124119
  • Catti
    'funciókat' :D
  • Catti
    'Általánosabban kifejezve, a legfőbb célunk melyet el szeretnénk érni a boldog játékosok, üzleti szinten pedig a több vevő.'

Botoljanak a premisek kit erdekel, fizetnek.. ezt mi is megmondtuk, hogy igy gondoljak.

Azert feltennem a kovetkezo kerdest nekik, hogy mi van akkor ha fizeto botterrol van szo.

Biztos merlegelnek, hogy mi eri meg jobban.
    Eltavolitani a botokat, de vajon lesz annyi nem botter jatekos, aki fizetni fog a jatekert?
  • Catti
    Amilyen ritkan esik. Mar ha meg mindig olyan ritkan esik, akkor az erteke megmarad draga. De remelem, 10k alatti. :D
  • Catti
    Micsoda otletek.. mintha forumbol olvasnad. :)
  • Catti
    Nincs bent a fonok a melohelyen?
  • Catti
    Az melyik?
  • Shiwo
    kihez, mihez képest ? lovaghoz képest biztos...nahde annyival nem sebzek többet a palánál (már ha nagyobbat sebzek) mint amennyivel az jobban bírja a gyepálást
  • Catti
    Szpemorz :D
  • rroolli
    Ha 100+ sorccal mennék gyakni, akkor lenne hotkeyen 2 féle gyógyítás, manapoti, rage of the skies, energy wave, fire wave, haste, sd és pár exori, lényektől függően. Lehet, hogy néha át kell írni valamit, de ez a sokrétűség ára :) pl ha nyernél egy kocsit, szerintem nem mondanád, hogy vigyék vissza, mert nincs hely a garázsban :) A másikra meg pont azért írtam, hogy 100-130, ha mondjuk 100tól lehetne megvenni. Most is nagyon durvát sebeznek a casterek, szerintem éppen elégséges. Szerintem különbség is van a kicsik-nagyok sebzése közt. Bár nem olyan sok, de mivel majdnem fix, ezért sokat számít.
  • Bexter
    108 új spam..
  • Bobber
    ezért irtam hogy adott szinten lehetne erősíteni a varázsokat
    Attól idegbajt kapnék ha a kis playerek is megkapnák. Tudom ez ilyen kivételezős duma de szerintem hasznára válna a játéknak. Amugy meg igen is sok hotkeyt kell berakni sajna a spellcasternek mert soklény sok imunitás stb. Azt meg senki nem szereti ha cserélgetni kella hk-kat
    Én kifejezetten rühellem, arról nem is beszélve ha elfelejti az ember akkor meg lehet nagy szivacs is belőle. Szóval semmi esetre se új varázslatok behozása lenne szerintem a cél. Amugy hogy említetted a death wavet az kivételesen jó ötlet lenne:)
  • Bobber
    egyre bonyolultabb:)
  • rroolli
    Keyringet vehetné npc is. Bár azon se lepődnék meg, ha pont nem akarnák, hogy ilyen drága legyen(bp 20gp keyring 20.000gp). De akkor az összes keyringnek át kéne alakulnia "dameged keyring"-re, azt venné npc 15k-ért, a kultok pedig ezentúl dobnának egy olcsóbb loot tárolós cuccot.
    Állítólag a potik/rúnák súlya csak akkor nő, ha stackeled őket.
  • Shiwo
    akkor kellett volna behozni a stackelhető rúnákat, és nem buktunk volna a dolgon
  • rroolli
    Szerintem több erőt már nem fognak adni senkinek és lehet, hogy nem is kéne. Így is sokan panaszkodnak, hogy túl könnyű a játék, nincs kihívás. Gondolom te se szívesen látnád, ha beraknának brutálabb spelleket és nyúbik fele annyi idő alatt lépnék a szinteket 100-130 között, mint ahogy te csináltad.
    Highlevel spell az lehet olyan is, amitől nem leszel kifejezetten erősebb. Pl egy death wave-et ha beraknak sorcnak, akkor nem lenne alapvetően erősebb, csak a fegyverarzenál bővülne. Az meg sose baj, ha sok a spell, nem kell mindet kirakni hotkeyre :)

