124119
  • Noodlee
    A második "e" betűt mindíg lehagyod :))
  • Noodlee
    Nincs mit. :))
  • Sirdares
    nagyon köszi noodle..
  • Noodlee
    use rope, majd klikk a padlóra, ahol a lyuk felette van.
  • Sirdares
    basszus ha valaki olvassa akkor segitsen please..

űvegre sikerült lemennem egy lyukba de gond van a feljövetellel pedig van ropem...
    hogy tudok feljönni a lyukbol ... mit kell csinalnom ??????
  • Noodlee
    Csak simán rásétálsz a lyukra. a Feljövetel meg:

use rope, majd klikk a padlóra, ahol a lyuk felette van.
  • Sirdares
    hgmmmmmmm találtam egy hole-t és van ropem is , hogy tudok lemenni a lyukba?
  • Sirdares
    nahhh már 3-as az a 2-es level:)
  • Sirdares
    A kezdő szigeten van -e valamilyen megoldandó quest?
  • Sirdares
    felszerelésen mit ertesz please... fegyver armour .. ilyeneket?
  • Shaman
    hááááát,nemtom,én eccer jártam csak arra.
    Egyébként ha már 2-es szintü vagy kimehetsz a városból,csak vegyél előtte felszerelést magadnak.
  • Sirdares
    és szerinted megéri?
    vagy inkább patkányokat vadasszak..?
  • Shaman
    könyvtár alatt nyit egy ajtót ahonnan egy tréning terembe lehet jutni,ahol kapcsolókon kiengedhetsz monsztákat.
  • Sirdares
    A könyvtárban seymour rám akar sózni valami kulcsot 5 aranyert ..

mire jó az a kulcs , vegyem meg?
  • Shaman
    Hova tünt az uw-s oldalról Teccikerteni képe?:-((
  • Shaman
    be lehet,csak folyamatosan próbálkozni kell..
  • Sirdares
    én is csak az infernán mert a securára bejutni képtelenség :(((
  • Noodlee
    Tibiázunk :)
  • Sirdares
    de nagy a csend errefelé:(
  • Sirdares
    Köszi az infót Gyudron.

És mi van azokkal a vilagokkal amelyek utan semmi sincs kiirva, sem az hogy non pvp sem az hogy pvp-enforced?
  • Gyudron
    Lehet, hogy már változott, de ahogy én tudom: koponyákat kapsz: ha megtámadsz valakit, akkor szürke (akit megtámadtál büntetlenül legyakhat).
    piros koponya : akkor kapsz, ha olyan valakit gyaksz le, akin nincs koponya,
    24 órán belül 3
    egy hét alatt 5
    30 nap alatt 10, ha ennek a kétszeresét gyakod le adott időn belül, akkor bannolnak (nem tudsz belépni egy darabig), majd ha folytadot a mészárlást akkor törlik az accountot.
    Piros koponyásan bárki, legyakhat büntetlenül, és az összes rajtad lévő cuccot elveszted (ledobod a földre, ha legyaknak).
  • Noodlee
    Különben a PvP világokon mindenki úgy felgyúrja a skilljeit, (tréningezik), hogy akár lvl 10-es karival is lazán legyakhat egy normál nem PvP-s lvl 30-as emberkét.
  • Sirdares
    lol a pvp-enforced világokban is korlátozva van a PK?

Nem tudod mennyi a fejquóta? :)
  • Gyudron
    Van ez így :(, 850 játékosig bárki beléphet egy világba, e fölött már csak előfizetős tagok léphetnek be azonnal, szegény halandóknak vánri kell egy darabig (pár perc- egy óra) amig sikerül belépni.
  • Noodlee
    Van olyan server(test server) ahol keményen megy a PK. Azt gyax le akit akarsz. Ott kb úgy müxik a PK, hogy 2 percenként legyak valaki. Ide bármelyik szerverről beléphetsz. (de asszem, hogy most ez a szerver szünetel) A PvP világban sem írthatsz ki mindenkit. vannak megkötések. Ha túl sok játékost írtasz ki, akkor akár bannolhatnak is!
  • Sirdares
    Semmi gond Noodlee , a Kráni már itt ragadt se Sirdares azaz indferna világán figyelget és egyszer még rettegni fogják az Ő nevétt abban a világban az tuti:)))

• Sirdares
    Gyakran előfordul, hogy magatól ledob a szerver???
    Mivel mostmar azt irja , hogy sokan vannak és menjek a sunyiba ( vagy legyek előfizető:( )
  • Noodlee
    Ne vedd magadra. nem azé mondtam ,hogy átmenj másik szerverre.
  • Noodlee
    Hát a nem PvP világban csak ennyi. de szerintem még ez is sokk. Szvsz aki mindenáron PK-zni akar, az inkább válasszon PvP világot.
  • Sirdares
    És figyy...
    Gondolom arra sincs lehetőség , hogy mondjuk a Kránit majdan valamikor ha megizmosodik akkor átvigyem egy PK-s világba?
  • Sirdares
    Hmmmm akkor csak ennyi az össz lehetőség a pk-zásra és semmi egyéb??
    Még egy kicsiny zsebkendőnyi terület sincs ahol lehetne pk-zni?:((((((((

( Egy szomorú Fejvadász :(((
  • Noodlee
    Na Securán szoktak olyat csinálni(a köcsögök) bocsi, hogy egy másik játékoshoz közel visznek egy, vagy akár több izmosabb szörnyet, oszt jól "átragasztják" rá(ahogy Catti mondaná). Azt úgy érik el, hogy ők gyorsan odébbálnak, vagy szintet változtatnak(lemennek egy lépcsőn, vagy fel). Persze vannak szörnyek, akik maguktól átálnak másik célpontra. A nem PvP világokban ezt a fajta játékot nem igazán szeretik.
  • Gyudron
    Secura : biztonságos világ játékos nem támadhat meg játékost. Csak szabályellenes módon pl: elállják a menekülési utat, rádszabadítanak egy falkányi cyclopsot .)
  • Noodlee
    Most néztem. Kiserik itt már régi motoros :))
    övé a #4. hozzászólás!
  • Sirdares
    Te Noodle...
    Vilagítsd meg sötét agyam légyszives mert még mindig nem tiszta valami:_(

Szóval itt a Securán hogyan is lehet PK-zni ( annak ellenére , hogy ez egy nonpvp világ???)

Tudod egy Fejvadász (főként a jobbik fajtából)élete pk-nélkül nagyon silány és unalmas:((((
  • Gyudron
    Ott a farka, benn a lyukba... lalala
  • Noodlee
    Faxa. Csak így tovább :)
  • Sirdares
    Nahh jazger.. level 2-es lett a Kráni:)
    Ölöm a patkányokat mint a szél:)))
  • Sirdares
    Lollinger ez coolos..

Na mindegy en lehuzom aztan majd meglátom mi is lessz valojaban egy demo vagy egy complett jatek.
  • Noodlee
    De a karakterek grafikájára gondoltam.
    Nézd meg inkább ezt