Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom pontosan melyik démonnál, de valószínûleg írja 😊
Igen, az új részen van démon, a magician negyedben, a -2. szinten, tehát a hellspawnok és a plaguesmith-ek alatt!
Anki depó: spot ismeretlen, viszont több géprõl is ugyyanaz a hiba, és csak azzal az egy karakterrel...
szerintem CM-es karakter reset lesz a vége - ha lehet olyat kérni.
Egyébként, ha van ilyen crash reportod, azt komolyan szokták venni.
Ezért vannak a hotfixek is szerintem.
Normál idõszakban napi ~10 reportot kaphatnak, legalábbis az alapján ahogy a múltkor az egyik fejlesztõ reagált a teszt fórumon.
Ha van türelmed, akkor menj oda valakivel és kresseld le a kliensed, majd írj nekik valami szépet 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Melyik démonos résznél? No nem mintha démonozni készülnék. 😊
Az új részen van démon?
Anki depo? Melyik sqm? Ki a karakter? Hh nem tudnak semmit tenni???
Mesélj!
[/spam]™
Továbbá, van mostanában rengeteg bug - démonos résznél is például.
Az egyik srácot tegnap vágta ki szokásos Tibia Player errorral - Catti, gondolom te is ilyet kaptál...
Thou art a very pleasant little rabbit.
BUG
Az új városban a nyugati kijáratnál az elfes résznél, ami alatt süsüs rész van... mászkáltam, kolbászoltam és az 1. szinten a sarokban kaptam egy error reportot és kivágott mint macskát.
A reportba csak annyit írtam, hogy: -.-, mivel ugye fontosabb volt minél elõbb visszakerülni a gémbe. De enemi szerencsére semmi nem volt, bár nem tudom, hogy 3 elf mit tudott volna kezdeni velem.
Na, mindegy. Lényeg, hogy olyan bug volt, hogy kivágott. Úgy mint anno a keleti tombban volt Ankban (azóta sem voltam ott).
Miután beléptem, szint reset volt, hullák eltûntek..
Szóval vigyázzatok!
Catti
[/spam]™
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
venoreban összesen nincs annyi dragi szerintem 😄 elf city-vel együtt sem 😄 olyan 40-41 körül van csak, ha jól emlékszem
😄
Szeretem az ilyen és hasonló értelmet sugárzó játékosokat.
(Márha ezt neked mondta a semmiért.)
[/spam]™
23:06 Incisive <12>12>: nub
Ilyen gyorsan terjed a hírem? Már elég csak belépnem és mindenki megismer. 😄 😄 😄
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Today, GM Sharodan and GM Ryller have taken off their blue cape and resigned from the gamemaster position. We would like to thank them very much for their help and efforts and wish them good luck for the future.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Mindenkinek.
Csak a tiéd utolsó üzenet volt, ami megindított.
Kis Csacsi! 😊)
Nem! Nem láma! 😄
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
[/spam]™
[/spam]™
Tegnap voltak vagy 4-5-en, aztán hirtelen eltûnt mindenki.
Majdnem belefulladtam a zombikba :]
[/spam]™
A sebzés neve "divine hit"
Én belépek, aztán úgy is kidob, nem érdekel, de én akkor is 30 percet fürdök..
Be kell lépni, gyakni. És után kilépni. Afkolni nem szükséges.
[/spam]™
Van ez az aromor Skullcracker Armor és azt monsja,hogy detah +5%, holy -5%.
Ha jól tudom 1 darab lénynek sincs holy alapú támadása,csak a paláknak.
Így ennek semmi értelme Non-Pvp serveren,nem? illetve ez azt jelenti,hogy negatív tulajdonsága nincs.
De lehet rosszul tudom....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
elég közeliek a helyszínek.
Ha 10 percenként mást gyakni van kedved, akkor ez a hely valóban a legjobb 😊
Arról nem is beszélve, hogy a depó/fluid árus mindenhonnan kb 3 percre van, ami nem egy utolsó szempont, ha esetleg vissza kell futni fluidért/lootot lerakni.
Update után feljöttem egy kicsit körbenézni az új szigeten és azt kell mondjam hogy visszakaptam a játékkedvem. Noobok még mindig vannak, de majdnem annyi gyaknivalót raktak be, mint az eddigi összes együttvéve, szóval nincs senki rászorulva hogy a másik lényét ölje. Mindenféle lény van amit csak el tudsz képzelni és kb 1 perc az út a depotól.
Ha van fél óra szabadidõm, nem telik el azzal a fele hogy odamegyek a hunthelyre...
Érdemes megnézni a szigetet, biztos tetszene <#kacsint>#kacsint>
én pls tegnap is megpróbáltam csak a hecc kedvéért belépni de amikor megint 190-rõl kezdett visszaszámolni akkor kicst elkeseredtem😊
kb 30 perc alatt lement ugy 35 körülre de ott már végképp nem haladt a dolog ugyhogy megint feladtam😊
viszont reggel most egy kis karakterfentartás erejéig sikerült bejutnom😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
a tököm tele volt már vele, hogy 12-15 perces ciklus szerint kellett mindent csinálnom
...nagyon jó mondás volt. <#worship>#worship>
Azt hiszem ezt a mondatot nagyon eltaláltad. Gratulálok.
-1*enni
hazaesek munkából, vacsi, utána pedig: heti 2 spanyol, 1 fallabda, 2 gyúrunk vazze szakkör, ami után mehetek is egybõl aludni, ha másnap érdemi agymunkát akarok végezni, és nem mosott xar akarok lenni a munkahelyen
hétvégén meg olyan hétvégés dolgokat csinálok (rokonozás, spanyol lecke, takarítás, elmászkálás itthonról ide-oda, gyümölcsfa metszés, ajándék vásárlás, téli gumi csere, olvasás, mozizás stb.)