124119
-
kiscipi #108415 Banutáról mindneféle képpen kell még infó, különben JÓ lesz :) -
#108414 Ha nem elite öngyilkos alakulttal kell legalul mászkálni, akkor a Banutára elmennék. -
#108413 :DDD -
kiscipi #108412 Válalkozó emberkéket keresek ezekre a questekre:
Banuta quest
és
Annihilator quest
akit érdekel az szóljon -
#108411 Bilincs???
Fakard?
Mi az az arany könyv? -
Calmerán kiállítás van ritka itemekből -
#108409 sétálunk sétálunk, egy kocsmába becsücsülünk, fröccs -
#108408 Lehetne nem éjjeli tali..
reggel gyűlünk, este szétoszlunk.. utolsó vonathoz..
nappal meg valami mezőn csüccs, meg séta, délutánra meg valami étterem-kocsma
Amúgy igen, eddig idén kétszer biztos nekiestem a témának. -
#108407 Catti próbálkozott, érdeklődés nem nagyon volt -
#108406 ez mondjuk jó kérdés...mostanában valahogy elmaradnak az országos tibia-talik -.- -
Vackor vadkörte #108405 A pizza el is maradhat,sör legyen :) mikor talizunk? -
#108404 Igen, emlékszem rá...
A csóka üvöltözte, hogy fast, fast... mire Te gondoltad magadban, hogy f@szt, f@szt... akkor nem sikerült átverniük. Már előre tudtad, hogy átverés lesz, ezért is ajánlottad fel a segítségedet. Utólag is köszönöm szépen.
Ui: mikor ülünk be valahova pizzázni? :) -
#108403 előfordulhat :) -
Noodlee #108402 Asszem katana volt a sláger. -
#108401 bright vs. carlin ? -
Noodlee #108400 Vettem neked régen bright swordöt is, ott is át akartak bacni. -
#108399 Ha készítek cikket és szépen megkérlek, előfordulhat, hogy felkerül? Akár statikusan. -
#108398 amikor időm lesz, szóri, de ez elég behatárolt :( -
#108397 Mikor lesznek cikkek? :S -
#108396 ugyanazt jelenti -
#108395 De szép kép. :) -
#108394 Nekem sokszor van olyan, hogy üzletelek valamit és kérdezi a csóka előre, hogy és megbízhatok benned (mert túl nehéz 100 spear). Mire mondom, hogy igen. Odadobja a zsét, majd adom az árut. De amikor meg visszafelé szerette volna így, akkor azt hiszem, soha nem dobtam oda semmit senkinek. Vagy megbízik bennem, vagy 50-esével fogunk bizniszelni. -
kiscipi #108393
ehhehe :) -
#108392 pff lol :D (utolsó mondat) -
#108391 ...egyébként tényleg sajnálatos, hogy semmilyen eszköz nincs az ilyen playerek ellen a kezünkben.
Ha egyszer elkészül a saját játékom (az esély 0%), a neve lehet, hogy DreamLand lesz. :) Egy olyan világ, amelyről mindenki csak álmodik; ahol igazság van és ahol csalásnak helye nincs. :) :) :) -
#108390 Hát igen... én legutóbb akkor fogadtam meg, hogy senkinek - akit nem ismerek személyesen - nem adok soha többet semmit kölcsön, vagy mivel túl nehéz trade-n kívül (előre, mielőtt a pénzt odaadta volna), amikor lenyúltak egy bp halat tőlem. Ez még jó pár éve volt. Talán pára ismerik a sztorit; túl nehéz volt és lusta voltam 50 halanként tradelni a csókával. Az első 200 halat (4x trade) simán kifizette, de amikor a maradék 1.800 halat odadobtam neki bp-ben, akkor simán elrakta azt és "elfelejtett" fizetni. Ahogy Catti is írta, vérszem a helyes kifejezés. A másik pedig, ami rám illik, hogy láma és lusta. :D
Persze a két sztori nem nagyon hasonlít egymásra; és még fiatal és bohó voltam.
