124119
-
#3348 Grr... Má' megin nincs búza... -
Sirdares #3347 oksa eddig tiszta..
Csak az nem tiszta még , hogy a kezdo szigeten van -e quest ...
Illetve a Minatourus king-hez (aki zart ajto mögött és energia mezővel védve leledzik) hogyan lehet bejutni -
Noodlee #3346 #3339 -
Noodlee #3345 Asszem de nem tom mikortól :( -
Noodlee #3344 Shaba jó arc. Má régen nem láttam. Szerintem börtönben volt. -
#3343 Leszel most? -
#3342 Jójeggejt 4ÓL!
#3336 - Első hozzászólás, amit látok tőled, de rögtön lefáradtam. :D
#3339 - -
Noodlee #3341 Szerintem felesleges megvenni a legjobb cuccokat a kezdő szigeten, mert az már semmit sem fog érni a fő kontinensen. Majd ott veszel normálisabb cuccokat. Kuporgasd a pénzedet. :) -
Sirdares #3340 Noodle please a #3337-re válaszolj ha tudsz , fontos lenne -
Noodlee #3339 Questeket az NPC-k adnak. Azt mondod nekik, hogy:
-Hi
-Quest
Minotaurus mi?
A muksót meg az emeletem találod, ahol a döglödt patkányokat lehet eladni. A muksó különben egy szobor :) -
Noodlee #3338 LOL
Hali! Te honnan kerültél elő?
Mi van veled? Mostanában nen látom a kommentjeidet sehol. -
Sirdares #3337 Lenne néhány kérdésem:
1.) A kezdő szigeten van-e quest ha igen akkor kitők kapom meg
2.) A kezdő szigeten a minotaurus kin-hez hogyan lehet bejutni
3.) Merre találom azt a muksót akivel beszélnem kell ha elértem a 8-as szintet, hogy elteleportáljon
Előre is thx. -
#3336 Noodle nemjol irtad...Helyesen igy van...HP-t és mana pontot is Westel
De legjobb ha azt irod, hoy HP-t és mana pontot is T-mobile -
Sirdares #3335 Köszi az infot -
Noodlee #3334 Igen egyből menj át. Ha nem egyből mész át, akkor HP-t, és mana pontot is vesztel. -
Sirdares #3333 ahogy látom, ma nem volt nagy tolongás errefelé:( -
Sirdares #3332 érdemes rögtön átmenni a fővilágra ha elértem a 8 as levelt vagy inkabb 9-10 level körül?
Illetve van -e a kezdő szigeten quest ...
És a questeket , hogy lehet megkapni( mit kell mondani a csókáknak? ) -
Gyudron #3331 Gratula .)))
(és szivesen) -
Sirdares #3330 nahh kicsit megpihenek , amugy már level 6 :) -
Sirdares #3329 very thx Gyudron :) -
Gyudron #3328 Mintha a földről betennéd a zsákodba, csak a foldre húzod, egy másik helyre. -
Sirdares #3327 Gyudron ha trudnám hogyan tudok tárgyakat arrebdobni valószínű , hogy nem kérdeztem volna ezt de sajna azt sem tudom .. szoval hogyan lehet?
-
Gyudron #3326 Ahogy tárgyat dobsz arréb, de nem túl egészséges dobálni az embereket .) -
Sirdares #3325 milyen parancsal lehet adott lokaciorol ellökni valakit??????? -
Sirdares #3324 bahhh én voltam a balf*sz ... i sell kellett volna -
Sirdares #3323 basszuskulcs ezeknél a boltosoknal nem lehet eladni semmit ???
sell studded helmet, sell studded armor, sell studded shield és meg sokmindenre nem reagálnak.. pöcs beléjük:( -
Sirdares #3322 Noodlee ha newm esne nehezedre jo lenne ha leirnad nekem , hogy a kezdő szigeten mik a csucskategóriás cuccok armourok es fegyverek ( en a swordokre fogok szakosodni asszem) Thnx. -
Sirdares #3321 ell lehetne valahogy lökni onnan az utból? :(((( -
Sirdares #3320 Noodle segits ha tudsz...
Egy csávó lentragadt egy gödörben nincs neki ropéja , én os ott vagyok vele de nekem van egy ropén, hogy lehetne megoldani hogy kihuzzam őt is a gödörből?
Mert nem akar ellálni a lyuk feljaratátol a szemétláde és igy én sem tudok felmenni:( -
Sirdares #3319 basszus már megint lemaradt a masodik e .. sorry -
Sirdares #3318 Ahoj Noodle..
Én most Sirdaressel nyomom de ő az infernán van ( tudod PK ruullllleeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!! :)))) -
Noodlee #3317 Hali!
Én is lépek be Securára Zak Dourden néven :) -
Sirdares #3316 Na szasztok hétalvók, én már el kezdtem aprítani az ellent :)))
(Ki korán kel, sok monstert lel (legaláébb is remélem , hogy nem megint csak hullahegyeket fogok nézegetni) -
#3315 de az igazi ivászat csak holnap este veszi kezdetét!!!44
Persze vasárnap már ráérek majd tolni a Tibiát,csak ki tudja mikor,mert már előre érzem,hogy nagyon-nagyon másnapos leszek:-))
(persze ugyi nekem mind1 mikor akarok gamézni,hisz bármikor be tudok lépni:-)))) -
#3314 én is most értem haza,de gyorsan bedobtam 4-5 feles whiskyt,megyek is alukálni:-))
(most is csak azé tudok írni,mert asszony a fürdőszobában mulatja az időt:-)) -
Sirdares #3313 basszus .. nagyon gyéren haladok..
itt mindent levadsznak :(((
féloranként jo ha valami ellensegbe belebotlok basszus:(((( -
Sirdares #3312 bocsesz Noodlee , komolyan mondom ha nem mondod newkem fel se tűnt volna..
ezer bocsesz -
#3311 haaat en nagyon szivesen jelentkezem a GS irtasra csak azt nem tom mikor fogok raerni hogy menjek is veletek pedig en is vissza akarok vagni a kis (nagy) mocsok poknak de egyenlore sajnos ugy tunik hogy szombaton is melozom es felek attol hoag vasarnap is:(. Ma is most ertem haza nem reg es reggel 5 kor indultam itthonrol szal elkepzelhetitek milyen jol erzem magam:):)
De nem baj mar csak 3 hetet kell kibirni:) -
Noodlee #3310 Egy idő után elmúlik. Ha kevés a HP-d és megmérgez valami, akkor kezdjél el kajálni. Az kb felezi a mérgezést. -
Sirdares #3309 a mérgezés amugy addig uti a csavot amig meg nem gyógyítják vagy egy idő után spontán is lecseng?