124119
  • kiserik
    Szegény :(((
    Mesélj!!
  • Noodlee
    Cattinek jött össze :(
  • kiserik
    Nem mondod :( Kinek sikerült?
  • Noodlee
    Sziasztok emberek!

Hát a tegnapi nap is elég szarul sikerült. Megint volt elhalálozás :(
  • kiserik
    "Ki korán kel, ..."

Amikor még kissrác voltam, lá-lá-lá-lá!

• kiserik
    jó reggelt :)
  • ollie
    ja segít ha meghalsz, többet nem fogsz hp-t veszíteni :DDD
  • Noodlee
    NP
  • Sirdares
    Figy Noodlee nekem kell egy bizonyos foku adrenalin szint ahhoz , hogy élvezzek egy játékoz és nekem a PK lehetősége adja ezt meg .. sorry
  • Noodlee
    csak a poén, hogy Sirdales nem a Secura serveren játszik :(
  • Sirdares
    Knight-ot választottam igy első nekifutásra :)
  • Sirdares
    a silver amulet az mit tud pontosan es hogyan tudom hasznalni?
  • Bobber
    nem te vagy az egyetlen aki belehalt a skorpioba :):)
    mondjuk en nem de azzal meg nagyon kell vigyazni addig amig nincs meg a meregtelenites varazslatod
    amugy milyen karakterrel jottel at??
    Na a valaszok pedig: A ladaba kell apkolni tljesen mind1 hogy melyikbe de a kulsobe kapod a leveleket ill a csomagokat szal erdemesebb a bentibe pakolni
    a csakanyt rejtett jukak kiasasara lehet hasznalni de ezzel meg en sem vagyok teljesen tisztaban hogy mikor kella zt hasznalni es pontosan hol

• Sirdares
    huhhhhhh a mergezes ellen lehet valamit tenni .. egy skorpioval futottam össze körönkent kb 12 életpontot vitt le a mérgezése..
    bele is haltam:(((((
  • Sirdares
    Imádom a PK-s viláűgokat de főként akkor ha már level 200+ nál járok :)))
  • Sirdares
    na egy harmas banda máris ki akart nyirni de leráztam őket :)))
  • Sirdares
    huhhh a lockerbe kell rakni a cuccaimat vagy pedig a lockerben lévő kisebb depot chest be???
  • Sirdares
    Na még 270 exp és meg van a level 8
  • Sirdares
    Jó lenne ha valaki az Inferna világán is játszana rajtam kívül... hmmm...
  • Sirdares
    na most meg találtam egy csákányt... kérdésem nem voltozik , mire lehet használni?
  • Sirdares
    ásóhasználatra rájöttem
  • Sirdares
    az ásót (shovel) hol tudom használni?
  • Sirdares
    Köszi az infot Bobber
  • Bobber
    hat bakker othon teljesen elszalt az explorererm. Nem tudok a forumba irni vele mert nem jon be az sg rendesen:( (ujj rendszert kell mar huznom mert nem stimmel minden:)) Na szal mint latjatok ma sem vagyok mert mlozom ma is de ma legalabb net kozelbol:) es tudom olvasni legalabb ha irtok valamit de azt is csak akkor ha nincs fonok o meg nem tom meddig nincs:(
    Sirdares nekem egy 19 es sorci es egy 21es palam van securan de mar joval fejletteb lenne a pala ha nem kene most ennyit melozni:)
    amugy meg a magyar tibia oldalon az egyik link alatt olyan oldal van aszem ahol a questek le vannak irva hogy mit kell csinalni
    pl a minohoz ha jol emlekszem ugy lehet bejutni hogy valami toronybol felveszel valmi pick et azzal a mino szobajaban csesztetsz valamit es az adja a kulcsot de felo hogy ezt alapbol csak premi karakter tudja megcsinalni szal ki kell fogni azt az idot amikor van ott egy premiumos aki eppen kinyitja az ajtot es akkor te is be tudsz menni
    na igy hirtelen ennyi:) tsako all es jo vadaszatot mindenkinek ahogy Gyudron mondana:):):
  • Sirdares
    1.) 10:46 Seymour: Well I would like to send our king a little present, but I do not have a suitable box. If you find a nice box, please bring it to me.

A könyvtárban ezt a küldit kaptam...
  • Sirdares
    Amúgy a fő karaktereitek hanyas szintűek a Securán?
  • Sirdares
    Noodlee te csinaltal mar meg questet és ha igen akkor reward-ként mit kaptál érte?
  • Noodlee
    szvsz = SZerény Véleményem SZerint
  • Sirdares
    illetve még egy az szvsz minek a röviditese mert mar többször is lattam mit jelkent pontosan?
  • Noodlee
    Vazze!
    Nem tom, de az egyik karakterem törlődött. Igaz már vagy nagyon régen léptem be vele,és 1 XP-t sem gyüjtött. Nem én töröltem az tuti. Mi fütty lehet? Ujabb módosítás a fejlesztők részéről?
  • CattiBrie
    Jóvanna! De hasonlít! :)

Te is múltkor egy tök más szinezékre azt mondtad, h én vagyok! :)
  • Noodlee
    WOW!!
    Mit kell nézni? Xexafohi is rajta van, de gondolom nem őt kell figyelni.
  • Noodlee
    Mármint a Questeket? Nem igazán tudom, mert a kezdő szigeten elég gagyi questek vannak. De ha beszélsz az NPC-kel, akkor kiderül ki ad.
    -Hi
    -Quest
  • Sirdares
    illetve ha megmondanad hogy hol tudom felvenni őket itt a kezdő szigeten ( kitől vagy kiktől?)
  • CattiBrie
    Nézd meg a pic11-est! :)
  • CattiBrie
    Láttalak :)
  • Sirdares
    Légy nyugodt van Mino King a kezdő szigeten, földalatt lehet eljutni hozza igaz eléggé bonyolult a szobajanak az előterében minotauruszok őrködnek és védenek 3 chestet amikben mat pl, carlin swordot.. legion helmetet is találtam, na de nem lényeg..

Viszont a questekről azert meg kérdezném , hogy mit adnak a teljesíted őket csak EXP-t ( illetve ha nem teljesíted őket pl. itt a kezdő szigeten akkor mit veszítesz?)
  • Noodlee
    Hogy lennék, mikor szervermentés van???
  • CattiBrie
    Zak te bent vagy?????? :)))
  • Noodlee
    Igen, van néhány Quest a kezdő szigeten is.
    Nem tom hogy hol van Mino King a kezdő szigeten(szvsz sehol) de tuti nem tudsz bemenni hozzá.