Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
08:49 Catti-bia <149>149>: nem tudom
08:49 Catti-bia <149>149>: pedig itt voltam
08:49 Catti-bia <149>149>: nincs meg az infó.. ez nekem kiesett 😄
08:49 Husosfagyi <151>151>: neked is kis kínaiak tolják a karit amíg dolgozol? 😊
[/spam]™
én kipucolnám de nincs kivel...
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Thou art a very pleasant little rabbit.
Thou art a very pleasant little rabbit.
70k hp-m van kb csak több hp csíkot használ (ha megézed a hp mat akkor majd nem félíg van)
hogy mennyit játszol vele az már más, kellett 1 kis változatosság meg kis kihívások mert rl ben most nincs olyan..
Nem gondolom, hogy egy napnál többet tudnék játszani vele. Csak érdekesség és annyi. Igazából csak a számok nagyok.
2000 HP-t tölteni úgy, hogy 40000 HP-d van, az olyan, mint
100-at tölteni úgy, hogy 2000 HP-d van.
Bár sok seggtõl megkímélne az biztos. Amúgy vannak mások is a szerveren? Vagy ez hogy megy?
[/spam]™
08:06 You deal 26 damage to a target dummy.
08:06 You deal 39 damage to a target dummy.
08:06 You deal 29 damage to a target dummy.
08:06 You deal 70 damage to a target dummy.
08:06 You deal 47 damage to a target dummy.
08:06 You deal 41 damage to a target dummy.
08:06 You deal 47 damage to a target dummy.
Hihi 😊
[/spam]™
It weighs 69.00 oz.
It has been temporarily imbued with earth magic and boosts your regeneration. (10k-t tölt 4 mp-nként)
You see a dragon slayer (Atk:850, Def:400) that has 1 charge left.
It weighs 82.00 oz.
You see a firewalker boots (Arm:2, protection fire +90%) that has energy for 5 minutes left.
You see soft boots that has energy for 97 minutes left.
It weighs 8.00 oz. (2k-t tölt minden mp ben)
You see an Xazer sword (Atk:210, Def:29).
és ez az: You see 3 glimmering soils.
It weighs 7.50 oz.
ez is izgi...
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
[/spam]™
[/spam]™
"hogyan és miért kezdõdött ez el"
Most akkor feszegetni, vagy ne?
Az elefánt méretûvé növelés nem hiszem, hogy egyoldalú dolgok miatt lett.
[/spam]™
[/spam]™
Van itt minden, a fikázástól, a össze vissza hordásig minden van, mint pl: amit mondtam cattinak.
Van itt olyan is, hogy "tolvaj"-nak titulálnak, swat alias meg valaki mással együtt, meg aza érdekes dolog, hogy engem egy kalap alá venni swat aliassal mint ha nagy barátok lennénk, utána meg ott aza pletykálkodás is, (itt már elvesztettem a fonalat), most futottam össze pár jómadárral, õk sem szentek, de amiket elkezdtek mondani, hogy õk miért utálják a PG-t meg, hogy elkezdtek faggatózni, hogy miért utálnak a magyarok, meg, hogy azis, hogy itt mindenki utál engem.
Próbálkozok itt barátnozki a magyarokkal, még ha ez nem is látszik, némelyek nyitottak is erre, de mások még mindig szent és sérthetetlenként hisznek a saját allításaikban.
Gondoltam, ideje megkérdezni itt mindenkitõl, hogy, hogyan és miért kezdõdött ez el?
Miért vagyunk még mindig holtponton?
Valóban ellenségek vagyunk?
Kíváncsi lennék mindenkitõl arra, hogy õk szerint, hogy kezdõdött mind ez. Nyugodtan lehet engem meg privizni, online vagyok, nem csinálok semmit sem éppen.
Szeretnék tisztában lenni azzal, hogy kit mivel bántottam meg, mikor, hol, hogyan, meg, hogy valóban utál-e engem.
Nekem is megvannak a mindannapos problémáim, ugyan úgy mint nektek.
Szerintem sokkal kissebb gáz ez, mint amikrõl hallotam, és ezt a kicsi problémát ami már rég volt, kis hangyából nagy elefántá növeltétek. Nem irónikus?
Próbálok én itt mindenkivel kibékülni, de ha nem tudok mindenkivel akkor ez az egész egy nagy baromság, és csak még nagyobb hülyét csinálok önmagambol mindenkielõtt, hogy trafára próbálkozok mindenkinél.
Ezúttal is, bocsánatot kérek mindenkitõl akit valaha megbántottam, idegesítettem, le hordtam mindennek, kritizáltam, lejárattam, vagy mi egyéb mást tettem, szóval, most, hogy ilyen "Official" feelingje legyen a dolognak.
Szóval...
Bocs.
Tudom, hogy egy nagyképû, egoista, vadbarom, fasz vagyok, már rájöttem régen, érdekes módon csak itt tibián sikerült nekem elkezdeni a problémákat, nem mint más helyen máshol nekem.
Én már mindent megteszek azért, hogy itt ne utáljanak és elfogadjon mindenki, hogy ne úgy emlékezzen itt mindenki mint valami állatra.
Ha valóban, szeretnél valaki olyas valakit látni aki még nálam is gázabb akkor meny fel game-chat-re, mikor Piloyd fent van tibián, és megláthatod, hogy õ mit mûvel.
Én próbálkozok, de nem megy.
Szeretném, hogy ha ez változna, persze a mostani helyzet sem nagyon rózsás, de most jól megvagyok tibián.
Nah, elég a dumából, ideje a tettek mezejére lépni, jöjjön aminek jönnie kell.
Mosz~
[/spam]™
Ha igen, szólj! 😊
100 of them are needed for an addon of Oriental Outfits.
100 of them are needed for an addon of Beggar Outfits.
40 of them are needed for an addon of Mage Outfits and Summoner Outfits.
[/spam]™
15:32 Very good! You can also left-click on your automap to go to a certain spot. Try to click on the new marker on your automap after you closed this window.
15:32 To look at objects such as this sign, right-click on them and select 'Look'. Sometimes you have to walk a bit closer to signs.
15:32 You see a sign.
You read: To the village
15:32 Now continue to the next mark on your automap to the east. You can point your mouse cursor on a mark to read its name.
15:32 To go up stairs or ramps like this one, simply walk on them.
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •