124119
-
taj #105414 annyi a lényeg, hogy érdemes a jobb oldali feljárón bemenni a wl-es szintre, fellépsz a lépcsőn, odajön egy-két wl, visszamész jobb oldalra a lépcső wl-ekkel átellenes oldalára, és hirtelen leugrasz a lépcsőn, majd hirtelen fel, és máris te vagy a nyílt oldalon, a wl pedig menekül előled, és bemegy a zárt részbe, ahol a kép alapján megölted
eddig szép, de ez az a mód, és hely, ahogyan nem szabad wl-t ölni (csak amikor bemész demonába), mert itt végig szemből kapod az áldást, és neked kell sarokba szorítani a szabadon bóklászó wl-eket, ami iszonyat nagy szívás
a technikát ellested valahonnan? biztos van youtube-on egy csomó demona videó, de ha nincs olyan, amin normálisan gyaknak, akkor nekünk volt felrakva tibicamünk, hogy hogyan kell wl-t gyakni, a technikán múlik minden :P becsalod magad után mindig ugyanabba a szobába (bal felső kis szoba), trappeli magát, megállsz átlóban, és lenyomod
ha van shooter, akkor tökéletesen oda tud lőni, csak amíg becsalod a wl-t, addig lehetőleg ne álljon túl közel, mert egyből rááll a vén tróger, amíg te a kis szoba legbaloldali mezőjén várod a wl-t, hogy besétáljon a legjobboldali mezőre, addig láthat téged a tőled balra levő lépcsős szobából a shooter, ha onnan elmozdulsz/sebződsz, akkor jöhet lőni
szóval érdemes néha videókat nézni, mert jó trükköket lehet másoktól tanulni, mi is videókból tanultunk anno Rammal :P
-
kiscipi #105413 homeles a csöves asszem de nem biztos -
#105412 Nagyon kitartó..
11:14 Vind Ladraton [21]: e
11:14 Vind Ladraton [21]: plis
11:14 Carina: Fine jewels, rings and amulets!
11:14 Odemara: This is a good day for buying gems! Come and see how they sparkle!
11:14 Odemara: This is a good day for buying gems! Come and see how they sparkle!
11:16 Vind Ladraton [21]: plis
11:16 Vind Ladraton [21]: spear
11:16 Vind Ladraton [21]: plis
11:16 Vind Ladraton [21]: spear
11:16 Catti-bia [142]: buy
11:16 Digger: Oh, Vind Ladraton is that you? You look inconveniently healthy.
11:16 Catti-bia [142]: exura
11:16 Catti-bia [142]: exevo con ""Arrow
11:16 Vind Ladraton [21]: w
11:16 Vind Ladraton [21]: e
11:16 Vind Ladraton [21]: plis spear
11:16 Vind Ladraton [21]: hs
11:16 Vind Ladraton [21]: s
11:17 Vind Ladraton [21]: rs
11:17 Catti-bia [142]: buy
11:17 Vind Ladraton [21]: plis
11:17 Vind Ladraton [21]: spear
11:17 Vind Ladraton [21]: no many
11:17 Bought 11x strong mana potion for 880 gold.
11:17 Vind Ladraton [21]: jm chack
11:17 Vind Ladraton [21]: jm pl
11:17 Catti-bia [142]: you can buy spear at shop
11:17 Vind Ladraton [21]: dsz
11:17 Catti-bia [142]: you can get mony from trolls
11:17 Vind Ladraton [21]: plis spear
11:17 Vind Ladraton [21]: jm no many
11:17 Vind Ladraton [21]: 0 gold
11:17 Catti-bia [142]: you can get money from trolls
11:18 Digger: Selling potions for humans and poison for undead creatures.
11:18 Vind Ladraton [21]: nie mam broni
11:18 Bought 9x strong mana potion for 720 gold.
11:18 Vind Ladraton [21]: no spear no many
11:18 Smiley: Spellssssssssss... druidssssssss....
11:18 Bought 9x strong mana potion for 720 gold.
11:18 Digger: Selling potions for humans and poison for undead creatures.
