124119
-
Noodlee #3148 Bye! -
#3147 Na pá all! Mennem kell haza. Este leszek. Addig teleírni a fórumot, hogy legyen mit olvasnom :))) -
Noodlee #3146 lvl 8 alatt egy kezdőknek való szigeten játszhatsz, és csak utánna kerülhetsz át a nagy szigetre. Azért írta Kiserik, hogy tud majd segíteni, mert van lvl 8 alatti karaktere. -
Gyudron #3145 + platinum amulet -
#3144 Mikor tájt fogsz játszani, mert van egy karim, aki fog tudni neked segíteni az elején. Ma 10 után leszek, ha beenged :) -
Noodlee #3143 Hát délután/estefelé szinte lehetetlen belépni, ha free accountos vagy, szal kitartás. Jó soxor kell próbálkozni, hogy be tudjál lépni. -
Gyudron #3142 Cuccaim: crown helmet, noble armor, crown shield, plate legs, leather boots, fire axe
ha gáz van akkor axe ring, uh, gfb .
(lvl-hez képest elég gagyi) -
Noodlee #3141 Secura. Remélem, hogy be fog jönni neked a játék :) -
Sirdares #3140 Ahoj !
Ma én is indítok egy karaktert a Tibiában..
Az lenne a kerdesem , hogy ti melyik szerveren játszotok?
( mivel én is odamennék akkor)
Sirdares -
Noodlee #3139 De remélem lassan Knight Armor -> Golden Armor -
Noodlee #3138 Crown Helmet
Knight Armor
Knight Legs
Vampire Shield
Skull Staff
Leather Boots
Scarf (arm 1) -
#3137 Nood, Gyudron: nektek milyen cuccaitok vannak, amiket hordotok? -
#3136 "Jó az út amin jársz, és többé ne is fordulj vissza"
De haladok afelé. Kiserik MacLeod a halhatatlan... -
Noodlee #3135 Azé vigyázzál. Nem lettél halhatatlan. -
#3134 Ha-ha-ha-haaa Megvan a pajzs. Most már egy ork se fog tudni hozzám érni :))))
[Most örül, mint majom...] -
Noodlee #3133 Csak neked 20 platináé :) -
#3132 Be. Hogyé adja? -
Noodlee #3131 Gyudronnak a másik karakternél(Xillannianthalassa) van egy eladó Guardian. Most be tudsz ugrani érte? -
Noodlee #3130 Az UH csak a HP-t tölti a manát nem. -
#3129 Nincs valakinek eladó BH, vagy Guardian shieldje? Az árról megegyeznénk :DD -
#3128 kérdés:
ha mana shielddel megyek,s ütnek rám,akkor ha magamra nyomok UH rúnát,gondolom az nem nyomja fel a manámat,vagy igen? Szal az UH rúna az csak életerőre vonatkozik igaz? Még abban az esetben is,ha mana shielddel megyek.. -
#3127 aham okes -
Noodlee #3126 Meg azé tudsz cuccokat venni guildtársaktól olcsóbban. Ha netán együtt nemtek gyakni, akkor tudod, hogy megbízhatsz bennük. Segítik egymást a tagok, amiben tudnak. Hátránnyokkal biztos, hogy nem jár a dolog. -
Noodlee #3125 Ha megnézed Docman-t, akkor látod, hogy azé van, aki szokott halni. -
Gyudron #3124 Az tőled függ, hogy szeretnél-e guildtag lenni, túl sok előnnyel nem jár (van guild cset), esetleg kérhetsz segítséget, most már nincs tagsági díj sem (lévén nincsen guild ház).
Kb. ennyi, amikor engem felvettek (lvl 27) 1 héten belül kb 3 szor öltek meg a törpék -
#3123 Noodlee: Említetted ezt a Guildes dolgot. Ha monnyuk belépnék az milyen előnyökkel származna azon kívül,hogy hosszabb lenne a nevem?
Meg a másik,hogy sztem engem be sem vennének. Elég csak rápillantaniuk a user infómra,hogy hányszor haltam meg:-))) (monnyuk eccer se csíra lénytől) -
#3122 na pá mennem kell :( majd jövök 2004.08.09én csaó all :)) jók legyetek és szobatiszták addig is :)
(ha tudok még felnézek addig ide) -
#3121 nem semmit a batyumon kívűl amit természetesen nem taliztunk meg :( volt benne 30 hal :) -
#3120 Nem vagyok itt és máis teírtok itt minden kutyafülét, megjövök tuti leléptek vazze.
Mi a baj ha itt vagyok büdös van? ;o) utáljatok csak akkor is maradok :) -
#3119 Voltam én ott előtte is és még 1xsem haltam meg, azért haltam meg mert a qurva játék vagy a chello baszakodott, különben nem haltam volna meg!
Amikor láttam kidobott még csak egyetlen egy ELF volt velem harcban...még is scout ölt meg a kurva sima Elfek meg sem tudtak ütni me full védelmen voltam -
#3118 eladástechnika, meg kommunikációs stb mindíg más...de naon jó -
#3117 WOW! 10. -
#3116 Csak azok a rohadt orkok alig adnak XP-t :((( -
#3115 Szasz Shaman :) -
#3114 Most mi van? Én is azzal töltöm a napjaimat, hogy le az orkokhoz, felszedek 1 pár sabret, meg chain armort (nem bírok el belőle csak 2-t :(( ), és megyek Samuhoz :) -
#3113 Jah igen erre tegnap jöttem rá,hogy példul a rúna árak fixek!
Ott nincs alku! (hmm 1k,gfb 2k) -
#3112 Hát jah,ma már dógozok,csak most sajna télleg van meló:-(((
Most kébá fél órát ráérek,aztán szeva.... du. 6-ig meló:-( -
Noodlee #3111 Ha van még észrevétel, akkor írjad. -
Noodlee #3110 Ja már módosítani kéne :( -
#3109 hi!
Noodlee:Egy-két ár már nem stimmol az oldalon. Példul Fire Sword az már "csak" 7K a te általad írt 9K helyett (többször is láttam mostanság hirdetni)!