Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem magával a keyringgel nincs baj, csak a kinézetével. Túl színes, túl jelen kori.. de ha fából fémbõl volna, jobb lenne. Középkorban is voltak már kulcscsomók. Börtönkulcs.
Pár éve egy vidéki kis faluban láttam a templom kulcsát. Hatalmas volt. Messze álltam és mégis kivehetõ volt az egész kulcs. 😄
Pár éve egy vidéki kis faluban láttam a templom kulcsát. Hatalmas volt. Messze álltam és mégis kivehetõ volt az egész kulcs. 😄
[/spam]™
És ez a fajta mikuláskép az 1950-es években alakult ki:
Lenne még mibe belekötni, de szerintem felesleges 😊
Viszont ez érdekes: Did you know?
Lenne még mibe belekötni, de szerintem felesleges 😊
Viszont ez érdekes: Did you know?
A teddy bear viszont 20. századi 😊
Vagy gondoljunk csak a fagyira(nem a személy):
Na jó, akkor tegyünk fel, hogy lehet tócsa a tenger fenekén... De a tûz az miért ég?(exori flam, fire field) <#buck>#buck>
Vagy gondoljunk csak a fagyira(nem a személy):
Na jó, akkor tegyünk fel, hogy lehet tócsa a tenger fenekén... De a tûz az miért ég?(exori flam, fire field) <#buck>#buck>
hát, a mostanság használt "gyûrûs" megoldású, amire fellehet fûzni, az wiki szerint 19 századi..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Azt magyarázzátok már meg,miért lenne a kulccsomó 20. századi?
Már a középkorban is például a börtönõrök a ketrecek kulcsait kulccsomókra fûzték.
Szvsz ez nem probléma,inkább az,hogy ennek mitõl van átroló kapacitása kulcson kívül?? noh ez már inkább baromság.
Már a középkorban is például a börtönõrök a ketrecek kulcsait kulccsomókra fûzték.
Szvsz ez nem probléma,inkább az,hogy ennek mitõl van átroló kapacitása kulcson kívül?? noh ez már inkább baromság.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
tibia világán a jelek szerint az elemi víz nehezebb (és sûrûbb) mint a normál 😊
Más a testhõmérséklete :p
A keyring eleg nagy baromsag viszont a golemek csavarok stb beleillenek a kepbe. A törpök pl elég nagy technomancerek a legtöbb fantasy vilagban, valamint a magusok es az aliimisták is csinalnak erdekes dolgokat 😊
A keyring eleg nagy baromsag viszont a golemek csavarok stb beleillenek a kepbe. A törpök pl elég nagy technomancerek a legtöbb fantasy vilagban, valamint a magusok es az aliimisták is csinalnak erdekes dolgokat 😊
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Ezek az élet nagy kérdései... Mint pl az is, hogy ha megölsz vízalatt egy water elementalt, akkor miért hagy tócsát? 😛
most akarok venni 9 darabot ugyhogy nagyon morcos leszek a megváltoztatják. Remélem nem nagyon akarnak belebabrálni😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
hát, a war és worker golemeknek van egy steampunk beütése, az biztos..
"Jó" ez a TibiaNews.. a fõoldal megújult, de minden aloldal maradt - elég béna. 😄
Keyring Confusion
http://www.tibianews.net/short_archive.asp?Idc=5565
"how is it they are metal, and yet weigh next to nothing? How do you put items inside a key ring?"
Hátöö.. asszem örülnék, ha nem változtatnának ezen! :S
Annyi igaz, hogy ez a huszadik századi kulcscsomó nem igazán illik a középkori képbe (bár szerintem rengeteg ilyen item van: csavar, labda, war golemek, óra.. stb).
Keyring Confusion
http://www.tibianews.net/short_archive.asp?Idc=5565
"how is it they are metal, and yet weigh next to nothing? How do you put items inside a key ring?"
Hátöö.. asszem örülnék, ha nem változtatnának ezen! :S
Annyi igaz, hogy ez a huszadik századi kulcscsomó nem igazán illik a középkori képbe (bár szerintem rengeteg ilyen item van: csavar, labda, war golemek, óra.. stb).
Sokkal több mint a semmi.
Amúgy én meg még mindig ott tartok, hogy nagyon zavaró ez a nagyon sok automatikusan megnyitott ablak. Jó lenne ha testre lehetne szabni, vagy keskenyebb volna a fül, vagy logolna, de csak akkor lehessen megtekinteni, ha én akarom. Meg még auto mentést is bele lehetne tenni.
