124119
-
Noodlee #2988 Ha a szerver kidob, szerintem akkor is egy kicsit még bent marad a karaktared. De nem szokott sűrűn kidobálni, csak nagyon ritkán. Szvsz meghalhatsz. -
#2987 a kidobott és az amikor között egy veszző van!
a visszamanni => visszamenni és azt jelenti a Tibiára alíg bírtam bejutni újra, mert tudtam hogy harcban dobott ki én nem ahhh mit hablaty össze vissza.
NA:
1. harcolsz valakivel. ok
2. kidob a játék a Tibiáról. ok.
3. meg tudsz -e halni emiatt hogy kidobott a játék, ugyanis addíg te nem harcolsz ugye senkivel, mert a karid bennt áldogál a Tibibe, te meg ki vagy dobva.
ÉRti vaalki? :)
-
#2986 #2984 ide szól :) -
#2985 "efektive engem kidobott amikor visszöttem egy wasp éppen tépett mint állat alíg bírtam visszamanni, nem szeretnék ezért elhalálozni mert kidob a játék csak úgy.
"
meghalhatok? ha kidob a játék mert akkor nem lehet logoutolni ha harcolsz -
Noodlee #2984 Mi is a másik kérdés? Nem tom kihámozni belőle :) -
#2983 ok az jó, de kérdi másik részére mi a válasz? -
Noodlee #2982 Azért nem dob ki, mert bejön egy fizetős. -
#2981 Gyerekek mi van akkor ha gamézek Tibián és csatázok pár szörnyel és mondjuk kidob a játék a gaméról mert egy fizetős bejön játszani? efektive engem kidobott amikor visszöttem egy wasp éppen tépett mint állat alíg bírtam visszamanni, nem szeretnék ezért elhalálozni mert kidob a játék csak úgy.
vagy ha bennt vagy és jön egy fizetős akkor te is bennt maradhastz mint nem fizetős? -
Gyudron #2980 Nagyon helyes, tépek én is melózni -
#2979 na vége a Shaman féle spamnek :) mék dolgozni -
#2978 erre a félelem nélküliségre tudom ajánlani a pasiknak:
1 férfi és 3-4 nő esetét :) akkor még fal sem kell ;) -
#2977 "A gruppensex lényege: ki ne maradj belőle,és a segged mindig a fal felé legyen!" -
#2976 És szukoljaotok me jó időt szertnénk, mint múlt héten.
-
#2975 Na mind1 én hétvégétől nem leszek köv héten végig hát hanyagolnotok kell én is szabira megyek... -
#2974 nézdmáá elmentél szabira és nem is szóltál? vagy én siklok el minden felett :O :) -
#2973 az jó :) akkor 10 lvlen lesz 62 sword skillem :))) -
#2972 Szabin, de az otthoni meló miatt nem volt időm benézni ide, meg a játékba sem :(( -
Noodlee #2971 Nincs korlátja a skilleknek. -
#2969 Kicsit vissza Tibibe :)
Kérdés:
ha mondjuk 10 lvl vagy van korlátja a skillnek? -
#2968 hi Ollie -
#2967 nem :) caóka elveszett hol voltál? -
#2966 Ok de akkor azt is írjátok mellé :) -
#2965 akkor állj neki elolvasni mindent ;) -
#2964 Na hi all!
494 új üzenet 1 7 alatt? Nem túl sok :) -
Noodlee #2963 Csonti, roti, Mino az már megy. :) -
Noodlee #2962 Az, hogy melyik szörnynek mikor ugorhatsz neki, az függ attól, hogy milyenek a skilljeid, és a felszerelésed is.
Az elfekkel, és a cyccel még jócskán várnod kell :) -
Noodlee #2961 Hi Grimbi!
Ha a főnökség elmegy, akkor lépek be. -
#2960 Kérhetnék töletek valamit ha lehet írjátok le melyik szörnynek mikor érdemes nekimenni, olyan 1 szintől felfelé ;) az elejét leírom me én aztat most nyomom de érdekelne mikor ugorhatnék neki cyc ill. miguradnak stb elfnek...
szal:
1 lvl: rat
2 lvl: cave rat
3 lvl: bug
4 lvl: wolf
5 lvl: troll
6 lvl: bear, ork
-
#2959 hi ma is :)
Shaman ne túl hangosan még Bobber meghallja!! ;) -
#2958 okkes:-) (szegény Bobbernek nemtom mikó jön meg,pedig ecerre fizettem be,lehet,hogy az övét elkúrtam?:-) -
Noodlee #2957 Fasza. Asszem lassan én is előfizetek Tibia. -
#2956 hónap meg hónapután szabin leszek,szal tolni fogom a Tibiát:-)))
(túl sok csúzstatásom vans, főnökség mondta,hogy vegyek ki belőle,mer irgum-burgum:-) -
#2955 én is!! ;o)
Nood: én directe bejöttem ma 7/00ra és nem volt netünk, alíg bírtam megreparálni 10/00ra löttek a XP-nek :(
soha nem jutok fel mellétek... -
#2954 ahhhhhhhhaaaaaaaaaaa, Catti meg el sem köszönt, szép mondhatom. -
Noodlee #2953 Holnap fél 8-tól leszek reggel :) In game. Remélem. -
#2952 mert dolgoznak ;P -
Noodlee #2951 Én nagy melóban vagyok. Catti meg Balatonon, egy hétig. -
#2950 Mi van itt? tiszta levertség és senki sehol :( vagy is elég keveset vagytok... kisErik sehol, catti sehol és a többiek is csak alig vannak :( még Shaman sem spem-el... -
#2949 Jah és a számomra egyik legfontosabbat kihagytam!!!!
Bármikor be tudsz lépni a játékba!!!44 -
#2948 Hát úgy nagy vonalakban (csak ami esezmbe jut)
Prémiumosként sok helyre eljuthatsz ami az ingyenesek előtt tiltott (Edron,Cormaya, ahol extra szörnyek is vannak,és nagyobb dungeonok,Rookgard egy része,stb.) Tudsz a városok között teleportációval közlekedni.Gyorsabb mana/életerő regenerálódás. Ha megszerzed az előléptetést,illetve még 1-2 dolgot megszerzel,akkor az alap 10% cucc illetve tapasztalati pont vesztést leredukálhatod 2%-ra,halál esetén.
Elérhető sokkal több varázslat.Indíthatsz privát chatet. Bérelhetsz házat,hogy ott tárold a cuccaidat,illetve ha offline vagy akkor ott allhat a karaktered,stb.... (most hirtelen ennyi jut eszembe)
Összegezve: nyugodtan lehet ingyenesen játszani,Attól a játékélményed nem csorbul,stb. De ha előfizető vagy,akkor jobb/gyorsabb a fejlődésed,illetve később írthatsz olyan lényeket is amiket a sima karik nem. Nagyjából ennyui a lényege.