124119
-
#10520 de legalább enyém a pálya , de mivel ma sem tudok netezni így: szal :( -
#10519 bennem van a hiba
én soha senkivel nem vagyok uazon a véleményen..
de egyedi vagyok... -
#10518 -
Banshee Quest
Julera's Banshees. Some valiants in Julera went and completed the dreaded Banshee Quest, thought they suffered no less than five casualties in their rows. Pictured the cellebration momentum with the great loot.
-
#10516 na, látod Catti.
[mi pasik tartunk össze :))), köszi Nood] -
Noodlee #10515 Ma itt nálunk a házban nem lesz áram 11-15 óráig, szal nem lesz netem sem :((( -
Noodlee #10514 Önreklám nekik, de akkor is banner! -
Noodlee #10513 Bezony. Szvsz is az Banner! -
#10512 de és ha másnak nem is NEKEM AKKOR IS AZ!
és mindíg + egyszer az ahányszor te nemet mondasz!!!!!!!! heeeeeeeeheeeeeheeeee -
#10511 :))) hát nem, mert mi vagyunk fenn az Ő engedélyükkel, szal kötelező a banner használat. -
#10510 a mellette lévő az :)
sztem a saját logó nem banner. :) -
Noodlee #10509 Extraspéci?
Akkor próbáld meg tubusos medve sajkrémmel! -
#10508 de reklám, és a banner helyén van, ár nem animált csak egy kép, de szvsz ez is banner attól független hogy a saját kezelőfelületén van és önreklám szvsz még banner. de ha tévedek és nem, akkor a melette lévő az. -
Xing #10507 Engem meg kidobott. -
#10506 mindenki egyszer -
#10505 Én gemkapoccsal próbáltam. De nem megy. Valami extraspeci ötletet várok, nem hétköznapit. -
Noodlee #10504 Elég csak egyszer??? Tutibiztos???
Akkor szólok, hogy vissza az egész!! -
#10503 caajjj menni fog nem volt még olyan CD ROM amit így ki nem lehetett volna nyitni (persze ez nem jelent semmit)
Mivel próbáltad nyitni?
Ha végképp nem megy, csaver le, műanyag feszítők ki, burkolat le és az amit kívülről próbáltál nyomni egy műanyag kis karocska, ha nincs fenn burkolat nagy esélyed van arra hogy meg tudod nyomni kézzel vagy egy ollóval vagy bármivel ami odafér, akkor kinyílik az ajtaja... -
#10502 SzvSz ez pont nem banner -
Noodlee #10501 Tegnap elmentem Gyudronnal felderíteni az Orc Fortress felé lévő dolgokat. Levertünk egy csomó Spearmant, Shamant, Berserkert, és Leadert is!!
Szal ha valaki ma nem fog látni egy Orcot sem a játékban, akkor az azért van, mert mi tegnap lecsaptuk az összes "fejest". Lehet, hogy kihaltak az Orcok tegnap miattunk? -
#10500 Neee!
Sztem ne szójunk!!!
Csak napont aegyszer mindnkinek kötelező bannerrel megnyitni!
Ne parázzá má! -
Xing #10499 Én gombostűvel szoktam :) -
Xing #10498 És ezért nekeik nem kéne fizetniük vagy valami hogy itt reklámozzák magukat az engedélyed nélkül... Télleg elég ocsmány -
pl ez a itt egy banner és a mellette lévő is az. -
Noodlee #10496 Írtam a moderátoroknak, 1-2 hét és megcsinálják :)) -
#10495 Úgy próbáltam... -
#10494 Na, pont ez a baja az uw-nek :( -
Noodlee #10493 http://tibia.uw.hu
Így nyisd meg, és akor fox majd látni. -
#10492 Szerintem nem feltünő, mert nem része az oldalnak hanem olyan fejlécszerü, engem nem zavar mert mindíg mindenhol látok ilyet. szvsz elfér.
Xing: az pl egy kis rész egy honlapból (persze lehet az egész oldal benner) vagyis egy kis reklámfelület ami mindíg ott van az oldalon. Szerintem vannak szép reklámok is, de általában pl mi esetünkben is egy sima 1xerű csunyácska banner van az oldal tetején. -
Xing #10491 Én nem látok ilyet a tibiás oldalon. -
Noodlee #10490 Reklámfelület, ami a weboldalak tetején szokott lenni. Például itt is van fent olyan. -
Xing #10489 Mi az a banner? -
Noodlee #10488 De mi mindig a banner nélkül nyitottuk meg. Nem szép az a banner. Elcsúnyázza a szép oldalunkat. Jól belerondít :) -
Noodlee #10487 De én vagyok a ludas, mert tegnap vagy milliószor megnyitottam :( -
#10486 Hi Nood :)
Banner van az oldalon igaz csak egyet láttam...
Egyébként jók a leírások és használhatóak is :) thx all -
#10485 Akko reklámozzunk :) (mondjuk Tibiát ;) ) -
Noodlee #10484 Hi Grimbi! -
#10483 Mi a baj Nood?
és Catti mit sértettünk meg? -
Noodlee #10482 Az a probléma, hogy a Magyar Tibia oldalunkat mindíg reklám nélkül nyitjuk meg, és ez nem tetszik az embekéknek :( -
#10481 Hi all :)
Hosszabb kell mint körző! legalább legyen 2-3 cm-es. Akkor
menni fog a CD kinyitás.