11:18 Vind Ladraton [21]: no spear 0 gold
11:18 Catti-bia [142]: i said: you can get money from trolls
11:18 Vind Ladraton [21]: 0 spear 0 gold
11:18 Vind Ladraton [21]: plis spear
11:18 Smiley: Spellssssssssss... druidssssssss....
11:18 Vind Ladraton [21]: jm chack
11:18 Bought 2x strong mana potion for 160 gold.
11:18 Vind Ladraton [21]: chack
11:18 Vind Ladraton [21]: jm
11:18 Vind Ladraton [21]: plis
11:18 Catti-bia [142]: are you homeless irl too?
11:18 Vind Ladraton [21]: spear
11:18 Vind Ladraton [21]: :(
11:18 Catti-bia [142]: and begging for food every day
11:18 Catti-bia [142]: poor country
11:19 Vind Ladraton [21]: PLIS
11:19 Vind Ladraton [21]: spear
11:19 Bought 8x strong mana potion for 640 gold.
11:19 Bought 8x strong mana potion for 640 gold.
11:19 Vind Ladraton [21]: 0 spaer 0 gold 0 arms
11:19 Catti-bia [142]: beggar
11:19 Vind Ladraton [21]: jm vhack
11:19 Catti-bia [142]: go and hunt
11:19 Vind Ladraton [21]: plis spear
11:19 Bought 4x strong mana potion for 320 gold.
11:19 Vind Ladraton [21]: 4
11:19 Vind Ladraton [21]: 2
11:19 Vind Ladraton [21]: 1
11:19 Vind Ladraton [21]: pis
11:19 Vind Ladraton [21]: stars
11:19 Vind Ladraton [21]: plis
11:19 Vind Ladraton [21]: :(
11:20 Vind Ladraton [21]: j'chack o spear o gold o eq
11:20 Digger: Selling potions for humans and poison for undead creatures.
11:20 Vind Ladraton [21]: plis
11:20 Vind Ladraton [21]: spear
11:20 Catti-bia [142]: hunt with fist trolls
11:20 Bought 4x strong mana potion for 320 gold.
11:20 Vind Ladraton [21]: :(:)
11:20 Bought 3x strong mana potion for 240 gold.
11:20 Digger: Selling potions for humans and poison for undead creatures.
11:20 Vind Ladraton [21]: :9
11:20 Vind Ladraton [21]: :(
11:20 Catti-bia [142]: exura vita
11:20 Vind Ladraton [21]: plis
11:20 Vind Ladraton [21]: 3 spear
11:20 Vind Ladraton [21]: hs
11:21 Vind Ladraton [21]: odam kase
11:21 Catti-bia [142]: sorry lil poor man :(
Kár, hogy nem tudok olyan kifejezéseket, hogy csöves, csóró.. stb. -
kiscipi #105411
poti nélkül warlock között rohangálni jaj de jó -
kiscipi #105410 Using one of 103 stone shower runes...
ezzel látom
most így elsőre bejött, tetszik csak nagyon gyorsan elfogyott a poti és nem túl sok mindent adtak. de partyban biztos jó -
#105409 meg rám :D -
#105408 Mindet nőre és alkoholra költötted? -
#105407 Hé! Oda megyek Veled! :) -
taj #105406 és hogyan teszed láthatóvá, ha nincs nálad explo és nem tudsz exorizni?
egyébként respect, remélem megszereted őket, legjobb lények egyike, legszívesebben nightmaret, warlockot és frost dragont gyaknék lev 200-ig, ha játszanék, és lenne rá pénzem :P (mondjuk lett volna rá pénzem 1 hónappal ezelőttig :P) -
kiscipi #105405 mert free vagyok :) -
#105404 mért vagy noob outfitben? :) -
kiscipi #105403
nagyon kemény ez a dög -
taj #105402 azért ez elég szomorú :S
ezek szerint van olyan ember a Földön, akire nézve nem sértés a bozgor kifejezés :P -
olattila #105401 nagyon sok kulonbseg nincs egy par masodperces elteres :P -
#105400 Hasonló. :) -
olattila #105399 -
-
#105397 Sajnálom, hogy nem érezted magad jól. Te vagy az egyetlen akitől negativ visszajelzést kaptunk, a többieknek jó volt így. Karen például kifejezetten heppy volt és azt mondták jó szervezés vezetés volt.
