124119
-
#3788 [spam]
Lesz valaki vasárnap a szigeten? -
#3787 Az annyját! Majdnem megdöglöttem :( Elmentem orkozni, ahol kicsit megcsapoltak. Kajám nem lévén elmentem macizni, de mondom nekiesek a 2 War Wolfnak, ami egy toronyba van. Azok szépen leszopattak, majd elmentem farkasozni a Thaisi tó mellé, hogy töltődjön a HP-m. Erre meg ott áll egy kurva elf-scount. HP-pirosba, ha elszaladok, biztos, hogy kinyír, tehát nekiestem. Oldalról 2 farkas aprít, tehát a pajzs nem sokat ért. A végére maradt 24 HP-m. :)) -
Noodlee #3786 Rajongói oldalak! Te nem örülnél ha kapnál egy lvl 100-as kari accountot. Tiéd lenne az összes cucca! -
#3785 Na Catti akkó randi mikó? -
#3784 otthonról,meg nem nézem hanem gyáccok! -
#3783 monnyuk ez egem innen a munkahelyemről teljesen hidegen hagy....itt nincs Tibiás cuccom... -
#3782 Hmm... SpySweeper, Ad-Aware. Mellesleg egy oldalnak miért érné meg game accountokat feltörni??? -
Noodlee #3781 Szerintem a kémprogik nem kérdezik meg, hogy fel akarod-e telepíteni. Szvsz csak sunyi módon felkúsznak. Lehet, hogy egy oldalon lévő gombra klikkelve is elfogadtathatja a feltelepítést. -
#3780 Hát nem szabad okét nyomni... -
Noodlee #3779 Nem egésszen tom, hogy hogyan működnek, de gondolom amikor bejön az oldal, akkor autómatice felpattan a gépedre a progi... -
#3778 He? Hogy? Azé' mer' fellépek rá? Vagy hogy gondolod?
...
Bizonyára ebben van a biznisz. -
Noodlee #3777 Csak finoman a Tibiás oldalakkal! Főleg a rajongói oldalakkal. Rengetegen van kémprogi, ami szépen lenyúlja a Passodat, és az Accountot!! -
#3776 Eddig 9 Tibiás linkünk van. Tud valaki még valahol valami Tibijás anyagot? -
Noodlee #3775 "When training in a non-PvP world you must use regular monsters as your opponents. You can neither use players nor summoned or convinced monsters. Wear your best shield, so you can block more hits from monsters. Wear your best armor, so you will not loose much hit points during the training. Remember, you must hit blood every 30 seconds to advance. Therefore, choose a weapon and an attack mode such that you will hit blood (a little bit, so to keep your opponents alive for a long time) every 15-20 seconds. If you hit less, then switch to a powerful weapon or to a higher attack mode. If you draw more blood frequently then switch to a lower weapon or a lower attack mode." -
#3774 Ó, de romantikus... -
Sirdares #3773 Köszi Noodlee.. tudtam , hogy rád mindig számíthatrok:))) -
Noodlee #3772 Ha te 1általán nem ütöd, akkor nem nő a shielding skilled. Kb fél percenként meg kell sebezned a szörnyet, csak akkor számítanak a szörny ütései. Ezért szoktak 2 darab szörnyel edzeni(ha 3 szörny üt, akkor 3 ütésböl csak 2-t védel ki pajzsal, a 3. ütés a páncélodon csattan, az meg nem számít bele a shieldingbe) negyon gyenge fegyverrel, hogy a sebzésed kicsi legyen, mert akkor tovább tart a szörny, mert kicsiket sebzel rajtuk. -
#3771 igen -
Sirdares #3770 kérdeznék:
Abban az esetben ha a karimnak nekiesik egy monsta en beállitom védekezesre a karimat de nem tamadok neki az ellenfélnek csak hagyom had üssön ő engemet ebben az esetben növekedni fog a shield skillem vagy nem? -
#3769 Ahoz meg nem értek :) Meg hozzáférésem sincsen :( -
#3768 Tlagédia!
Akkor csináld a weboldalt! -
#3767 De nem tok, mer szar a netem, a jó gép meg foglalt :(((( -
#3766 Há' jácc! -
#3765 Nem játszik senki :((
Én is itt unatkozom :(( Senki nem akar ide irkálni :(( -
#3764 mirák = mi a rák van -
#3763 Mindenki jáccik, vagy mirák? -
#3762 Múltkor kinyírtam egy trollt egy pecabottal a kezemben... Mondja valaki, hogy a pecabot nem fegyver!?! -
#3761 LOL -
#3760 ... -
#3759 LOL :DDD
Azért látszik, hogy unatkozom, nem? -
Noodlee #3758 Aztán én majd:?
-
#3757 Ezen nem veszünk össze, mert nekem van igazam -
#3756 ha a fist meg nem fegyver, akkor majd beleszaladol az enyimbe, oszt majd meglátod, hogy milyen sérüléseket okoz egy nem fegyver :))
-
Noodlee #3755 "fist meg a shiel nálam fegyveres, főleg a fist. :)" -
#3754 De a #3749-es kommentben a pajzsról volt szó vazze :)) -
Noodlee #3753 Ahogy a kolléga mondaná:
"Minek veszekedtek, ha verekedni is lehet!!
Vért akarok látni!!"
-
Noodlee #3752 Skill, de nem fegyver. Nem vagy te bruszli, vagy dzsekicsen. Neked bizony nem fegyver. Vegyé a fegyverboltba fistet vazze :)) -
#3751 Az kérlek szépen MAGIC LEVEL, és nem skill :) -
Noodlee #3750 Magic level van neki -
#3749 De akkor azt vehetjük a fegyveres skillek csoportjába is, mert hogy harcra használják, nem?