124119
  • Grimbusz
    na most tényleg lépek haza tsá :)
  • Grimbusz
    én megjövök más elmegy :( ohh de kár...
  • Grimbusz
    én Grimbusszal nem tok bemenni de Fergeteg karim bent van ha eléritek rakjatok VIP-be !!! én bent vagyok Tibin, de még nem találtam online barátot :(
  • Bobber
    haat noodlee nezegettem egy kicsit azt az oldalt amit shaman adott be es nem tom miert de a legtobb ember aki bots of hastet arul paladin es nem kicsi szintu:):):) szal lehet hogy majd nekem is veletek kell menem vagy nektek kell velem jonni ha szerezni akarunk ilyen csizmat:):):) mert szerintem ezek nem geomancert gyaktak hanem black knightot:):):)
  • Bobber
    hat bakker elszalt az elobb a netem es mar nemtok viszzamenni pediűg jo lett volna
    foleg ha gyud is benn van mert lehet hogy ot ra lehet beszelni egy ket kemeny kalandra:):):) amugy meg a sorcivala akartam most bemenni hogy meglegyen az is 20 ays szintu de egyszeruen nem birok bemenni ha meg benn vagyok elszal a netem:(:(:(:(:(
  • Grimbusz
    Jó társaság!!!!! jó dumálgatás :) és tali talán 1xe
  • Grimbusz
    ja jaa :)
  • Shaman
    Heh??? 20 dollár 3 hónap,szal 1 hónap olyan 7.Amúgy meg felfogás kérdése. kinek-mi.....

• Shaman
    LOÁL!!!444 (aki nem értené,annak lefordítom ha kell:-))))

• ollie
    Ja egy hónapra kb 10 dollár az előfizu, ahhoz meg már elég gagyi ez a játék. Még ha 2-3 dollár lenne havonta, még meg is érteném, de ennyiért havonta már komoly szerepjátékok vannak.
  • Shaman
    tsa:-(
  • Grimbusz
    Jó hétvégét mindenkinek valszínű már nem jövök többet...by
  • Shaman
    Most nézegtettem meg jobban,ez kurva jó oldal,kár,hogy a danubia szerverhez kapcsolódik.....
  • Shaman
    Itt egy vásárlós oldal. Ki mit árul,és mennyiért!
  • Shaman
    Gyudron,Noodlee: Mi az a Hellgate,és hol van,és egyáltalán mi az,hogy a Hellgate másik oldalán,stb.
  • Grimbusz
    laza a topik :( napok óta...
  • Shaman
    mert ha elő vagyléptetve akkor már csak 7%,illetve van 5 különböző hely Tibián ahol 10K-ért 1-1%-ot adnak minuszba. Így jön ki a 2%.
    Nem prémiumosnak azaz nekünk most 6%-ra lehet levinni. Mert ugye előléptetés nincs,de ezt az 5 helyet meg lehet látogatnunk,illetve csak 4-et,mert az egyik Endoron van,ahova ugyi csak előfizetős mehet.
  • Shaman
    jah egyébként az egyik oldalon olvastam,hogy a halálkori cuccvesztési 10%-ot le lehet premiumosnak vinnie 2%-ra.Asszem ez az xp-re is igaz. Illetve ugye van egy amulett is amely 1 halálig érvényes (az meg azt csinálja,hogy semmilyen cuccod nem tünik el).
  • Shaman
    lehet ugyi alapból ingyen jáccani (ahogy itt mindenki tolja),de lehets premiumos azaz előfizatős is. Ez elég sok előnnyel jár,de nekem ami a lényege a gyorsabb mana regeneráció. ha érdekel felsorolhatom az előnyeit.
  • Grimbusz
    Azonosító ami a Tibiába belépést biztosít.
  • ollie
    milyen account?
  • Shaman
    Noodlee: elolvastam a privit,s válaszoltam is.
  • Shaman
    Érzem,hogy valamit elkeféltem a csekken,mer mék mindék nem jött az account. S már 2 hete....
  • Shaman
    csak a páleszt nem!4 De csak az vót,meg bor,mivel pincebuli vót!!44
  • Noodlee
    Hát igen. Minek iszik, aki nem bírja...
  • Shaman
    ma tutira nem,de majd hónap!!!!44
  • Shaman
    régen vótam ilyen kómás,ma felkeltem 11-kor,de még mindig úgy éreztem,mintha be lennék innyázva...hiába már én sem vagyok a régi,meg a házipáleszt sem bírom
  • Noodlee
    :D
    De azé remélem ma estefelé leszel Tibia.
  • Shaman
    huh bazzeg de berúgtam tegnap.Még mindig fél kómás vagyok,hál istennek a kollégák nagy része szintén
  • Gyudron
    Yup-yup
  • Noodlee
    Mintwallin?
  • Gyudron
    Oda kell menni együtt gyakni, ahol ömlenek a monsterek -> ömlik az xp is
  • Noodlee
    Mehetünk 1ütt, azal nincs gond. Mer együtt gyakni jó :) Csak ugye az XP :)) De majd megoldjuk valahogy :)
  • Noodlee
    Na ja. Már nekem nem jut ikszpé, ha veled megyek gyakni :( Külön utakon kell járnunk. Me este összeszedek 7k-t, mert annyi kell a szintlépéshez, aztán nézek valami jó tréningelős helyet, mert a shieldingem baromi alacsony. De ez csak kósza 5let. Még bármi lehet.
  • Bobber
    bakker most vana szerver restart:)
  • Bobber
    ja amugy grimbusz majd addmar meg az nevedet vagy keress ram a tibiaban altalaban Halalhozo neven gyaccom:):) most is eppen bar most nem sokaig mert mennem kell itthonrol :(

• Bobber
    na shaman csak hogy torjon a nyavaja atleptema 100 platinas alomhatart:):)
    szoval ha megcsinaljuk a sivatagi questet en mar kunyizas nelkul egybol tudok meni eloleptetsre:):):):):) mondjuk nem marad egy fillerem se meg arra se hoyg a jo kis premi varazslatokat megvegyem de arra majd ugy is oszekunyizok egy kis lovet a profiktol:):)
    baaaarrrr noodlee tegnap megalapitotta hogy nem szeret mar velem menni sehova mert allandoan levadaszom elole a lenyeket es igy o nem kap xp-t:):)
  • Grimbusz
    Má mindegy megoldottam :)
  • Grimbusz
    Nem tudja valkimiért nem lehet elindítani a Tibiát? levettem az új pach-ot is de nem tudom felrakni ámbátor új könyvtárbainstalltam de onnan is csak azt mondja already client :(
  • Grimbusz
    na csaóka all.