124119
  • CattiBrie
    Gyud elcseszte, ő a demont szokta gyógyítani.
  • kiscipi
    De jó dolgom van!

• Kicsi Tibi
  • Shiwo
    jébammeg..nem nézek rá 1-2 hétig a FoD-ra és már meg is szünik o.O
  • Shiwo
    amúgy is macerás lenne 4. guildba is prémiseket találni, még a 3-ba is macerás (legalábbis a FoD-ba)

ügyebár 5 prémis / guild

3 guild - 15 prémis kell
    4 guild - 20 prémis kell

mert aki leader vagy vice leader egy guildban, az másikban már nem lehet az..
  • Bexter
    van 3-4-5 magyar klán minek még egy?
  • Hammerlex1
    Igen erre gondolok de a Pgs dolog már a szokásos dolgok alapján menne tehát szavazás satöbbi
  • Kicsi Tibi
    Én is tolom.
  • Kicsi Tibi
    Amúgy Ikariamban is van rang:)
  • maerlyn
    Ikariamban (travianban, stb.) nincsenek guilden belüli rangok, szóval kell oda ez a megoldás.
    Nálunk az a rendszer, hogy némi ismerkedés (jellemzően privátban) után bekerül, mint New Hope, és ha rendben van, maradhat. Feleslegesnek tartom n+1-dik magyar guild létrehozását.
  • Czdano
    Igen erre gondol. Énis ikariamozok ^^
  • Kicsi Tibi
    Mármint arra gondolsz hogy minden új magyart bevennél oda, és ha elég ideig normális és betartja a szabályokat, akkor esetleg PG-s lehet?:)
  • Hammerlex1
    Sziasztok!!
    Lenne egy ötletem:Én Ikarimozok ahol az a szokás hogy vannak anyaszövetségek és ún:akadémiák ezekbe az akadémiákba szinte akárkit bevesznek de ha nem tartja be a szabályokat akkor semmiképpen nem mehet tovább az anyaszövetségbe.Arra gondoltam hogy csinálnék egy ilyen"kadémia" jellegű kis guildet.Erre az ötletre várnám a megjegyzéseket kinek tetszik kinek nem (akinek van más ötlete azt is meghallgatom).
    Köszi:Lex
  • Son Ice
    11:50 You see Will Swift (Level 113). He is an elite knight. He is Zarzad of the Hitmans Company (Chachor).

:D
  • Czdano
    Grat
  • Heu
    Gratula!!
  • kiscipi
    Megvagy

• Noodlee
    09:19 You see Ozy Osbourne (Level 68). He is a knight. He is Hell Brothers of the Brazzilian Brotherhoods (Black Sabbath).
  • kiscipi
    You see yourself. You are an elite knight. You are Hell Patrol of the Pannon Guardians (Only God Can Judge Me). :)
  • kiscipi
    oksa köszi :)
  • Husosfagyi
    abból gond nem lesz talán;

customer support megkeresi Gyudot hogy mi legyen az orderrel, és neki kell majd azt modnani hogy kéri vissza a pénzt vagy áttegyék másik accra vagy próbálják újra.

Én is voltam már béna, ilyen esetben customer support fog segíteni.
  • kiscipi
    Gyud este fizetett nekem 3 hónapo s én rosszul kattingattam és visszautasítottam :S

akkor ezek szerint elvileg remélhetőleg megvan az a szám
  • Husosfagyi
    Cipi, miről van szó?

Ha rendeltél korábban tőlük, akkor van egy szám az emailben amit visszaigazolási számként kapsz - szerintem arra gondol.
  • maerlyn
    ezt az tudja megmondani, aki befizetett, ő kapott ilyet
  • kiscipi
    help plz

Gandareva
    Customer Support Member

Kiscipi: Please send an email to [email protected] and include a character name and your order reference number.

a reference number mi lehet?
  • Husosfagyi
    Mivel a tibia.com tartalomszűrőn van, ezért nem tudok pontosat idézni.
    Én speciel nem ismerem ezt a márkát, ami lehet, hogy az én hibám.

Amennyiben egy márka nem világszerte ismert, hanem csak egy-egy országban, akkor azt nem szükséges lockolni - valószínűleg a namelock elutasításra kerül (rosszabb esetben bad report-ot kap a reportoló).

Ez a példa ráadásul nem is egyezik meg teljesen a névvel - ezért azt mondanám, a név jó.
  • Son Ice
    ...akkor őt is tessék namelockolni, mert van a nevéhez kapcsolódó bolt:
    10:36 You see [b]Wischmopp[/] (Level 80). She is an elite knight. She is Guardian Protector of the Peaceful Fighters (Canadian).
    Igaz, a végén egy p-vel.
    Link
  • Kicsi Tibi
    Jaja tudom, de szerintem ma meglesz.p
  • Kicsi Tibi
    Lol
  • maerlyn
    csak egy látogatót hozott :\
  • maerlyn
    kirakva. már csak egy van hátra, de az jó hosszú :)
  • silbor
    22:12 Arcor Dael [120]: RAM ABBALAH GIVES FREE ITEMS FOR THE FIRST PLAYER SENDS A KISS HIM IN PRIV!
  • Husosfagyi
    csaptam egy kis reklámot a tibia.hu-nak a tréning teremben

remélem nem nagy gond :)
  • Kicsi Tibi
    Oksa:D
  • Kicsi Tibi
    Én meg pont pvpről akarok áthozni egy 9-es druidot:)
  • maerlyn
    az oldal elődje december 1-én indult, valamikor az esti órákban
  • maerlyn
    este felkerül az oldalra, jó 200km-el odébbról, mint ahol most vagyok :)
  • Czdano
    Lehet vmeik karimat átviszem pvpre :/
  • Vackor vadkörte
    nem tudtam erről az oldalról..viszont ez az adat érdekes :Először ekkor láttam: 2008. december 5. esetleg akkor készült az oldal és azért lehet így? mindegy lényeg, h visszatértem és úgy döntöttem itt is maradok, de én akkor is csak vidéki lány vagyok..ja ez már más szöveg :)
  • Kicsi Tibi
    Hát nem a legjobb fordításom, lehet hogy helyenként magyartalan, de reggel fél hétkor ez jött össze.p