124119
  • olattila
    Bsz utolag is neked
    Ja es nem tudok menni a questre mert nem megy a tibia peddig hazajottem es lenne idom elmenni a questre de sajnos csutortokon kivagott es azota 10060-as hibaval nem enged be szoval nem tudom mikor csinalja meg cipsoft a problemat mert naluk van a hiba szerintem
  • Matias con Toth
    Tanúság, ne jelöljetek ki semmit alt + egérrel célra hanem batleablakba.

Beragadt az alt billentyűm és F4 re volt állítva a healt poti, ez az egyetlen funkció billentyű kombináció amire csinál valamit, az összes többire az alapot csinálja.
    Szóval alt beakadt az első gyógyinál lenyomtam és kidobta az ablakot hogy logout exit chancel.

Ésmati össze esett. :(
  • Tygep
    Igen, én álltam a második helyen, felkészülve erre az esetre is. De nem voltam followon, úgyhogy kimásztak a demonok meg fe-k is respeltek be :)
  • CattiBrie
    Ugh :S

És végül Te blokkoltad a demont?
  • Shiwo
    legalább nektek gratula
  • Tygep
    Első Silent Hunterses annihilator quest 50%-os eredménnyel ért véget.

Rei of Death, Matias con Toth, Lost Prince és én alkottuk a csapatot.

Lost Prince és én tudtuk csak elhozni jutalmat, többiek sajnos az elején elvéreztek.
  • CattiBrie
    Azért annyira nem durva a helyzet.
  • rroolli
    Sok kis önjelölt igazságliga :)
    Érdekes, hogy csomó mindenki van aki már marhára szúrja a szemem és senki nem cseszteti őket, de téged meg tesztelnek.
  • CattiBrie
    23:52 Leko The Paladin [148]: 00:52 You advanced in distance fighting. huhu
    23:53 Ram Abbalah [212]: gz
    23:53 Catti-bia [154]: grat - if you did it 100% without bot program
    23:53 Leko The Paladin [148]: lol i`m not using bot :d
    23:53 Leko The Paladin [148]: I`m chatting while training
    23:53 Leko The Paladin [148]: but thanks ;*
    23:53 Catti-bia [154]: or other cheat.. i didnt said
    23:54 Leko The Paladin [148]: I like fairiness :d

Erős volt? Mégiscsak Hades-es.. :D
  • CattiBrie
    Mondjuk így belegondolva, én is örülnék.. .)

Viszont lassan én leszek a célpont, hogy tuti bot vagyok..
    Bár már az elmúlt hónapokban is (főleg a legutóbbiban) volt néhány teszt. Például priviben egy hello, amúgy minden ok nélkül. Hajnali 6kor rám köszönés defaultban. Meg egy csomó ilyen apróság afkom közben amúgy idegen játékosoktól.
  • CattiBrie
    23:37 You see Eldeus (Level 278). He is a royal paladin. He is Leading Cookie of the Cuetara Army.
  • CattiBrie
    La Ultima izé?
  • A Joco
    boldog szulinapot. :D

en is ott tartok :D
  • taj
    Remélem Eldeus az egyik, és azért akarja átpasszolni a leaderséget Albinchunak :P
    Minden egyes kilőtt Cuetara elégedetté tesz :D
    Remélem a Dies Irae, Hades, Undead Shadows és többi kretén PL-t tömörítő guild is számolhat néhány áldozattal :P

Nah, jó hétvégét!
  • Shiwo
    én minek számítok ? :D
  • CattiBrie
    23 lvl 100 feletti karakter a PGben :]

Egész nem rossz. :))
  • Shiwo
    bsz
  • Matias con Toth
    Blood_Brothers_Quest

Mission 05: Into the Castle

Ez a része kell e valakinek mert Lost most jutott ide.
    És kénem ég 3 ember hozzá hogy betudjon menni.
  • Matias con Toth
    Köszönöm
  • CattiBrie

Mati

Boldog Szülinapot!

• CattiBrie
    De nekik ingyen van a prém. :)
  • Husosfagyi
    Ennek a helyzetnek a következő eredménye lesz:

- El tudják érni azt, hogy ne legyenek tartósan magas szintű botterek.

- Aki botolni akar, az minden hónapban új karit csinál és 30 nap prémet fog vásárolni. Ez iszonyat bevétel lesz CIPnek.

- Mivel kisebb szintű botokról van szó, ezért nem egy gépen, hanem hármon-négyen fog botolni, és esetleg prémet vásárolni....