Amúgy én meg még mindig ott tartok, hogy nagyon zavaró ez a nagyon sok automatikusan megnyitott ablak. Jó lenne ha testre lehetne szabni, vagy keskenyebb volna a fül, vagy logolna, de csak akkor lehessen megtekinteni, ha én akarom. Meg még auto mentést is bele lehetne tenni.
köszi Catti a log megnézését😊
sajna ha csak annyit tud az elég kevés mert ha ég az ember stb akor elég hamar teli lesz az meg hogy nagy hent közben az ember álandóan kimentegesse az nem a legjobb megoldás😊
de amugy se volt idõm sajna foglalkozni vele mert eléggé el vagyok havazva😞
de azért nincs elvetve a dolog😊
sajna ha csak annyit tud az elég kevés mert ha ég az ember stb akor elég hamar teli lesz az meg hogy nagy hent közben az ember álandóan kimentegesse az nem a legjobb megoldás😊
de amugy se volt idõm sajna foglalkozni vele mert eléggé el vagyok havazva😞
de azért nincs elvetve a dolog😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Ha figyelemmel kíséred a topikot, akkor látható 😄 hogy Bexter valamikor egy hónapja megígérte, hogy megírja, megfogalmazza a guild szöveget. Nah.. ezt várjuk.
Tudom, várhatjuk. 😄
Tudom, várhatjuk. 😄
Catti: miért nem módosítjátok a tibia.com on a guild commenteteket?("with 'Followers of the Mystic Deer'" úgy tudom nincs már)
meg miér nem raktok fel képet?
meg miér nem raktok fel képet?
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
Szerintem nem érdemel namelockot, abszolút nem zavar senkit csak megmosolyogtat 😊
22:37 You see Strong Healing Potion (Level 8). He is a knight. <#idiota>#idiota>
(piros citizen outfit világosbarna hajjal)
(piros citizen outfit világosbarna hajjal)
- Százados! Van ilyen nevû kollégám a helyõlségnél?
- Nincs, uram!
- Ezt gyolsan lávágtad! Utánanéztél?
- Nem, uram, Azt hiszem, ez csak egy tréfa! Mint a Punciusz Grimbusz vagy a Fikusz Kukisz!
- Nincs, uram!
- Ezt gyolsan lávágtad! Utánanéztél?
- Nem, uram, Azt hiszem, ez csak egy tréfa! Mint a Punciusz Grimbusz vagy a Fikusz Kukisz!
- Üsd meg százados, de nagyon dulván!
- Ó! És dobjuk megint a padlóla?
- Mi?
- Dobjuk megint a padlóla?
- Ó, igen. Dobjátok a padlóla kéllek.
- Ó! És dobjuk megint a padlóla?
- Mi?
- Dobjuk megint a padlóla?
- Ó, igen. Dobjátok a padlóla kéllek.
[/spam]™
ha online vagy keress npc áron a tiéd 😊
Tegnap este megdöntöttem a block recordom azt hiszem, 1 jug 4 destro, 1 fury 😊
Gogoékkal ebben a tróntermekbe gyaktunk: Apocalypse's Throneroom, Tafariel's Throneroom, Bazir's Throneroom és Ashfalor's Throneroom.
Javaslat ha ti is akartok menni, druidok legyenek 150 felett.
Amúgy nem veszéjes. Blockolható ez a rész.
Viszont a teleport terembe valami trükk kell mert ott nem gyaktunk le lényeket, onnan elvoltak víva vagy mi volt, már mikor oda értünk.
amúgy az a teleport a háztól nem rögtön a darálóba visz, sõt utána is még kényelmesen vagy egy darabig.
Jah amúgy félõsöknem nem javasolt meg kapkodósoknak, meg akik szoktak még bénázni, mert volt meleg pillanat 3 druiddal (Gogo, Paro, Fedes) is nekem. 2 demon 1 dark Torturer, meg hasonló szituk.
és gyakran kellet egy palának is fogni ezt azt. õ 189 volt ha jól emlékszem
Tegnap este megdöntöttem a block recordom azt hiszem, 1 jug 4 destro, 1 fury 😊
Gogoékkal ebben a tróntermekbe gyaktunk: Apocalypse's Throneroom, Tafariel's Throneroom, Bazir's Throneroom és Ashfalor's Throneroom.
Javaslat ha ti is akartok menni, druidok legyenek 150 felett.
Amúgy nem veszéjes. Blockolható ez a rész.
