124119
  • Sirdares
    Azert remélem nem haragudtatok meg rám , hogy nem a securara mentem de pk - nélkül szám omra egy ilyen stilusu jatek az nem jatek
  • Sirdares
    Inferna világát választottam , ott lehet majd pk-zni
  • Shaman
    Ez lehet,hogy kicsit érthetetlen volt,szal a PvP jelenti a játékos a játékos ellent. Mivel Secura Non-PvP így ott nem lehet a másik játékost támadni.
  • Shaman
    A nem Pvp világon (játékos a játékos ellen) biztonságban vagy a másik játékos támadásától.(mivel nem tud megtámadni)
    A Pvp kényszerített világon más karakterek gyilkolása megengedett.

ui:Pvp kényszerített hirtelen nem találtam jobb szót,szóval ahol biztatnak az egymás gyilkolására
  • Sirdares
    On Non-PvP game worlds you are safe from attacks or damage from other characters.
    On PvP-enforced game worlds killing other characters is generally allowed.

Valaki ezt lefordítaná nekem pontosan mit jelent?
  • Sirdares
    Ha Sirdares nevű karakteremet elinditom a Secura vilagaban akkor ugyan ilyen nevű karaktert indithatok más vilagokban is vagy nem? ( pk nélkül nem élet az élet :(
  • Sirdares
    Basszus a Securan nem lehet PK-zni?
  • Grimbusz
    a nőknek meg fityisz ha egyel sem ismerkedem meg Balcsin :)
  • Grimbusz
    na by jó hétvégét mindenkinek ;) csaóka
    éljenek a pasik!!!!!!!!
  • Grimbusz
    Sirdares mi lesz a neved?
  • Grimbusz
    Szerintem ez poénés nem sértés :O, de Shaman ezt ha csak te veszed észre és én akkor törölni kell :)))) mi balfaxok tartsunk össze :))
    Szal nehogymá kitöröljétek semmi durva nincs benne szvsz.
  • Grimbusz
    Szia Catti
  • Grimbusz
    hi :) Atesz segít ha kell szólj csak nyugodtan nekik
    Tibián nevük: Grimbusz, Fergeteg és Ionvihar
    üdv a csapatban
  • Grimbusz
    Ez olyan ismerősnek tűnik nekem, hümm :) ja megvan tényleg nem vagyok halhatatlan.
  • Shaman
    elég vót már a sok komment törlésemből!!!!44

Annyira sztem nem sértő,ha meg igen írj te is rólam egy durva kommentet,s kvittek leszünk!!!44
  • Noodlee
    Hát én törölném, de Shamna már ígyis fúj rám a multkori cenzúrázásaimért. Ha engedélyezi, akkor törlöm :(
  • CattiBrie
    Volt egy manuska a túrűn, aki tökre hasonlított rá, már mint egy törpére. :) Remélem majd kapok képeket és akkor megmutatom. :)

U.i: nem lehetne törölni a 3171-est?
  • Shaman
    na akkor mán van pasid? És szeretkezés közben milyen pózban feküdted el?:-)
  • Noodlee
    He? Milyen Bruenorral??
  • CattiBrie
    ELFeküdtem annyira, hogy elzsibbadt. :S

De megismerkedtem Bruenorral!!! :)
  • Shaman
    sok sikert:-))

