Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
o0 😄

Tele linkelte. 😊

[/spam]™

Shiwo
bocs a duplázásért, hüle az esgé..majd Zak törli az 1iket 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo

Shiwo
valóban, a kapott pofonokat eddig is kiírta, de most már azt is kiírja, hogy te mit osztasz le

Shiwo
nekem ott még a régi kép jelent meg mikor linkelted o.O

eddig is loggolva volt szerintem, csak vissza kéne néznem tibicamen, hogy mit mûvelt velem 😛

a 758-as ütés azért rémlik, mert amikor képeket mentettem, akkor próbáltam egy nagyobb ütéses képet is elkapni, hogy elkerekedjen azoknak a szeme, akiknek a jugger még nagy, és mintha vmi ilyesmi ütést sikerült volna elkapnom 😛 (ti. én elõbb általában felvettem tibicammel az eseményt, és csak késõbb mentettem ki a képeket a cambõl, amikor már nyugis volt a helyzet, és nem az életben maradásért küzdöttem)

Thou art a very pleasant little rabbit.

CattiBrie
De ja vu #107164.

[/spam]™

Shiwo

CattiBrie
Most már ugye az új ablakban logolva van, hogy mennyit üt.. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Fagyi és Laci háza mellett, elõtt. Magyar szint.

[/spam]™

Szerintem depo szint.

Czdano
Kk ^^ Fenti magyar körzet, házak mellett? 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

CattiBrie
Kaz-nak hívják. 😊

[/spam]™

A fal mellett. <#fejvakaras>

Czdano
Ez hol van? ^.- Amugy grat 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
11:43 Catti-bia <146>: Ez egy érdekes név: Elros Tar Minyatur
11:43 Catti-bia <146>: Erõs tar miniatûr
11:44 Catti-bia <146>: Kiskopasz

😄DDDD

CattiBrie
Milyen helyesek! 😊

[/spam]&#8482;

nem vagyok benne a vipedben?😞

én még teelõtted léptem be😛

maerlyn
majd' egyórás volt a server save, gondolom, h nem mindenki nézte folyamatosan, hogy áll a szerver

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

maerlyn
látogatások közt volt, mint referer

majd megbeszéljük, csak hétvégén érek rá, ha ráérek, viszont most nem leszek itthon 2 hétvégét (Mathias Rex sörét pusztítom + evezés), és a 3. hétvégén a maradék x db cikkbõl szeretném kilõni, ami még akkor lesz, továbbá 1 nap 1 hosszú cikket vállalok csak, ami nem tudom hány lényfordítással/akármivel ér fel idõben 😛

eddig elõzõ hétvégén fordítottam 2 cikket, és ennyi 😛

szívesen segítek, csak én ingázok néha a román határra (8 óra utazás + ott még dolgozzak 😛), akkor azért nem vagyok 1-2 napig sg-n, munka után két napon is 2 óra nyelvtanfolyam + arra tanulni elõzõ nap, spanyol tanárral túrázás (ha már ingyen van), sport, rokonok, veteményes, gyümölcsös, fûnyírás 2 telken (~250 + 500 négyszögöl "terepakadályokkal"), Balaton, kutyafüle, ennyi fér bele anélkül, hogy elkezdeném szétcsapni magam energiaitalokkal alvás helyett 😛

szóval maradjunk abban, hogy jelentkezek, ha van szabad kapacitásom, most a korábbi cikkek lefordításában maradtunk Telével

õsszel/télen majd több idõm lesz, amikor nem kell fákkal, padlizsánokkal, tarackkal és fûnyíróval foglalkozni 😛

Czdano
Mindenki offline vipemböl..wtf?

Egen, a régi oldalunk ismertetõje volt.

CattiBrie
Én sem tudom. De Zak az ismertetõt írta.
Az még a régi szerintem.. nem néztem.

Tele, Te hol találtál erre az oldalra?

[/spam]&#8482;

Shiwo
már mellik anyag ? én asse tom, mit "csórt" el, annyira nem néztem át az oldalát...

CattiBrie
De a mi oldalunkon még nincs fent az anyag, nem?