Viszont a teleport terembe valami trükk kell mert ott nem gyaktunk le lényeket, onnan elvoltak víva vagy mi volt, már mikor oda értünk.
amúgy az a teleport a háztól nem rögtön a darálóba visz, sõt utána is még kényelmesen vagy egy darabig.
Jah amúgy félõsöknem nem javasolt meg kapkodósoknak, meg akik szoktak még bénázni, mert volt meleg pillanat 3 druiddal (Gogo, Paro, Fedes) is nekem. 2 demon 1 dark Torturer, meg hasonló szituk.
és gyakran kellet egy palának is fogni ezt azt. õ 189 volt ha jól emlékszem
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
a kep a halal elott keszult utana meg lent, sajnos de ez van ot is elkezdte utni egy, szoval nincsen miert hibaztassam ez a sors volt, le pkzott a game
Sok bizony, de annyit még simán elbírt volna... Lent elõtte 2 plagu, 2 hellspawn-t blokkolt. Sok ez a 6 hs, meg nem is kapott siót és úgy esélytelen... Állítólag azért nem tudta siózni a druid mert én rajta stackeltem, de a képbõl nem ez látszik :S
bocsi ugyaltszik roszt toltottem fel az avaltozat is meg van bocsi
De egyébként nagyon durván pucolták a tróntermeket, max 5-10 perc és lehetett menni a következõbe. És úgy, hogy mindig volt 2-3 ember a teambõl aki csak ácsorgott. Az idõ nagy része a létszámellenõrzés volt, meg gp-vel rakták ki az útvonalat a labirintusban, aztán ott még sokan rosszfelé mentek. De nagyon segítõkészek voltak, sok helyen ahol átlózni kellett, leraktak egy magic wallt, hogy biztos ne tévesszük el. Kb 1 óra eltelt mire beértünk a teleportos terembe, aztán 30-40 perc múlva már vettem el a rewardot.
Igen, ezek sokat segítenek.
1. Nem volt rendetlenkedés, csak a szokásos idétlen noobok akik nem akarnak 1 sqm-re állni, meg telespammelik a defaultot és nem látom mit mondott a mule leader. Annyi probléma volt az elején, hogy elhagytak ~15 mulét, valahol a poi dl-ek felett... Köztük voltam én is, ott ácsorogtunk 5-10 percig, vártuk hogy mehetünk-e le a lyukba vagy mi van de nem volt senki, aztán lementünk, valaki ügyesen megtalálta a dl-eknél a rope spotot, aztán felmentünk és ott volt a többi ember. Utána nem volt gond, meg az elsõ seal után találkoztam Serbyvel és végig segített.
2. Kb 25-35 mule, és a gyakó teambe is sokan voltak
3. Nem tudom, én nem titkoltam soha hogy szombat reggel poira megyek, többször is említettem pg-n.
1. Nem volt rendetlenkedés, csak a szokásos idétlen noobok akik nem akarnak 1 sqm-re állni, meg telespammelik a defaultot és nem látom mit mondott a mule leader. Annyi probléma volt az elején, hogy elhagytak ~15 mulét, valahol a poi dl-ek felett... Köztük voltam én is, ott ácsorogtunk 5-10 percig, vártuk hogy mehetünk-e le a lyukba vagy mi van de nem volt senki, aztán lementünk, valaki ügyesen megtalálta a dl-eknél a rope spotot, aztán felmentünk és ott volt a többi ember. Utána nem volt gond, meg az elsõ seal után találkoztam Serbyvel és végig segített.
2. Kb 25-35 mule, és a gyakó teambe is sokan voltak
3. Nem tudom, én nem titkoltam soha hogy szombat reggel poira megyek, többször is említettem pg-n.
- lehet egyszerre NPCkkel beszélni
- egymásra lehet állni
Szerintem ezek is számítanak.
Volt rendetlenkedés? Lure?
Mennyien voltatok?
Én miért nem mentem? :S
- egymásra lehet állni
Szerintem ezek is számítanak.
Volt rendetlenkedés? Lure?
Mennyien voltatok?
Én miért nem mentem? :S
[/spam]™
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Girls+of+Secura
Girls of Secura is currently recruiting. We are accepting Level 40+ players, of course you have to be a girl. You must speak portuguese, and respect others.
Lol
De a legjobb a logó!!! 😄
Girls of Secura is currently recruiting. We are accepting Level 40+ players, of course you have to be a girl. You must speak portuguese, and respect others.
Lol
De a legjobb a logó!!! 😄
[/spam]™
GRat