Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tibia órája meg egy kicsit késik. Olyan fél percet.
Ezt ugye ss-kor látni, amikor nálam már 9:00-t mutat az idõ, de a karakterek még bent vannak. 😊
Nálam most: 9:29
Ezt ugye ss-kor látni, amikor nálam már 9:00-t mutat az idõ, de a karakterek még bent vannak. 😊
Nálam most: 9:29
[/spam]™
Tényleg nem jó, enyémhez képest 1 percet siet. Pedig automatikus szinkronizálásra van állítva az órám.
"Character Name Change: If you feel that a name does not fit to your character any longer, you will be able to change your character's name. Every old character name will be listed on the character page for six months, though, and your character can also be found by using one of the old names during that time. For this extra service, a fee of 6,95 is charged."
WTF?
WTF?
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
A noob DI-hez képest amit linkeltél, eggyel eredetibb 😊
Amúgy meg nem mindig arra gondolok amit mondok, de ehhez már hozzászokhattál volna <#vigyor0>#vigyor0>
Amúgy meg nem mindig arra gondolok amit mondok, de ehhez már hozzászokhattál volna <#vigyor0>#vigyor0>
gondolom úgy értette, hogy az eredeti DI tagjainak új guildja
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
EH!
DI-bõl EH lett. 😊
Jobb a név. 😄 EH? 😄
Emperor Hordes
Temporarily guild.
The guild was founded on Secura on Feb 18 2010.
It is currently active.
Mi az, hogy "eredeti"? 😊
DI-bõl EH lett. 😊
Jobb a név. 😄 EH? 😄
Emperor Hordes
Temporarily guild.
It is currently active.
Mi az, hogy "eredeti"? 😊
Itt az eredeti guild:
Emperor Hordes
Emperor Hordes
08:05 Lezaxogi <238>238>: sålde allt som skulle säljas innan ja retirade och inte huntat sedan dess
08:05 Lezaxogi <238>238>: utana vid
08:06 Lezaxogi <238>238>: wops
nyelv felismerése
sålde mindent, hogy lehet eladni, mielõtt nyugdíjba, és nem vadász azóta
08:05 Lezaxogi <238>238>: utana vid
08:06 Lezaxogi <238>238>: wops
nyelv felismerése
sålde mindent, hogy lehet eladni, mielõtt nyugdíjba, és nem vadász azóta
[/spam]™
Nem is igaz.. ez egy új guild! 😄
Bár eddig jó, hogy No invited characters found.
Bár lehet, hogy a charnak amúgy semmi köze nincs az eredeti guildhez. 😄
Csak, amit mi is mondtunk, hogy ne tudják újra megalapítani, gyorsan kéne csinálni egy ilyen nevût. 😊
Kíváncsi vagyok, milyen atrocitások érik a gyereket. 😊
Bár eddig jó, hogy No invited characters found.
Bár lehet, hogy a charnak amúgy semmi köze nincs az eredeti guildhez. 😄
Csak, amit mi is mondtunk, hogy ne tudják újra megalapítani, gyorsan kéne csinálni egy ilyen nevût. 😊
Kíváncsi vagyok, milyen atrocitások érik a gyereket. 😊
[/spam]™
Mármint a DI-vel mi? A kapcsolat? 😊
Vagy a DI guild? Én tegnap láttam elõször..
dies irae guild (tibia.com)
Vagy a DI guild? Én tegnap láttam elõször..
dies irae guild (tibia.com)
[/spam]™
Ha vegkepp nem jon össze a magyar csapat március 21-én megyünk. Bárki csatlakozhat a PG-bõl akar a killing teambe akar mulekent. Killing team eseten mindenki maga allja a cuccat es a loot el lesz osztva a gyako csapat tagjai kozott.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Ranking for Distance Fighting on Secura
Rank Name Level
1 Catti-bia 117
woaw...gratta <#taps>#taps>
Rank Name Level
1 Catti-bia 117
woaw...gratta <#taps>#taps>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
itt még nemjöttem rá hogy tudok dvd minõségben rögzíteni sorry a minõségért 😊
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
ha jól emlékszem a legelsõ tibia talira(ahonnan Zergel jól el is késtünk)
akkor ott néztetek 1 cam-ot ami full poi-t mutatta hogy mit kell és hól csinálni asszem több óra volt... ha azt valahogy meglehetne tekinteni azmár 1 elég jó kiindulási pont...
