124119
-
#3748 érdekes,akkor én mit használok druidaként? -
Noodlee #3747 Hát én nem teszteltem, de szerintem nem, bár lehet, de tökmind1. :)) -
#3746 nincs olyan,hogy magic skill? -
Noodlee #3745 A shield szerintem kasztfüggő:)
Spellcastereknek nagyon lassan nő. -
#3744 Vazze... Kötekedel? :) Az a nájtnak nem fejlődik jobban, mint a többinek? -
Noodlee #3743 Szvsz a Fist sem kasztfüggő. Aki meg fistre gyúr az megérdemli :) -
#3742 Egyezzünk meg abban, hogy összesen 2 db nem fegyveres skill van (ezek fejlődése nem kaszt függő): a fishing, meg a shield. :) -
#3741 De inni muszály :D Tudod: "az élet olyan, mint egy motor: be kell rúgni, különben nem megy" :))) -
Noodlee #3740 Pajzs mint fegyver? Az egy másik játék. A te öklöd lehet, hogy fegyver, de én nem gyúrtam fistre :) -
#3739 Az egy külön műfaj :) Olyan nincs is, hogy magic skill :)) -
#3738 De én a vízre értettem. Nem a szeszalkoholra :-)
Nood: a fishinget említettem, a fist meg a shiel nálam fegyveres, főleg a fist. :) -
Noodlee #3737 Ha csak sima vizet iszol, akkor annak semmi hatása. Próbálkozz valami mással :)) -
#3736 no és a magic? -
#3735 egy idő után berúgsz,s megy össze-vissza a karid. van berúgás elleni gyürü vagy amulett,de semmi értelme,ha nem iszol... -
Noodlee #3734 "Nem kötekedni akarok, de a fegyveres skilleken kívül másmilyen nem is nagyon van :))"
Fishing, Fist, Shielding :PP -
#3733 Ha úgy vesszük, akkor az is fegyveres skill: ököl, mint fegyver :)))
Egyébként az mire való, hogy lehet inni? Csak azt mondom, hogy: Gulp! -
#3732 kötekecc szegény erikkel? -
#3731 fist? -
#3730 Milenne??? SPAM!!! :) -
#3729 " Azt mondta úgy berágott,
hogy hiába minden virágot..."
:)))))) -
#3728 "Ha a skillek egyformák, akkor tök 8, hogy milyen kaszt használja csak a fegyveres skillek fejlődése kaszt függő."
Nem kötekedni akarok, de a fegyveres skilleken kívül másmilyen nem is nagyon van :)) (kivéve a fishing, amire igazad is van) -
#3727 ez mi? -
#3726 sm:)e -
#3725 Ilyen szavakat nem szabad írni!!! -
#3724 hehe -
#3723 Naigen... Nem érvényes, hogy egy nájtnak van vagy 3 féle skillje, meg millijóféle fegybere. Nekem meg van vagy 3. Nem ér! :) -
#3722 Ismét a top 10-ben:
1. DOOM 3
2. Lineage 2 - a MMORPG
3. Lock On: Modern Air Combat
4. GTA: San Andreas
5. Makettezés
6. Asszociáció
7. WWII Online
8. Moderátor figyelmébe!!
9. Tibia
10. White may
-
#3721 LOL :))) -
Noodlee #3720 Tehát mondjuk a sword skill-t 50-re a knight sokkal hamarabb felhúzza, mint bármelyik másik kaszt. A distance meg a palának fejlődik a legjobban. -
#3719 :) -
#3718 [VÁRJA KISSÉ FÉLVE CATTI REAKCIÓJÁT] -
Noodlee #3717 Ha a skillek egyformák, akkor tök 8, hogy milyen kaszt használja csak a fegyveres skillek fejlődése kaszt függő.
A legjobban fejlődik:
Paladin: Distance
Knight: Sword, Club, Axe
Spellcaster: mindegyik kúrva lassú -
#3716 Nem baj Catti :) Azért mi szeretünk téged -
#3715 Ja-ja :-)
Már látom én is :DD -
#3714 Wááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!
[most kicsit kész van]
Hogy lenne tök nyóc? Az a kérdés, hogy a kard, a balta, a buzogány e a jobb a druidnak. Értelemszerűen a kard= sword skill, balta=axe skill, buzogány= mace skill. :))) -
#3713 Maradjon kettőnk közt,de ilyen a női logika!!4
Fogalma sincs miről van szó,de bele akar szólni:-ppp -
#3712 ezé mondom,hogy "lassan-lassan" :-) -
#3711 "Grrr." -
#3710 Mert a fegyver maga töknyóc. Az számít, hogy az adott fegyver milyen skillet használ. -
#3709 Akkor miért hoztad fel hogy skillfüggő, nem fegyverfüggő, amikor nem is arról volt szó :)))