Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maerlyn
olyan tényleg volt, up utáni elsõ napon, egy szegény gyerek odament és elkapta egy tízszeres szorzóval sebzõ teki 😄

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
De hova tesz?

[/spam]™

CattiBrie
12:54 Zoltan: Congratulations. You forgot the spell 'Swift Foot', but now know the spell 'Sharpshooter'. Use it wisely.

De én nem felejtettem l!

Ez hülyeség! >😞

[/spam]™

maerlyn
nem hal meg, nem pukkad ki, nem találkoztam vele, de tudom, hogy van

helyváltoztatásra 😛

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

CattiBrie
12:46 You see Seroka (Level 38). He is an elder druid.

Hajacska 😊

[/spam]™

CattiBrie
12:43 Your depot contains 2953 items.

Hm. 😊

[/spam]™

CattiBrie
12:38 You see Fosfin (Level 68). He is a druid. He is Rosseta Stoned of the Tool (Visca el Barcelona).

Namelock? 😊

[/spam]™

CattiBrie
Sámli, és már szpellkaszterek:

http://tibia.wikia.com/wiki/Focus_Cape

Ilyenem van eladó.

Attributes: Arm:9, magic level +1

[/spam]™

CattiBrie

😊))

[/spam]™

CattiBrie
Fagyi: A TP mire jó? :S

[/spam]™

CattiBrie
Drog:
Kocsmatöltelék NPC. Lehet hogy más lesz a neve…

Nem ártana..

[/spam]™

CattiBrie
Üres az egész bánya.. egy lélek nem jár erre (még). Most a király.

[/spam]™

Az algoritmus tetszik, de... én azt mondom hogy csökken a HP-ja.
A max HP az 65536, igaz, Taj? 😊 (Strategist rookon)

Tehát azt mondanám, hogy ha ~15 (hasra ütve) ütésbõl nem ölöm meg, akkor adom a listához a lény ID-t...

ejnye már megint mirõl beszélünk :]

Son Ice
És a legjobb az egészben... aki botol, úgysem olvassa a default channelt. 😄 Csak a normál playereket próbálják "megnyugtatni" ezzel? 😄
Azért kíváncsi lennék egy "GM egy napjára."

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
A múltkor kb. 6-ot bannoltak... azt hiszem be is másoltam ide SG-re a listát. Ebbõl 2 nem is létezett... csak nem szóltam... vagy elírta a nevüket, vagy csak "sunnyognak" a GM-ek néha. És amit tapasztaltam, hogy általában lvl 15-30 karaktereket bannolnak... Persze néha becsúszik 1-1 magasabb szintû is. De én hiszem is meg nem is, hogy valódi accountokat törölnek.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Utánajártam ennek a 600 playert bannolunknak, nem tudom, mondtam-e.

a 10 playerbõl akit kiírtak, 9 volt free accountos, a 10. nem létezett...

CattiBrie
Mert úgy állsz hozzá, hogy a botter és a normális player is okos. 😊
Sõt, úgy, hogy a botter okos, a sima player meg butább.
Míg a botter maga írja a programját, addig a sima player letölti a DDoS-t és nem õ írja. 😄

De amúgy van benne valami. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Kicsit kiestél a Tibia ritmusából.

[/spam]™

CattiBrie
Ebbõl is látszik, hogy az botol, aki nem rét hozzá. De meg is érdemli mind.

[/spam]™

Son Ice
Ha én bot lennék...:
- Hopp, megütöttem az enemit... és lõn... csökkent a hp-ja... király, akkor ez real enemi... gyakjuk le.
- Hopp, megütöttem az enemit... hümm... mi a f...? Nem csökkent a hp-ja... szuper... AddIgnoreID(AttackID).

És közben egy trénelõ player:
- Hümm, egy teknõs... ok, mivel nincs kettõ, most ez is jó lesz.
- Na jó, pisilek egyet, miközben ütöm.

- o.O mi a frász? Meghaltam??? Háde'... háde'... na honnan is tudom letölteni azt a DDoS programot?

CattiBrie
10:07 You see a ghost's tear.
10:07 You see a vampiric crest.

