124119
-
Megjegyzés: soha ne mutassatok meg semmi értékes cuccot. -
Vackor vadkörte #112383 "Tele" és "Fagyi" Boldog névnapot kívánok!
-
#112382 Annyit még hozzáfűznék, hogy jó esély van arra, hogy újra látható lesz a bann infó. De valamit biztos fognak csinálni ami nekünk is jó és nem csak a bottereknek, mert iszonyatos felhördülés lett ebből és azóta is van. -
#112381 -
#112380 Blacklist egyébként se nagyon büntet már, gyakorlatilag élheted az életedet ugyanúgy koponyával is mint koponya nélkül. Ha viszont komolyan gondolják amit írtak(szerintem nem), akkor igen, betiltanák a blacklisteket is, mert ez egy tipikus példa arra amikor nem a cip próbál büntetni. -
#112379 Mi hangzik benne jól? Nem elég hogy a 30 nap lejárta után maradéktalanul megtarthatják az addig összecsalt skillt, xpt, vagyont, még a látszat is maradjon meg nekik hogy mindet úgy értek el mint Te vagy én?
A botterek vannak "hatalmi pozíción", lásd hades, di. Nem fogja senki pk-zni őket ha kiderül hogy bannolva vannak, nem fog senki kevesebbet licitálni a demon legse azért mert botter. Egyedül a hírnevükön esik egy kis csorba, ami egyeseknek talán számít. De tudta hogy benne van a pakliban, mégis bevállalta hogy csal, nem?
Egyébként meg azt se feledjétek hogy ez az egész csak mese, több pontotn ellentmondanak maguknak, még a saját kommentjeiken belül is. Szimplán az a cél, hogy ne lehessen utánanézni annak ha pl bannolnak "5000" accot. Túl sokan kezdték már kapizsgáglni hogy ez hazugság, tibia.hu-n kívül is vannak statok amik infót gyűjtöttek. -
#112378 a blacklist olyan dolgokért büntet, amiért a cip nem - nem fogják betiltani, nekik is érdekük a jó kommuna -
#112377 szépnek szép, csak
1) ahhoz képest, hogy mennyi bottert bannolnak, még mindig túl sok van..
2) a bannolt karik nagyon nagy része valszeg farmoló, és a tulajt marhára nem érdekli a bann, készít új accot, és a maradéknak is egy része olyan, hogy a bannal kiesett időt bottal próbálja újra behozni...max kipróbál egy másikat, hátha azt nem szúrják ki
3) mi lesz az ismert tolvajokkal, csalókkal, satöbbi ? CIP betiltja a black list-et is, mert ők akarnak büntetni ? -
#112376 azért nem mindegy, hogy miért bannoltak -
#112375 Szerintem jól hangzik az, hogy a CIP teljes mértékben át akarja venni a büntetést és ne más játékosok tegyék meg ezt.
Csak eddig is így kellett volna tenniük. Azaz már régen így kéne működnie.
De arra kíváncsi vagyok, hogy mikor és hogyan akarják ezt elérni. :) -
#112374 engem is bannoltak igaz hülyeségért akkor engem is ki kéneközösiteni meg lehuntolni? :D -
#112373 -
#112372 -
#112371 Egyik az hogy megérdemlik, másik pedig hogy alapból nem sok példa van arra, hogy bárkit is kiközösítenének emiatt. Ugyanis eddig is lehetett rejteni az accot, amit sokan meg is tettek, de egyébként is aki nem ismer az ritkán nézi a karilapodat, aki meg ismer annak úgyis feltűnik hogy 30 napig nem lépsz be. Ha pedig azért utálnak valakit mert hetekig afkbotolt és a töke kivan vele minden arrajárónak, akkor azon mit sem fog változtatni hogy nem látszik a ban. Tehát összességében tök értelmetlen ebből a szemszögből, mégis ezt állítják. -
A Joco #112370 Grat nektek :) -
#112369 igen -
#112368 Ez is megvolt.
