Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depóban voltál 😊 A depóban nem jön vissza mana, se HP. a sok karakter azért ácsorog a depó elött, mert jön vissza a manájuk. Ha nem csináltok semmi értelmeset, akkor mindíg nyomjatok fényvarázslatot, mert a progi azt számolja mennyi manát költöttetek el.
Látom van Securán is egy karid 😊 Felhúzhatnád lvl 8-ig 😊
http://tibia.gamigo.de/en/library/druid.wot
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Light "Utevo lux"
Light healing "Exura"
Antidote "Exana Pox"
Heavy Magic Missile "Adori gran"
Great Fireball "adori gran flam"
Ultimate Healing Rune "adura vita"
Summon Creature "utevo res 'Creature'"
Kb ennyi az ajánlott, a többi nem igazán jó, vagy nem lényeges.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Light "Utevo lux"
Light healing "Exura"
Antidote "Exana Pox"
Ennyi. A többi felesleges, vagy csak fizetõsek tudják 😞
életerõm mondjuk fullos,függ ettõl?
remelem jol valasztottunk😊
ill mind a 2 en megvettuk a feny vartazst mert ugye ezt is ajanlottad hogy kell😊
Adnék tippeket, hogy milyen spelleket érdemes megtanulni a kasztokkal.
1. Elindítod a Tibiát.
2. Options menüpont.
3. Hotkeys menüpont.
4. Kiiválasztod pl. F1.
5. Change hotkey texthez beírod pl:"Utevo lux".
6. Majd le OK-zod.
7. utánna gaméban nyomsz egy F1-et, akor alul a szoveg helyére beírja a gyorsbillentyû tartalmát, majd ENTER.
Fogalmam sincs hogy lehet varázsolni. Pls help.
Vettem spellbookot,meg a duild masteremtöl vettem 0-ás szintü spellt.
És most hogyan tovább???beraktam a depot-ba a spellbookot,s megnéztem benne van a spell,de ezt hogy lehet varázsolni?
Itt olvashattokróla bõvebben:
http://www.tibia.com/guide/?subtopic=manual§ion=playerkilling
Még 1x mondom, hogy gyertek át Securára,és akkor nyomhatnánk együtt, és baromi sok magyar van ott.
Az Aldora ahol mi vagyunk PvP világ. Ennek kissé utána olvastma,s van egy-két védett hely (templomok,stb.) ahol nem bánthatnak,de máshol igen.
Ez kissé furi nekem,mert mi van akkor ha valami magas szintû kari azzal szórakozik,hogy aki most kerül át a fõ kontinensre azokat kiírtogatja...? vajon mit lehet ez ellen tenni?
Van persze elõnye is a PvP-nek,mint ahogy egy-két hülyét (föleg akik miatt halltunk) én is kinyírnék szívesen,de azért kissé parázok mi lesz itt majd...:-)
Küldtem levelet.
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Különben õ volt nekem Joda Mester Tibiában 😊
Majd õ is tudna válaszolni ha van kérdésetek.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Megnéztem ezt a progit, és amit eddig láttam, abból nagyon úgy tûnik, hogy ingyenes ugyan, de azért a fizetõs játékosok sokkal több mindent tudnak csinálni...
Hibernán legalábbis a térkép nagy részére nem enged be...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Bobber jó lenne ha olyan nagyon nem fejlõdnél el tõlem,s együtt mennénk át a fõ kontinensre!!
tele legyetek kajával, egy huzamba berohanni a folyosó végére, majd fullra felkajálni magad a visszaút elött. Mi is megcsináltuk anno, befelé tüzönként megáltunk,és ugy kajáltunk, de sokkal többet sebzödik az ember így. Ha tudtok, akkor inkább ne egyszerre menjetek be, és a visszaúton a másik várja a cimborát sok-sok kajával a kijáratnál. így lehet, hogy életben maradtok. 😊
Szal szerintem ne csináljátok meg.
Inkább menjetek macirunolni 😊
Most nem arra gondolok hogy lenyulni mas elol hanem sokan ott hagyjak emrt mar nem kell nekik nekem is igy lett chain mail meg 2 darab winged helemt szal neked is van egy shaman😊
amugy en is szereztem mar magamnak egy chain mailt na meg egy winged helmetet most eppen egy katanara utazok mert az a legjobb kard amit itt adhat de nem igazan tok szerezni ill most eppen nem talaom azt a labirintust ahol a rockwormok vannak mert hat ugye ok dobhatnak😊😊 amugy meg egy kicsit most morci vagyok mert vegre talaltam egy vodrot es azzal se tom beoltani a tuzeket hiaba viszek ra vizet a tuz eg tovabb es van egy hely ahova csak tuzon at lehet bemmeni de nem tom it lehet csinalni a tuzzel😞😞