[/spam]™

ha Smith ügynököket tennének be a játékba, akik egy pillanatra átveszik az irányítást a normál lények felett úgy, hogy az ID változatlan maradna, és addig ABC-ként viselkednek, akkor mûködhetne, de egyszercsak veszélybe kerülne a Matrix, mert fellázadnának a Smith ügynökök és minden test felett átvennék az uralmat, akkor már csak NEO segíthetne

Thou art a very pleasant little rabbit.

és a plátói? 😛
Bex-szel mi nem jutottunk el a tövig részig sose, a mi szerelmünk tisztább volt ennél 😛 (legalábbis Bex részérõl, mert õ olyan kis ártatlan)

az ötlet szerintem nagyon jó, mert amíg ezt a lényt püfföli a bot, lenyom a többi maki (persze ha nem csipog a bot, hogy low hp, nem gyógyít addig, amíg el nem tûnik az abc lény stb.)
a gond csak azzal van, hogy ezeknek a lényeknek is van vmi ID-ja, ami alapján a bot ignorálni fogja, és a többi lénnyel foglalkozik csak

kellenének olyan gm-ek, akik nincsenek túlterhelve, és ráérnek a civil karijukon mászkálni, mert mi normal playerek 10-szer annyi botos csókát látunk, mint amennyit õ valaha fog a report windowjaiban, pedig azokkal is 3 óra lemaradásban vannak mindig 😛 csak hogy kibõl lesz gm, az is egy gyenge pont, mert bárki eljuthat a senior tutorságig rossz szándékkal is, és csinálhat úgy, mint aki lelkiismeretes ST...(UGYE FAGYI? 😄)

Igazából ígéretesnek indult az az update is, ami után elkezdték kiírkálni, hogy ma 600 bottert bannoltunk, de ez is csak azért mûködhetett, mert ennyire hülyék a tibia playerek. Az elsõ alkalom után már mindenki tudhatta volna, hogy ha a game vmi kis patchet letölt indulás elõtt, akkor nem szabad elindítani a botot, hanem meg kell várni a bot updatejét, és addig bot nélkül játszani (Farloék botját elég volt a játék indítása után bekapcsolni, és közben is ki lehetett bármikor kapcsolni vagy visszakapcsolni, szóval hülyék, hogy beszívták a dolgot).

Son Ice
Nincsen szerelem tövig nélkül.

Son Ice
Ahogy én tapasztaltam, végtelen a HP-ja, mivel a csík meg sem moccant. Viszont ott volt még ezen kívül 2 másik merklin, 3 kongra és 3 vagy 4 shibang. Azok persze sebeztek engem is, de azok gyakhatóak voltak.
Én akkor sem értenék egyet azzal, hogy sebezzen, még akkor sem, ha lassan is, de növekszik a sebzése:
1. A következõ bot programban javítják ezt a "dolgot", így simán kikerüli a bot is majd ezeket a lényeket.
2. Ha trénelek és jön egy ABC, kénytelen leszek "elszaladni".
3. Eddig a botolók miatt sok XP-t veszítettünk (mivel nemcsak a saját, de a mi lényeinket is ölték... és a respet is). Most már HP-t is veszítsünk?
4. A Cip ezzel megint azt "mutatta meg", hogy xarik a botolókra; vagy a botolók miatt szívjanak a normál playerek is.

Miért nem állítanak be pár GM-et ABC-nek? Akkor nyomon tudnák követni a playereket. Aki botol, bannolják függetlenül attól, hogy premis vagy nem premis.
Még egyszer hangsúlyozom, nem értek egyet ezzel az "újítással".
(még szerencse, hogy egyre kevesebbet játszom)

CattiBrie
Ki korán kel, ABC-t lel.

[/spam]™

CattiBrie
Hömm..

[/spam]™

CattiBrie
<#merges2>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Heee? Ape City?