(azé az első 3-ba ne bízz!! Mondjuk kábé 33.-ra:-))
  • Noodlee
    Bye!
    Sok sikert a belépéshez.
  • Sirdares
    Na csákó.. húzok haza kb. egy jó bő óra mulva agyonkonnektálom a Secura világát.... az tuti ( de remélem az első 3 ból összejön :)
  • Sirdares
    18 óra körül már remélem fogok tudni véleményt alkotni a játékról ( persze ha lessz kegyes és beeenged , de azért bízom a szerencsémben:)
  • Noodlee
    Hát finoman szólva a grafika nem a mai top játékok grafikája, de élvezetes játék, ha neked nem az elsődleges a dizájn :)
  • Noodlee
    Hát már egy páran kipróbálták, de hamar ráuntak, mert infó nélkül elég gázos nekiugrani kezdőknek. Az elején nagyon hamar kinyír 2-3 patkány is.
  • Sirdares
    OKsa ezzel megnyugtattál mert kb. 2-3 hete a Runescappel nyomulok de abban sajna elég sok megkötés és hatrány van a fizetősökhöz képest és asszem hanyagolni is fogom mostmár ha ez a Tibia game bejönne nekem.
  • Gyudron
    Majd adunk kezecskédre ésakkó begyógyul és akkor majd tudsz vele jól
  • Shaman
    mán eccer ezt kiveséztük,de legeslegfontosabb az télleg amit Noodlee írt,hogy sokáig kell szarakodni a belépéssel,mígh beenged délután.
  • Shaman
    mitő halt meg?
  • Noodlee
    Sziaaaa!!
    Mi van a kis kezecskéddel??
    Nagyon bibis lett??
  • CattiBrie
    Üdvözlett Minden Kedves Kollégának!!! :)
    Megvagyok. Élek. Nem Balatonon, hanem a felső Tiszán voltam túrázni. A k*b*szott, szemét, genya... időjárás miatt tengap haza kellett jönnünk. :( Kicsit meghalt a bal karom (zsibbad 2 napja) ezért nehézkes írkálnom.
    De azért majd firkatgatok...
  • Noodlee

Hát én este 6-7 körül néha 15-20 percet is próbálkozok a belépéssel, de ha kitartó az ember, akkor bármikor be tud lépni, csak ugye időbe kerül
  • Sirdares
    Ok de azért próbálkozni fogok délutánonként is mert azert nem csak hétvégeken lenne jó nyomni ezt a gamét.

Aki nem fizetős azokat mekkora és milyen hátrányok súlytják a fizetősökhöz képest???

• Noodlee
    Ajánlom figyelmedbe a Newbieknak. zip, és a kontinens. zip fileokat. Inkább töltsd le, és úgy nézzed, mert az oldalon lévő verzió még csak 1.01-es, a zip meg már 1.02-es.
  • Noodlee
    A szerveren max 850-en lehetnek. 850 felett csak a fizetős emberkék tudnak belépni. A fizetősöknek van egy pár extra varázslata. Több skin a karakteréhez. Több emberkét tud berakni a VIP-jébe. Tud nyitni privát chanelt a beszélgetéshez, amibe több havert is be tud hívni. lvl 20 felett előléptetheti magát a királynál,(játékban lévő pénzbe kerül) akkor gyorsabban jön vissza a HP, ha spellcasterrel játszik, akkor a mana. Kb ennyi. Szvsz a legnagyobb hátrány a free accountosoknak, a belépéssel való szarakodás.
  • Noodlee
    Itt egyedül Shaman aki fizetős.
    Reggel 9 körül szokott lenni szervermentés, minden nap. Olyankor kb negyed tíz felé újra indul a game. Akkor lazán be lehet lépni. Estefelé szinte lehetetlen. Szal reggel/ délelőtt lazán be fox tudni lépni.
  • Sirdares
    Közben már a magyar Tibia oldalt nyálazgatom, gondolom azert nem art informálódni kicsit a jaték elkezdése előtt.
  • Sirdares
    Még annyit szeretnék kérdezni tőletek, hogy aki nem fizetős azokat mekkora és milyen hátrányok súlytják a fizetősökhöz képest?
  • Sirdares
    Oksa.. vettem az eddigi adásokat ... és természetesen thx.

Tehát a secura serveren fogom nyomni kb. délután 5 -től 9-10-ig.(Munkanapokon mert sajna melózok , hétvégente természetesen majd egész nap :)) ( Ja és nem fizetős vagyok de gondolom ti is ebbe a kategóriába nyomjátok)