Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is jó volna, ha a tárgyakról is lenne infó, mint pl. a wiki.
Nem lehet valahogy "átlinkelni" az infókat róla? Persze feltüntetve, hogy a wiki tartalma.

CattiBrie
Nem néztem. Mivel most írtál, így most gondolom h vagy itt. 😊

Akkor megpróbálom újra..

Köszi!

[/spam]™

Kitöröltem, mivel kérted, hogy töröljem ki.
Igaz az még tegnap volt 😛

CattiBrie
Kéne ilyen Csip kliens. .)

[/spam]™

CattiBrie
Kitörölted, amit írtam?

Csak mert betenném még egyszer akkor. 😊

[/spam]™

maerlyn

ilyet sem láttam még, 4 kari online egy accon 😄

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Írtam neki egy kommentet a fõ oldalára. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogja törölni amit írtam 😛

maerlyn
a tartalom alakul, Shiwo összeszedett pár embert, hogy a tibia.com libraryban levõ lényleírásokat lefordítsák, és ez csak egy példa, de például a teljes régi tibiahu anyagát át lehetne venni, az is megdobná az oldal értékét. a gond három dologgal van: idõ idõ és idõ, ami a háttérrendszer lefejlesztésével töltök

Én nem tudtam, mire számítsak, a wikia leírása alapján picit tartottam tõle, hogy kettéhasít, szóval szinte minden körben gyógyítottam, biztos ami biztos 😛 viszont én sem emlékszem 800-nál nagyobb ütésekre, 758 rémlik max, de igazából lehetett nagyobb, csak nem emlékszem már.

A lényeg, hogy nem tûnt életveszélyesnek, de a tiszteletet azt megadnám legközelebb is, és csókolommal köszönnék, mert nagyokat ütött, azt meg kell adni 😛

Amitõl utólag félnék, hogy jön közben egy destroyer is, ami üt + lõ + a jugger, az már elég kemény lenne 😛

Thou art a very pleasant little rabbit.

az, hogy támogatott, amikor be akartam dõlni a bokorba, nem kihasználás, mert ki voltam ütve, és nem zavart volna, ha bedõlök, legalább elõbb tudtam volna elaludni 😛

a stat része azért jó, mert a szintlépés és halálkövetés egyedivé teszi a tibia.hu-t, ilyet más oldalon még nem láttam

viszont mindenképpen kell majd hasznos tartalmat/leírásokat is feltölteni, de ennek a legyártása szerintem nem az oldal fejlesztõinek a feladata lenne (mármint az övék, mert õk kapnak majd free prémit 😛), de akkor sose készül el a tibia.hu olyannak, hogy abból hivatalos fansite legyen, szóval érdemes lenne pl. elõvenni Shaman régi rooki segítségét, és annak a mintájára a mai rookkal csinálni egy hasonlót, mainlanden az elinduláshoz pedig szintén kéne vmi hasonló, thaisra az is meg volt csinálva anno

kérdés, hogy ki vállalja...

maerlyn
csak idõ kérdése, mint szinte minden a tibiahuval kacsolatban

Czdano
Engem anno 7.4ben tibia.hu segített. Ott találtam meg az sg fórumot, nem bánnám ha olyan leírásokat táblázatokat csinálnátok mert szerintem hasznosabb egy kezdõnek, mint a szerverstatisztika

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

CattiBrie
Taj új topikja 😄

[/spam]™

CattiBrie
Elcsesztem, valaki törölné? Mondjuk Zak itt vagy?

[/spam]™

Asszem olyan 800 körül volt a legnagyobb ütése egyszer kaptam 1000+os combót, de nagyon jó volt. Fõleg mikor az elsõt akartam kicsalogatni és már nem tom menyi destroyert nightmaret kivittem mire a terem legvégében megláttam a ,,nagy zöld szörnyet,, amúgy sokkal durvábbra számítottam, de lehet megint csak szerencsénk volt 😊

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

maerlyn
ja, és titania-n van a karija

maerlyn
a referereket látom, igen

maerlyn
azóta guardia is benn van ~1 hónapja, idõvel a többi pvp is figyelve lesz

egyébként igaza van (a saját szempontjából)

valszeg nem vágja az angolt, és bármennyire is nem volt up to date az a sok leírás a magyar honlapon, a wikit nem neki találták ki, ha neki a fansite = funside, szóval elõfordulhat, hogy még mindig az a szöveg segített neki a legtöbbet, amit anno Shamanék írtak 😛

szóval szerintem ne bunkózzunk vele, neki valószínûleg tényleg hasznavehetetlen a statisztika rész, ha pl. nem is Securán játszik (nem néztem)

CattiBrie
magyar Tibiások a Secura szerveren(Hírekkel)

http://hu.www.tibia.hu/ hümm

Figyelted, ki hogyan talál az oldalra?

