124119
-
#114186 Ezért nem is nagyon van értelme. -
#114185 http://tibia.wikia.com/wiki/The_Pits_of_Inferno_Quest/Spoiler
A következő teremben lesz egy teleport, ami átküld minket egy másik, ugyanilyen terembe, azzal a különbséggel, hogy ott lesz 2 Magic Thrower, néhány HFF és egy kapcsoló:
Amint valaki belépett a terembe, egy szikla fogja elzárni a visszautat, ezzel elválasztva a többiektől. A sziklát a fenti kar meghúzásával lehet eltüntetni, de ahányszor belép valaki, újra megjelenik az akadály.
http://tibia.wikia.com/wiki/Magicthrower
Energy Missile (0-100).
http://tibia.wikia.com/wiki/Hellfire_Fighter
3800 Hit points
3900 Experience points per kill
-
#114184 Az a gond, hogy ott van az SGAban a cutara, amelyik ugye tömve bottal, ellenben egy csomó normális guild nincs az SGAban. -
#114183 A számítás meg a botterség nem ugyanaz.
Sok bot szívesen segít, mert neki úgy sem kerül semmibe (ha meghal, vagy pénzt szerezni..) -
kiscipi #114182 a legelszomorítóbb hogy 3-4 héttel ezelőtt Dibuzzal lökdöstük ki a rohadékokat... -
#114181 Ezekkel kapcsolatban meg ugyancsak hasonlo, lehet egy guild hajdejóarc attól még nem kötelező SGA tagnak lenni. Nekem sem tetszett ez a hűdekomoly hozzáálásuk. -
#114180 Attól hogy van egy két botter a guildben még lehet a guildre számítani. -
#114179 Ha jól látom ezek a guildek vannak az SGA-ban most.
Elvileg ezek vannak tele hüdeokés játékosokkal.
Circle of Life
Dragon Riders
Force of Light
Guild of Dark Magic
Order of the Silver Serpent
Pannon Guardians
Phalanx Eroica
Rising Dragons Secura
Rook Solitaires
Alliance of Gladiators
Cuetara Army
Guardians of the Time
Silent Hunters
Tunnel Of Death
Almighty Friends
De mi van a többi guilddel?
Hell Patrol
Peaceful Fighters
Great Heroes Of Secura
Knights who say NI
Made of Friends
Misty Mountain Homies
Old Players Of Secura
Red Cross
Oké, az elsőkre éppen az imént láttunk példát, hogy kukacosalma.
Ilyeneket ugye alapból meg sem említek, mint inhuman fájtörz, Hades, Kilazz Group, Di...
-
#114178 Nem csodálom.. minden nagy/neves guildben vannak botterek. Ezek után mit lehet várni? Kire, melyik közösségre lehessen számítani?
13:37 You see Dibuz (Level 252). He is an elite knight. He is Hell Judge of the Hell Patrol (Diboss).
13:37 You see Wischmopp (Level 128). She is an elite knight. She is Dreamer of the Peaceful Fighters.
Great Heroes Of Secura - Cold fighter of hell
-
#114177 És a főoldalra lehetne egy url, ami a questleírásra visz.
Persze lehetne ide a fejlécbe is.
De mesterünk nem javította még a már kért módosításokat sem. :( -
#114176 A résztvevők nevét és a pontos időpontot tudnánk jegyezni az oldalra? Vagy ide a fórumra legyen? -
#114175 Wiki se írt sokkal többet:
"In this room there will be a teleporter into a room that looks the same, but has 2 Magicthrowers, some Hellfire Fighters and a switch on the floor that will set the whole room on fire. When you enter this second room a stone will be blocking the people behind you, you will have to flick the switch several times to make everyone pass."
A visszautat nem tudom megnézni mert szaraxik a térképem, de úgy rémlik hogy vissza lehet menni, fel a lyukon, át a level 80-as ajtón, majd slime cave-en keresztül ki.
