124119
-
Husosfagyi #112344 megyek -
-
#112342 Archereek Hunter mé törli magát? -
#112341 Szomorúan hallottam, hogy osztokodsz és abbahagyod a gamet.
Mindenesetre köszönöm, hogy gondoltál szerény személyemre is :) -
#112340 Na kabbe hogy nem játszol többet és a Jagerre is húzod a szád :D
Köszi a cuccokat amiket küldtél :*
El lehet téged érni valamilyen formában a jövőben pár hasonlóan színvonalas beszélgetésre mint Tibiában? :D -
#112339 Van rá példa hogy valaki ingyen szervez, de azért nem annyira általános. De felőlem ingyen is csinálhatjuk, nekem annyira nem kell a pénz. Inkább azon van a hangsúly hogy jól szórakozzunk, na meg a loot se volt rossz eddig. -
#112338 Ahogy ingame mondtam, sok sikert ahhoz amit csinálni fogsz tibia helyett! -
Ram Abbalah #112337 Amiket küldtem, használjátok légyszíves:) nehogy már fölöslegesen tartogassátok:)
Néhány ember elfogadta a döntésem, remélem a többiek is belátják hamarosan a komolyságát. Szal légyszíves használjátok, adjátok el ami nem kell. Igyekeztem mindenkinek hasznos használható cumókat továbbítani :)
Na pacsi..ide azért igyekszem gyakrabban felnézni:) -
#112336 Abba hagyod? :S -
kiscipi #112335 Name: Toommyy
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 239
térjünk rá vissza level 239 en ;) -
taj #112334 sg kommentedre: nincs annyi knight power, ami elég erre :P -
Ram Abbalah #112333 Sziasztok:)
Nos. Remélem nem húzom túl hosszúra, így csak annyit mondanék, hogy eljött az ideje, hogy Taj tesó nyomdokaiba lépjek:)
Most szólok, hogy talikról szeretnék értesülni valahogy meg minden.D hátha tudok menni és szívesen láttok:)
No meg amit még mondani akartam.. találnak majd jópáran az aktívabbak közül valamit a depotjukban örökségségül hagyom rátok, fölöslegesen küldenétek vissza.:D
Használjatok mindent egészséggel ami meg nem kell adjátok el nyugodtan:)
Ne haragudjatok a be nem tartott igéretek miatt, remélem sikerül megoldani nélkülem is mindent:)
Ha még eszembe jut valami akkor azt úgyis leírom, és így is túl hosszú lett ez már:S
ui. :D szal többnyire tibia.com-os otthoncímre küldtem cuccokat, de pl. Catti edronba kapott örökség-részt:D szal yala-kaz-edron ahova a legtöbb cumó ment:) -
kiscipi #112332 Mostanság már ingyen szerveznek ilyen questet, és nem tom lenne e értelme neki vágni..Krapinak mondtam ingame -
#112331 10 napon belül küld összeget. bal bal remélem menni fog msot :D -
#112330 akkor hajrá, mert egyszerű és gyors -
#112329 aznap mikor bevezették balfaszkodtam azota nem, szoval lehet azért :D -
#112328 Én mennék segíteni csak kellene egy időpont. -
#112327 Felhívás
Banuta questet szervezünk, időpont még tisztázatlan.
Killing team:
-Jocoka
-Kiscipi
-Nagy Krapekk
-Saiax the Paladin
Segítőket keresünk a killing teambe, elsősorban 100+ shootereket. Aki szeretne jönni, jelezze itt vagy ingame. Természetesen részesedés jár a pénzből és a lootból.
Ha csak a quest kell valakinek, ingyen felírjuk a mulekhez. -
A Joco #112326 Grat a dsm hez is :) -
#112325 jópofa, bár elég pofátlanság egy másik híres/hírhedt MMO -hoz kapcsolódó zenét beletenni -
#112324 Fórumon sem beszél csúnyán! :) -
#112323 Le a demon helmettel!
És gratulálok Ram! Híres leszel! :) -
#112322 Bex
nem tudom, mit balfaszkodtál, de elsőre sikerült adsense-ben belőni a banki utalást (ja, és 18-án utaltak, ma itt is volt - azaz a 3. munkanapon) -
#112321 Serby szerepel a videón :) -
#112320 új egyéni csúcs.
-
#112319 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ram is benne van, lol :D:D -
#112318 -
#112317 Meg sexag. -
#112316 Meg tömeg. :) -
#112315 belenéztem a Zend_Search_Lucene kódjába (ezt haszálja az oldal keresésre), és legalább 3 karakter kell neki az első * előtt, különben hibát dob
még gondolkodom a dolgon, addig marad az aktuális felállás: szó elejére keres, de valami itt is bugzik, éjjel mondok neki egy teljes index-újraépítést -
taj #112314 nem véletlenül nem lépek be velük :P
szép lassan mehet mind a süllyesztőbe, gyakorlatilag már most is ott vannak, Cattinál már a top10-ben se jelenik meg a legnagyobb :P -
#112313 kupi -
#112312 Ezt még tegnap este lőttem.
Csak úgy, tehát nem kell találni 5 furcsa dolgot a képen, vagy ilyesmi. :) -
#112311 yeahahh szobat hétfú van partyl timeee :D -
#112310 Support board: [URL=http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2983937]"About masskicks - Read here!"[/URL] -
#112309 Hát ja de az is érdekes, hogy tudtom szerint a tegnapelőtt nem voltak kickek.És ha akkor azért nem lettek volna kickek mert nem lettek volna bent botok? azért ez kétséges, szerintem olyan nap nincs amikor nincs min több 100 boter. -
#112308 Sok mindennek a memóriaterülete változik egy-egy up alkalmával, ezért sem működik a [síííííp]. Arra gondolok, hogy a sok bot hibás memóriaterületeket vizsgál, ezért össze-vissza küldözgeti a "csomagokat" a servernek. Ezt érzékelik DDoS-nak. Amint javítják a bot programokat, ezeknek aránya csökken. Persze lehet, hogy tévedek és teljesen más oka van. -
#112307 És azon belül mire?
Hogyan? Miért? Auto? Vagy csak direkt, amíg beállítják, vagy mi? -
#112306 17:58 Jocoka [126]: 5 Sporting Knight [125]: kurwa
17:58 Jocoka [126]: heh
18:00 Bexterke [87]: azt jelenti kanyar
:D -
#112305 ?