124119
  • Noodlee
    Szia!
    Jó lenne, ha te is jönnél Tibiázni!
    :)
  • Foglaltnick
    Szia!

Felsorolnád az előnyeit?
    Most nézegetem ezt a játékot is... Nem nagyon szimpatikusak a csillivilli 3d-s mmorpg-k, inkább egy ilyennel játszanék...

MADár
  • Shaman
    nincs mit,egyébként én ezt nem mondom 100%-ra,de sztem így nézi,különben semmi értelme nem lenne annak,hogy harc ikonnál nem lehet kilépni. Akkor mindenki mindig bezárná az ablakot,oszt csókolom...
  • Grimbusz
    aha köszi legalább ezt is tudom már :)
  • Shaman
    az egy dolog,hogy te kilőtted az ablakot,de attól,sztem a server még nem rak ki egyből,szal lehet nagyhalál.....
  • Grimbusz
    Én is így gondtam két elfet leléptem simán :) de azért mostmár legalább tudom hova nem megyek
  • Noodlee
    Nem. Kinyírnak lazán.
  • Grimbusz
    ELFEk!! elbírok evlük?
  • Grimbusz
    Hát de én léptem már így ki! 1xerűen lekatt az ablak és EXIT
  • Shaman
    LOL!!!!444

• Shaman
    és ez az oldal említi a manánál a 20-as kupacokban való stzámolást,amit Bobbernek már mondtam,illetve ő már mondta Noodleenak.
  • Noodlee
    Ha a harci ikon ég, akkor nem tudsz kilépni. De ha gyorsan letéped a tápkábelt a gépedről, akkor kb 1 perc után kidob a játék. Ha addíg tudod tartani magad, akkor túlélheted.
  • Shaman
    Na itten van leírva,hogy pontosan hogy számolódnak a skillek,mennyit kell gyakorolni,stb.
    Eléégé angol,szal ha valakinek gondjai vannak segítek:-)))
  • Noodlee
    Lávás? Akkor sárkány, vagy Fire devil.
  • Noodlee
    teccik.
  • Shaman
    meghalsz,mivel nem engedi a logout-ot,míg ég a harci ikonod....
  • Grimbusz
    Mi van akkor ha jön egy monszi aki elől tuti tudod hogy nem tudsz elfutni és vagy legyőzni sem, és mondjuk ki logout-olsz? mi történik?
  • Grimbusz
    ja Thaistól délre vannak és le kell menni 1-2-3 szintet és jön a láva, de már kijöttem! csak nem találok labit amibe bemehetnék pl orkok jók lennének vagy sok troll ill. naon sok wolfi azok hozzák az XP-t
  • Grimbusz
    :) ohh nem sokáig szerencsére, de máskor nem kéne tüzbe szaladgálni!
  • Shaman
    hümmm.... nemtom pontosan melyikre gondolsz,de ha arra amelyik Thais alatt van,s a rotwormok,illetve orkok után következik,akkor MENEKÜLJ!!!!!!44 Fire Devilek laknak ott,s reggelire megesznek!
  • Grimbusz
    ha megégek meddig vonja a 10 pontokat az ÉP-ből?
  • Grimbusz
    nem szeretnék belefutni egy durva monsziba!!!!
  • Grimbusz
    nem tudja vali ha lávás labirintusba mentem mi jöhet ott?
  • Shaman
    kitaláltam egy 5letet.

Mivel Bobber vonakodva fejleszti (sztem 20-asnál tovább nem is viszi) a sorciját. Mi lenne,ha csinálnánk egy közös accountot,s azon lenne egy sorc. Aki éppen ráér az kicsit fejlesztgeti. A lényege annyi lenne mindössze,hogy érje el a 25-ös magic levelt,hogy tudjon SD rúnát gyártani. Így nem kellene majdan baromi sok pénzt költeni erre. És akkó lenne egy sorcink aki gyártogatná az SD-ket. Vélemény?
    Úgyis mindenkinek van egy fő karaktere amivel játszik,nekem ugyi spec a druida. És senki sem szánna annyi rengeteg időt egy sorc felfejlesztésére,hanem inkább tolja a saját kariját. Ezért kéne egy külön accountotn a sorci,hogy mindenki egy kicsit fejlesztgeti,s előbb utóbb a közös munka gyümölcseként elérné a magic lev 20-ast.
  • Shaman
    na hály!
  • Noodlee
    Thx.
    És Helló neked is :)
  • Grimbusz
    üdv mindenki

gratula Nood :)

de jó sokan vagyunk...ma is
  • Shaman
    web kártyíához tartozik egy külön számlaszám,s csak annyival rendelkezel a net felé,amennyi azon van. Ez nekem nyújt egy biztonságot,hogy a hacker/cracker bácsik nem tudnak lóvéval lenyúlni.
    Így neten átrakok oda lóvét,amennyi kell,s azzal gazdálkodok,s a rendes folyószámlámon található több milliárd biztonságban van:-)))
  • Noodlee
    09:45 You advanced from Level 37 to Level 38.
  • ollie
    :DDD
  • Bobber
    hat igen itt a hetvege es le is csuszott a topik a vezeto hejrol:(:(
    nem nyomajtok a hulyeseget csak melobol:)
    most mar tom hoyg ha lesz egy komolyabb cegem akkor le kell tiltani az alakalmazottaknaka az sg forumot is hogy ne azzal fogalkozzanak meloidoben:)
  • Noodlee
    Különben mé nem jössz game?
  • Noodlee
    LOL
    MAjd én blokkolok mi?
  • ollie
    a webes kártyát felejtsd el szerintem, a mastercard amúgy is mindenhol jó
  • Shaman
    hétvégén sárkányt ölünk,ebből nem engedek!!!4
    Majd adok UH rúnát,illetve majd gyógyítalak is,hiszen te fogsz blokkolni:-)))
  • Shaman
    grats!
  • Shaman
    Gondolom. Én csekken fizettem sajna:-(( Persze azóta már megjött nekem is dombornyomott mastercard,illetve web kártyát is csináltattam,szal most már én is fizethetnék azzal,de ugyi eccer már fizettem csekken......ha tudtam volna,hogy ilyen sok idő tuti nem fizettem volna,hanem megvártam volna a kártyáimat,de most má mind1....
  • Noodlee
    20:30 You advanced from Level 36 to Level 37.
  • ollie
    ha mastercard-al fizetek, rögtön megkapom az premium accountot?
  • ollie
    hehe ez legalább jó poén!