124119
-
#3668 A FD már megvolt :)) -
Noodlee #3667 A város alatti csatornákba lemehetsz, ott csak Bug, Spider, Poison Spider van, meg egy hely, ahol Slime(de oda lelátsz, és látod a Slime-ot). A csatornákban is vannak lyukak oda is lemehetsz, ott csak Roti van. Szal a cstornában nem érhet meglepetés. -
#3666 Hát de még lyukat se találok -
Noodlee #3665 Elég sok lyukban van DS, és akad pár hely ahol FD van. Nomeg Shaman összefutott egy GS-sel is :) Szal vigyázzá! -
#3664 Carlinba merre felé induljak, hogy valami jó helyet találjak? -
#3663 Vazze... Most láttam először GS-t. Jó nagy :)) Hál istennek már döglött volt. Thais és Kaz közötti úton akadtam össze vele :DD -
Noodlee #3662 Hátööö nem nagyon. Későn feküdtem le, és megint ment a tévé :( -
#3661 Jól aludtál? :D -
Noodlee #3660 Szép jó reggelt mindenkinek! -
#3659 Akarom mondani SPAMMEREK! -
#3658 Heló lények! -
Sirdares #3657 Ahoj kisErik :) -
#3656 Üdv mindenkinek!
Ma délután lesz 1 kis , ezért most . -
#3655 Áááááá! Mert ti nem jó oldalt néztek!!!
Az oldalunk címe: http://tibia.uw.hu/index.html!!!
...
Így nyújon az ember a weboldalhoz. Csak a fikálás... :S -
#3654 na megneztem en is az oldalt es lenne egy ket eszrevetelem:
a legelso es a legfontosabb hogy TECCIKERTENINEK NE LEGYEN EKKORA A KEPE
a masik es most mar komolyan, hogy a felso frame szerintem felesleges mert sajnos ugy hogy free szolgaltatonal van elhelyezve az oldal ezert o is berakja a maga banneret es innen kezdve a banner ill a + frame olyan sok hasznos teruletet vesz el az oldalbol ami csunyava teszi az oldalt de ez az en velemenyem (bar en nem tom miert dumalok bele a dologba hisz meg egy keresztbe szalmat nem tettem az oldalert)
a betumeret szerintem jo es abban meg igaza van szerintem is shamannak hogy az oktato reszhez is be kell rakni rookgard terkepet hisz a nelkul nem sokat er az also resze a szovegnek mert az a terkep egy teljesen masik helyen van vagy a terkepet kell atrakni vagy a szovegbol kell kivenni azt a resz es atenni a terkepekhez
na igy hirtelen most mar telleg ennyi:) -
#3653 azert jo en ugye most csak este irok de akkor sokat:):):) -
#3652 eeeeeeeeee shaman meg mindig nem jottmeg a premi acc valamit kene veluk b***ni mert a levelre csak az auto uzi erkezette mg:(:( szal lehet kesziteni az ujjab anyazo levelet ill a mar anyazo levelet mert jo lenne azert ha valamit lepnenek ez ugyben hiszen csak be lett fizetve a love:(:(:( es lehet hogy azert hebe hoba be be lepnek egy egy oracskara estenkent en is de igy hogy az 1max 2 ora jatekbol egy fel orat azzal cseszzek el hoytg be tudjak lepni ahoz nem sok kedvem van:(:(
huhh ez igy a legjobb egybeomlesztve -
Noodlee #3651 Nincs mit :)) Épp a közelben voltam :)) -
Sirdares #3650 Basszus ledobott most meg nem enged vissz mert fullon van :((((((((((((((((((((((((((((((
de azert nagyon köszi a helpet -
Noodlee #3649 A depo box képe sincs benne, meg a harci ikonoké sem :( -
#3648 Ráadásul Rookgard,meg Thais térképe nélkül teljesen értelmetlen a szöveg alsó része,szal.... -
#3647 A képek mijé tüntek el az útmutatókból???
Az nem véletlenül vót benne!!!44 -
#3646 sajna nem took tibiázni szabaccságom alatt,mert nem leszek itthon:-((
Max uccsó nap... -
#3645 mék 4 munkanap és szabi!!!!444
[ÖRÜL] -
#3644 htx!!44 -
Noodlee #3643 ehe -
#3642 Tévedés!!!44
Kezdő szigeten a Katana a legizmosabb kard. Én is azt vettem az elején. Csak az a gond,hogy katana-t rotworm dobhat,amit nem eccerü megölni a kezdő szigeten. (illetve lehet,hogy a premiumos területeken is lehet valahol szerezni,azt nem tom biztosan) -
#3641 RE-SPA(W)N -
Noodlee #3640 Ha bazi nagy ház, akkor Guild ház, ha csk kicsi, akkor valamelyik pénzes karakter bérli. -
#3639 Ezt mind a kezdő szigeten szedted össze? -
Noodlee #3638 Rookon az a legizmosabb :) -
Sirdares #3637 már akartam multkor is kerdezni..
látok néha bizonyaos házakat amelyek zsúfolva vannak jobbnál-jobb cuccokkal de bejutni nem tudok oda azek valami klános házak vagy micvsodák? -
Sirdares #3636 15:35 You see a carlin sword (Atk:15 Def:13).
---> ugy tudom a kezdő szigeten ez a legerősebb megszerezhető kard ( ha rosszul tudom akkor meg NoodlEE úgy is kijavít:))) -
#3635 Carlin sword? az milyen? -
Sirdares #3634 Nahhh felszerelkeztem
Dark helmet, Scale armor, Dwarven shield, Carlin sword ,
de gatyám még mindig nincsen .. nahh mejd szerzek azt is :) -
Noodlee #3633 GRATZ -
Since #3632 :-) oksi annyi helyem meg van. Kb 6 fele erek haza, majd talalkozunk remelem :-) -
Sirdares #3631 14:53 You advanced from Level 7 to Level 8. :))) -
Noodlee #3630 De ha járod be a területeket, akkor töltögeti le a térképeket a gépedre. Idővel 25-30 megásra is duzzadhat a Tibia könyvtárad :)) -
Noodlee #3629 Valamivel nagyobb, mint 4 MB :)