Én úgy érzem azt gondoljátok, minden questet lehet ugy kivitelezni mint a szotyi dolgokat hogy rárohanunk és mindenki ut vág amit ér. Aztán ha beszalad közénk nembaj majd tuléljuk.
Én viszont ugy gondolom jobb megszervezni még azt is hogy ki hol áll mert nagy jelentőssége lehet.
Nem kívánom folytatni a vitát, úgyérzem mindent korrektül és érthetően leírtam.
Értetek van a quest kiirás nem értünk. Mi elmegyünk 5-en is ha senki más nem jelentkezik. Sajnálom hogy így reagált rá a társaság.
-
#105396 én most ehez csak annyit mondok hogy amikor először mentünk be akkor a mindenki egyhelyben áll felálás volt és csak cammogtunk.
mikor már a trónterembe kellet lemenni akkor viszont ment midnenki szépen ésszel egy kupacba és ahova előtte egy óra alatt jutottunk le oda leszaladtunk 5 min alatt. Szóval ez a quest arra leeht hogy jó volt hogy gyakoroljatok de én úgy érzem hogy az aki lvl 60 on nem tud egy bansheeval elbánni az fejezze be a tibiát. Amugy annó mikor elkezdtem a questet mert ugye nekem már sok megvolt belőle akkor is csapattal mentünk Tajékkal és szépen ment midennki
az elején el lett modnava mindenkinek hogy nem szalad a lény után mert lehet tömeges ellenfél. Mindenki ment egybe ha jött valami egyből kapta az áldást és halt is. ja és a csapat kb úgy nézett ki hogy volt vagy 2-3 80+ emberke a többi meg mind kb 50-60 as szintü. Én emléxem 54 es voltam és sima liba volt. Szóval ezért nem értettem és nem értem most se hogy miért kellet ennyire vigyázba állni. Ja és Arcor az elején mikor mondtad hogy ne menjünk ok nem mentem és nem is mentünk. De amikor kb az első terembe bementünk és jött egy lény és azt löttük le rám akkor lett rámszólva. És ez kb ugy nézett ki hogy midnenki maradjon kusban senki nem öl, minden xp és loot a mienk ti meg majd sétáljatok végig amikor mondjuk hogy mi van. Én valóban kimaradtam a szervezésből mert csak véletlenül vagy 2 nappal hamarabb tudtam meg hogy lesz a quest és hogy a guild szervezi. Nekem teljesen egyértelmü volt hogy egy ilyen helyen nem fogunk sokat szorakozni lemegyünk megölünk midnent és kész a quest. Ésmondom bennem telejsen az volt hogy ez egy guild quest és hent lesz. Innen kezdve már az is furcsa volt hogy csak ti voltatok partiba mi nem. Már ha a poi quest volt emlegetve még ott is partizva voltunk. Jó ok lehet hoyg ez még az előt az idő elött volt amikor shared xp volt. Ja és természetesen a lootbol valószinüleg nem kértem volna mert végülis ilyenkor a blokker megérdemli. De ha visszaemlékeztek akkor régen akárhogy is mentünk questelni vagy csak sima team hent azért midneig fel volt ajánlva hogy na akkor akár még azt a 200 aranyat is osszuk el. Természetesen lemondott róla az ember és nem ezen múlott az ember boldogsága, de ezek akkor is fontos csapatdolgok voltak. És akárki akármit is mond innen kezdve az ember kirekesztve érzi magát a csapatból és csak egy kis semmi érzetet kelti az emberben.
na azt hiszem szólottam ufff lehet egyetérteni vagy fikázni szidni vagy elfogadni amit irtam. Mint már fent említettem én későn estem be a csapatba igaz de ez akkor is érdekes volt nekem. -
#105395 Would you transfer your character to another server for a fee?
yes, I would definitely move to another world.
