124119
-
#113185 -
#113184 Eredeti: If a botting report is made by a player, the data will be processed by us automatically.
Magyarul: Ha egy bot report készül egy játékos által, az adat fel lesz dolgozva általunk automatikusan.
Magyarul by én: Ha bot reportot készít egy player, az adat automatikusan lesz feldolgozva
Magyarul by Catti: A bot-reportok automatikusan lesznek feldolgozva.
Ne kötöszködj -
#113183 Váá! :) Úgy értem, hogy amikor a komment megszületett még nem olvastam végig. :) -
#113182 Nem tudom mennyire akarják, de eddig nem volt ebből probléma, mert nem volt olyan hely a játékban, ahol érdemes lett volna éjszakákon kereszül pénzt számolgatni. -
#113181 De ez nem a szabad fordításra volt példa, ugye? -
#113180 Gondolj bele... Lövöd a dummyt és mégis kidob, mégse mondhatni hogy gyakás közbe kivág a gép 15 perc múlva. -
#113179 Név report? Azt nem gép intézi. -
#113178 De ez azt jelentené, hogy hiába varázsolsz, attól még kidob. Bár az igaz, hogy ha varázsolsz, akkor írsz a defaultba, ha meg csak számolgatsz, akkor nem.
Tulajdonképpen, ha nagyon akarják, megoldják (megtehették volna már régen), ha meg nem, akkor továbbra is tesznek rá. -
#113177 Még mindig soros a feldolgozásom.. -
#113176 Kis háttérinfó:
Elég ha fel van telepítve a gépedre a cucc, a progi nem néz mozgást. Ezért nem bannolták még és nem is fogják soha a makrósokat, csak elfbot, tibiabot, blackd, noob-bot, stb... népszerű cuccokat.
És pont ezért változtatták meg az első mass ban előtt a privacy policy-t, hogy jogukban áll scannelni a gépedet. -
#113175 Eredeti mondat:
"If a botting report is made by a player, the data will be processed by us automatically."
Rajtam ne múljon, de már így is elég "szabadon" fordítok :) -
#113174 nem jön senki...reportolod, ha ingame van, a cip bot-kereső gépe elkezdi figyelni..ha nincs ingame, nem fogja tudni figyelni...tehát annak nincs értelme, hogy belépsz, és reportolsz valakit botolásért, mert előtte nap láttad botolni vagy közismert róla, hogy botter...meg kell figyelni, hogy épp mikor megy mint bot, és akkor reportolni
értelme: valakit reportolsz, aki szokott botolni, de épp valami oknál fogva nem botol, két napig nem lép be, utána meg fél órákra és kilép..a progi tök fölöslegesen fordít processzor-időt arra, hogy elemezze a csávó mozgását...ha viszont olyankor reportolod, amikor épp botol, akkor egyből hasznos infókat tudhat kinyerni -
#113173 Hotkey cuccot sokkal egyszerűbben meg lehet oldani, mint 10 csillió eurós analizáló berendezés megépítése, vagy 3 tucat éjjel-nappalos CM felvétele. Patch:
-Dobjon ki akkor is ha radír van a hotkeyen -
#113172 Tibia Ruled 3c)
"Using additional software to play the game:
Keep in mind that you are supposed to play the game yourself, not to have a tool or program play it for you. Doing so gives you an unfair advantage over players who invest time and effort to gain power. Using unofficial software such as a macro program or a so-called "tasker" or "bot" to automatically execute actions in Tibia for you will lead to a punishment. Thus, play fair."
Statot és számológépet nem sorolnám azok közé amik unfair advantage-hez juttatnak.
Sőt, a tibiacamok használtata is teljesen legális, sőt, valamikor volt róla szó hogy miért nem supported, amikor a fansite-ok "video contest" -jét meg támogatják. -
#113171 Nyilván nem fog senki utánanézni az embernek, csak gép.
"Nem lesz Cip alkalmazott, aki belép és utánanéz minden reportnak a saját szemével. Természetesen ez nem lehetne kivitelezhető. " -
#113170 Elég érdekes meglátása van CIPnek. Tényleg ilyen hozzáállásra három éves számítottam volna tőlük. :o -
#113169 "Ha bot reportot készít egy player, az adat automatikusan lesz feldolgozva."
Javaslatom:
A bot-reportok automatikusan lesznek feldolgozva. -
#113168 Meg azt is tudni szeretném, hogy CIP számára mit jelent a bothasználás? Mit jelent a csalás? Mit jelent a plusz program használata?
• Stat? Ami nem ír a memóriába, viszont olvassa?
• calc.exe, amivel kiszámítom, hogy mennyi DL-t kell még megölnöm? Aminek semmi köze a Tibiához, de mégis segítség számomra.
