124119
  • maerlyn
    tiltott a gugli, nem valami nem tetszett nekik
  • maerlyn
    mire gondolsz? még mindig csak az tud regisztrálni, aki tudja a pontos url-t, azaz fogd fel zártkörű bétának. a későbbiekben nyitott lesz a reg.
  • CsikiAndriss
    Ilyet sem nagyon láttam
  • CattiBrie
  • Bexter
    hova tüntek a hirdetések oldalról?
  • CattiBrie
    Szóval bárki regisztrálhat? Ez jó?
  • maerlyn
    apro erdekesseg: a tibia.hu most mar kepes mailkuldesre, ki is hasznaltam, a regisztraciokor mar nem kezzel kell aktivalnom, hanem kuld egy linket, es azzal automatikus :)
    szoval lassan, de biztosan haladok
  • maerlyn
    te a pocsfej vagy
  • maerlyn
    nem szivatlak. itt a teljes szintaxis, itt meg egy pelda, hogyan is nez ki komolyabb szovegben
  • rroolli
    Én se ezt vártam tőled. Főleg azt nem, hogy még bizonygatni is fogod milyen jó ez így. De mindegy, nem vagyok hisztis picsa. Viszont megértheted, hogy ma elkattant bennem valami.
  • Arcor
    és = is

Nemtudom valamit reagáltam rá és ugygondoltad többet nem szúrsz be onnan képet mert engem zavar.
  • CattiBrie
    Ezennel szeretnék nyíltam én mindenki előtt elnézést kérni Saitól, amiért azt a kommentet írtam! Kérlek, ne haragudj, a legkevésbé sem szerettelek volna megbántani! Sajnálom, hogy így sikerült. Nem akartam!
  • CattiBrie
    Az első mondatodat nem értem.
  • Arcor
    Milyen célt? A nap képét és félreértetted és beszűntetted a beszúrását
    Legyél őszinte főleg azért mert manapság ez elég ritka, inkább a tetszeni akarok mindenkinek hozzáálás a jellemző.

• Bexter
    Kevés vagy te hozzám mint a medvesajtban az etiop étkezési jegy, nem vagyunk kompatibilisek share-ra :D
  • CattiBrie
    Ez egy határozottan jó meglátás. Valóban kimondom, ha valami nem tetszik. Ezt az egyik exemtől tanultam. Ő is tök ilyen. Ilyenné lettem. :)

Jójó, de ennél szebben nem tudom leírni. :S
    De oké, legközelebbtől majd csak szépen írok őszintét! Megfogadom.

// Ez jó, mert ha nem lesz erőm megírni szépen, akkor inkább meg sem szólalok és máris elérted a célt. :P :P

És tényleg szeretlek Téged is! :)
  • CattiBrie
    Share! Mint az xp-t! :D
  • Arcor
    Jah de neked általában semmi nem tetszik vagy mindenben van valami ami nem tetszik :D
  • Arcor
    Nem az őszinteséggel van baj hanem a csomagolással, én is az vagyok amint látod mégis szeretsz.
  • Bexter
    az a cím az enyém, stipi stopi!
  • CattiBrie
    Szerintem van különbség a "nekem nem tetszik" és a "hogy lehet ilyen bénát csinálni, ki volt egy a pancser, hogy lehet egyáltalán rábízni ilyen feladatot, nem adnék billentyűzetet a kezébe". Szerintem el lehet gondolkodni, hogy melyik véleménynyilvánítás volt a bunkó és melyik az őszinte. Én azt hiszem, teljes mértékben próbálok az elsőre hasonlítani. De ha ezek után valaki úgy gondolja, hogy nem sikerül, akkor ossza meg velem, hogy mit csináljak másképp. Köszönöm.

:P
  • CattiBrie
    Nem érdekel. Akkor is őszinte maradok. Nem érdekel! Tartson mindenki tahó bunkónak! :P

:D :D :D
  • CattiBrie
    markdown n. jelolonyelv?

Ammegmiatök? Szívatsz? :D
  • CattiBrie
    Ez így igaz. Szerintem nem is mondtam soha ennek ellent.

Ismétlem: ennyit az őszinteségről és ennyit arról, hogy szeretném magyarosítani.
  • maerlyn
    hirt belathato idon belul nem fog modositani rajtam kivul semmi, mert kapasbol html-t kell szerkeszteni
    cikkeknel a markdown n. jelolonyelven kell majd irni
  • Arcor
    Mivel senki nem csinalja meg (tisztelet akivételnek) még mindig jobb egy "magyartalan" fordítás mint egy semmilyen. Az ugassa le a masik munkáját aki megcsinálja jobban.
    No offense, de ugyanez ment mikor questet szerveztünk nem magunkért. Mindenki olyan jol tudta osztani az észt. Más az építő jellegű kritika és a kötekedés persze lehet csak én érzem közte a különbséget.
  • CattiBrie
    Igen! Életcélt lvl 150 felett! :)
  • CattiBrie
    Én ezt megértem. Biztos nekem sem lenne.
    És nem is szükséges Catti-biztosra komponálni. :)
    Viszont én tök szívesen javítanám a magyart magyarra.
    És akkor is az a véleményem, hogy számomra olvashatatlan.
    Magas az igényszintem. :)
    Akkor legközelebb nem írom, amit gondolok. :)
    De ettől még szeretlek!
  • Badogember
    Hmm még a 6666 demon ott van csak egy kicsit unalmas lesz és hosszú, de ez nem életcél szerintem.
  • Badogember
    187
    megvan mindenem... pénz a bankban, loot a depoba jó skillek, majdnem minden quest amiről tudomásom van. Egy rakat addon/outfit. (ami nincs meg az vagy lustaság miatt van, nem kerestem traden, vagy olyan enemi dobja mint pl freumbras. )
    lassan megvan a 30 pontom is. még 20 és utána?
    Viszek dridot gyakásra ha megyünk.
    trenelek.