67.04 %
I'm not sure, maybe I would use this service.
17.47 %
no, I would definitely not consider leaving my world.
11.79 %
I don't think that I would use this service.
3.70 %
ezek után esélyesnek látom, hogy idővel átjárhatóak lesznek bizonyos feltételek mellett a szerverek, hasonlóan a wowhoz -
olattila #105394 20:38 Kalapacs Pista [19]: szeva buzi
20:38 Kalapacs Pista [19]: :P
20:38 Nagy Krapekk [91]: mi van?
20:38 Nudd Mage [27]: adori vis
20:38 Kalapacs Pista [19]: semi
20:38 Kalapacs Pista [19]: :P\
20:39 Nagy Krapekk [91]: azert
20:39 Kalapacs Pista [19]: na csak azer
20:39 Kalapacs Pista [19]: buzi
20:39 Kalapacs Pista [19]: :P
20:39 Nagy Krapekk [91]: tudom h kezdii vagy ugy h vigyaz mit mondasz
20:39 Kalapacs Pista [19]: lol
20:39 Kalapacs Pista [19]: mert te hol vagy
20:39 Kalapacs Pista [19]: pesten
20:39 Nagy Krapekk [91]: lenyegtelen
20:39 Nagy Krapekk [91]: nem
20:40 Kalapacs Pista [19]: te buzi
20:40 Kalapacs Pista [19]: exura
20:40 Kalapacs Pista [19]: na jovan csak hujulok
20:40 Nagy Krapekk [91]: nem nagy varos kezdi mert ott elek en is ugy h el tudlak kapni
20:40 Kalapacs Pista [19]: na nem mondod komojan
20:41 Kalapacs Pista [19]: kezdin en az oreg istentol sem felek
20:41 Nagy Krapekk [91]: s ha igen?
20:41 Nagy Krapekk [91]: lol azt hiszed h olyan nagy fax vagy
20:41 Kalapacs Pista [19]: yaya
20:41 Kalapacs Pista [19]: buzikam
20:42 Kalapacs Pista [19]: ugy ijemkor mien szar hogy nem pvp
20:42 Kalapacs Pista [19]: ?
20:42 Kalapacs Pista [19]: szerusz buzi
20:43 Kalapacs Pista [19]: vagye buzi
es igy tovabb folytatta :) -
Kicsi Tibi #105393 Buhaha ott voltam tavaj kiránduláson:D -
#105392 A poi lényektől pedig azért nem vonatkoztattam el mert most erről a questről van szó azok fognak jönni.
Boberral kapcsolatban, még a quest elején el lett mondva a felállás. Akkor sem szólt hogy szeretne lődözni. -
#105391 nahde miért kell foggal-körömmel ragaszkodni egy felálláshoz ?
ha most elmennénk egy questre, ahova mondjuk sok 20-as jönne, és az utolsó pillanatban derül ki, hogy ráérek, tudok menni segíteni, akkor én is hátul kellene hogy szobrozzak a 20-asokkal ? egy kis rugalmasságot próbáljatok a dologba vinni.. én is tudom milyen car az, mikor 80-as szinten még egy ghoult sem tudok lelőni, mert az elől menő lvl 100-asok semmit nem hagynak, nemtom neked volt-e ilyen tapasztalatod, de engem eléggé frusztrált a dolog -
#105390 Csak most egyfolytában a banshee questen lovagolsz. Nem fogom harmadszor is leírni... ha az első kettőből nem érted meg a helyzetet.
Azt hiszen ennél világosabban már nem tudom elmagyarázni a dolgokat. -
#105389 Shiwo, arra nem lesz kapacitásunk tuti hogy ott hagyuk őket valahol és mi előre menve legyakjuk a respet.az lesz a szitu, Cipi és én elöl megyünk, utánunk jön tygep ha rajtunk átfutna valami, utána Arcor, és remélhetőleg még egy druid, és utána a csapat.
mögöttünk hátvédnek meg egy knight lvl 80+ szal
nem maradnak ki semmiből.
