124119
-
#3708 Hát...
Catti-Brie - Üzenetek száma: 810
Noodlee - Üzenetek száma: 1944
:) -
#3707 Jóóóóóóó, csak azt nem értem, hogy akkor miért hozta fel, amikor a fejlődésről beszéltünk, arról, hogy melyik kasztnak melyik fegyver a legoptimálisabb. -
#3706 sry.
Csak így tovább,lassan-lassan beéred Noodlee-t kommentszámban! -
#3705 [kettőskeresztbólogat] -
#3704 Remélem ezt nem komolyan kérdezted. Nem ezt mondtam. Ponthogy csak a fejlődésben van a különbség... -
#3703 :) Ez kedves és megtiszteltető!
Catti-bia a karakterem neve. Az én nevem: Catti-Brie. :) -
#3702 nem fogsz,nem aígy értette.
Nem a fejlődésen vót a hangsúly,hanem azon,hogy azonos szinten azonos skillnél bármelyik kaszt ugyanannyit sebez.
Az egy másik dolog,hogy mennyire fejlődik. -
#3701 Télleg Bobber ha akarsz valamit,gyósan tegyed,mer jövő hét szerdától elhúztam a p*csába... -
#3700 Áááá. Ilyen választ. És semmi szmájli hozzá. :))))
Mi van? :DD
Tehát, ha én pala vagyok, lev8, kard skill 16, akkor úgy fogok tudni fejlődni karddal, mint egy lev8, kard skill 16-os nájt? -
#3699 el is megyek!:-) -
#3698 jaja,de ezt nem hagyhatom!!44GRRRRRRRRRRRR -
#3697 3 kategória van az sg-n.
Ős-szpemmerek (Loál János és bandája.
Közép-szpemmerek (példul én)
Új-szpemmerek (Catti-bia) -
#3696 nyúbiznak? -
#3695 Ja, most jutott eszedbe, hogy neked most gyorsan el kell menned egy pár hónapra nyaralni. :) -
#3694 az lehet,ebben az esetben,gyorsan távozom az országból:-) -
#3693 2 csekken adtam fel,ne nézzé kezdőnek!!!44 -
#3692 Áááá. Ilyen választ. És semmi szmájli hozzá.
Egyébként csak azt akartam artikulálni kifelé az arcomon, hogy csak annyi különbség van a kasztok között, hogy kinek mennyi xp után nő az adott skillje. Gyakorlatilag, ha veszünk egy nájtot és egy paladint. Mindkettőnek "adjunk" ugyanolyan szintet és ugyanolyan skilleket. Ezek után ugyanolyan fegyverrel (akár kard, akár nyíl!) ugyanúgy fognak gyakni. -
Noodlee #3691 Ha egy csekken adtad fel a 2 rendelést, akkor lehet, hogy csak neked lett befizetve, de dupla időre :)) -
#3690 Neki? Te írtad el! :) -
#3689 Nem. max annyit cseszhettem el,hogy rossz rendelési számot írtam a csekkre,de mivel 2-szer is ellenőriztem,nem hiszem,hogy elírtam.Rossz vicc lenne,ha mégeccer (immár saját pénzből) be kéne neki fizetni... -
#3688 Mi van? -
#3687 Tényleg elittad Bobber pénzét? -
#3686 -
#3685 Ez viszont már skill függő és nem fegyver függő! -
#3684 Meg hát! :D -
#3683 Ne nyígjál a premium account mijatt,inkább toljad a Doom3-at úgyis kijött!!4 -
#3682 "- Ezek a mai fiatalok! Csak a szex, a szipó, mi lesz ennek a vége?!" -
#3681 szájhagyomány???
Örökké csak a szex meg a szipu! -
#3680 Ha jól emléxem ott az volt, hogy a balta a legjobb a druidnak. Karakterfüggő fegyver tényleg nincs, de pl egy pala sokkal jobban fejlődik táv fegyverrel, mint karddal :) -
Noodlee #3679 Mindenki rohangál mindennel. Az csak egy szájhagyomány útján terjedt izé volt :) -
#3678 egyébként szívesen megismerkedem veled élőben,lesz romantikus vacsora,rózsa,vödörben pezsgő,...........(a többit kitalálod)
:-) -
#3677 passz az én druidom speciel kardot használ,de eccer Noodlee-ék beraktak valami táblázatot,hogy melyik karinak mi a jobb (bár szvsz az marhaság volt,mert nincs karakterfüggö fegyver) -
#3676 legyél nyugodt,ordibálok veled!!!44:-) -
Sirdares #3675 Druida karakternek milyen fegyvert lenne erdemes hasznalni hosstózutávon? -
#3674 Te azért vagy, hogy engem állandóan jól felidegeej? Ááááá
<spam>
Kár, hogy nem ismerlek személyesen, akkor el tudnám dönteni, hogy valóban mien "súllyal" szólsz hozzám. :) De így elsőre mindig jól elküldelek... :) ... Meg másodszorra is. :D
</spam> -
#3673 és?
Ettöl nem változik az meg,hogy képek nélkül értelmetlen az oktató oldal....
Egyébként meg akkor itt a fórumon a banneren lévő linket tessék átírni! -
#3672 de én azt img src-vel illesztettem,szal benne kéne,hogy legyen valamelyik könyvtárban... -
#3671 Tegnap egy kis köcsök lenoobozott azé, mert 6 szintkülönbséggel uannyi volt a skillünk. Beírtam neki, h "naés?". :) -
#3670 Rájöttem, hogy nem :(( -
#3669 Nood: szerinted nekivághatok már egy cyc-nek? lev16, sword skill 43, shield skill 39