124119
-
#105134 És szeretnél házat? -
#105133 3 hónapig még van prémem és nicns nevemen ház. -
Berselius #105132 Én már online vagyok :) -
#105131 Secura 870 -
#105130 Hogy hogy nincs online senki? -
#105129 inherited rights.. -
silbor #105128 :) nem mentegetem magam csak tisztázzuk az alaptalan "vádakat" :))))
Nem szoktam SOHA a házam előtt AFKzni. Amikor találkoztunk akkor is csak álldogáltam ott mert amikor tv-t nézek akkor tudom figyelni a monitort. Sonic mellett szoktam AFKzni Catti helyén (tőle örököltem a helyet:)))
Amikor PKztak akkor a kisebb gyerek felüvöltött az ágyában és keservesen sírni kezdett... a feleségem nyakig volt a kajakészítésben (na csak könyékig) így én ugrottam azonnal. Azt hittem 1 perc lesz az egész. De elhúzódott a csitítgatás. :)) van ilyen.
De nem szerettem volna fikázni a játékot és megsérteni senkit a kedven játékával kapcsolatban illetve mentegetni megam. Egyszerűen betelt a pohár. :) És lehet h. az "emberi butaságomból" fakad a baj de hát ilyen vagyok.
ui.: pénztárcát a padon hagyni "emberi butaság" lehet de elvenni onnan és eltenni bücselekmény (ha nagyobb összeg van benne). Itt a karit szabadon hagyni szintén butaság lePKzni viszont büntetlenül lehet (pedig mint a lopás emberi gátlás kellene hogy legyen megtenni) Szerintem.
de hagyjuk ezt. nem ér meg ennyi szót :D -
#105127 legyen aktív :) -
Noodlee #105126 Bebbye, Teccikerteni ? -
#105125 Előre bocsátom, nem bántani szeretnélek... tuti a ház előtt afkoltál, ahogy szoktál... Múltkor már rád szóltam, hogy ne tedd... kb 6 lépés mire fellépsz biztonságos helyre... gondolom láttál már pár PK-t... PH-ról rendszeresen "visznek" emberkéket PK-zni, akik "lusták" fellépni 1 kockát.
Minden esetre igazad van, nagy szemétség a PK. Sajnálom :( -
#105124 Egy prémis, lelkes, aktív játékost keresek, akinek nincs a nevén ház. -
Noodlee #105123 "körülbelül 1 óra 52 perc"
-
#105122 184 km – körülbelül 1 óra 52 perc
-
#105121 yeah :D -
-
#105119 Nem tudom. :) -
#105118 Rita is :)
én meg csak sima öntőformát láttam alapból..egy eldeformált c-armra és yalari legre emlékeztető valamit.. de így hogy mondjátok, szomorú öregnek és facnak is elmegy -
Noodlee #105117 Én meg egy páncél öntő formát, de biztos velem van a baj. -
Noodlee #105116 Erről jut eszembe!
Mikor találkozunk? :P -
#105115 Egy szomorú szakállas arcot látok benne -
taj #105114 Kellemes Húsvéti Ünnepeket minden tibioidnak!
Mati, Arcor: néztem vonatot, megbeszéltük tegnap este, kb. 18.30-kor érek Bp-re és 19.00 fele tudnánk elstartolni, nem tudom mennyi idő az utazás, de ti biztos sejtitek, majd jelentkezünk :P
-
#105113 Medusa... -
Noodlee #105112 Igen, elolvastam, csak nem volt róla infóm. -
Noodlee #105111 OMG!
Te ilyenekben is "kukit" látsz? -
#105110 Summer Update 2009 :) -
#105109 Kukit :)
-
Noodlee #105108 Medusa? -
#105107 Öntőformát -
Noodlee #105106 Én nem látom. Mit kell nézni? -
Berselius #105105 Rossz az aki rosszra gondol :P -
#105104 Igen, tudom.. de lehet, hogy van, aki ezt nem látja? -
#105103 Már amikor az update volt már telerikoltoztam hogy ott egy fa*z :D meg a két vasgolyó :D -
#105102 Ezen a kuki dizájnon nem fognak javítani?
Vagy csak én látom benne a kukit? -
#105101 "van a játékban aki arra rejszol"
:D:D:D
És milyen találó. :)) -
#105100 Ezen hosszasan lehet megint vitázni hogy ki a hibás a pk afk dolgokban.
Én véleményem az hogy mindketten hibásak.
Tudjuk, hogy rengetek pöcsfej van a játékban aki arra rejszol h a valakivel kibaszhat vagy igy szerez cuccot hogy pk-zgat. Szóval az infó adott volt. Anno én is sokszor áldozatul estem, igy magam bőrén megtanultam, hogy csak olyan helyen leszek afk ahonnan nem tudnak semmilyen helyre ellökdösni ahol árthatnak nekem.
Szoval itt az áldozat is hibás mivel tudta h milyen hely ez és mégis esélyt adott arra hogy áldozat legyen.
A másik odlalról felesleges vitázni abszolut hibás, és dögöljön meg a kutyájával együtt. -
kiscipi #105099 09:33 Elite Magik [141]: BUY RIGHT LEG
biztos kemény harc volt és elvesztette :)
-
Noodlee #105098 Szépen, és finoman fogalmaztál. -
Kicsi Tibi #105097 Neked is Ata! Ja, és mindneki másnak is kellemes Húsvétot! -
#105096 Tehát ha van egy lakásom, amit felszerelek tolózárral, lánccal, riasztóval, kutyával, biztonsági őrrel, kamerával... és ezek után betörnek hozzám (az ablakon bemászva a tetőtől olyan szögben, hogy a kamera nem látja, a kutyámat elaltatják, a riasztómat kikapcsolják).. akkor én vagyok a hibás, mert "rést" hagytam a pajzson. :) -
#105095 "Ha a pénztárcádat kiteszed egy padra és otthagyod nem az a hibás aki elviszi."
Ez egy érdekes mondat.
Lehetne rajta filozofálni. :)
Lehetne mondjuk csoportosítani a szavakat az "aki otthagyja" és az "aki ellopja" (vagy elviszi) részekhez: figyelmetlen, gonosz, jóakaró, élelmes, figyelmes...
Na, csak azt szerettem volna kihozni, hogy csak egy picit kell máshogy fogalmazni és "mást jelent" a mondat. Vagyis mást lehet kihozni a mondatból.