[/spam]&#8482;

Arcor
Azt olvastam róla fórumon, hogy nem sebez csak rengeteg a hp-ja igy aki botol leragad annál az egy tekinél. Volt szó olyasmirõl is, hogy amikor betették ezeket az antibot dolgokat akkor körönként egyre nagyobbat sebzett, de baromi lassú volt igy akárki könnyedén lehagyhatta aki nem botol.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Son Ice
Olyat még nem láttam... de a Merklint saját szememmel. Azt hiszem sebeztem bele sum 15k-t, mert elõször azt hittem valami boss... közben, amikor láttam, hogy õ semmit nem sebez, kezdtem arra gondolni, hogy bugos Merklin. Aztán jött egy csóka, és õ mondta, hogy ez egy anti bot creature (ABC). Azért nem szeretném, ha lenne egy ilyen sebezhetetlen teknõsben mondjuk... az egyáltalán nem lenne fair a nem botolók számára. Szóval remélem az csak legenda, hogy az sebez...

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Nem - de legendák keringenek ilyen tekikrõl is amik 390+ csapnak.

Bexter
reggelt

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Son Ice
Találkozott már valaki ilyennel:
anti bot creature
?
Az egyik Merklin ilyen... eltûnik/megjelenik... 290 körülieket kapott de semmi. Meg sem nyikkant... persze õ sem sebez... No persze trénelni sem jó :S

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

maerlyn
szép ez az új háttérkép

CattiBrie
Tyû! Szép!
Lehetne élesebb a város! :S

[/spam]&#8482;

Shiwo
Radiant Plaza 2
This house has two beds.

The house has a size of 93 square meters. The monthly rent is 3820 gold and will be debited to the bank account on Secura.

The house has been rented by Arcor Dael. He has paid the rent until Jan 17 2009, 09:16:54 CET.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo

Shiwo
szép..legolcsóbb is 600k-ért ment el..meg pár milla felett...csupa csóró fog ott lakni 😊

Bobber
Látod ez volt a bosszú😊
amugy én is gondolkozom rajta hogy újra prémesnek kéne lenni de nincs annyi idõ meg az aszony meggyilkolna😞
pedig most hogy irkáljátok a játékban történt dolgokat megint nagyon húz vissza a szivem

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Shaman
mindegy mert mikor befizettem aznap kinyírtak,szal egybõl -2 szint :-(
rögtön el si ment a kedvem,de mivel aznap fizettem be,még nem hagyom abba 😊

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Bobber
csaló vagy mert premit fizettél
freeként érj utol😊
na az azt mondom szép teljesítmény lenne😊)
mondjuk nekem is szép lenne meglépni a lvl 100at freeként😊
már csak 77% kell😊)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Shaman
pár napja befizettem :-p

htx mester, majd ha beraknak még vagy 3 fullos dragi spawnt hydrák és ss-ek nélkül, akkor megújítom a prémim -> rágja a körmét, nehogy berakjanak 😛
(gyúrok ám ellenetek squashban, sírva fogtok szûkölni, ha egyszer meccset játszunk, Ramnak meg se merem mondani, mire számítson, mert õt jobban megviseli az ilyesmi 😛)

btw, te honnan a francból ismered? nem úgy volt, hogy te is frees vagy már egy ideje? 😄

Arcor

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

CattiBrie
Plaguesmith spawn eddig is volt a felszínen (valahol északon).
Nem is mentünk tovább Angellel. Szerencsére valaki gyakta.

[/spam]&#8482;

Shaman
Látom az új részeket még nem ismered.
A Foreign negyedben az elfek alatt elég sok a süsü.Van egy rész ahonnan 4 lejárat nyílik. Már azon a részen is van vagy 6-8 süsü,de amint lemész (mondjuk én csak 2-t derítettem fel,mert a másik kettõben van hydra illetve serpent spawn is) szóval egyenként van bennük sztem vagy 10-12 süsü.Szépen körbe kell járni,s jönnek szembe. Így a 2 lenti járatban van mondjuk 24 süsü,plussz fennt vagy 8,plussz még van a másik két járat amibe nem mertem lemenni a fentebbi okok miatt.
Szóval szerintem megvan itt simán a 40 süsü.

Persze sokan is vannak,s sokan gyaknak,de egyelõre nem claimable spawn,s eddig mindig jutott süsü.

Figyelem!

Ajándék Plaguesmith spawn-t raktak a magician negyedbe, a hellspawn-os részhez, a felszínre!

Nem árt vigyázni!