124119
-
#2907 na most tényleg lépek haza tsá :) -
#2906 én megjövök más elmegy :( ohh de kár... -
#2905 én Grimbusszal nem tok bemenni de Fergeteg karim bent van ha eléritek rakjatok VIP-be !!! én bent vagyok Tibin, de még nem találtam online barátot :( -
#2904 haat noodlee nezegettem egy kicsit azt az oldalt amit shaman adott be es nem tom miert de a legtobb ember aki bots of hastet arul paladin es nem kicsi szintu:):):) szal lehet hogy majd nekem is veletek kell menem vagy nektek kell velem jonni ha szerezni akarunk ilyen csizmat:):):) mert szerintem ezek nem geomancert gyaktak hanem black knightot:):):) -
#2903 hat bakker elszalt az elobb a netem es mar nemtok viszzamenni pediűg jo lett volna
foleg ha gyud is benn van mert lehet hogy ot ra lehet beszelni egy ket kemeny kalandra:):):) amugy meg a sorcivala akartam most bemenni hogy meglegyen az is 20 ays szintu de egyszeruen nem birok bemenni ha meg benn vagyok elszal a netem:(:(:(:(:( -
#2902 Jó társaság!!!!! jó dumálgatás :) és tali talán 1xe -
#2901 ja jaa :)
-
#2900 Heh??? 20 dollár 3 hónap,szal 1 hónap olyan 7.Amúgy meg felfogás kérdése. kinek-mi.....
-
#2899 LOÁL!!!444 (aki nem értené,annak lefordítom ha kell:-))))
-
#2898 Ja egy hónapra kb 10 dollár az előfizu, ahhoz meg már elég gagyi ez a játék. Még ha 2-3 dollár lenne havonta, még meg is érteném, de ennyiért havonta már komoly szerepjátékok vannak. -
#2897 tsa:-( -
#2896 Jó hétvégét mindenkinek valszínű már nem jövök többet...by -
#2895 Most nézegtettem meg jobban,ez kurva jó oldal,kár,hogy a danubia szerverhez kapcsolódik..... -
#2894 Itt egy vásárlós oldal. Ki mit árul,és mennyiért! -
#2893 Gyudron,Noodlee: Mi az a Hellgate,és hol van,és egyáltalán mi az,hogy a Hellgate másik oldalán,stb. -
#2892 laza a topik :( napok óta... -
#2891 mert ha elő vagyléptetve akkor már csak 7%,illetve van 5 különböző hely Tibián ahol 10K-ért 1-1%-ot adnak minuszba. Így jön ki a 2%.
Nem prémiumosnak azaz nekünk most 6%-ra lehet levinni. Mert ugye előléptetés nincs,de ezt az 5 helyet meg lehet látogatnunk,illetve csak 4-et,mert az egyik Endoron van,ahova ugyi csak előfizetős mehet. -
#2890 jah egyébként az egyik oldalon olvastam,hogy a halálkori cuccvesztési 10%-ot le lehet premiumosnak vinnie 2%-ra.Asszem ez az xp-re is igaz. Illetve ugye van egy amulett is amely 1 halálig érvényes (az meg azt csinálja,hogy semmilyen cuccod nem tünik el). -
#2889 lehet ugyi alapból ingyen jáccani (ahogy itt mindenki tolja),de lehets premiumos azaz előfizatős is. Ez elég sok előnnyel jár,de nekem ami a lényege a gyorsabb mana regeneráció. ha érdekel felsorolhatom az előnyeit. -
#2888 Azonosító ami a Tibiába belépést biztosít. -
#2887 milyen account? -
#2886 Noodlee: elolvastam a privit,s válaszoltam is. -
#2885 Érzem,hogy valamit elkeféltem a csekken,mer mék mindék nem jött az account. S már 2 hete.... -
#2884 csak a páleszt nem!4 De csak az vót,meg bor,mivel pincebuli vót!!44 -
Noodlee #2883 Hát igen. Minek iszik, aki nem bírja... -
#2882 ma tutira nem,de majd hónap!!!!44 -
#2881 régen vótam ilyen kómás,ma felkeltem 11-kor,de még mindig úgy éreztem,mintha be lennék innyázva...hiába már én sem vagyok a régi,meg a házipáleszt sem bírom -
Noodlee #2880 :D
De azé remélem ma estefelé leszel Tibia. -
#2879 huh bazzeg de berúgtam tegnap.Még mindig fél kómás vagyok,hál istennek a kollégák nagy része szintén -
Gyudron #2878 Yup-yup -
Noodlee #2877 Mintwallin? -
Gyudron #2876 Oda kell menni együtt gyakni, ahol ömlenek a monsterek -> ömlik az xp is -
Noodlee #2875 Mehetünk 1ütt, azal nincs gond. Mer együtt gyakni jó :) Csak ugye az XP :)) De majd megoldjuk valahogy :) -
Noodlee #2874 Na ja. Már nekem nem jut ikszpé, ha veled megyek gyakni :( Külön utakon kell járnunk. Me este összeszedek 7k-t, mert annyi kell a szintlépéshez, aztán nézek valami jó tréningelős helyet, mert a shieldingem baromi alacsony. De ez csak kósza 5let. Még bármi lehet. -
#2873 bakker most vana szerver restart:)
-
#2872 ja amugy grimbusz majd addmar meg az nevedet vagy keress ram a tibiaban altalaban Halalhozo neven gyaccom:):) most is eppen bar most nem sokaig mert mennem kell itthonrol :(
-
#2871 na shaman csak hogy torjon a nyavaja atleptema 100 platinas alomhatart:):)
szoval ha megcsinaljuk a sivatagi questet en mar kunyizas nelkul egybol tudok meni eloleptetsre:):):):):) mondjuk nem marad egy fillerem se meg arra se hoyg a jo kis premi varazslatokat megvegyem de arra majd ugy is oszekunyizok egy kis lovet a profiktol:):)
baaaarrrr noodlee tegnap megalapitotta hogy nem szeret mar velem menni sehova mert allandoan levadaszom elole a lenyeket es igy o nem kap xp-t:):)
-
#2870 Má mindegy megoldottam :) -
#2869 Nem tudja valkimiért nem lehet elindítani a Tibiát? levettem az új pach-ot is de nem tudom felrakni ámbátor új könyvtárbainstalltam de onnan is csak azt mondja already client :( -
#2868 na csaóka all.