Még ami érdekes, hogy a kasztokat is akarják balance-olgatni. A lovagok esetében nem 60 attack-es fegyverrel, mint ahogy azt sok bükkfafejű őslovag akarná, hanem több lovagnak való lény, hunt hely segítségével. Sőt, a sorcot és a druidot is különbözőbbé teszik, erre kíváncsi leszek.
  • Bobber
    hogy én milyen kisregényeket írok most:)
    pedig melóznom kéne:)
  • Bobber
    Csinált már a Chip hasonló emberei számítást keresztűl húzó dolgot és itt mit buknak az embrek? Tudom pénzt. de mondom erre már volt példa nálam is. Elég bosszantó ha valaki vett 20-30 ringet hogy milyen jó és most nem tud csak pénzt rakni bele de szerintem ettől sokkal keményebb dolgokat is túléltünk már. Szóval én támogatom ezt a stackos dolgot. Ami nekem ellene szólna az az hogy valóban én azért vettem a ey ringeket hogy kevesebb cappal tudjam vinni a potikat, runákat és ha most megemelik a tömegüket akkor ugyan ott vagyok, szóval ez annyira nem jó, de amit nyerünk a bevásárlások pakolások stb-n az nekem megéri ezt a kis befektetést (mármint hogy nem tudok úgy játszani a cappal)
  • Bobber
    ja meg kíváncsi leszek mik lesznek azok a high lvl spellek tárgyak stb:)
    remélem a sorcok kapnak valami olyan kedves kis varit amit ha Thaisban elsőtök akkor is kihal fél tibiában minden lény és lépek 16 szintet kapok 160k-t meg valami hasonló finomságot:))
    amugy szrintem inkább a spellek erősítésén kéne kicsit változtatniuk, vagy akár visszahozniuk a régi régi rendszert. mert elég bosszantó hogy most is alig sebzek többet ugyan azzal a spellel mint mondjuk 40 szintel ezelőtt. tudom ezzel megint nagyon isten karakter lenne a spelcaster de akkor valamit változtassanak a többi karakter skillhasználatán is vagy nem tudom. Nehéz kérdés, de azzal hogy új spelleket hoznak be szerintem több bosszúságot okoznak mint előnyt. Ha valaki belegondol hogy igy is mennyi gombon kell egy spelcasternek zongorázni egy hunt alatt föleg mióta van a resistes rendszer akkro lehet hogy én nem nagyon örülnék neki ha újabb spelleket kéne megtanulnom. Esetleg ugy tudnám elképzelni a dolgot hogy mondjuk lvl 100-tól vagy valami meghatározott szinttől megvehetném újra ugyanazokat a vis spelleket pl és utána már nem 20 manába kerülne egy exori vis hanem mondjuk 30 ba de a sebzésem is 1.5x-re nőne. tudom ez sok embernek nem tetszene és éppen ezért nehéz nekik kitalálni hogy hogy legyen, de ezt akkor is egy jó ötletnek tarom:) és persze ugyan ez igaz lenne a többi kasztra is. és mondjuk belőnék hogy 100 szintenként lehet újra megvenni őket akkor ebben is lenne egy folyamatos fejlődés. Persze most lehetne azt mondani hogy de akkor mondjuk egy 200 as sorc vagy druid az addigi 10 lövés helyett 5 lövéssel öl meg mondjuk egy wyrmet, de nekem logikusnak is tünik hogy egy nagyobb tudású könnyeben öli mint egy kissebb. Tehát ami egy kissebb karakternek egy komoly hrcot jelent az egy nagy karakternek csak egy újmozdulat. De szerintem ez igy lenne reális.
    Na Sai lehet kötekedni:)
  • rroolli
    Szerintem a keyringes dolog az egyetlen kritikus pontja. 99 töltéses rúna nem olyan nagy érték. Használaton kívül másra nem jó, az meg változatlan marad.
  • Bobber
    hát elolvastam ezt az 50 kérdéses bejegyzést (thx Sai) és valóban vannak benne érdekes dolgok. Főleg amikor Guidó irja hogy nekik a játékosok elégedettsége, és minél több premi a lényeg:) valahogy csak az utóbbit érzékelem:)
