Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Árban tuti megtudunk eggyezni.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
<árulkodós>árulkodós>
[/spam]™
Olyan képekre csak emlékeznék, de nem az én mûfajom.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
15:00 Nagy Krapekk <124>124>: marmint idosekre gondoltam SZdragon nem hinnem te tudnal segiteni de kosz
15:00 Szdragon ❤️9>39>: csak vicceltem
15:00 Marci hun the pala <91>91>: ja hogy úgy nagyok😄
15:00 Marci hun the pala <91>91>: mi a gond?😄
[/spam]™
14:59 Szdragon ❤️9>39>: igen mondjad 😄
😄😄😄
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
csak a híreket nézve
Tele - 69
Kicsi Tibi - 4
Taj - 4
Shiwo - 1
Bex - 1
lehetne kicsit aktívabb a kommuna 😊
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nekem erre azonnal az jutott eszembe, hogy zsibongó. 😊
Meg a homokozó, de az más, mert ott - ha jól gondolom, az a lényeg, hogy - ki lehet próbálni dolgokat.
"Ha kibeszélnéd ezeket a változásokat, megteheted az újonnan létrehozott fórumszálban: Zsibongó: tartalmi javítások."
😊)
Lehet, hogy inkább csak vicces - nem olvastam az eredeti, angolt. 😊
[/spam]™
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
<19:08:18>19:08:18>
<19:08:26>19:08:26>
bashon találtam és feltûnt 😮
DFTBA ಠ_ಠ
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
hamarosan megint vissza terek a 10 oras afk-ba 😛
Guild Members: 130 Guild Online: 4
És ez nem fedi természetesen az aktívságot. De még arányaiban sem.
Serby elég aktív, hívott engem is démonozni..
Gyud, ha online..
Ram.. hova lett?
Biztos kihagytam valakit. Szdragon is aktív, már ha online. De jó ritkán.
[/spam]™
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
2.Hát valami olyasmi
3.még nem használtunk soha, inkább megfogtam mindnet.
- sima ügy nem kell oda nagy csapat, sõt...
-Cattival pucoltuk ketten simán.
-Cattival huntolgattunk semmi extra loot, a medusa iszonyat idegesítõ
-1 druiddal sima ügy vagy akár egyébb shooter
-Démonokról nem tudok mit mondani.
-Ferumras towerbe akartam menni de nem találtam csapatot.
Az egyik legnagyobb gond, hogy túl aktív druid nincs (Doát valahogy nem tom mért nem kérdem meg 😛) ha keményebb hejre mennénk akkor is legalább kéne 2druid ha 2 lovag van, és persze a shooterek, de elfoglalt mindenki és nem lehet rajtuk pálcát törni.
Hajrá! Így tovább! Írjon mindenki! 😊
[/spam]™
De deepen nem esett semmi.
És: 2. igen, én gyakorlatilag nem létezem ingame, csak ha pofázni kell, amúgy itt sem vagyok. És ennek a legdurvább változata a "hiafkbye". 😊
[/spam]™
[/spam]™
1. nem kell egybõl a legkeményebb helyre menni, de ha nem csináltok soha semmit, amihez 1-nél több ember kell, akkor nem tanultok meg csapatban gyakni, benned persze látom a potenciált, szóval ez nem neked szól...
2. oké, hogy a silent hunteres brigád próbált csak szervezni mindenféle eseményeket, és õket elüldözte a sírás, de akkor a pg-ben csak olyan lev 100 feletti shooterek maradtak, akik egyáltalán nem kaphatók semmire, és a 2 guild között is megszûnt az együttmûködés? akkor minek sírtak? most jobb lett? õk máshogy csinálják a quest bonyolítást? vagy nem csinálják sehogy, csak kritizálni tudtak?
3. meg kéne tanulni végre magic wallokat használni, és ki kéne próbálni egyszerûbb questeken, hogy mire képes 6-10 lev 100-as player, ha ennyire nem bíznak magukban a shooterek:
-lehet kezdeni a behemoth questtel, nem kell fel-le lépkedni, hanem menjen fel mindenki, legyen valami terv, hogy hogyan álltok meg fönt, és lássatok csodát, együtt durván lehet kaszabolni, ha lent találkoztok a lev 30-as ajtónál, akkor 15 perc az egész quest
- ugyanez demona, 30 perc alatt kipucolnátok az egészet kb., és nem az a lényeg, hogy egyedül, mert nyilván szólóban is megoldható, hanem hogy gyakorolni kell a csapatban gyakást, ki lehet próbálni taktikázva, és simán befutva és kaszabolva
- deep banuta: mészárszék, viszonylag olcsó, mert jó a loot!
- behemothok: lásd banuta, de bele kell érteni az összes feljárót is
- parchment room, 4 demon, van rá legalább 4 lev 100 feletti aktív lovag, de 3-mal sem dõlne össze a világ, mert a 2 demon már megy biztosan, de a palák és a spellcasterek is kibírnak 1 demont szerintem...
- 5-ös demon spawn: magic wallal teljesen lezárható részen szétkombózható demonok, ha gáz van, akkor le lehet ugrani a lyukon
- demon hell: 4 demon, serby, cipi, gyud, mati + összes mozgó shooter, serbynek egyedül is menne, legközelebb nélküle megpróbálni
- ferumbras tower: csak a 2 teleportnál kell egymásra is figyelni, az elsõnél magic wallozni, és lehet amulettekkel, gyûrûkkel, spec. ruhákkal játszani
egyébként BSZ Cipi!
Thou art a very pleasant little rabbit.
Köszi 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../