rólam meg csak annyit hogy inq en a torturer es résznek az elejét ~150-155 között soloztam sõtt még 1-2 õt aki nemhiszi:
<#nevetes1>#nevetes1>
akkor ott néztetek 1 cam-ot ami full poi-t mutatta hogy mit kell és hól csinálni asszem több óra volt... ha azt valahogy meglehetne tekinteni azmár 1 elég jó kiindulási pont...
rólam meg csak annyit hogy inq en a torturer es résznek az elejét ~150-155 között soloztam sõtt még 1-2 õt aki nemhiszi:
<#nevetes1>#nevetes1>
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
"De legalább egy ember tisztában legyen azzal, hogy mit kell csinálni😊"
Hát durvára ne csak egy. Ha valaki nem mule, akkor tudjon mindent, mindenhol, mindenrõl.
Hát durvára ne csak egy. Ha valaki nem mule, akkor tudjon mindent, mindenhol, mindenrõl.
[/spam]™
Szia Vackor! <#wave>#wave><#puszis>#puszis>
Azt hiszem én ugyanezt mondtam, hogy ingyen is levisznek.
És van ilyen team, számszerint 4, de gondolom nem akarsz hades-el vagy dies irae-vel menni. Bár nem tilos 😊
És van ilyen team, számszerint 4, de gondolom nem akarsz hades-el vagy dies irae-vel menni. Bár nem tilos 😊
20:33 GM Havoc <2>2>: Account of player Holy Pharaoh banished for 30 days with final warning. If you cheat, you will get caught!
pff
pff
19:33 GM Havoc <2>2>: Account of player Holy Pharaoh banished for 30 days with final warning. If you cheat, you will get caught!
😄D
😄D
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Információ-információ-információ.
Mindenképpen úgy menjetek oda, hogy tudtok mindent mindenrõl. De legalább egy ember tisztában legyen azzal, hogy mit kell csinálni😊
tényleg elég 4-5 lvl150+os ember ahhoz, hogy eljussatok a seal roomig, még capotok is lesz hozzá, de fullra fel kell pakolni.
Viszont mindenképp tisztában kell legyetek azzal, hogy hol mire kell számítanotok. Akár 1 lovaggal is meg tudjátok csinálni, bár a 2 a biztosabb. A lényeg viszont, hogy informálódjatok jól mielõtt lementek.
Nem akarok halottakról hallani sem ^^ max a monsterek oldaláról
Mindenképpen úgy menjetek oda, hogy tudtok mindent mindenrõl. De legalább egy ember tisztában legyen azzal, hogy mit kell csinálni😊
tényleg elég 4-5 lvl150+os ember ahhoz, hogy eljussatok a seal roomig, még capotok is lesz hozzá, de fullra fel kell pakolni.
Viszont mindenképp tisztában kell legyetek azzal, hogy hol mire kell számítanotok. Akár 1 lovaggal is meg tudjátok csinálni, bár a 2 a biztosabb. A lényeg viszont, hogy informálódjatok jól mielõtt lementek.
Nem akarok halottakról hallani sem ^^ max a monsterek oldaláról
\"There is no worse death than the end of hope.\"
na..nem akarok tudálékoskodni, de ugye azzal tisztában vagytok, hogy a 3 hff-et solozni kell, nem tudod gyógyítani Cipit, egyedül kell megoldania, illetve a kapcsolót simán tûz alá rakják a hff-ek, szal ha oda is rohan jó eséllyel nem fogja tudni meghúzni, kell destroy field runa stb.. a legjobb igazából ha beáll úgy, hogy 3 üti de csak 1 szembõl és megöli õket, na ezt kell túlélnie😊 vagy valami serby gyereket megkérdezni, hogy mi a legcélszerûbb😊 olyat aki csinálta már. A lényeg, hogy 3 hff-el a seal room elõtt egyedül kell megmérkõznie annak aki elõször belép oda.