  • rroolli
    Talán nem, mert a hozzászólások fele nagyon sötét.
  • Bobber
    hogy őszinte legyek nekem tetszik ez a staceklhető dolog mert sokat könnyítene az életünkön. De
    és most jön a de. Nagyon meg tudom érteni akik fel vannak lázadva miatta. és pl pont ezeken a runás dolgokon is. Nekem is nagyon szarul esett amikor ott figyelt a depomban 60bp sd rúna régen, és az egyik up-al 3 töltetes lett az sd. Persze ami a depomban volt az maradt szépen egy töltetes. A gazdag kemény legényből egy pillanat alatt szart se érő nyűgös legény lettem, mert minek cipelje az ember az egytöltetes rúnákból a 60 bp-t amikor ugyanazt a pusztító erőt harmada annyi capban is el lehet vinni. És ott álltam 60 bp szeméttel. Tudom most felnagyítom a dolgot de kb ilyenek érzem ezt is. Szóval mondom én örülnék neki hogyha lenne de tényleg el kell gondolkozni rajta hogy jó e mindenkinek, illetve mivel lehetne azokat a tárgyakat kiváltani amikor most ilyen jellegű értéket emléket stb képviselnek azok számára. Szóval csináljanak belőle 200 töltetest vagy valami hasonló és akkor szerintem mindenki nagyon elégedett lesz és befogja a száját. Ellőni úgyse lövik el az ilyet az emberek szóval akár 500 töltetet is tehetnek bele vagy mittom én. Úgyhogy valóban ezen is el kell gondolkozni Cipnek mert különben szerintem nagyon sok mérges ember lesz. (nem mintha nem szarnák le)
  • rroolli
    Pont ideje lenne váltani...
  • Bobber
    hehe nekem a 2002es bejelentkező képernyő volt a kedvencem:)
    azt nagyon sajnáltam amikor elvették:)
  • CattiBrie
    Én örülnék, ha jönne ez az up. Remélem, nem beszélik le őket.
    Már eladtam egy bp kringet. :S
    Valaki úgy is szív.
  • CattiBrie
    Hát nem. :)
    valaki úgy is pampog. Ha már lehet pampogni. :)
  • rroolli
    Ja és hogy a 99 töltéses ultra-ritka rúnák(amiket mindenki kapott aki segített lightbearernél) nem lesznek olyan értékesek, mert megszűnik a charge-os rendszer és sima 99-es stackokká válnak. Nemtom hogy lehet ilyen pöcsségen problémázni, mikor egy ilyen komoly update-ről van szó. És tömegesen jönnek elő vele...
  • rroolli
    Ezek szerint ebben a "közösségben" nem lehet olyan dolgot csinálni, aminek hatására ne lázadozna egy rakás ember.
  • Husosfagyi
    Úgy néz ki hogy Cipék darázsfészekbe nyúltak ezzel.
    Ma estig 85 (!) oldalnyi hozzászólás született - és már 35 körül azt rebesgették, hogy ez körülbelül annyi, mint amennyi megjegyzést az összes többi cikk kapott eddig a proposals-on.
  • rroolli
    Jah, de leesett sajnos
  • rroolli
    hogy "jajj a sok keyringem", "ez már túl sok", "a cip mindig elcsesz mindent", "kilépek ha ezt megcsináljátok", "ez nem OT", "nehezek lesznek a potik", "a tibia mindig egyre könnyebb lesz"
  • CattiBrie
    Milyen indokkal?
  • CattiBrie
    Ja, hogy akkor értem, hogy nem én nem értettem, jól, hogy Te miért nem érted úgy, ahogy én gondolom. :D
  • rroolli
    Eléggé fikázzák a poti-stackos ötletet.
  • rroolli
    jaa hogy az idézőjelen belül van a kérdőjel :)
  • rroolli
    Szükséges egy lánynak ilyet kérdeznie egy fiútól? :DD
  • CattiBrie
    18:54 You see Shany Master (Level 51). He is a royal paladin.

Sanyi mester :D
  • CattiBrie
    Nem tudom, mit. Nem mondhatom, hogy "mit szeretnél?". :D
  • rroolli
    semmit :(
  • rroolli
    Mit? :)