De azért ott lesznek durva lények! -
#105388 vonatkoztassatok el már a poi-s lényektől -.- banshee-n egy sem jön azok közül szembe...
amúgy speciel voltam már olyan helyzetben hogy pois lények jöttek szembe, volt annyi eszem, hogy manapajzzsal meghúzzam magam a hátsó sokorban, és onnan szórjam az áldást..s már az elöbb is írtam, hogy poi-s lényekbél értelemszerüen a low-levelek hátrébb maradnak..már amennyire low-level lehet egy quest, ahol poi-s lények jönnek szembe..azt mondjuk nem tudom, hogy mennyi az a különbség, ami már érdemleges arra, hogy valaki még arra se legyen méltó, hogy kellő távolságból szórja az ellent vagy gyógyítsa a blokkereket..
mondjuk egy 30-40-es kari elég alacsony oda, egy 60-70-es viszont már a hátsó sorokban megfér -
#105387 Shiwo, senki egy szóval sem mondta hogy aki eljön annak meg lesz mondva mit csináljon. Bárki jelentkezhet hogy szeretnék hentelni is, de emiatt miért kéne elvennünk a lehetőséget hogy valaki úgy is eljöhessen hogy csak szeretné túlélni?
Azt már leirtam Bobbernek miért mondtuk hogy maradjon a helyén. Quest közben nem változtatunk, tartjuk magunkat az eredeti felálláshoz.
Ha szól az elején hogy jön velünk elől akkor senki nem mondta volna hogy ne jöjjön. De az hogy közben elprerohangál és a többiek meg jönnek utána mert azt hiszik megyünk tovább az senkinek nem jó.
-
#105386 "nem azt mondom, hogy az első sorban menjenek, de együtt haladhat a csapat és a hátsó sorbol tudják szórni az áldást (nahjó, a nájtok nem, de hátvédnek elég egy kisebb nájt is), s érezhetik, hogy egy csapat tagjai, nem csak egyszerü szemlélők"
Nem tudom mennyi tapasztalattal rendelkezel DLnél erősebb lények terén (hozzáteszem én sem sokkal) de szerintem te még nem láttál olyan helyet ahol poi lények jönnek ez alapján ahogy elképzeled a dolgokat.
"dicséretes, ha a guild segít questeket csinálni, és csapathent van, de az ne abbol álljon a kisebbeknek, hogy "most itt várj, most itt várj, most itt várj" "
De igen ez most abból áll, mert így biztonságos. Hiába lett könnyeb a tibia elég átállósak az izmosabb poi lények, de nem csak azok, valamint soknak a legdurvább a terület sebzése.
Így legalább mindenkinek van lehetősége eljönni. Itt most az outfit a cél, és az hogy guilden belül együtt megcsináljuk. Bárki eljöhet és nem kell érte fizetnie mint egyébként kéne.
Lesz olyan is amikor mindenki aktivan részt vehet benne de ez most nem az a quest. Valamint lesz guild hent is ha van rá igény.
"amúgymeg én személy szerint inkább elmegyek egy questre X szinttel és hónappal késöbb, nem kerget a tatár, és nem halok bele, ha nem lesz fél éven bellül eszkimó-rucim..."
Tégy úgy, de nevárd el másoktól is. Mi azért szervezzük ebben a formában mert lehet más nem így gondolja és szivesen megszerezné most.
-
#105385 "Shiwo azért kell kisérő, mert egy lvl 70 alatti nem szívesen engedek demon és egyébb ott honos lény elé, de még egy nightmare elé se.
mert ha nem húz mondjuk stone skin amuletet akkor kb 2 kör az alat nem érek oda..."
- ezt meg is értem, eddig még egyet is értek vele, mindenkinek tudni kell hol a helye, főleg a rizikós részeken, de ne az legyen, hogy "itt várj, és még csak ne is tüsszents"
"Még nekünk is nagy oda figyelést igényel az a hely, és nagyon nagy rutint, amivel egy alacsonyabb szintű játékos nem rendelkezik."
