124119
  • Noodlee
    Ha a szerver kidob, szerintem akkor is egy kicsit még bent marad a karaktared. De nem szokott sűrűn kidobálni, csak nagyon ritkán. Szvsz meghalhatsz.
  • Grimbusz
    a kidobott és az amikor között egy veszző van!
    a visszamanni => visszamenni és azt jelenti a Tibiára alíg bírtam bejutni újra, mert tudtam hogy harcban dobott ki én nem ahhh mit hablaty össze vissza.

NA:
    1. harcolsz valakivel. ok
    2. kidob a játék a Tibiáról. ok.
    3. meg tudsz -e halni emiatt hogy kidobott a játék, ugyanis addíg te nem harcolsz ugye senkivel, mert a karid bennt áldogál a Tibibe, te meg ki vagy dobva.

ÉRti vaalki? :)
  • Grimbusz
    #2984 ide szól :)
  • Grimbusz
    "efektive engem kidobott amikor visszöttem egy wasp éppen tépett mint állat alíg bírtam visszamanni, nem szeretnék ezért elhalálozni mert kidob a játék csak úgy.
    "

meghalhatok? ha kidob a játék mert akkor nem lehet logoutolni ha harcolsz
  • Noodlee
    Mi is a másik kérdés? Nem tom kihámozni belőle :)
  • Grimbusz
    ok az jó, de kérdi másik részére mi a válasz?
  • Noodlee
    Azért nem dob ki, mert bejön egy fizetős.
  • Grimbusz
    Gyerekek mi van akkor ha gamézek Tibián és csatázok pár szörnyel és mondjuk kidob a játék a gaméról mert egy fizetős bejön játszani? efektive engem kidobott amikor visszöttem egy wasp éppen tépett mint állat alíg bírtam visszamanni, nem szeretnék ezért elhalálozni mert kidob a játék csak úgy.
    vagy ha bennt vagy és jön egy fizetős akkor te is bennt maradhastz mint nem fizetős?
  • Gyudron
    Nagyon helyes, tépek én is melózni
  • Grimbusz
    na vége a Shaman féle spamnek :) mék dolgozni
  • Grimbusz
    erre a félelem nélküliségre tudom ajánlani a pasiknak:

1 férfi és 3-4 nő esetét :) akkor még fal sem kell ;)
  • Grimbusz
    "A gruppensex lényege: ki ne maradj belőle,és a segged mindig a fal felé legyen!"
  • Grimbusz
    És szukoljaotok me jó időt szertnénk, mint múlt héten.
  • Grimbusz
    Na mind1 én hétvégétől nem leszek köv héten végig hát hanyagolnotok kell én is szabira megyek...
  • Grimbusz
    nézdmáá elmentél szabira és nem is szóltál? vagy én siklok el minden felett :O :)
  • Grimbusz
    az jó :) akkor 10 lvlen lesz 62 sword skillem :)))
  • kiserik
    Szabin, de az otthoni meló miatt nem volt időm benézni ide, meg a játékba sem :((
  • Noodlee
    Nincs korlátja a skilleknek.
  • Grimbusz
    Kicsit vissza Tibibe :)

Kérdés:
    ha mondjuk 10 lvl vagy van korlátja a skillnek?
  • Grimbusz
    hi Ollie
  • Grimbusz
    nem :) caóka elveszett hol voltál?
  • Grimbusz
    Ok de akkor azt is írjátok mellé :)
  • ollie
    akkor állj neki elolvasni mindent ;)
  • kiserik
    Na hi all!

494 új üzenet 1 7 alatt? Nem túl sok :)
  • Noodlee
    Csonti, roti, Mino az már megy. :)
  • Noodlee
    Az, hogy melyik szörnynek mikor ugorhatsz neki, az függ attól, hogy milyenek a skilljeid, és a felszerelésed is.
    Az elfekkel, és a cyccel még jócskán várnod kell :)
  • Noodlee
    Hi Grimbi!
    Ha a főnökség elmegy, akkor lépek be.
  • Grimbusz
    Kérhetnék töletek valamit ha lehet írjátok le melyik szörnynek mikor érdemes nekimenni, olyan 1 szintől felfelé ;) az elejét leírom me én aztat most nyomom de érdekelne mikor ugorhatnék neki cyc ill. miguradnak stb elfnek...

szal:
    1 lvl: rat
    2 lvl: cave rat
    3 lvl: bug
    4 lvl: wolf
    5 lvl: troll
    6 lvl: bear, ork

• Grimbusz
    hi ma is :)

Shaman ne túl hangosan még Bobber meghallja!! ;)
  • Shaman
    okkes:-) (szegény Bobbernek nemtom mikó jön meg,pedig ecerre fizettem be,lehet,hogy az övét elkúrtam?:-)
  • Noodlee
    Fasza. Asszem lassan én is előfizetek Tibia.
  • Shaman
    hónap meg hónapután szabin leszek,szal tolni fogom a Tibiát:-)))
    (túl sok csúzstatásom vans, főnökség mondta,hogy vegyek ki belőle,mer irgum-burgum:-)
  • Grimbusz
    én is!! ;o)

Nood: én directe bejöttem ma 7/00ra és nem volt netünk, alíg bírtam megreparálni 10/00ra löttek a XP-nek :(
    soha nem jutok fel mellétek...
  • Grimbusz
    ahhhhhhhhaaaaaaaaaaa, Catti meg el sem köszönt, szép mondhatom.
  • Noodlee
    Holnap fél 8-tól leszek reggel :) In game. Remélem.
  • ollie
    mert dolgoznak ;P
  • Noodlee
    Én nagy melóban vagyok. Catti meg Balatonon, egy hétig.
  • Grimbusz
    Mi van itt? tiszta levertség és senki sehol :( vagy is elég keveset vagytok... kisErik sehol, catti sehol és a többiek is csak alig vannak :( még Shaman sem spem-el...
  • Shaman
    Jah és a számomra egyik legfontosabbat kihagytam!!!!

Bármikor be tudsz lépni a játékba!!!44
  • Shaman
    Hát úgy nagy vonalakban (csak ami esezmbe jut)
    Prémiumosként sok helyre eljuthatsz ami az ingyenesek előtt tiltott (Edron,Cormaya, ahol extra szörnyek is vannak,és nagyobb dungeonok,Rookgard egy része,stb.) Tudsz a városok között teleportációval közlekedni.Gyorsabb mana/életerő regenerálódás. Ha megszerzed az előléptetést,illetve még 1-2 dolgot megszerzel,akkor az alap 10% cucc illetve tapasztalati pont vesztést leredukálhatod 2%-ra,halál esetén.
    Elérhető sokkal több varázslat.Indíthatsz privát chatet. Bérelhetsz házat,hogy ott tárold a cuccaidat,illetve ha offline vagy akkor ott allhat a karaktered,stb.... (most hirtelen ennyi jut eszembe)

Összegezve: nyugodtan lehet ingyenesen játszani,Attól a játékélményed nem csorbul,stb. De ha előfizető vagy,akkor jobb/gyorsabb a fejlődésed,illetve később írthatsz olyan lényeket is amiket a sima karik nem. Nagyjából ennyui a lényege.