124119
  • Bobber
    amugy en is meg akarom majd csinlani a sivatagi questet shaman ne izgulj sott en ugye 2 karakterrel is majd mert nekem a pala is jo lenne hogy megcsinlaja mert annak is kell a lov ill annak kekll csak igazan mert en is meg akarom csinlani az eloleptetest es hat jo lenne ugy hogy amint megjon a premi acc akor egybol meg tudjuk csionlani az eloleptetest mert ugy lenne igazabol ertelme a dolognak
  • Bobber
    catti tobb xpt kapna mint en:):) o jobban sebez a nyilall mint en a HMM el arrol nemis beszelvbe hogy nagyon fogyna a HMM es nem lenne aranyos a fejlodesem szerintem de hat leeht hoyg telleg jol fejlodnek nem tom majd meglatjuk
    az a baj hogymost nem merek atmenni venorba pedig ott jol lehet ugye fejlodni:(
  • Noodlee
    Én is összefutottam régen(lvl 8!!) egy sárkánnyal. Kaptam tőle 2 lehelletet. A 2-3 Exura mentette meg az életemet :)
  • Noodlee
    Szerintem nyomhatnád a HMM-eket, bár lehet, hogy akkor Cattinek(vagy másnak) akkor nem sok XP jutna.
  • Bobber
    ja amugy meg osszefutottam kiserikkel es mentunk egyutt egy kicsit:)
    es megint megilyedtem:):) felmentem egy jaraton es rammosolygott egy sarkany ami kb 80 hp-mba kerult es kb 1 masodperc volt:):) szal beszartam es az egesz alagutrendszer tollem buzlott:):) dee tuleltem ez a lenyeg:)
  • Bobber
    na majd meglatjuk az a baj hogy a palamnak jo az a fejlodes ami tegnap volt a sorcimnak nem lenne tul elonyos szerintem de hat nem otm majd meglatjuk amigy volt a csomagban bileta de csak annyi volt rairva hogy bebbynek egy barattol szal nem tom ki volt pedig megkoszontem volna neki:) amugy az utolso fillerig mindent elkuldott meg egy aranyat se vett el:):)
  • Noodlee
    Írtam neked privátokat is :(
  • Noodlee
    Nézd meg a Magyarok linket.
  • Noodlee
    Na akkor kijavítom, és megelőlegezem neki a lvl 8-at :)
  • CattiBrie
    nájt, már rég mondta
  • Noodlee
    Grimbi!
    Te milyen kaszt leszel?
  • Noodlee
    Van még Sorci:

Godem Krakhmen
    De ő csak hétvégén szokott lenni, éjféltől :(
  • Shaman
    Bobber: mindenképp kell a csávód,mert knight van 2 is vagy több druida is van 2 (gyudroné,meg enyimé),paladin is lesz egy-pár,de lev sorcid CSAK NEKED VAN!!! Szal kellesz nagyon!
  • Noodlee
    Catti!
    Dobtam a gyökérbe egy pát doc-ot. Majd nézd meg őket.
  • Noodlee
    Na de lagalább már nem csak hírből ismered a GS-t :)
  • Noodlee
    Majd te is jösz(Bebbye) velünk cyc runolni, mint tegnap Catti, és te :)
  • Noodlee
    Megnézted a csomagban lévő bilétát? Volt rajta más is? Ki volt, vagy valami. Hát igen nem csak köcsögök nyomják a Tibiát.
  • Bobber
    ugyhogy ha nekifexem meginbt akor lehet hoyg hetvegen megis megcsinaljuk a desertet ded meg nem otm mert most mar en se merek atmenni venorba:(:(
  • Bobber
    gyerekek olyna kellemesen csalodtam valakiben hogy az nem is igaz:):):) az oszes cuccom es lovem a depoban vart thaisban:):):) valaki elkldte nekem postan:):):) szal csak az xp-t bultam el:):) el se hiszem hat vannak meg rendes emberek:):)
    meg mindig nem hiszem el:)
  • Bobber
    kapd be:) amugy te se eltel volna sokaig az volt a baj hogy nem, volt korulotte senki en meg egyenesen bele setaltam:(:( volt egy par kis pok utkozben de az mar maskor is volt szal nem igazan ideegesitett:( ami miatt igy kicsit kiba merges vagyok hogy joitt szembe 2 lerohadt csavo is de nem volt tul serult egyik se de nem mondta volna egyik sem hogy GS van utkozben es hogy ne probalkozzam ill volt eg yhulla is ded amikor megneztem csak soma hullat irt ki nem irta ki hogy GS olte meg:(:(
  • Shaman
    béna..:-)
  • Shaman
    rákeresel tibia.com-on
  • Bobber
    na szoval shaman nem tom lesz e sivatagi questm ert nem tom lesz e meg egyszer erom felhuzni azt a kocsog sorcot 20 asra most egesz delelott ezel szarakodtam es mindeent elbultam 10 mp alatt
    arra nem volt idom hogy gyogyitsak magamon
    pedig elhiheted hogy nekem is kurvara kene a love itt orultem hogy van ujjab 600 aranyam azt is elbuktam meg az aszerencse hogy runa nem sok volt nallam vagy 3 fire meg vagy 3 hmm meg egy uh de eelnyomni nem volt idom:(:(: szal meg1x nem otm mi lesz:(:(:
  • Bobber
    amugy meg bocsi a kulturaert ha gaz akkor toroltestet csak a mai delelotteom teljesen karba ment arrol nem is besuzelve hogy a kedvem is elmegy ilynkor mindentl:(
  • Bobber
    a kurva kibazsott eletbe abba
    hogy a rohadas jonna ra a sok csalogatos alatra a kurva annyukat azt stb stb
    bakker megleptem a 20 as szintet a sorcimmal megyek visza thasiba erre utkozben van agy gs ugy kinyirt mint a szart
    megmozdulni nem volt idom
    a kurva kibaszott eletbe abba
    nem tom lesz e desert quest a hetvegen mert kurvara unom hogy mindig megdoglok es nem birom 20 on tartani a karakterem arrol nem is bsezleve hotgy 600 ranyat is elbuktam:(:(
    szal kibaszott idedges vagyok
  • CattiBrie
    szerintem is így kell ... majd talán délután megcsinálom
  • CattiBrie
    Ezt honnan is tudod? :)
  • CattiBrie
    :S :( . . . . . Mesterem! :)
  • Shaman
    Most nem took szpemmelni,mer annyi a meló,hogy filmet nézek!:-)
  • Shaman
    Jé télleg!
  • Noodlee
    LOL
  • kiserik
    Legnépszerűbb témák. Szpemmelhetnél már egy kicsit :)))
  • Grimbusz
    néked is cia Catti-bia
  • Shaman
    milyen nyócadik hely?
  • Grimbusz
    Nem tókkk a Boss itt van :(
  • kiserik
    Gyerekek! Ez a 8. hely elég silány :))
  • Shaman
    hi
  • Noodlee
    Hát, ha alattam maradsz szintben, akkor mindíg Newbie leszel nekem :)
  • CattiBrie
    Jajj! Most ne haljatok ki! :)
    Egyébkétn: jó reggelt mindenkibe!!! :)
  • CattiBrie
    Nekem is tök állat volt a tegnapi nap (két xar nap után). De vajon meddig leszek nyúbi?