-
#112367 egyetértek Shiwoval: igenis megérdemlik -
#112366 szerintem meg pont hogy megérdemlik...helyes, vadásszák csak le őket, akkor TALÁN meggondolják, hogy botoljanak-e újra...de valszeg a többség nyugodt szívvel készít egy új karit, és beállítja megint botolni -
#112365 Ez egy hivatalos Cip csirip? -
#112364 Egyébként a hivatalos magyarázata a rejtett ban-nak, hogy Cip nem akarja, hogy a fair playerek a ban után "kiközösítsék" azt aki bannolva volt. Mert állítólag gyakran előfordul hogy nem tradelnek velük, csúnyán bánnak velük, pvp-n talán le is vadásszák őket. Szerintem egyébként ez marhaság. De mindegy, ők most azt mondják, hogy azért van ez, mert szerintük büntetést csak a Cip-nek kéne osztani és nem nekünk. -
#112363 De van minden szerver world boardján kb 3 ilyen topik. 3-4 napig forradalmi hangulat volt, tömegesen követelőztek az emberek reset-ért, dupla xp hétért, ajándék prémi napokért. Kb nem érdekel senkit a Ciptől, egy CM se volt képes rá, hogy szóljon pár jó szót, még annyit se, hogy "nem tudjuk mi van, de ne menjetek gyakni".
Egyeseknek ez nem meglepő, de nekem up óta ez a második nagy csalódásom Cipben. Mert ugye a rejtett bann is marha jó ötlet. Mi suttyó playerek csak ne nagyon kutakodjunk hogy 5000 accot bannoltak, vagy 200-at. -
#112362 tibiahun van ugye feed az új banokról
azért irtották a prémeseket is, bár valóban több volt a frees (de ez általában is igaz) -
#112361 Szerintem tök egyszerű a dolog. A Cip mindig valamit elront a frissítések után (előfordul, én is szoktam :D). Sokkal egyszerűbb utána azt írni, hogy: bocs DDoS támadások vannak, ezért dobál le a szerverről, minthogy azt írni: bocs, nem optimalizáltunk rendesen, ezért lagol és dobál ki sok esetben a szerver... az adatbázis frissítéseket nem server save alatt csináljuk, ezért még napokon keresztül ezt tapasztalhatjátok.
Hárítani, külső okokra fogni mindig könnyebb. Így az user sem annyira a Cipre "haragszik". Nem is tudsz utána nézni, hogy valóban DDoS támadások áldozatai e vagy sem. Így, ha egy kick alkalmával meghalsz, már el is hárították a "felelősségüket".
Persze nem akarom bántani a Cipet, mert már eléggé összetett game lett ez, jó úton is haladnak; csak néha rossz irányba mennek.
A bot detektorról pedig csak annyit (már többször elhangzott): Nem érdekük, hogy fizetős embereket töröljenek - akkor miből folyna be a pénz? Elv: 4-5000 account bannolása/törlése jól hangzik, hát írjuk ki. A háttérben lehet, hogy ez csak 150 account, vagy lehet hogy 1 accounthoz 10 karakter is tartozik. És ez az összes szerverre érvényes. Kíváncsi lennék például a Premia serveren hány accountot törölnek... -
#112360 Jól L húztad a csíkót:P -
#112359 a népszerűség átka :P -
#112358 az oldal egyik keyword-je a tibia, nem meglepő :)
ha meglenne a teljes link (amit kiír alatta), ki tudnám tiltani -
#112357 mert bottal húzta fel, szóval nem veszít semmit -
#112356 kár :(
további szépeket IRL -
#112355 Ez is? o.0
12:46 Sunub [145]: hello
12:46 Sunub [145]: want to join anihilator team ?
13:14 Riverato Bex [124]: hiho
13:14 Riverato Bex [124]: wanna go anhi ?? -
#112354 véletlen egybe esés :D -
#112353 12:27 You see Vincenzo de'Zeal (Level 101). He is an elite knight. He is Green Knight of the Green Soliders. -
#112352 11:43 Vincenzo de'Zeal [101]: UTITO TEMPO
11:58 Vincenzo de'Zeal [101]: UTITO TEMPO
12:12 Vincenzo de'Zeal [101]: UTITO TEMPO
12:27 Vincenzo de'Zeal [101]: UTITO TEMPO
Hát nem is tudom. -
#112351 Hát ezt meg honnan tudja? :o
-
#112350 Az elmúlt napokban az amerikai világok játékosai hálózati problémákkal küzdöttek, DDoS támadásokból kifolyólag. Együttműködünk a szolgáltatónkkal a probléma megoldásán.
Nincs erről valami topik .com-on, hogy feltűnően érdekes, hogy ez mindig upok után jön elő? -
#112349 Tibianyúz egy kicsit megszűnt. :o -
#112348 :D
Beszéljünk róla!
Szeretnénk beszélni róla?
Vagy említésre nem méltó? :) -
A bal oldali dummy néha visszaüt. </vicc> -
#112346 Hogy lehessen róla beszélni? -
A Joco #112345 Szia, koszonom szepen