Kerestem videókat, kb a 6. oldalig lapozgattam youtube-on a "tibia poi" címszavas találatok között, kb 2 volt amiben nem csak tróntermek vannak és mindkettő ot :D Volt egy amiben Mateusz Dragon Wielki szólózgat, ő egyesével lurolta a hff-eket, de szerintem az nagyon régi videó. Wiki szerint a hff-eknél teleport van és szikla blokkolja az utat, a videón meg egy egyirányú lyukba esett le és egy magic wall blokkolta az utat. Az északról legyakást viszont megpróbálhatjuk, akár mostanában is. -
#114174 Archereek nálam már processed! Mióta is, 2-3 hete? De nem látom a megváltást sehol -
#114173 "After dragging on with the SGA for quite a while, we realised there's not really any point in keeping it up. Therefore, the SGA will disband soon." -
#114172 Ilyen képem nekem is van kettő! -
#114171 Ezt már felvetetem korábban. Meg, hogy szedjük össze kinek van meg. És ők tolják le a termet északról. -
#114170 Már az első képen futás. :S -
olattila #114169 09:03 Thank you for reporting Archereek Hunter. Your report will be processed by customer support as soon as possible. You can find the result of your report at your account page.
08:49 Thank you for reporting Dibuz. Your report will be processed by customer support as soon as possible. You can find the result of your report at your account page.
Es Joco repoltolta Euroty-t es Dojakot -
kiscipi #114168 06:28 Archereek Hunter [200]: exura
06:43 Archereek Hunter [200]: exura
06:58 Archereek Hunter [200]: exura
Thank you for reporting Archereek Hunter. Your report will be processed by customer support as soon as possible. You can find the result of your report at your account page. -
kiscipi #114167 FAIL
-
#114166 Jah és erről a kapcsolóról van vhol video? Még nem találtam youtuben. -
#114165 De ha nem akkor bemegyek és szétcsapok mindent :) -
#114164 Sai leírása alapján ha jól sejtem ez a kritikus kapcsoló:
"A következő teremben lesz egy teleport, ami átküld minket egy másik, ugyanilyen terembe, azzal a különbséggel, hogy ott lesz 2 Magic Thrower, néhány HFF és egy kapcsoló:"
2 kérdés ezzel kapcsolatban:
1: előtte lévő résznél a poh slime caven keresztül ki lehet-e jutni a felszínre?
2: a tp-n keresztül bemenve el lejet jutni eddig a kapcsolóig?
mert ha jól értelmezem a leírást, akkor elvileg mindkettőre igen a válasz, akkor lehetne egy olyan variáció, hogy akiknek megvan a tp az bemegy a központi terembe és legyaknak mindent a kapcsolóig és beengedik a többieket.
-
A Joco #114163 Koszi latnad a videot :) huztam egy darabig de a szotyik atvertek :)) -
#114162 Meg van a pois kapcsolos ember!
Részvétem amugy :S -
A Joco #114161 Egy erdekes befejezese a huntnak...
Es a vegkifejlett
-
#114160 ne vedd offensnek, csak hangosan, öö vagyis írva gondolkodtam :) -
#114159 jah és élőben is látok amennyit akarok.(vagy többet) -
#114158 Ellenben aranyos. :P -
#114157 én a kiscicás képeket hamarabb kitiltottam volna :p az nem vicces... -
#114156 Majd lehet figyelni a megnyíló értelmes topkokat. :D
05.26. Batmanes képek - videók -
#114155 LOL :D -
#114154 LOL
humorost bezárták mert balfékek az emberek.
véleményem nem fejtem ki itt se mert még a végén én is bant kapok:) -
#114153 ne is :P -
#114152 -
#114151 Amúgy tök faxa hogy amióta van ez a rendszer, Catti mindig fellelkesedik hogy valaki bannolva lett. Csak sajnos eddig mindig fail :( -
#114150 Egészen pontosan jeleztem, hogy csak vicceltem. :) -
#114149 Továbbá szerintem psk-nál 14:00-kor van a váltás, legalább is nekem ebből ez jön le:
-
#114148 Jól van, felírom magamnak valahova, hogy többet az ilyen "kocka viccekbe" ne kössek bele :) -
#114147 De akkor mondjuk őket is kéne..