124119
-
Noodlee #3108 A knightnak a kukázásból jön a legtöbb zsé :)
Sok cuccot elbír. -
Noodlee #3107 Most mit izélsz?? :)
Én még a macékat is összeszedem.
Ezé vagyok milliomos :))
-
#3106 Olvastam igen :) Nagyon hasznosnak tartom :) -
Noodlee #3105 A Megvesz.zip-et is olvasgathatod, abban leírtam, hogy melyik árús mit vesz meg. A legjobb árak vannak csak benne, mert ugye ott érdemes eladni, ahol a legtöbbet adnak érte. -
#3104 Akkor javítsad át a magyar oldalon, mert ott 20 platina van írva :( Nekem most pont 20 platinám van :) -
Noodlee #3103 Ha minden igaz, akkor a G shield már kb 35 platina :( -
Noodlee #3102 Lovagnak megéri a G shield. Ha van pénzed rá, akkor ruházz be egyre. -
#3101 Jó, de mondjuk melyiket érdemesebb a BH shieldet, vagy a Guardian Shieldet. A guardian megéri a dupláját, vagy nem? Ilyenekre gondoltam. -
Noodlee #3100 A Magyar oldal-on a tárgyaknál le van írva egy pár cucc ára. Azt nézegetheted. -
#3099 Dwarfen Shield :( Majd veszek olyantant, csak nem tudom, hogy melyik cuccokért éri meg kiadni a pénzemet :) Leírhatnád: Sapi, kard, stb. -
Noodlee #3098 BH pajzsot már lehet venni 10 platina körül. Neked mi van? -
#3097 Köszi az elismerést. De volt értelme, mert visszakukáztam azt a cuccot a végére, amit tőled kaptam. Azóta is megvan :)) -
Noodlee #3096 Hát igen. Ilyet még nem láttam, hogy 14 percen belül valaki 3x is meghalt :)) Tényleg te vagy a bajnok -
Gyudron #3095 Ezt örömmel hallom (az eleéjén én is hullottam, mint a legyek) -
#3094 Mer kezd benőni a fejem lágya :)) -
Noodlee #3093 Na ja :) De mostanság nem haltál -
Noodlee #3092 Cattinek lesz mit olvasnia #2868-tól, ha hazajön -
#3091 Az én kezdeti halálozási statisztikámat nem múlhatja főlé senki :))
Majd szólok neki a Desert Quest ügyben, de lehet, hogy már megcsinálta, nem tudom. -
Gyudron #3090 Kicsit későn, de azért
YYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAA
-
Noodlee #3089 Hát ő is halálozik néha ahogy látom :( -
Noodlee #3088 Neki is meg kéne csinálni a desert questet. 100 platina, és némi cucc a "jutalom". :) -
#3087 Elég ritkán játszik, de rendes arc :)) -
#3086 Igazad van: Ram Abbalah 25 paladin / Utazo Jack 23 Sorci -
Noodlee #3085 "Ram Aballah"
Ilyen játékos nincs :(
Meg akartam nézni az emberkét. Elgépelted a nevét. -
Noodlee #3084 Hát igen. ha ismerős kér érte pénzt, akkor általában kevesebbet, mint az utcai ár. -
Noodlee #3083 Aham. Valami rémlik. csak még nem futottunk össze :) -
#3082 De az sem mind1, hogy kitől :)) -
Gyudron #3081 Vagy nem is lehet boltban kapni. -
#3080 Nem hiszem. Ram Aballah a neve. Ő is magyar arc. Már talán említettem régebben is. Ő adta a serpent swordot is nekem :)) -
Noodlee #3079 Drágább cuccokat kizárólag játékosoktól szabad venni, mert a boltban sokkal többet kérnek érte. -
Noodlee #3078 Hmmm... Haver akarta ingyé dobni?? Ki az a csóka? Gondolom én nem ismerem. -
#3077 Köcce :) Mondjuk jobb szeretem ismerőstől venni a cuccost, mert így óccsóbban hozzá tudok jutni :)) -
Noodlee #3076 Valóban. Arra fogom, hogy még korán van -
Noodlee #3075 Remek hozzáállás -
#3074 Azt odaírtam én is
Ovassá mán rendesen :)) -
#3073 Én már inkább megveszem magamnak a cuccot. A Noble Armort is ingyen akarta dobni egy haver, de mondtam, hogy ingyen nem kell :) A lelkiismeretem nem hagyna nyugodni, ha elveszíteném azt a cuccot, amit más ingyen dobott nekem :) -
Noodlee #3072 :) Én nem tökölök vazze. Kimondom a frankót -
Noodlee #3071 + még a skillek is lecsökkennek :( -
#3070 Ősi bölcsesség, amit most megosztottál velünk. Ezért örök hálánk :) -
Gyudron #3069 Le a kalappal szotyesz, én is így gondoltam, csak én túl vagyok ahhooz, hogy ezt ki is merjem mondani