124119
-
#105454 Zak neked meg kéne legyen az ice island,mert ha jól rémlik velem együtt toltad le.Ott volt még Ram,Gyud,asszem shiwo is,meg talán tygep.
Azért emlékszem,mert mindhárom blokkert be kellett tennem sioba,s össze vissza nyomogattam őket :-pp
De túléltük,s ez a lényeg.
Tényleg nem könnyű quest,de ha okosan csinálod,s mi úgy csináltuk (falnál osontak a spellcasterek,picit beljebb a blokkerkek),akkor nincs nagy baj. -
#105453 Hogy belépésnél megkérdezi, használsz-e bot programot.. :) -
#105452 Ha ez az ára engem annyira nem zavar. Hátha kevesebb botter lesz. Úgyis csak egy adat vagyok a sok közül meg nemhiszem hogy akkora befolyással lesz az életemre az hogy a cip tudja milyen dolgokat használok.
Meg nem tudom milyen más megoldás lehetne amivel ki lehet szűrni mondjuk a gép előtt ülő bottereket. Ez egész jónak tűnik. -
#105451 Pecs:
Software: Type of your operating system and language settings
Hardware: Your memory (RAM), processor (CPU), graphics card and video settings
1. Nem értem a Cipnek mi köze a hardveremhez és szoftveremhez? Ettől nem lesz jobb, gyorsabb a Tibia... (további agyalás a 2. pontban)
2. Ez egyetlen dologra jó csak szerintem (amit részben nem bánok): Tuti lenyúlja a Cip mondjuk a winchester serial numberét is... hogy ez miért jó? Ha valakit bot progi használaton kapnak, akkor később könnyebb beazonosítani, hogy még milyen accountokkal gémel a player. Ergo könnyebb felderíteni... -
#105450 Valamint Jana szervez vizilabdameccset.
Bővebb info szintén a guildboardon:
vizilabda -
#105449 Questet hirdetünk Arocorral és Matiasszal főleg PG -nek, de lehet hozni barátokat mértékkel.
The ice Islands Qwest utolsó 3 részét csinálnánk meg. Odáig egyénileg kéne eljutni.
De segítünk ha kell a többi részben is.
Jelentkezni itt (bejelentkezés után látható a forum/guildboards alatt):
guildboard -
#105448 ma nem beztos -
#105447 Leszel online? -
#105446 Igen? :)) -
#105445 -
Noodlee #105444 Remek :P -
#105443 zak, noodlee, szotyika, magyar, kopter :D -
Noodlee #105442 aham -
#105441 Melyik legyen a 'fő' név? Zak? -
Noodlee #105440 zak, de akkor már a noodlee is jöhet a nevemre :P -
#105439 Helyes! :)
És milyen néven szeretnéd? :)
Amúgy nálam ez úgy van, hogy az azonosítóm catti, és beállítottam, hogy a catti-bia is hozzám jöjjön. Gondolom, így beállíthatok még sok más aliast. De talán e kettő éppen elég lesz nekem. :)
És van egy default tibia [kakac] tibia [ponty] hu is.
Ez eddig kettő az 50-ből. -
Noodlee #105438 Jelentkezem! :) -
#105437 Sziasztok!
Folytatom az előbb megkezdett üzenetet.
Először is mától érvényes és Tele által készített weboldalra mutat a tibia.hu domain. Jipi!
Viszont van még egy dolog: a tibia.hu domain e-maileket a Google kezeli, így lehetőség van 50 darab e-mail cím kiosztására, melyek végződése tibia.hu. Lehet gondolkodni, hogy ki szeretne ilyet és ha nagy az igény, akkor kinek lehessen joga kapni.
Catti -
#105436 16:54 You see Tajra (Level 32). He is an elder druid. He is Vice Leader of the Secura Figthers. -
#105435 Na, azóta be sem tőti a karakterlistát. -
#105434 o.0
-
Noodlee #105433 "Downloading new program version" -
#105432 Nekem az olyan ragok tetszenek, melyek városok nevei után vannak.
Megyek Thaisba.
Megyek Edronra.
Megyek Venore-ba.
Megyek Carlinba.
Megyek Port Hope-ra.
Megyek Yalaharra.
Stb :)
Én ezeket így mondom. De mindenki máshogy. :) -
Noodlee #105431 Hmm...
Belegondolva akkor sem lenne az :P -
Noodlee #105430 Miért lenne "Guildok" ?
Ha úgy ejtenék, ahogy írjuk, akkor az lenne.
Már egy párszor megfigyeltem, hogy pár pefrekt angolos ilyenekbe belecsúszik, de még nem jöttem rá, hogy miért. :) -
#105429 [gildek] -
#105428 "Guildek listája"
nem guildok ? -
#105427 fagyi péntek kéne questelni 6 körüli kezdéssel -
#105426 -
#105425 Hát, akkor egészségünkre!
http://tibia.hu/
-
#105424 Tele: mi lenne ha a ~tibia részt nem tenné oda? Nem tudod beállítani? -
#105423 Én amúgy lehet, hogy állhatnék ebben a szituban egyel feljebb.. Bár nem tudom, milyen messze lő ő egyenesen. De nem nagyon éreztem, hogy megbibizett volna. -
#105422 Ki sem látszom a munkából. :D
-
taj #105421 és azért sétál be oda veled szembe, mert más szögből nem tud rádlőni úgy, hogy közben a távolságot is tartsa tőled -
taj #105420 az a trükk, hogy a bal felső miniszobába ha besétálsz, akkor utánadsétál a wl, te megállsz a legbaloldalibb mezőn, ő meg beáll a legjobboldalira, és akkor odamész hozzá, megállsz átlóban, és csak akkor állsz megint elé, mikor már pirosba menne, és futni akar -
kiscipi #105419 mondjuk a csillag aljába próbáltam beszorítani, a kis szobát asszam csak 1szer használtuk de ugye nem lehet kapásból profin nyomni :P -
kiscipi #105418 most voltunk lent Cattival egész jól ment (szerintem) csak 1-2 helyen ugye duplán volt és szórták az áldást rendesen, de sikerült megoldani :) -
taj #105417 mert előfordul, hogy nem veszed észre, és 2-3 wl sétál utánad, téged betrappel az egyik egy szummonált stone golemmel, és a másik elindul új célpontot keresni, ez az a pont, amikor a noob spellcasternek nem esik le, hogy baj van, és lövi az sd-t, fel se tűnik neki, hogy közben csillagszóróvá változott körülötte minden, aztán megpróbál futni, de annyi esze nincs, hogy exurázzon, mert paralizálva van, és "exurát minek nyomjon manapajzzsal", aztán persze meghal, mielőtt elérné a lépcsőt :P
szóval érdemes neked figyelni, hogy egynél ne húzz be több warlockot egyszerre, mert neked kell egyedül kivágnod magad onnan a végén :P -
taj #105416 és ha jó volt a resp, akkor én a székekből a középső északi szoba kijáratához raktam egy vonalat, hogy lássam, ha onnan is jön egy invis wl, és a déli nagy terem északi felében is építettem ilyen vonalakat, ha odébblökte vki a széket, akkor tudtam, hogy jön utánam onnan is egy wl... -
taj #105415 és Bex-szel is videókból tanultunk, de azt a 18+ topikban fejteném ki inkább :P