- nah itt van a kutya elesve..pont Bob panaszkodott, akinek azért elég jó rutinja van már tibiából..ha még valami low-level panaszkodna, azt megérteném valamelyest, de ha már egy tapasztalt játékos is úgy érzi, hogy noobként kezelték, ott valami gigszer van
"A másik, mi így szervezzük meg, ha valakinek így nem felel meg, otthon marad. "
ez a hozzáállás viszont abszolute nem tetszik.. ez a "én így csinálom, így lesz punktum, és ha bármi ötleted/javaslatod/kifogásod van, azd dugd fel magadnak" ... ha valami elveszi a kedvem attól, hogy elmenjek egy questre, akkor ez a fajta hozzáállás, mikor noobnak néznek, ki arra se képes, hogy magától rájöjjön arra a nyilvánvaló tényre, hogy kemény helyen ne mászkáljon el egyedül, s jobb ha kusban marad, s még véletlenül sem fogan meg az ember fejében, hogy "jabammeg, lehet igaza van"
én örül neki, hogy próbáltok egy kis életet vinni a guildba, sőt támogatom az ötletet, csak annyit kérek, hogy kicsit a hozzáálláson változtassatok, mert így külső szemlélőként tök úgy tűnik, mintha lenéznétek a kisebb szintüeket, újabb játékosokat, lámának tarva őket..bízom benne, hogy ez nem így van, s szerintem ti sem szeretnétek ezt mutatni magatokról..egy guild-hent vagy quild-questelés számomra nem azt jelenti, hogy minél hatékonyabban szerezzük meg a lootot és jól van, hanem a közös hentelés, ökörködés hangulata miatt marad emlékezetes egy-egy ilyen alkalom.. ha valakiben annyi marad meg, hogy "mentünk, vártam amig legyakják a lényeket, felszedtem a cuccot és kész", attól nem lesz olyan érzése, hogy "igen, mi egy guild vagyunk, egy társaság, egy csapat, együtt küzdünk, hülyülünk, stb..", pedig pont ezt az , ami hiányzik -
#105384 nem azt mondom, hogy az első sorban menjenek, de együtt haladhat a csapat és a hátsó sorbol tudják szórni az áldást (nahjó, a nájtok nem, de hátvédnek elég egy kisebb nájt is), s érezhetik, hogy egy csapat tagjai, nem csak egyszerü szemlélők
dicséretes, ha a guild segít questeket csinálni, és csapathent van, de az ne abbol álljon a kisebbeknek, hogy "most itt várj, most itt várj, most itt várj"
persze vannak olyan részek, ahol nem árt ha hátrébb marad, ez főleg magasabb szintü questeknél igaz, ahol olyan lények vannak (poi-s), amik sec-perc kinyírnak még egy 70-80-ast is... de például banshee-questen emlékeim szerint nem jött olyan lény szembe, amit fél perc alatt ne intézett el volna a csapat (max a warlock, ami húzos, meg a lelépés a királynőhöz)..
és nem tom te mennyire emlékszel, de amiken én voltam, ott a többség nem kolbászolt el agyatlanul, hanem együtt maradt a csapattal (nahjó, Kes tán volt olyan kamikaze, de más annyira nem :) )
megértem, hogy felelősnek érzed magad azok iránt akiket elviszel questre, de hogy ne csináljanak hülyeséget, s mászkáljanak el egyedül, az a saját felelőségük, viszont semmiképp nem kellene lebecsülni a kisebbeket..a tibia könnyebb lett, mint annó volt, mi még forstunk 40-en a GS-től, most meg gyanítom, hogy a legtöbb 40-es kari lesolozza, ha nagyon akarja (és nem csak stairhoppal), egy 60-as palát meg végképp nem kell félteni 1-1 banshee-tol
amúgymeg én személy szerint inkább elmegyek egy questre X szinttel és hónappal késöbb, nem kerget a tatár, és nem halok bele, ha nem lesz fél éven bellül eszkimó-rucim...
