Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Arénában nyomultam,elfogyott a kajám,nagyon sérült voltam,s geci többiek nem engedtek a létrához.....
Ott pusztultam az aréna porondján:-(( És ehhez hasonlók. Persze,most így hirtelen belegondolva egy gyors Logout megmethetett volna,de akkor nem jutott eszembe.
Egyébként számít valamit,hogy hányszor halsz meg?
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Látom már 3x meghaltál 😊
http://www.skype.com/go/getskype
Ha kijabalod, hogy Buy Fishingrod, akkor valaki majd csak ad el egyet.
Azokat a cuccokat, amiket nem érsz el, azokat vagy azért dobták oda, mert nem kell a kutyának se, de nagyobb valószínûséggel Prémiumos játékos rakta oda Levitáció varázslattal. Mondhatni odarepült 😊) Ezt is (mint sok mást) csak a fizetõs játékosok tudják. 😞
Remélem ha átmentek a fõ játéktérre, akkor megtaláljátok a Depot. és hogy hol lehet pénzt beváltani nagyobb címletekre.
Azért lett volna jobb, ha Securán játszotok, mert akkor csomo dolgot meg tudtunk volna mutatni. Mi merre, mit hol.
Ha van még kérdés akkor jöhet 😊
Sajna munkahelyrõl nemtom,mert a tûzfal nem engedi...
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Egyébként köszi az infókat sokat segített.
És már van 2 magyar is az Aldorán,mert cimbi is tolja:-)
skype-az mi? ez olyan MSN/ICQ szerû akármi,vagy olyam mint a teamspeak/roger wilco microfon kommunikáció?
Itt találsz infókat a cuccokról. Az embereken lévõ páncél amit láttál, az csak skin. Úgy van beállítva a karaktere.
Ha meghalsz, akkor a hátizsákod ugrik, de ha gyorsan vissza tudsz menni a hulládhoz, és más nem fosztotta ki, akkor visszaszerezheted a hátizsákod.
A jobb kajákat szokták csak megvennia játékosok, PL. ham, fish, stb.
Ha a HP-d alacsony, akkor a kaját megeszed, és máris gyógyulsz. 😊
A könyveknek nincs sok haszna, csak olvasgathatod õket.Csak a spellbooknak van, értelme, abban leírják, hogy milyen spellekt tudsz, mi a varászszava, mennyi manába kerül, de bazi nehéz, és inkább tartsd õket fejben(vagy papíron).
Ha megléped a 8. szintet, akkor fox majd tudni kasztot választani. Addíg nem fox tudni varázsolni.
Asszem hirtelen ennyi. Ha kimaradt valami, vagy van még kérdésed, akkor tedd fel nyugodtan. 😊
(Aldora-n nem ismerek magyar játékost 😞
Jópár dologra rájöttem már,de azért lenne egy-két kérdésem.
Már level 5-ös vagyok,s már nem nagyon halok,de azért elõtte meghaltam párszor,s sajna ilyenkor az 100%,hogy a hátizsákom elveszik (amiben a pénz van)illetve néha-néha egy-két rajtam lévõ cucc is.
Kérdéseim:
1.Nagyjából már a szigetet feltérképeztem,de sok emberen látok palte mail szerüséget (nem tom itt hogy hívják),legalábbis a karaktereik úgy néznek ki,mintha páncél lenne rajtuk. Az én karakteremen chain armor van,de még mindig úgy néz ki,mint alapból.Kérdésem: Nézegettem az árusokat,de chain mailnél jobbat nem árulnak. Árul ezen a szigeten valaki jobbat? Ha nem akkor sok ember miért néz ki úgy,mintha páncélban lenne? vagy csak találni lehet?Vagy ez csak a fizetõs emberkéknek jár?
illetve még a kommunikációm az árusokkal nem tökéletes.. 2.Honnan tudhatom azt meg,hogy amit venni akarok annak milyenek a statjai? Mert volt egy sima satyim,s árus mondta,hogy 60 aranyért ad studded satyit. Na mondom biztos jobb,megvettem,erre gyengébb az Arm-ja.... Szal nem lehet ezt elõre megnézni valahogy,hogy amit árul annak milyenek a statjai?
3.Kaját vesz valaki? (van egy csomó sajtom....)
4.Árus nem veszi meg a studded armort,pedig õ árulja...miért?Akkor ezt el som fogom tudni adni,csak másoknak?
5.Az a antidote runa amit árul a csaj,az csak 1-szeri alkalomra szól?
6.Lehet könyveket találni. Értelmük? vagy majd késöbb lesz?
Ilyen tányér,váza,csont,stb... amiket lehet felszedni el lehetr valakinek adni? (nekem senki sem vette)
7. varászolni itt már fogok tudni? vagy csak 8-as szint után,mikor átkerülök a kontinensre?
Nah így hirtelen ennyi...:-ppp remélem tudjátiok a válaszokat...
És melyik világon(szerveren) indultál??
hogy lehet újraéledni???
ott a hullám,smit kell beírni???

Microfos MSN Messengered nincsen?Mert az viszont vanö..
Ha megkeresel ICQ-n akkor tudok segíteni.
Baromi sokan vannak a városban,s leírtották az összes patkányt. Mennyi a respawn (monsta újra születési isö) idõ?
Illetve a kommunikáció még nem erõsségem..:-)
Aztz hittem odamegyek egy NPC-hez,s entert nyomok vagy valami,de nem,hanem rendes chat ablakba kell hi-t nyoni,aztánb el is akadtam....
pl questhez ha fel akarom venni,milyen szöveg kell? "Quest"?
Ha vanni akarok akkor "buy"-t kell mondanom az árusnak?
Félreértés elkerülése végett én jól tudok angolul,nem ez a gond,csak nem játszottam még ilyen típusú gammával,s nem tom,mik azok a joker szavak amiket használni kell.Leírhatnátok néhányat.
A legtöbb magyar a Secura nevezetû szerveren van, bár lehet, hogy lassan én is abbahagyom, mert mostanság elég ritkán lépek be (lehet, hogy kéne még egy gép otthonra
).11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Én mar befejeztem a Tibiat, bár még van egy karakterem, amit nem töröltem 😊
Ha megkeresel ICQ-n akkor tudok segíteni. Az ICQ számodat meg javítsd ki.(vagy direkt kamu?)