[/spam]&#8482;

Shiwo
és szívesen fogadunk továbbra is vállalkozó kedvû emberkéket, akik segítenének a fordításban (szval nem árt bizonyos angol nyelvismeret 😊

(Taj esetleg ? 😊

Shiwo
de legalább tett be linket bal oldalt, ami a mi oldalunkra mutat

CattiBrie
Pepecselnek. 😄

[/spam]&#8482;

maerlyn
én sem
ugye nem szokott ilyen hosszú lenni? biztos patchelnek

CattiBrie
Lefogadom, hogy csak én nem tudok belépni.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
De vajon az az oldal mikor indulhatott?

<#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Tele, írd ki alulra, hogy Minden jog fenntartva! 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
LOL 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Van egy olyan set, hogy bármikukac.. -ra érkezõket megkapjam-e.

Gondoltam azért jó, mert ha valaki félre címez, az nem veszik el.

[/spam]&#8482;

maerlyn
ezt elraktam, beleolvasva azt mondom, bármikor lehet rajta röhögni egy kellemest 😄

CattiBrie
Nigth Vaze-nek fogalma nincs arról, hogy mi az az angol. Vagy nagyon tohonya lusta.
Megkérdezte múltkor, hogy milyen bp-k vannak és melyiket hol lehet venni.
Mondtam, hogy fent van wikián.
Hát õ nem tud angolul.
Asszem talán adtam linket: http://tibia.wikia.com/wiki/Backpack
De lefogadom, hogy nem nyitotta meg.

Nem szeretem azt a gyereket. <#szomoru2>
Különben is mérges vagyok rá.

// Ez most csak eszembe jutott az angolos dologról, Zak. 😊

[/spam]&#8482;

o.O akkor is, ha nem létezõ?
sry

CattiBrie
Nem kéne semmilyen tibiaponthura végzõdõ e-mailt beírni.. mert mindet megkapom.. Lehetne módosítani? :S

[/spam]&#8482;

Szerintem elég lenne angolul. Nem kell hozzá nagy angoltudás, hogy megértse az ember.

CattiBrie
Régen, amikor én csináltam csak a tibia.hu-t, volt benne egy olyan rész, ahol emberkék segíthettek a tartalmi fejlesztésben. Ez mivel egy bárki-írhat-oda rész volt, így megjelentek más Tibiás Vérpistikék és az alábbi kommenteket írogatták. Elmentettem mindent. Most megosztom Veletek.

Lehet, kicsit hosszú, de ez az összes komment. Ezeket késõbb töröltem és megszüntettem ezt az irkálós lehetõséget.

--------------------------------------------------------------------

2006.08.08 - 10:43
Hiftu

Ötletek:
Gondolom illusztrációs képekkel még fel fogod tölteni az oldalakat.
Érdemes az egyes helyekhez (pl: NPC-k) hozzárakni a tibianews-os térkép linket. (ott megtalálhatja.) Hatalmas segítség kezdõknek.

2006.08.08 - 19:52
Luciusz

Szia, ha bármi vel segithetek akkor leginkább forditásban,quest megszerzése/leirása és Loot index. Kérdes halenne vagyok ingame 😊

Továbi jó napot kivánok.

2006.08.14 - 13:05
Catti

Néhány tipp és ötlet, ha nem tudsz hogy segíteni:

http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=guide&id=tips
Tippekhez lehet bármilyen saját ötlet, amit oda szívesen betennél.

http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=useful&id=vocation
A tibia.erig.net-tõl lehente bõvíteni az egyes kasztok leírását.

http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=useful&id=quest
Nem tervezem, hogy minden kvesztõl lesz leírás az odalon. Ám a most meglévõ leírást esetleg lehetne bõvíteni.

http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=useful&id=map
Minden városról kéne pofás leírás.

http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=useful&id=glossary
Ezt is bármikor lehet bõvíteni.

http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=useful&id=links
Itt minden linkhez kell madj képet csinálni az adott oldalról. Majd kell gyûjteni a fontosabb aloldalakról linkeket. Például a tibia.com-on a pricelist fórum linkje, a magyar guildek linkje.

Köszi!
Catti

2006.09.05 - 17:02
Czdano

hiho questekben tudok segiteni szivesen elnézek arra amerre pár egyszerübb quest van képekkel együtt megcsinálnám vmikor!