[/spam]™

CattiBrie
Én ismerem - azt hiszem.

[/spam]™

gratula! 😊
mennyire tûnt keménynek?

Itt a masodik Juger 😄

http://kephost.com/images/606_Jugernauth.JPG

Itt az elso igaz sokat nem lehet latni de jobban latszik a kep mint amit az elobb beszurtam 😛

Czdano
Nem de már nem is akarok ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

maerlyn
errõl tudtok valamit? (csak erõs idegzettel 😄)

http://tibiahun.gportal.hu/

maerlyn
sokat nem látni

Blokkoltam Juggert <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

maerlyn
új magyar hír a tibia.hu-n!
http://hu.tibia.hu/news/46/8-50-es_nagy_frissites
thx to Shiwo

CattiBrie
Hû! Ennek utánanéztél?

[/spam]&#8482;

maerlyn
ha valaki megy SS q utolsó küldetésre, szóljon, társulnék

remek

ha valaki áthoz egy dwarf geo nevû karit mainre, akkor én veszem nõül, stip-stop

addig pedig érdekházasságot kötnék, tukni (egye-fene) hajlandó vagyok, de csak ha elég gazdag a feleség, és magas a koleszterin szintje 😛

Shiwo
nyehehe..jó hogy eltettem õket, van vagy 3 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

maerlyn
igen, igen

Czdano
Voltam elftressben, a nagy ujitás az hogy 7 gp helyett átlagosan 20at dobnak és 3 heaven blossom esett 2 óra alatt, de csak így lett 300 gp hasznom 2 óra kemény elfhentelés után. Inkább knightnak és palának való hely lett..

akkor összességében ez tényleg egy jó updatenek tûnik, ha csak ennyi negatívumot lehet felhozni 😛

free acc házasodhat? ha igen, utazhat esetleg arra az új nászutas szigetre?

nah, ettõl féltem, de thx 😄

maerlyn
elcseszték a default csenölt

ty

Matias con Toth
http://tibia.wikia.com/wiki/Bonebreaker

Hellspaewn loot.
30-40 perc 2 warior helmet, 12 great healt poti 4 k gp, meg egyébb apró loot.

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

Bobber
Ha téged támadnak akkor nem fogy viszont hogyha te támadsz akkor kezd el fogyni és ha megölöd azt a lényt amit megtámadtál és nincs semmi a közeledben akkor is még addig fogy amig el nem tünik a battle jel

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Tren közben sem fogy, ahogy én észre vettem csak akor mikor xp-t kapsz...

Shaman
Ahogy Fagyi írta,nekem is ez a tapasztalat,ha csak ott van a battle ikon,de nem bánt senki senkit akkor nem vonódik,viszont ha harcolsz,akkor kicsit gyorsabban fogy mit az adott 1 óra.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

én nem szeretek olyan helyen gyakni, ahol retardáltak is vannak, mert "jó hely", ezért vagyok kíváncsi, hogyan is mûködik pontosan ez a stamina, mennyire játszható el, hogy a félreesõ helyeken is kihasználja az ember a dupla expet 😛

érdemes durva respen gyakni szerintem.
Elsõ óra XP-re, a többi meg skillre/pénzre/lootra.

Az egy óra nem a "támadva vagy"-ra vonatkozik.
Volt hogy 20 percig csak ki-be futottam Beregarról minden közt, nem fogyott egy perc sem.

Tapasztalat szerint akkor vonódik, ha te támadsz, de inkább picit több vonódik talán.

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Composite Hornbow

It can only be wielded properly by paladins of level 50 or higher.

Attributes: Range:6, Atk +3, Hit% +2.
Dropped by: Wyrm.

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

vagy ez nem így mûködik, és az 1 óra az 1 óra, szóval érdemes inkább polákokkal osztozkodni vmi sokkal durvább respen?

tegyük fel, hogy draconián darálok, ott az idõ 2/3-ában futkosok a respek között, a stamina ugye csak a néhány exori frigo alatt vonódik lefele, amg ölöm a sárkányt? nem a battle jel, mert akkor a rotik mellett elfutva is fogyna gondolom...szóval akár 3 órát is gyakhatnék exp bónusszal, ha nem ölném meg a rotikat a felszínen, és ezalatt 1 óra staminám fogyna, mert ténylegesen addig hadakoznék a sárkányokkal?

Bexter
Azt még catti hagyta rám 😄 én meg rád

http://bexter.hu Szép Fényeket!