Nem igen van változatosság lovagnak ha egyedül gyakik. van 4-5 lény amit lehet egyedül megérősén vagy vasteval. Van 3-4 lény amit lehet gxakni druiddal megérősen.

Ha lenne csapat guildon bellül simán bámelyik questet meg tudnánk csinálni véleményem szerint.

Vagy menni mindenfele és mindent gyakni ész náélkül. (ennek nincs értelme szerintem)

Nincs kihívás már, kevés a motiváció. Erős a megszokás.

Röviden tömören a teljesség tudata nélkül pár gondolat tőlem, nektek.
  • Bobber
    Én nem mondtam ilyet:)
  • rroolli
    Nem volt időm/kedvem fordítás után még 2szer átolvasni és Catti-biztosra komponálni egy ekkora szöveget. De gondoltam így is örültök majd neki. Ezek után jól esik, ha azt mondják hogy olvashatatlan. Persze tudom én vagyok a hülye :/
  • Bexter
    Engem az zavar hogy ott a rengeteg scale armorom, és már tudok venni belőle mpa-t :( pedig még 5 ször ennyit kellet ovlna gyüjtenem akkoriben amikor elkezdtem :D
  • Catti
    Hatarozottan potlod az elmult ket evet. :D
  • Catti
    Szerintem igenis legyenek lvl 120 lvl 160 es lvl 210es spellek/eszkozok..

Miert oregedjek ki lvl 120ra abban, hogy mar mindent tudok hasznalni amit pala valaha is tudhat.
    Igen is kell kiihvas 150 felett is. :)
    Cel. hogy mirt erjem el azt a lvl 170-et. :)

(Ez nem valasz csak ugy eszembe jutott errol a Te irasodrol :])
  • Bobber
    úgy látom ma szófosás van rajtam:)
    régen írtam ennyit ide:)
    igaz ritkán írok de akkor sokat:)
  • Bobber
    őőőőő ezzel nem tudok egyet érteni:)
    Tényleg nagyon táposakat sebeznek a sorcok:)
    mikor elmentünk Tygepel reaperezni (igaz gondolom full defben volt) akkor én is kb átlagban ugyanannyi expet kaptam a lényekért mint ő és van köztünk 70 szint. ja és nem volt shared exp mert nem lehet köztünk még. Szóval ha azt nézem hogy egy sorc az már 130as szinten is tud olyan mértékű sebzést kiosztani mint egy 200 as pala és még akkor nem is durvult wavel rage of skyal és hasonlókkal csak sima vis meg rod akkor azt mondom hogy valóban brutális karakter. persze ehez kell egy blokker is:)
    amit nem tud megtenni:)
    Szóval én is kezdek a felé hajlani hogy nagyon de nagyon táposak vagyunk és ha valaki tud egy álandó party-t szerezni magának akkor iszonyatos fejlődés és iszonyatos tápolás lehet a vége, ha győzi anyagilag:)
    Amugy elég megnézni Doát vagy Krapit hogy mit fejlődtek az elmult 3-4 hónapban. Persze most lehet azt mondani hogy igen mert druidok és viszik öket hogy gyógyítsanak de igy hogy kezdem felismerni a sorc erejét és most egy kicsit aktívkodok is érzem hogy ez is nagyon erős karakter és tudom hogy nagyon jól jövök a csapatba ha irtásról van szó.
    de ettől függetlenül tudom telhetetlenül de akkor is jólesne egy kis sebzésnövelés.
    Igaz ezt mondhatná a Pala is hogy lvl80 tól van neki az assasin star és azután semmi extra amit alá is írok. Szóval ahogy az 50 kérdéses cikk is írja valamit most már szerintem kell kezdeni i a magasabb szintű karakterekkel is mert kezdi elveszíteni szerintem sok embernek így a varázst. És a régi célok amik oly távolinak tűntek és sokáig csak elérhetetlen vágyak voltak, mint pl az anihiátor ma már csak egy kis ujjgyakorlat nagyon sok embernek.
    Szóval hajrá Cip igenis tessék a régi karaktereket is figyelembe venni és tessék olyan újításokat hozni amivel meg is tudják őket tartani.
  • Catti
    Gondoltam, hogy rogton utalni fogsz. :S
    Ennyit az oszintesegrol.
  • rroolli
    Legközelebb majd fordítja valaki aki jobban tudja
  • Catti
    Varom mar, hogy lehessen modositani (cikket, hirt, forditast). Nagyon magyartalan. Nem ertem a mondatokat. :S