2006.09.25 - 09:24
Anubis Woman

Hello
En erdelyben lakok es en vagyok a leg nagyob erdelyben

2006.10.03 - 19:21
Grrr

Menyi idö kell h megcsináljátok az oldalt ??? mert kb 1 honapja várok !!!!

2006.10.05 - 08:00
Catti

😄DD

2006.10.05 - 18:03
Mesiahh

Hello!

Szerintetek nem lenne elonyos ha a tibia.com ezt az oldalt hivatalos tibia fan sitenak venne? szoval bekerulnetek a hivatalos fansitek koze? 😛
Szerintem jo volna 😊

2006.10.05 - 18:40
Erdely

Anubis Woman, direkt csinaltam egy chart Aldorara, es szoltam hozzad, es nem valaszoltal... szoval nem hiszem, hogy te lennel 😊

2006.10.05 - 19:32
Erdely

Anubis Woman, direkt csinaltam egy chart Aldorara, es szoltam hozzad, es nem valaszoltal... szoval nem hiszem, hogy te lennel 😊

2006.10.06 - 13:02
Catti

Ez nem fórum és nem cset. A kommentek törölve lesznek.

Van a linkeknél külön fórum, tessék oda írni!

Kösz!
Catti

2006.10.06 - 23:22
Mesiahh

Catti... te is csak arra tudsz válaszolni... az én commentem nem is olvastad? az egy javaslat... nah mind1... töröld ezt is, mert felesleges comment... "komment" wow 😛

2006.10.07 - 11:02
Catti

Szia Mesiahh!

Dehogynem, csak ide mit reagáljak rá, ha már egyszer megbeszéltük, hogy ez nem cset/fórum...
Egyébként jó volna fanszájtnak lenni, ha egyszer elkészülne a tibiahu, csak nincs aki csinálja, mert suli van...

De ha majd kedves "Grrr" fizet érte, akkor a tibia.hu fontosabb lesz a sulinál és nem csak egy hobbi szájtnak fogom tekinteni.

Mesiahh! Gyere fórumozni sg-re!
Catti

2006.11.21 - 13:38
Szakacs RObert

a cucokat kiteni es kabe mennyibe kerulnek

2006.11.21 - 13:38
Szakacs RObert

a cucokat kiteni es kabe mennyibe kerulnek

2006.12.11 - 21:46
Catti

A fórumon van pár gyakran frissülõ link..

2006.12.12 - 17:58
Kapelka

hi magyar jatekosok valaki nincs venoreban???

2006.12.13 - 09:01
Catti

Szia Kapelka!

Melyik szerveren?
Gyere fórmra.

Catti

2006.12.14 - 21:34
Nowacki Krisztián

Helo
Én tibiázok elég rég óta asszem tudnék segíteni nektek pár haverral és tesóval a honlap fejlesztésében.Nekem több bábum is van és tapasztalt tibiások vagyunk.A tibia felirat mellé sztem ki lehetne írni xanterát is hiszen ott is jáccik egy jó pár magyar.pl. mi is ott jáccunk. de akadnak még magyarok. e-mail címem :[email protected]
jahm... és még egy csináljatok ti is cart xanterán

2006.12.16 - 09:59
kapelka

en titanian bocsi hogy venoret irtamhülye vok

2006.12.16 - 15:32
Kapelka

mér jelentkeztem forumra majd megnezitek 😄

2006.12.28 - 01:51
Bexter

xantera messze van.
Nálatok hogyé adják a rumot?
--== Sorry Catti ===--

2006.12.29 - 12:06
ombré

Én is xanterán jáccok jo ötlet lenne kiírni oda xanterát is 😛.Amúgy ilyen nagyon a nehezetekre esik kiírni ? =(

2006.12.29 - 12:09
Nowa

Hell
Vazz secura az egy fostalicska még pk-zni sem lehet............

2006.12.29 - 12:12
Nowa

Jahm.. ha valamiben tudok segíteni szerintem az a fordítár Lengyel magyar ,magyar lengyel.questek gombot csinálhatnátok én pedig print screenekkel végig meek azt térképet is csinálhatok hozzá.az nagy segítség a kezdõk számára.
byebye

2006.12.29 - 16:32
Kacska

Én is xanterán jáccok, és ismerek több magyar játékost is aki szintén xanterán jáccik.Sztem sem ártana kiírni secura mellé.

