124119
-
#3028 meg tudom szerválni ha kell -
#3027 Elf Scoutot lenyomtam :) mint bélyeg! 75 xp :) aaaarrrgghhhhhhhhHHH -
Noodlee #3026 Én nem láttam. Pedig biztos jó :( -
#3025 LOL ez jó, mint a Van Helsingben :) a gyorstüzelő nyilvető -
Noodlee #3024 Bazz:))
Nemá. Még korán reggel van. Lefárasztasz nagyon :))
Ma még dógoznom is kéne:)) -
#3023 Az azér van, mer a sima elfek a scountoktól kérnek kölcsibe nyilat, így van a mikor nekik nincs 1 se, ezért akkor ők nem tudnak lőni, a scountoknak meg gyorstüzelő íjjuk van és sok nyiluk, mer ők csak ritkán adnak a sima elfeknek nyilat, mer gecik :) -
Noodlee #3022 :)LOL -
Noodlee #3021 Nem értem hogy miért, de a sima elfek csak nagyon ritkán használják az ijjukat, ami eléggé meglepő dolog számomra. A Scout, meg van, amikor körönként 2x is lőnek, és akár 35-40 HP-s sebzést is tudnak produkálni. -
#3020 na hallod észre sem vettem és nem is érdekelt, de most hogy mondod
jjiiiihhhhhááááááÁÁÁÁÁÁÁÁ 3020. spam :)))) -
#3019 na mék dolgozni, de az egyik szemem itt hagyom rátok :) elég ha csak az egyik romlik a melótól -
Noodlee #3018 Hát szerintem valami ilyesmi hozzászólásra gondolt, hogy:
Jipííí! Én vagyok a 3000. hozzászóló! -
#3017 hát az gázos ma taliztam egy cyc-el is :) nem engem követett :) azért gyors odébb áltam! -
Noodlee #3016 Cattit lvl 14-en nyomta le a Guard, és max 3 ütés volt a lelkem a Guardnak :( -
#3015 ? :O most mi van? mé is baj a 3000. hozzászólás? én legalább vagyok itten mindenki csak benézget és a jobra fogja hogy ninmcs itt (/ ami igaz :))), de akkor is kötekszem :) /) -
#3014 Neked is Shaman: -
Noodlee #3013 OK. Nyugodtan. Tájékozódni jó dolog :) -
Noodlee #3012 És ha csak egyedül van. Engem lvl 30-on szedtek le felesbe, igaz 1 elf, és 2 scout volt, de még a 2 is sok alacsonyabb szinten. -
#3011 thx :)
Nood: #3004 hoz:
nem akarok én nekiugrani, csak tájékozodom :)) -
#3010 Cső Nood -
#3009 :-ppppp
Jaja! ma még szabin vagyok,szal többé-kevésbé tolom a Tibiát,de holnaptól újra meló,s újra szpem!!!:-))) -
#3008 Az elfet szvsz már le tudod gyakni, de itt hansúlyozom, hogy nem az elf scountot, hanem a sima elfet :) -
Noodlee #3007 Hali :) És teljessen igazad van ! -
Noodlee #3006 Az nem jó, mert kurva nehéz :) Maradj a fáklyánál. -
#3005 A 3000.-et így elbaltázni
Igaz, Shaman inkább játszik, mint hogy spammeljen itt agyba-főbe :) -
Noodlee #3004 Hát nekem 20-on valahányadik szinten is elég nagy gondot okozott, és valamivel jobb cuccaim voltak, mint neked. Szerintem még várnod kell vele jócskán :( -
Noodlee #3003 Jó kérdés. Én sem tudom :) -
#3002 Tovább ég, meg 10* nehezebb :) -
#3001 haladók és profik néha nézzetek be ide is :) ki fogja tudásszomjam oltani, gúúúúút besssszer sör! :) -
#3000 még egy kérdi:
a kandelláber mennyivel jobb mint egy fáklya?
/találtam egyet csak azért/ -
#2999 ow a Tibiában mit jelent? -
#2998 :) haligali
na szóval árulja el valaki nekem mekkora skill kell egy mino guardhoz hogy le tudjam nyomni és hogy védekezni is tudjak vagyis a pajzs és a fegyveres hasznáélat is érdekel mi kell hozzá, továbbá az elf lenyomásának skilljei is érdekelnek és hasonló kaliberű monsztereké is!
pls :) thx -
#2997 Grat :) -
#2996 Váratlanul jött, hogy el kellett mennem szabira, mert bejött otthon egy meló. -
#2995 Reggelt :) -
#2994 LVL: 11 :) mondtam -
#2993 hi -
#2992 melett volan a 11lvl = meg lett volna a 11 LVL...
na mára írni sem tudok...
csaoka all megyek haza :( majd holnap tala -
#2991 na faxa megint kidobott A Tibia :( pedig melett volan a 11lvl :( -
#2990 van valaki? -
#2989 na jó, még jó hogy kaptam töled jó kis cucokat :) nem tettek bennem kárt