124119
  • kiserik
    A FD már megvolt :))
  • Noodlee
    A város alatti csatornákba lemehetsz, ott csak Bug, Spider, Poison Spider van, meg egy hely, ahol Slime(de oda lelátsz, és látod a Slime-ot). A csatornákban is vannak lyukak oda is lemehetsz, ott csak Roti van. Szal a cstornában nem érhet meglepetés.
  • kiserik
    Hát de még lyukat se találok
  • Noodlee
    Elég sok lyukban van DS, és akad pár hely ahol FD van. Nomeg Shaman összefutott egy GS-sel is :) Szal vigyázzá!
  • kiserik
    Carlinba merre felé induljak, hogy valami jó helyet találjak?
  • kiserik
    Vazze... Most láttam először GS-t. Jó nagy :)) Hál istennek már döglött volt. Thais és Kaz közötti úton akadtam össze vele :DD
  • Noodlee
    Hátööö nem nagyon. Későn feküdtem le, és megint ment a tévé :(
  • CattiBrie
    Jól aludtál? :D
  • Noodlee
    Szép jó reggelt mindenkinek!
  • CattiBrie
    Akarom mondani SPAMMEREK!
  • CattiBrie
    Heló lények!
  • Sirdares
    Ahoj kisErik :)
  • kiserik
    Üdv mindenkinek!

Ma délután lesz 1 kis , ezért most .
  • CattiBrie
    Áááááá! Mert ti nem jó oldalt néztek!!!
    Az oldalunk címe: http://tibia.uw.hu/index.html!!!

...

Így nyújon az ember a weboldalhoz. Csak a fikálás... :S
  • Bobber
    na megneztem en is az oldalt es lenne egy ket eszrevetelem:
    a legelso es a legfontosabb hogy TECCIKERTENINEK NE LEGYEN EKKORA A KEPE
    a masik es most mar komolyan, hogy a felso frame szerintem felesleges mert sajnos ugy hogy free szolgaltatonal van elhelyezve az oldal ezert o is berakja a maga banneret es innen kezdve a banner ill a + frame olyan sok hasznos teruletet vesz el az oldalbol ami csunyava teszi az oldalt de ez az en velemenyem (bar en nem tom miert dumalok bele a dologba hisz meg egy keresztbe szalmat nem tettem az oldalert)
    a betumeret szerintem jo es abban meg igaza van szerintem is shamannak hogy az oktato reszhez is be kell rakni rookgard terkepet hisz a nelkul nem sokat er az also resze a szovegnek mert az a terkep egy teljesen masik helyen van vagy a terkepet kell atrakni vagy a szovegbol kell kivenni azt a resz es atenni a terkepekhez
    na igy hirtelen most mar telleg ennyi:)
  • Bobber
    azert jo en ugye most csak este irok de akkor sokat:):):)
  • Bobber
    eeeeeeeeee shaman meg mindig nem jottmeg a premi acc valamit kene veluk b***ni mert a levelre csak az auto uzi erkezette mg:(:( szal lehet kesziteni az ujjab anyazo levelet ill a mar anyazo levelet mert jo lenne azert ha valamit lepnenek ez ugyben hiszen csak be lett fizetve a love:(:(:( es lehet hogy azert hebe hoba be be lepnek egy egy oracskara estenkent en is de igy hogy az 1max 2 ora jatekbol egy fel orat azzal cseszzek el hoytg be tudjak lepni ahoz nem sok kedvem van:(:(
    huhh ez igy a legjobb egybeomlesztve
  • Noodlee
    Nincs mit :)) Épp a közelben voltam :))
  • Sirdares
    Basszus ledobott most meg nem enged vissz mert fullon van :((((((((((((((((((((((((((((((

de azert nagyon köszi a helpet
  • Noodlee
    A depo box képe sincs benne, meg a harci ikonoké sem :(
  • Shaman
    Ráadásul Rookgard,meg Thais térképe nélkül teljesen értelmetlen a szöveg alsó része,szal....
  • Shaman
    A képek mijé tüntek el az útmutatókból???

Az nem véletlenül vót benne!!!44
  • Shaman
    sajna nem took tibiázni szabaccságom alatt,mert nem leszek itthon:-((

Max uccsó nap...
  • Shaman
    mék 4 munkanap és szabi!!!!444

[ÖRÜL]
  • Shaman
    htx!!44
  • Noodlee
    ehe
  • Shaman
    Tévedés!!!44

Kezdő szigeten a Katana a legizmosabb kard. Én is azt vettem az elején. Csak az a gond,hogy katana-t rotworm dobhat,amit nem eccerü megölni a kezdő szigeten. (illetve lehet,hogy a premiumos területeken is lehet valahol szerezni,azt nem tom biztosan)
  • CattiBrie
    RE-SPA(W)N
  • Noodlee
    Ha bazi nagy ház, akkor Guild ház, ha csk kicsi, akkor valamelyik pénzes karakter bérli.
  • kiserik
    Ezt mind a kezdő szigeten szedted össze?
  • Noodlee
    Rookon az a legizmosabb :)
  • Sirdares
    már akartam multkor is kerdezni..
    látok néha bizonyaos házakat amelyek zsúfolva vannak jobbnál-jobb cuccokkal de bejutni nem tudok oda azek valami klános házak vagy micvsodák?
  • Sirdares
    15:35 You see a carlin sword (Atk:15 Def:13).

---> ugy tudom a kezdő szigeten ez a legerősebb megszerezhető kard ( ha rosszul tudom akkor meg NoodlEE úgy is kijavít:)))
  • CattiBrie
    Carlin sword? az milyen?
  • Sirdares
    Nahhh felszerelkeztem

Dark helmet, Scale armor, Dwarven shield, Carlin sword ,
    de gatyám még mindig nincsen .. nahh mejd szerzek azt is :)
  • Noodlee
    GRATZ
  • Since
    :-) oksi annyi helyem meg van. Kb 6 fele erek haza, majd talalkozunk remelem :-)
  • Sirdares
    14:53 You advanced from Level 7 to Level 8. :)))
  • Noodlee
    De ha járod be a területeket, akkor töltögeti le a térképeket a gépedre. Idővel 25-30 megásra is duzzadhat a Tibia könyvtárad :))
  • Noodlee
    Valamivel nagyobb, mint 4 MB :)