Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Bár így ha ránézek egyre akkor egyértelmûen tudom, hogy egy állatkertbe vannak bezárva és azonosítva vannak, de ha szétszóródnak, bajban leszünk a felismeréssel. :S
[/spam]™
It will be disbanded on Jul 21 2009 if there are still less than four vice leaders then.
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Dies+Irae
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Így is minden upkor az, hogy wow meg mittóménmibõl vannak az ötletek. 😊
[/spam]™
úgy értem, hogy mondjuk nem lehetne trade-en olyanokat irkálni, hogy "buy sov !!! \o/ " vagy hogy "iten plx", hanem normális módon kell kommunikálni, ahogy tennénk azt a valóságban (tehát I want to buy a sword of valor" vagy "please give me some free items"
mindjárt máshogy hangzana a dolog, mégha idõigényesebb is leírni..
magyarul kábé annyi a különbség, mintha a trade-en "veszek sovot" "kell sorc dq-ra" vagy "aggyá ingyé cuccot" helyett úgy kell fogalmazni, hogy "eladó sword of valort keresek" vagy "sorcerert keresünk dessert questre" , "tudnál nekem adni pár, számodra már felesleges tárgyat ?"
ahogy nevekben sem lehetne mondjuk modern, létezõ személy, csak fantasy-hoz, középkorhoz passzoló nevek..(én mondjuk egy többnyelvü játékosréget esetén, ahol az angol az elfogadott alapnyelv, nem is engednék nem-angol szavak használatát, legyen az magyar, német vagy lengyel)
ez olyan, mintha építenél munkatáborokat a segélybõl plazmatévét nézõ "skandinávoknak" Mo-n, és azok önként bevonulnának egymás közé, ahol nincs kitõl lopni, egyszerûen dolgozni kell 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
egy olyan szerver, ahol jobban ügyelnek arra, hogy belepasszoljon a fantasy környezetbe (tehét szigorúbb névszabályok, rövidítések, nem a világhoz passzoló szövegelések, stb tiltása)
(mondjuk az angolul nem jól beszélõk nagy része bukná a szervert, de legalább nem lenne annyira sok láma lengyel 😊
viszont pvp-re nem mennék, sosem vonzott a más játékosok legyilkolása és az sem vonz, hogy engem hentelnek le és így prémia is kilõve 😞
persze jó lenne néhanapján szétrugni 1-1 baca hátsóját, de inkább megmaradnék non-pvp szerveren..cip csinálhatna szervereket lengyelországba, ha már ugyis olyan qva sok van belõlük és minden polláknak megengedni, hogy áthúzzanak oda..
mondjuk egy erõsen RP alapú, prémis, non-pvp szerver jó lenne
ha játszanék, akkor én megpróbálnék premiára költözni, mert bíznék benne, hogy ott kevesebb a botter, frees karikat ott nem lehet felhúzni bottal, mivel csak premium szerver, és így talán kevesebb olyanba futnék bele, aki minden ok nélkül le akarna kaszabolni, és nem félti a kariját egy esetleges bosszútól, mivel nem õ dolgozott érte 😛
ha át lehetne költözni pvp szerverekre, ki maradna/költözne?
tipp: annihilated 20 fõ fölött lehet
meg másnak is csinálja ? mert ha igen, akkor bug -> lehet reportolni tutoroknak
Nem találtam el. 😄
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
[/spam]™