• Son Ice
    Azért abban egyet érthetünk, hogy létezhetnek egész jó bot programok. Ha nincs "emberi" ellenőrzés, hogy odalép melléd egy GM és megszólít, amire válaszolnod kell (bizonyos százalékban ez is leprogramozható), akkor lehet írni 100%-os bot-progit, amit semmilyen AntiBot program nem tud kiszűrni. Itt most gondolok egy nagyon egyszerű dologra, például útvonal. Ha teszel a programba véletlen-generátort, ergo nem mindig ugyanazon az útvonalon fogsz haladni, nem mindig ugyanakkor eszel, gyógyítod magad... soha nem jön rá egyetlen program sem. Esetleg lehet a varázslásokat kombinálni is...
  • rroolli
    Azért nem bannol mindenkit, mert 100%-os bizonyítékokat gyűjt a rendszer és nem mindegyiknél talál. Meg ha pl találtak bizonyítékot 30000 karakternél, akkor is csak 5000-et bannolnak, mert az elijesztés a cél, nem a fingatás. Most növelték egy kicsit az adagot, mert a régebbi 5000-es bannoktól nem ijednek meg... Meg biztos fejlesztettek is, ahogy írták cikkbe... De szerintem most se lesz jobb, aki "megúszta" az azt hiszi magáról hogy azért nem bannolták mert zseni és folytatja tovább.
  • Son Ice
    Egyes programok használata esetén 100%-osan meg lehet állapítani, hogy bot. Mégcsak nem is kell ismerni magát a programot, megjelenhet új is belőle, kapásból le lehet bukni vele.
    A többi programról már nem mondható ez el... ráadásul azt hiszem operációs rendszer függő is, hogy kit tudnak elkapni 1-1 módszerrel. Linuxhoz nem értek, de talán ők kicsit előnyben vannak, persze kérdés Linux alatt mennyire vannak bot programok. Ismétlem, nem értek a Linuxhoz.
  • Bobber
    na ez a nagyon ciki:)))
    nem tudom:
    1. miért rizikózza a tutorságát ilyen hülyeséggel
    2. ha már ilyen hülye akkor miért pont a fő karakterével követi el
    3. mennyire lehet megbízni ebben az automata bann rendszerben, hiszen soxor nem banolja azokat az embereket akikről pedig 100% ig tudjukhogy botok.

szóval nemértem:)
  • kiscipi
    Senior Tutor volt...
  • kiscipi
    Name: Dopre
    Sex: male
    Profession: Royal Paladin
    Level: 158
    World: Secura

Banished: until Feb 20 2010, 16:07:18 CET because of using unofficial software to play

• CattiBrie
    08:49 Son-Ice [130]: nya megyek munkába....
    08:49 Son-Ice [130]: utani hur

:D
  • CattiBrie
    Ha jól látom, nem nagyon hatotta meg őket. :)
  • Bobber
    huhh ez szép szám
    bár eddig nem nagyon emléxem menyi volt de nekem olyan 5k körül rémlik alkalmanként:)
    remélem a kedvenc botjaimat is bannolták és lehet nyugodtan ratoznom meg dragiznom majd:)
    bár gondolom a kedven princess virginia még mindig meglesz.
  • maerlyn
    Today, 16,598 Tibia accounts have been excluded from the game for using unofficial software to play during the last couple of weeks.

As many of you have requested in the past, every single account which is identified for having cheated will now get a permanent final warning that does not vanish any more after 6 months.
  • rroolli
    Egymás ellen fordítottam őket:

• CsikiAndriss
    Eggyetértek :D :))
  • A Joco
    Kezdenek elvonasi tunetem lenni, nem erzem jol magam :))
  • CsikiAndriss
    Na ez egyre jobb lessz engem sem enged vissza.Érdekes. csak Connecting to the game world please wait.
  • CsikiAndriss
    Hmm... nem tudom mi a helyzet én is el kezdtem nagyon lagolni és ki is dobott 1x pedig nekem nem szokott ilyen lenni, de egyszer nekem is volt olyan, hogy nem engedett be és mások bentvoltak.
  • Husosfagyi
    Ártatlan beszélgetés, tutor csenől:

17:36 xxx [yy]: Dopre
    17:36 Dopre [158]: ye?
    17:36 xxx [yy]: check your status
    17:36 xxx [yy]: Banished: until Feb 20 2010, 16:07:18 CET because of using unofficial software to play
    17:36 Dopre [158]: ik
    17:36 Dopre [158]: ^^
    17:37 xxx [yy]: no comments
  • CattiBrie
    Ja már bent vagy. :D
  • CattiBrie
    Pedig mi bent vagyunk.. :S