124119
  • Husosfagyi
    megyek
  • CattiBrie

• CattiBrie
    Archereek Hunter mé törli magát?
  • Tygep
    Szomorúan hallottam, hogy osztokodsz és abbahagyod a gamet.

Mindenesetre köszönöm, hogy gondoltál szerény személyemre is :)
  • Arcor
    Na kabbe hogy nem játszol többet és a Jagerre is húzod a szád :D
    Köszi a cuccokat amiket küldtél :*

El lehet téged érni valamilyen formában a jövőben pár hasonlóan színvonalas beszélgetésre mint Tibiában? :D
  • rroolli
    Van rá példa hogy valaki ingyen szervez, de azért nem annyira általános. De felőlem ingyen is csinálhatjuk, nekem annyira nem kell a pénz. Inkább azon van a hangsúly hogy jól szórakozzunk, na meg a loot se volt rossz eddig.
  • rroolli
    Ahogy ingame mondtam, sok sikert ahhoz amit csinálni fogsz tibia helyett!
  • Ram Abbalah
    Amiket küldtem, használjátok légyszíves:) nehogy már fölöslegesen tartogassátok:)
    Néhány ember elfogadta a döntésem, remélem a többiek is belátják hamarosan a komolyságát. Szal légyszíves használjátok, adjátok el ami nem kell. Igyekeztem mindenkinek hasznos használható cumókat továbbítani :)
    Na pacsi..ide azért igyekszem gyakrabban felnézni:)
  • Bexter
    Abba hagyod? :S
  • kiscipi
    Name: Toommyy
    Sex: male
    Profession: Royal Paladin
    Level: 239

térjünk rá vissza level 239 en ;)
  • taj
    sg kommentedre: nincs annyi knight power, ami elég erre :P
  • Ram Abbalah
    Sziasztok:)
    Nos. Remélem nem húzom túl hosszúra, így csak annyit mondanék, hogy eljött az ideje, hogy Taj tesó nyomdokaiba lépjek:)
    Most szólok, hogy talikról szeretnék értesülni valahogy meg minden.D hátha tudok menni és szívesen láttok:)
    No meg amit még mondani akartam.. találnak majd jópáran az aktívabbak közül valamit a depotjukban örökségségül hagyom rátok, fölöslegesen küldenétek vissza.:D
    Használjatok mindent egészséggel ami meg nem kell adjátok el nyugodtan:)
    Ne haragudjatok a be nem tartott igéretek miatt, remélem sikerül megoldani nélkülem is mindent:)
    Ha még eszembe jut valami akkor azt úgyis leírom, és így is túl hosszú lett ez már:S
    ui. :D szal többnyire tibia.com-os otthoncímre küldtem cuccokat, de pl. Catti edronba kapott örökség-részt:D szal yala-kaz-edron ahova a legtöbb cumó ment:)
  • kiscipi
    Mostanság már ingyen szerveznek ilyen questet, és nem tom lenne e értelme neki vágni..Krapinak mondtam ingame
  • Bexter
    10 napon belül küld összeget. bal bal remélem menni fog msot :D
  • maerlyn
    akkor hajrá, mert egyszerű és gyors
  • Bexter
    aznap mikor bevezették balfaszkodtam azota nem, szoval lehet azért :D
  • CsikiAndriss
    Én mennék segíteni csak kellene egy időpont.
  • rroolli
    Felhívás

Banuta questet szervezünk, időpont még tisztázatlan.
    Killing team:
    -Jocoka
    -Kiscipi
    -Nagy Krapekk
    -Saiax the Paladin

Segítőket keresünk a killing teambe, elsősorban 100+ shootereket. Aki szeretne jönni, jelezze itt vagy ingame. Természetesen részesedés jár a pénzből és a lootból.

Ha csak a quest kell valakinek, ingyen felírjuk a mulekhez.
  • A Joco
    Grat a dsm hez is :)
  • Shiwo
    jópofa, bár elég pofátlanság egy másik híres/hírhedt MMO -hoz kapcsolódó zenét beletenni
  • CattiBrie
    Fórumon sem beszél csúnyán! :)
  • CattiBrie
    Le a demon helmettel!

És gratulálok Ram! Híres leszel! :)
  • maerlyn
    Bex

nem tudom, mit balfaszkodtál, de elsőre sikerült adsense-ben belőni a banki utalást (ja, és 18-án utaltak, ma itt is volt - azaz a 3. munkanapon)
  • Matias con Toth
    Serby szerepel a videón :)
  • rroolli
    új egyéni csúcs.
  • rroolli
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ram is benne van, lol :D:D
  • rroolli
  • rroolli
    Meg sexag.
  • CattiBrie
    Meg tömeg. :)
  • maerlyn
    belenéztem a Zend_Search_Lucene kódjába (ezt haszálja az oldal keresésre), és legalább 3 karakter kell neki az első * előtt, különben hibát dob

még gondolkodom a dolgon, addig marad az aktuális felállás: szó elejére keres, de valami itt is bugzik, éjjel mondok neki egy teljes index-újraépítést
  • taj
    nem véletlenül nem lépek be velük :P
    szép lassan mehet mind a süllyesztőbe, gyakorlatilag már most is ott vannak, Cattinál már a top10-ben se jelenik meg a legnagyobb :P
  • rroolli
    kupi
  • CattiBrie
    Ezt még tegnap este lőttem.

Csak úgy, tehát nem kell találni 5 furcsa dolgot a képen, vagy ilyesmi. :)
  • Bexter
    yeahahh szobat hétfú van partyl timeee :D
  • rroolli
    Support board: [URL=http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2983937]"About masskicks - Read here!"[/URL]
  • CsikiAndriss
    Hát ja de az is érdekes, hogy tudtom szerint a tegnapelőtt nem voltak kickek.És ha akkor azért nem lettek volna kickek mert nem lettek volna bent botok? azért ez kétséges, szerintem olyan nap nincs amikor nincs min több 100 boter.
  • Son Ice
    Sok mindennek a memóriaterülete változik egy-egy up alkalmával, ezért sem működik a [síííííp]. Arra gondolok, hogy a sok bot hibás memóriaterületeket vizsgál, ezért össze-vissza küldözgeti a "csomagokat" a servernek. Ezt érzékelik DDoS-nak. Amint javítják a bot programokat, ezeknek aránya csökken. Persze lehet, hogy tévedek és teljesen más oka van.
  • CattiBrie
    És azon belül mire?
    Hogyan? Miért? Auto? Vagy csak direkt, amíg beállítják, vagy mi?
  • CattiBrie
    17:58 Jocoka [126]: 5 Sporting Knight [125]: kurwa
    17:58 Jocoka [126]: heh
    18:00 Bexterke [87]: azt jelenti kanyar

:D
  • maerlyn
    ?