124119
-
olattila #111262 1 het lool akkor rohadjanak meg ha olyan sokaig tokolnek egy ilyen hujesegel vagy csak anyira kenyesek h dogok megnezni az emaileket... mire megnezik s megcsinaljak mar lejar a premim vagy mar vissza megyek az egyetemre ahol xar a nett... -
#111261 CIP nem erről híres. Kérdezhetném, hol élsz Te?
Nekem majd egy hétbe került mire válaszoltak egy mailre.
Csak türelmesen.
:) -
olattila #111260 azt tudom eszre vettem csak mondom h mast nem irtak vissza csak ezt...
es en valami olyasmire vartam h elnezest a kellemetlensegert de 1 napon belul meglesz oldva es kapsz 5 nap premit meg :P -
#111259 -
#111258 Úgy hívják, hogy automatikus válasz. -
olattila #111257 Dear Tibia player,
thank you for your request. It will be processed as soon as possible. We kindly ask you not to write again concerning this problem until you have received a reply.
Thank you for your patience.
2 masodpercre ahogy elkuldtem maris kuldtek vissza a valaszt -
#111256 Arról a mailcímről írd, amelyikről regelve vagy. -
#111255 Website Not Available
The website is currently not available due to maintenance. Please excuse the inconvenience.
Kind regards,
Your CipSoft Team
Ezt írja loginra a tibia.com -
#111254 én beleírnám a hibakódot is, amit a tibia kiír -
olattila #111253 es a karakter nevet vagy valami hasonlot ami alapjan tudnak azonositani nem kell beirni? -
#111252 Valami olyasmit, hogy:
Dear support,
I can not login to the game, neither can open the official website since 21th January, but my internet works well. I am from Romania, and my romaian friends had the same problem. Now they can login, but I still can not. They are at other internet provider, but I have not had any problems with Tibia before. I hope you can solve this issue, because I would like to use my premium time if possible. -
#111251 http://www.polyp.ro/web/kapcsolat.html -
olattila #111250 jol van es megis mit irjak mert fogalmam nincs h mit lehet leirni foleg a Tibia.comnak az a netszolgaltatonak meg ha tudnam az emailcimet jo is lenne :P ha esetleg tudnal segiteni a tibia.comos levelet megirni megkoszonom :P -
#111249 két levelet kéne megírnod: egy a netszolgáltatód support címének, a másik a [email protected] -
#111248 porttal működik az is, csak másikkal :) -
#111247 Hmm én úgy tudom hogy a romtelecom adja a nettet a többi más romániai nettnek is akkor az enyém sem kellene mennyen. -
olattila #111246 ja es ha portot letiltsak azert kellene menjen a Tibia.com hisz az nem portal mukodik mert az egyetemen volt h letiltottak a tibiat es a .com mukodott... szoval csak a Cip-nel van valami -
olattila #111245 es miert tiltottak volna le? nincs ertelme h letiltsak a portot ezek nem foglalkoznak ilyenekel. Valamit elszurt a Cip s szerintem nem is akarja megcsinalni ugy h csak remenykedek h egyszer beenged. Ja es ha lelenne tiltva a port akkor karakter listat be sem toltene szoval nem az a baj -
#111244 beszélj a zsolgáltatóval, lehet letiltoták a 7171 es portot -
#111243 Akk nem tudom romtelecom rendben van -
olattila #111242 polyp -
#111241 Melyik nettről vagy? -
olattila #111240 nem tudom h hogy engedte ot be de engem nem enged meg mindig meg a .com sem jon be mar elegreg ota ott is azt irja ki h idotulepes miatt nem tud kapcsolodni a serverhez... -
#111239 Amugy nekem szerencsére minden a régi sem lagg se semmi.Remélem neked is helyre fog jönni. -
#111238 Hmmm.. Ata még mindig nem tudsz belépni?:(.Jocó hogy tud? -
#111237 Majd Andris. Megoldjuk a dolgot. -
olattila #111236 sajnalom Cipi nelkulem kell menyetek :( peddig el tudtam volna menni mert hazajottem s erre megszivat ez a kickes dolog na de m1 jo szorrakozast nektek -
kiscipi #111235 Jan 22 2010 -
Yesterday around 11:30 CET, players experienced kicks and ...
Yesterday around 11:30 CET, players experienced kicks and login problems on all game worlds. The reason was a technical problem at a German internet exchange point. Please excuse any inconvenience.
lehet ez a gond :/
kifog engem gyógyizni? -
olattila #111234 Csibe es Laci ok angliaban vanak...
Andris sem tudott belepni egy darabig ugyan ezt a hibat irta ki.
Megkerdeztem mas tibiasokat is akiket ismerek es nekik is ez a baj nem tudnak belepni. Remelem hamar megjavul mert mar 5 nap premi elveszett s ma kene questre menni de ezek szerint nem lessz semmi belole -
#111233 Andrist ma láttam, meg Csibe és Laci is online voltak. De elég furcsa, azért próbálgasd szerintem, hátha nemsokára te is be tudsz lépni. -
olattila #111232 amugy is romaniat miert banoltak volna le? es ha tenleg lebanoltak akkor en most szivok mint a torkos borz? -
olattila #111231 Joco online es o romaniaban van Katka is romaniaban van es Joco ma tudott csak belepni... -
#111230 ingém nézzetek már rá pár románra, van-e online pár, mert ha nem, akkor esélyesen *.ro lett bannolva -
olattila #111229 ja es a tibia.com sem megy amikor kicket kaptam az este ment kb 2 orat es utana megint nem ment -
olattila #111228 erdekes Andris sem tud belepni es joco is csak ma este tudott belepni es mindharman kulon szolgaltatonal vagyunk -
#111227 ha mindenki tud játszani, csak te nem, akkor nem náluk van a gond -
#111226 Nem szeretnék tesztidőszakban háromszor halni, vagy trollokat ölni. :D -
#111225 Tuti, hogy csak megszokás kérdése. Csak ez nekem olyan, mint megváltoztatni a hotkey-eimet. Elég durva, amikor nem tudom, hol vagyok és mit csinálok és hogyan kell gyógyítani. :D -
#111224 Classic control elég korrekt szerintem. Nincs kedvem mindig altot nyomogatni ha ásni, kötelezni, támadni, létrára mászni, enni, stb akarok... De megszokás kérdése, mert másik oldalon is biztos hasonló vélemények vannak. -
#111223 Pedig én is az alt-ot használom.
Szerintem egyszerűbb így megtámadni a célt.. mint pl battle ablakban kimazsolázni, hogy akkor melyik is az a demon, amelyik előttem áll.
Amúgy még lehetne használni azt a másik billentyűfelosztást, de nekem az nem tetszett.