvesz mint amit ad. Nekem nincs erre kedvem.
    Még 9 nap prémim van azután pihentetem a tibiát.
    Tettem már ezt máskor is hasonló ok miatt. De mindig beleesek a tibia vonzásának csapdájába. Gyenge vagyok. :))
    Nem azért írtam ide ezt mert anyázni akarom a játékot vagy h. sajnáltassam magam. Csak azért mert jó kiírnom magamból. :)
    Még be-be nézek néha de azt hiszem ennyi...
    De nektek jó játékot és gazdag lootot :)
  • olattila
    vagy talan a ferfiakat szereti :P
  • CattiBrie
    Ja, Ő kezdőknek quest kezdésre npc...

http://tibia.wikia.com/wiki/Towncryer
  • Bexter
    Elfoglalt.
  • CattiBrie
    17:12 Catti-bia [142]: hi
    17:12 Towncryer: Sorry, I'm busy!
    17:12 Catti-bia [142]: trade
    17:12 Catti-bia [142]: quest
    17:12 Catti-bia [142]: job
    17:12 Catti-bia [142]: offer
    17:12 Catti-bia [142]: bye
    17:12 Towncryer: Bye.

Ő milyen npc?
  • CattiBrie
    Post Quest-tel vagy Post Quest nélkül? :)
  • Bexter
    160 goldnyira asszem :D
  • DarkHorSe
    jonak tunik, liberty baytol messze van ? :o
  • Noodlee
    http://tibia.wikia.com/wiki/Ankrahmun_Tombs
  • Bexter
    Ankrahmun lesz sztem prémis terület
  • Noodlee
    Ankrahmun
  • DarkHorSe
    ezahelymerrevan?
  • Shiwo
    vele nekem is volt veszekedésem..remélem bannolták már vagy valami -.-
  • Noodlee
    Úgy látszik, hogy a Greasemonkey zavar be.
    Letiltottam, és így működik.
  • taj
    mozobunt anyáztam akkortájt, aki mindig szivatta Halált, Darelt, Ramot és engem a geonál, ketten tréningeztünk, az meg jött, hogy I MUST TRAIN és harmaddiként mindig hamar legyakta a geot, akkor a resp 30-45 perc volt, szóval szerettük :D
  • taj
    dies iraeből nyomott fel valaki, és adtam rá okot, hogy szeressenek :P
    vagy egy velük haver polák tutor
  • taj
    ó bakki, miután reklamáltam, hogy de hülyék, rájöttem, hogy én vagyok a hülye...

volt egy link a karikommentemben, csak már nem emlékeztem rá, régen raktam oda...az is ugyanarra az oldalra mutatott, gm securaqueen által copy-zott levélről készült képre :|
  • Arcor
    Viszont nálam meg minden böngészőben átlátszó a bal oldali menüsor :S
  • Son Ice
    Persze, hogy nem működik... vizsgálat indult az egész PG ellen. A vizsgálta ideje alatt kérjük mindenki maradjon a helyén! Ha be is logoltok, ne mozduljatok onnan! :)
  • Arcor
    Nálam minden megy rendesen.
  • Noodlee
    Jelentem a Guild oldalon nem működik egyik gomb sem.
    Nem tudok állítani semmit az oldalon.
    Otthon, és itt bent melóban is megnéztem.
    Valaki jelentse már fel a Cipet plx.
  • Bexter
    Mennyi eddig neked? :D
    nekem 2
  • Son Ice
    21:28 Angelia The Angel [47]: I BUY BEST SKIRTS 2K EACH!

Lányok, lehet sorba állni! Megveszi a legjobb szoknyát 2k-ért.. ha jól látom többet is vesz. De akkor miért best? :D

• Husosfagyi
    hát, nem tudom ki szerethet ennyire :p

Végignéztem az idevágó topicot április 1-ig, és arra a következtetésre jutottam, hogy nem tutor nyomott fel.
    Vagy gamemaster boardon valaki anonim, vagy pedig GM...

béke
  • CattiBrie
    Ommagad.. Te aztán tudsz élni. :D
    Engem még egyszer sem. :)
    El vagyok maradva. :(

:)
  • taj
    tudom, van némi sittes rutinom, szerintem messze engem bannoltak a legtöbbször a guildból :P

Account banished until Apr 12 2009, 17:53:32 CEST because of illegal advertising (advertising non supported links is a violation of rule 2c (char comment - erased))

Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
    Character: Tajpan
    Reason: illegal advertising
    Comment: advertising non supported links is a violation of rule 2c (char comment - erased)
    Date: Apr 05 2009, 17:53:32 CEST
    Until: Apr 12 2009, 17:53:32 CEST
    Duration: 7 days

megjegyzem, tipikus cip, törölte a char commentem, amiben semmilyen reklám nem volt, és otthagyta a "linket" :DDDDDDD
  • maerlyn
    tibia.com, login, és ott elmondja, pontosan miért bannoltak
  • maerlyn
    nemtom, nem én írtam a rendezőt és lusta vagyok forrásban turkálni :D
  • maerlyn
    látszik, hogy oda a prémem :(