Illetve felvetettem, hogy kérjétek meg Serbyt, már ha még van kedve játszani meg megy arrafele, hogy kb mielõtt odaértek õ menjen be 1-2 caster haverjával, és pucolják meg a seal roomot meg a 3 hff-et öljék le, és várjanak be ott titeket. Ez is egy eléggé tûrhetõ megoldás véleményem szerint😊
Ezt leszámítva sem lesz könnyû, de 4-5 fõvel már simán meg lehet oldani az elsõ részét az egésznek amíg kinyitjátok az átjárót a labirintushoz😊
Illetve felvetettem, hogy kérjétek meg Serbyt, már ha még van kedve játszani meg megy arrafele, hogy kb mielõtt odaértek õ menjen be 1-2 caster haverjával, és pucolják meg a seal roomot meg a 3 hff-et öljék le, és várjanak be ott titeket. Ez is egy eléggé tûrhetõ megoldás véleményem szerint😊
Ezt leszámítva sem lesz könnyû, de 4-5 fõvel már simán meg lehet oldani az elsõ részét az egésznek amíg kinyitjátok az átjárót a labirintushoz😊
\"There is no worse death than the end of hope.\"
csutortok este nagyon kiraly akar pentek reggelig is mehetunk felolem 😊)
Nem tudod mire vagyunk kepesek 😊
En Catti es Cipi 3-an edronon a parchment roomot megcsinaltuk ez az a quest ahol van 1 demon es ha elhuzod a papirt a ladarol akkor berespel 4 ebbol Cipi 3-at blokolt es nem volt veszes volt feketebe de tul eltuk nem tudom szerencse e de sikerult es a lenyeg h 3 hff-et is blokolt Cipi es szerintem meg lehet csinalni max folytaban toltom es mas lovi
Ja es volt h 2 demont blokolt ugy h sioztam es lottem is iciclevel na de a lenyeg h barmikor mehetunk csak ne pentek delutan es vasarnap del kozott legyen 😛
En Catti es Cipi 3-an edronon a parchment roomot megcsinaltuk ez az a quest ahol van 1 demon es ha elhuzod a papirt a ladarol akkor berespel 4 ebbol Cipi 3-at blokolt es nem volt veszes volt feketebe de tul eltuk nem tudom szerencse e de sikerult es a lenyeg h 3 hff-et is blokolt Cipi es szerintem meg lehet csinalni max folytaban toltom es mas lovi
Ja es volt h 2 demont blokolt ugy h sioztam es lottem is iciclevel na de a lenyeg h barmikor mehetunk csak ne pentek delutan es vasarnap del kozott legyen 😛
Ha komolyan gondoljuk, akkor vállalom a szervezést, névsor összeírást.
Elsõ körben akkor úgy fest, csüt. esték jöhetnek szóba, 7-8 körültõl. 2-3 órát gondolom kell rá szánni, ha nem többet.
Elsõ körben akkor úgy fest, csüt. esték jöhetnek szóba, 7-8 körültõl. 2-3 órát gondolom kell rá szánni, ha nem többet.
Ingyen is levisznek, nem?
Ha lenne ilyen team, akkor mennék én is. Remélem, jönne valaki velem.
De kéne még több infó a TP-rõl.
Ha lenne ilyen team, akkor mennék én is. Remélem, jönne valaki velem.
De kéne még több infó a TP-rõl.
[/spam]™
Szerintem elég jó esélyünk lenne megcsinálni, ha sikerülne összejönnünk olyan 10-15-en. a tróntermekbe nem kell lemenni, a fenti részen lévõ lényekbõl kisebb mennyiségeket már öldöstünk páran. És ahogy hallottam Cipi elbír 3 hff-fel is 😊
Mindenesetre én benne vagyok és szívesebben mennék az A variációval 😊
Mindenesetre én benne vagyok és szívesebben mennék az A variációval 😊
szerintem mi még egy kicsit odébb vagyunk sajna poi-tól de lehet tévedek akkor cáfoljatok meg😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
az meg belefer a csutortok este