Én jobban jártam azért, nem buktam el közel 1,5kk-t.
Engem 3x vertek át... persze még mostanában is, amikor a házamban teszek-veszek jön 1-2 csóka, hogy csak egy pillanatra engedjem be a házba, mert még soha nem volt egyben sem... és bizonygatja, hogy őőőőő semmit nem vesz el és ne legyek már ilyen szemét... nem tolvaj, engedjem má' be! Régebben elmondtam nekik szépen, hogy nem és nem... utána lol volt a válaszom, most már egyből permanent ignore a jutalmuk. Igen szép ignore listám van már - bocs, ha belépésemkor az ignore-listám betöltése miatt lagol a szerver 4-5 másodpercig. :P -
taj #108389 hát megint lezárult egy fejezet a magyar tibiás történelemben
a még elérhető emberek karijait át kéne majd transzferelni pg-be valahogyan, asszem nekem is volt egy fodos karim, majd meghívhatná vki (tamer...) -
taj #108388 gratulálok! -
taj #108387 szar ügy :( -
#108386 December óta lvl 6X-es szinten van a gyerek, pedig már lépett több mint 30 szintet azóta. o.0 Valamit nagyon rosszul csinál. -
#108385 De, csak a bizalom kicsit erősebb volt. Mert már bent volt abban a körben, vendégházba is be volt már engedve. Értelemszerűen akárkit nem engedek be, tehát már eljutott egy bizonyos bizalmi szintre nálam, aminél bennem fel sem merült volna ilyesmi. -
#108384 Úr isten o.0 Meg se fordult a fejedben hogy átverhetnek? -
#108383 Ohh. :( Sajnálom. Gusztustalan dolog. Biztos vérszemet kapott. Ha nem tévedek, azt erre mondják/mondhatják. :(
Én Angel-nek sem adnám oda az én full szettemet. Pláne ha Ő kéri. Pedig már személyesen is ismerem. Volt már nála g-legem és asszem van is nála egy skull helmetem. -
#108382 Röviden annyi történt, hogy az illető elkérte a hunting settemet (mpa, maa, dh, yl, mms, sb, fwb meg 200k gp) és mivel megvolt a bizalmam iránta ezért odaadtam neki. Első körben csak rész mennyiséget adtam oda, azt rögtön vissza is adta, a második körben meg azonnal kilépett és azóta nem beszél velem és természetesen nem adott vissza semmit.
A megbízható barát továbbra is megbízható, bizonyított már elégszer. Neki is rosszul esett és bűntudata van. Azonnal felajánlotta, hogy amit tud azt megszerzi és visszaadja.
Játszani fogok továbbra is természetesen, nem a cuccok fájnak, azok pótolhatók, hanem a tény hogy a bizalmammal és kedvességemmel éltek vissza így nagyon csúnyán és nemcsak az enyémmel, hanem a közös barátunkéval is, az ő reputációját is csorbítja ezzel. Szóval több kell hozzá egy ilyen kis patkánynál, hogy abbahagyjam. Azért is megmutatom és visszaszerzek mindent duplán :) -
http://hu.tibia.hu/guild/pannon_guardians
Least recently seen character:
Legrégebben látott karakter:
Ez a kettő ugyanazt jelenti?
Mert nekem az első inkább úgy hangzik, hogy a legkevesebbet és nem, hogy a legrégebben.
-
Vackor vadkörte #108380 Nem tudom mi történt, de sajnálom! Mindig akad ilyen úgy látszik...Remélem azért nem vette el a kedved a játéktól! -
Kicsi Tibi #108379 :( -
#108378 :o
Mármint mit tett? És ki a jó haver? És benne megbízol még? -
#108377 Az ember sajnos nem lehet elég óvatos. 3.5 félév játék után beleszaladtam egy nagyon durva átverésbe. Egy 100%-ig megbízható barát barátjába vetett bizalmammal élt vissza nagyon csúnyán valaki. :(
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2737571 -
kiscipi #108376 Most csak Krapekkot lőtte iciclével :D