124119
  • taj
    azért a tőzsdén is lehet szopni :P
  • CattiBrie
    Egyszer felül, egyszer alul.
  • Bexter
    Az olyan mint a sex :D
  • CattiBrie
    Egyszer bent, egyszer kint. :)
  • CattiBrie
    Nincs ingame.
  • Bexter
    mint a tőzsde :D egyszer fenn egyszer lenn
  • taj
    megint 92 -.-
  • taj
    visszakerültem 102-re, de már 35-nél járok :P
  • maerlyn
    ha 10 sec-nél tovább tart a connecting.. állapot, érdemes esc-el megszakítani, a karakterlistára várást is meg tovább, amíg megint üres képernyőd van, aztán kliens újraindítása nélkül kezdeni újra, és ugyanarra a karira belépni

ha elég gyors vagy, nem rak vissza a várólista végére, hanem maradsz a helyeden
  • taj
    Matias: nem tudok bejutni :|
    kivártam a waiting listet, és 5 perce connecting-et ír ki, most vagy nyomok egy abort-ot, és kezdem elölről, vagy még várok, de nem igazán sikerül

pls vki privizze meg, hogy nézzen ide!
  • CattiBrie
    fail? :D
  • Bexter
    grat :)
  • Husosfagyi
  • Son Ice
    off
    A napokban találtam egy másik játékot... játszottam vele, majd egyik pályánál elakadtam... bosszantott, hogy sehogy nem jutok tovább, hát meghackoltam... na, azóta nem is játszom vele - elveszítette a "varázsát". :(
    on

.:: Tiszta játék, tiszta élvezet! ::.
  • Son Ice
    ...egyre többen vannak. Nagyon az a sejtésem, hogy nagy részben ugyanazokat törlik (vagyis ugyanazon személyek újonnan létrehozott karakterei). Persze gondolom van 1-2 új "áldozat" is.
  • maerlyn
    Today, 3113 Tibia accounts have been excluded from the game for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain.
  • rroolli
  • CattiBrie
    Na most erre mit mondjak?

• CattiBrie

• CattiBrie
    Ezek szép képek.. érdekesek.. :)
  • Bexter
    trainhez pont jo ez :D
  • Shiwo
    a noteszen nekem is..sőt, még a directx9-re is, csak direct5-tel hajlandó döcögni
  • rroolli
    Nekem meg ezt csinálja opengl-re:

• Husosfagyi
    Túltöltöttem.

• taj
    de a biciklizést azt Ramtól kérdezd meg, ha érdekel, mert nem beszéltünk róla még, hogy publikus legyen-e
  • taj
    egyik sem akadály, de egy kis kitartás mindkettőhöz kell

én hetente egyszer tekerek kb. 25km-t tavasztól őszig, tüdőkiköpősen meghajtva magamat, Ram pedig fallabdázni jár heti egyszer talán, bár a partnere kissé kutyaütő (Shaman :P), mégis elég mozgásnak bizonyult ez is, és mi így mentünk el bringázni széles kerekű mountain bike-okkal, nem tudtuk mire számítsunk, első nap kánikula volt, második nap hideg és eső, első nap Matias, Arcor és Tygep vendégei voltunk, második nap Csigáé, szóval még köztes program is volt :P a korai első napi megálló, az elhúzódó másnapi vendégség (ebéddel és pókerpartival egybekötve) és a másnaposság miatt visszatekertünk egy kikötős városba, és áthajóztunk a túloldalra, mert másnap dolgoztam, és nem fért volna bele egy 3. nap

én jövőre sem akarok feltétlenül 1 nap alatt körbeérni, mert jól éreztem magam így is

kenutúrán nem árt, ha gyakorlott vízimentő vagy, hozod édesapád díjnyertes borát és pálinkáját, és mellesleg te főzöd a legjobb bográcsgulyást, de igazából elég, ha nem húzod föl az orrod, ha neked is meg kell fognod a kenut/ki kell mosnod a bográcsot/tűzifát kell gyűjtened/segíteni kell korán reggel bevásárolni, és a nap végén, fáradtan is mennek még a hasonló dolgok :P
  • Matias con Toth
    Gondoltam inkább megkérdem, mint hogy gond legyen. :)

Elvileg Tygep meg én megyek, de majd Tygep mondja, mit akar.

Én azt mondom, ha megyek, akkor mind két részére elmegyek.
  • Heu
    Anulu letolta egy nap alatt másnaposan :Ð
    Délelőtt 11 től este 9-10 ig. :)
    És még Tajékat is látta, majdnem felismerte!
  • CattiBrie
    Az enyém közepén is. :)
  • CattiBrie
    Furcsa kérdés. :S
    Miért ne jöhetnétek?
    Nem értem. :(

Nem PG tali lesz, hanem hun tali..
  • rroolli
    Mármint olyan szempontból hogy sose bicikliztem 15km-nél többet és kenut se láttam még :P De egyébként nagyon szeretnék találkozni egy csomó tibiással... Csak a mostani tali pont a vizsgaidőpontjaim közepén van.
  • rroolli
    mind a kettő rémisztően hangzik :D
  • Matias con Toth
    A Tibia talira a Silent Hunters tagjai is mehetnek?
  • maerlyn
    napvilágban akartam letolni, szóval erőltetett menet volt, de pihenőkkel mindennel bő 13 óra alatt megvolt
  • Bexter
    Hogy hágna meg egy Ugandai homár banda vazelin nélkül szárazon.
  • Bexter
    Mi mindig sötétedés után érünk :) de bp szhely se rosz táv ott több a látnivaló :D
  • maerlyn
    az derék, én csak egyszer mentem ennyit egy nap (bp-szhely, 234), de azzal elment az egész napom, napkeltekor indultam, és -nyugta előtt ~félórával értem oda
  • Bexter
    Nekem minden évben jut időm uszni rokonozni nézelődni meg fotozni párat és persze lenyomni egy nap alatt :P 227 nem 240 :D
  • maerlyn
    szerintem nézelődni is akarnak, szóval több - ha a 240-et egy nap alatt tolják le, az szép teljesítmény, de nem nagy élvezet
  • Bexter
    balatont egy napra vagy többre tervezitek?