2006.12.29 - 17:12
Kardos

Én is xanterán játszok szóval jó lenne kiírni secura mellé. És ha kell valamit saegíteni akkor segítek.

2006.12.30 - 10:51
Kardos

Má egy ideje nézem a honlapot de nem naon fejlõdik én meg ár haverom tudtánk segíteni egy pofás honlap összehozásában. Ha tudunk segíteni akkor erre az e-mail címre lehet küldeni e-mail-t.
bye bye

2007.01.01 - 20:39
Kardos

figy mán jó lenne ha írnátok hogy mit lehet segíteni
[email protected]

2007.01.10 - 15:55
mitter of nebula

adriano123

2007.01.14 - 18:49
Kardos

Figyu má atom csirák vagytok itt egy link 2 nap alatt hoztuk öszze oszt baszod 8szor több info van rajta mint ezen a fostalicskán pedig még a milyénk sincs kész de a napokban befejezzük szeva 😛

http://www.tibia.tvn.hu

2007.01.14 - 18:49
Kardos

Figyu má atom csirák vagytok itt egy link 2 nap alatt hoztuk öszze oszt baszod 8szor több info van rajta mint ezen a fostalicskán pedig még a milyénk sincs kész de a napokban befejezzük szeva 😛

http://www.tibia.tvn.hu

2007.01.14 - 22:17
Gumoka

Kapélka (Kapél ) te ütödött fasz látszik , hogy Norbival nem sok mindent montunk el nekd mindenesetre újbólkezdtem a Tibiát .
Dark Mumus néven ugyszint a Titania szerveren.
Catti az oldal jó sok sikert a javitásokhoz és szerettettel várunk a Titánia szerveren 5-6-an a gengbõl.Mindenki Budais ^^ csak én vagyok egyedül övegeses de mindeggy!
Üdv.:Tomek (msn:darktommky freemail.hu) ..aki akar vegyen fel 😊

--------------------------------------------------------------------

Itt a végén van egy e-mail cím, amit módosítottam a szövegben. A többi az eredeti. 😊

[/spam]&#8482;

ezt az oldalt ki csinálta?
nemtom miért kell beszólnia ,amikor az õ oldalán van 1 fõoldal meg 1 szem gyönyörû hír ^^ Akármire kattint az ember ,csak annyi jön be h tartalom.

CattiBrie
És akkor a Slime legyen Slejm? 😄

[/spam]&#8482;

tudom 😛

egyébként érdemes lenne a wikiás leírásokat mergelni a tibia.comossal az egyes lényekrõl, mert ugye az a konkrétabb/hasznosabb 😛

ha lenne még zs-m, akkor biztos azon gondolkoznék, hogy a site népszerûsítésére fordítsam valahogyan, ha már nagyjából megfelel egy fansite követelményeinek 😛
fórumra elég lenne kiírni, hogy az elsõ 100, aki feltölti a loggolás kezdete óta történt szintlépéseit, és 50%-ban képekkel is alá tudja támasztani, az kap 10k-t vagy vmi ilyesmi 😛 a linket meg kérje bármelyik pg-stõl 😛 és a képeket 10 megáig küldje a [email protected], többet nem fogadunk stb.

Megyek egy kört a melóhelyen, lássák, hogy "dolgozom" 😄

Mint ahogy Tele is írta, dobna az oldal értékén. Meg ha már a magyar rajongói oldalon is fent van az infó, napra készen, akkor minek nézegetnék azt az oldalt, ha a magyart is lehetne. <#idiota>

maerlyn
nem szeretném az embereket elvinni a tibia.hu-ról, ha már ott vannak. wiki tartalmat már most is használok, például a lényeket onnan gyûjtöm ki automatikusan, és ezzel ellenõrzöm a levelup megadásakor, hogy létezõt írjon be a kedves juzer

Beleolvasgattam a szpemmelésekbe, amik a kommentben voltak. Mennyi buta tenyeres-talpas 12 éves hülyegyerek irogatott oda 😊

CattiBrie
De ha megvan ott, minek ide?

[/spam]&#8482;

<#puszi>