• Vajon ezt a hotkey cuccot, hogyan fogják megfogni?
Ha CIP csak most áll neki egyáltalán felmérni, hogy milyen csalások lehetnek, fordulnak elő, akkor iszonyatosan le van maradva (vagy 3 évvel) és ez elég szomorú. -
#113167 "Bot-ot reportolni csak működése közben lehet. A játékosnak online kell lennie."
Bocs, de ez nem szokott működni. Főleg, ha most reportolom és ő 20 perc múlva jön, akkor simán fail. Kíváncsi vagyok, melyik CM fog hajnali 2-kor beloggolni, hogy megnézze, melyik karakter hol és hogyan puffog. -
#113166 Pedig szerintem ez pont nem szpem.
Köszönjük! -
#113165 Magával a billentyűzettel van a gond.
És azzal, hogy Linuxos a gép.
És azzal, hogy hiába írja, hogy mit nyomogattunk, hogy magyar legyen, az nem működik.
És utolsó sorban, engem nem zavar, ha néha angol billentyűzetet kell nyomkodnom, legalább nem felejtem, milyen volt régen. -
#113164 Szerintem nem véletlen, Tibi ajax :) -
#113163 Ha másra nem jó, gyakorlásnak elmegy... Azért nem spammelem vele megint a fórumot: szöveg -
Noodlee #113162 Utolsó látogatás időpontja: 2009.01.26. 10:33 -
#113161 ide még nem írt az tuti -
Noodlee #113160 A véletlen műve? Vagy csak én nem tudom ki ez? :) -
#113159 Hiába, ha a cica elviszi... -
#113158 infós szakon vagy, nemde? és nem tudsz kiosztást állítani? :D -
#113157 hajrá :) -
#113156 En itt vagyok. Bar sulibol, es itt most csak Linuxos gepek vannak angol billentyuzettel. Azaz elvitte a cica az ekezeteimet. :) -
#113155 naívan azt hittem más is olvassa a fórumot rajtunk kívül :) -
#113154 Nem tudom összefoglalni, amit idéztem az végig a botbannolás rendszerről szól... Lényegében az lesz, amit mindenki sejtett, akinek feldobják a nevét azt "jobban ellenőrzik". -
#113153 Nekem eleg egy rovid ossefoglalo h mirol van szo. Ha erdelel, akkor meg az is lehet h elolvasom az angolt. :) -
#113152 Talán egyszer lesz frees dummy -
#113151 Akinek nem tiszta hogy mit jelent, megpróbálnak majd tenni valamit a "radír a billentyűn trén közben" és az auto-logout ellen is.
Ha valaki igényli, lefordíthatom a CM kommenteket is, nem tart semeddig. -
#113149 Meg a vegen premit fogok hosszabbitani. -
#113148 második CM spoiler:
Botting Reports
If a botting report is made by a player, the data will be processed by us automatically. There won't be a Cip member who logs into the game to check each report with his very eyes. This, for sure, would not be doable.
If you come across a potential botter ingame, you very often cannot clearly say what kind of unofficial software the player uses, and if he or she actually uses such software at all (maybe the player is just training afk for a while?). Therefore, we do not expect you to worry about this point, neither do we expect you to provide proof by yourself. If you suspect somebody of botting and feel disturbed by this player, make a report. The rest is done by us.
Botting reports will be marked "processed" after a first evaluation. This, however, doesn't mean that you will see instant effects ingame, like oops, the character I've reported is suddenly gone! Anyway, rest assured, your reports will not get lost. -
#113147 Új infók, érdekes:
Botting Reports
Concerning our anti-cheating measures, we felt that the time has come to include botting reports which are actively made by players. These reports will help you to point out important cases to us, and they will help us to gather more data for our analyses and for further tweaks and improvements of the detection tool.
The number of reports is not crucial for a possible punishment. That means, if a player is reported 100 times, he or she is not automatically excluded from the game. Only if there is sufficient proof that the player has actually botted, measures will be taken.
Botting reports are not only meant for cavebotting. Any kind of botting may be reported. Generally speaking, if you suspect another player of using any kind of unofficial software to play, report this player to us.
Botting reports can only be made if you catch the player in the act. Therefore, the player has to be online.
Please understand that I cannot go into detail about how we process and analyse the incoming botting reports. This is confidential.
Regarding the auto-logout feature and the weights-on-keyboard case a few players have mentioned: I will pass these hints on to the product managers, thanks. -
#113146 olvasom a legutobbi hir forumat
"Regarding the auto-logout feature and the weights-on-keyboard case a few players have mentioned: I will pass these hints on to the product managers, thanks."
szoval valami lesz ezzel is -
#113145 http://hu.tibia.hu/news/381/tovabbi_bejelentesi_lehetosegek
majd legkozelebb dobj egy mailt is, koszi