-
#105383 Végre szerzünk egy kis experienszt fórumozásból! :) -
#105382 Shiwo azért kell kisérő, mert egy lvl 70 alatti nem szívesen engedek demon és egyébb ott honos lény elé, de még egy nightmare elé se.
mert ha nem húz mondjuk stone skin amuletet akkor kb 2 kör az alat nem érek oda...
attól hogy kísérő lesz, küldheti az sd t is akár t.k.m bánya ha van rá pénze, nekem csak jó, kevesebb potim.
Még nekünk is nagy oda figyelést igényel az a hely, és nagyon nagy rutint, amivel egy alacsonyabb szintű játékos nem rendelkezik.
A másik, mi így szervezzük meg, ha valakinek így nem felel meg, otthon marad. Vagy mehet a HP által szervezet questre, ahol kb annyit látsz hogy ott egy hulla ott egy hulla ott egy hulla, vagy annyit se mert bedobálják a mocsárba vagy lávába! -
#105381 Most viszont előre megy 2-3 high level és segít a kisebbeknek is. Nem vágom mi ezzel a bajod.
A te álláspontod szerint aki még nincs olyan szinten ne is foglalkozzon még pl norseman outfittel mert questelni csak úgy lehet menni ha mindenki az első sorban van? Vagy egy 62-es druid is álljon oda a poi lények elé ha szeretne magának egy questet?
Komolyabb questek igényelnek egy kis szervezést, nem lehet azt csinálni hogy 10 ember rohangál össze-vissza és gyakja amit ér, mint régen... -
#105380 Gyudron!
Bugy Lee :):):) -
#105379 hát nem tom..amikor annó együtt mentem Zakékkal (és voltunk vagy 10-en), akkor nem volt ilyen "mule" szerep, egyszerüen együtt haladtunk és lehengereltünk mindent ami jött szembe, nem ment előre 2-3 high level legyakni mindent..és low levelként a legtöbb embernek van annyi esze (legalábbis a magyarok közül) hogy nem kezd el elmászkálni messzire a többiektől.. a koordinált mozgásban meg sokat segít, ha esetleg hangkapcsolat van a csapattagok között (skype, teamspeak, bármi egyeb)
még úgy is ha nincs valakinek mikrofonja, legalább hallja a többieket..akinek meg van, az azonnal tud szólni, gyorsabb mintha bepötyögné
-
#105378 Jana vízilabda meccset szervez!
Részletesen:
Vízilabda meccs! -
#105377 Légyszi aki szeretne questekre/hentekre jönni majd akármilyen szerepkörben, az írja be tibia.com-on is! Azért csináltuk a boardot, hogy áttekinthetőbb legyen mert itt elspammelődik. -
#105376 Mivel egyáltalán nem én szerveztem nem tudom mi volt az előzmény. Azt az infot kaptam, hogy Matias Tygep és én takarítunk a többieknek akiknek nincs meg a quest. Mivel te nem jelezted, vagy nem jutott el mindenkihez az információ hogy hentelni is szeretnél ezért az utánunk kolbászolós csapatba kerültél. Ha pedig te elkezdesz bansheet ölni akkor a többiek is el fognak kolbászolni, mondván ha ő mászkálhat össze vissza akkor én miért maradjak a seggemen?! Valami rendszert kell vinni a dologba mert voltak kisebbek is akiknek egy banshee közelről azért még nem egészséges.
Még bele kell jönnünk a közös questelésekbe, a következőt még jobban megszervezzük! :)
Lehet jelentkezni, hogy csak kisérőként jösz vagy pedig segitesz a hentelésben is! Teljesen team hunt kivitelezhetetlen mert vigyázni kell azokra akik még alacsony szintűek az ilyen helyekhez, de szeretnék megcsinálni a questet.
Pannon Guardians Board
(bejelentkezés szükséges) -
kiscipi #105375 16:38 Using one of 17 great health potions...
16:38 Using one of 17 great health potions...
16:38 You lose 66 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
16:38 You lose 34 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
16:38 Using one of 16 great health potions...
16:38 You lose 66 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
16:38 You lose 29 hitpoints due to an attack by a stalker.
16:38 You lose 13 hitpoints due to an attack by a ghoul.
16:38 Using one of 15 great health potions...
kick és az utána következő pánik