Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK.Megjegyeztem
CattiBrie
Ennyi? Azaz senki? 😞
Pedig most nagyon jó vagyok!
Fejlõdik a distancém mint állat. A pajzsomat, mivel elhagytam, inkább nem is vettem magamhot másikat. Nyilakkal lövöm a medvéket.. Fejlõdök, mint állat. Bár most vegetálok, mert nyilakra hajtok. 😊
Bár még biztonsági okokból nálam van a hammerom. 😊 (Azt még nem nyúlták le.) Egy a xar, hogy enemi elhalása után elég messze vagyok a tetemtõl, így nagy lehet a valószínûsége a rablásnak. Ezért kéne többen nyomatni.
Valaki?

[/spam]™

CattiBrie
Gyerekek! Valaki jöjjön! Nagyon magányos vagyok! 😊

[/spam]™

CattiBrie
Devy: Itt mi egy csapat vagyunk (mind)! Vigyázz mit mondasz és hogyan! Ok?

[/spam]™

Aham. Így van.

Bobber
nem kene az embert kinevetni😞
en is kinevethetlek mert te meg egyedul vagy es senki magyar sincs korulotted en meg ha benn vagyok szinte mindeig van 1-2 magyar korulottem megse nevetlek ki szal te se tedd

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

en bent vagyok csak orias lagom van
Milyen jo azoknak akik fizetnek
haha.secura?
Bobber
bakker amit irtam nem jelent meg😞😞
na szal en se tok belepni😞😞😞
es lehet hogy inkabb elmegyek olvasni mert unom a kiserletezest hogy bejussak😞😞

Hahaha.Gyerunk Inkabb Valtsunk Temat.
CattiBrie
IGEN! - Bár, ha így megy, lassan midnen nap leírom, hogy éppen be sikerült lépnem. 😊

[/spam]™

aldoraban nagyon sok ember wan a kezdok szigeten.A Masikon Nyugodtan vadaszhatsz
Bobber
igen ez azert van mert egy ujj vilag es ott meg nagyon sokan vannak a kezdo szigeten 😞
mi is ugyanezt vegigjatszottuk az elo karakterunkel hogy eg yujj vilagban kezdtunk es nem tudtunk belepni mert sokan voltak a kezdoszigeten hiaba voltak csak 500an amugy azok a vilagok is hamarosan telitodni fognak😊
ha megnezed a szerverstatiszikakat akkor majd meglatod hoyg egy ujj vilag szerveren menniy kezdo van (kb marhasok) illetve mondjuk secura szerveren meg alig van 8 as szint alatti ember(mondjuk 40-50)

ja keptelenseg belepni
CattiBrie
A Xantera szervere beenged és csak 500an vannak ilyenkor. De nem értem, mert eddig azt írta ki, hogy csak fizetõsök léphetnek be.

[/spam]™

ej.Nem szeretem secura-t.azonkivul meg thais amit utalok
CattiBrie
Heló Devy! 😊
Üdvözöllek a fedélzeten! 😊)

[/spam]™

CattiBrie
Bobber: intézd úgy, hogy én is be tuggyak lépni, mert itt pöcsölök már mijóta ... 😞

[/spam]™

Bobber
deevy gyere at te is securara😊😊
mi is atjottunk mert mashol kezdtunk😊😊
igaz mi meg csak 8 asok voltunk😊

Bobber
huhh bajkker ez iszonyat ennyit oszesen nem irtatok meg idemint az elmult 2 nap😊😊 alig birtam visszaollvasni😊😊
na megyek eszek utana meg belepesk es nyomatom a gamet😊😊

oh.jo lenneegy partner.lvl 20 vagyok
Grimbusz
na by L-em 😊

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
szia Devy én nem ott vagyok, de én kb most kezdtem 😊 fél órája

A túlerő legyen veled!

aldora szerveren szoktam jarkalni.ha valamelykotok azon a szerveren van szolyon nekem.Yago Warrior a nevem.orulnek ha mar valakivel talalkoznek aki az en nyelvemet beszeli
Grimbusz
Nem tudok Tibiába lépni, vissza. nyaaaaa

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
ahha akkor jó :]

A túlerő legyen veled!

CattiBrie
Nem! Dehogy! Crtl-C Ctrl-V volt 😊

[/spam]™

Grimbusz
Catti ez most komoly? tényleg tudsz ilyen csunyán besz.ni? 😮

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
ki Tibiázik? Catti láttalak pillanatra, vagy még?

A túlerő legyen veled!

CattiBrie
f@szomat az összes gémerbe!!!! rohatt köcsögök!!! most utálok mindenkit!!! lenyúlta a pajzsomat a rohadék!

[/spam]™

CattiBrie
Köszi! 😊

Itten elõbb nem volt met mostanig. Képzeljétek! Dolgoznom kellett! 😞 😊
Game... ? ... ja 😊

[/spam]™

CattiBrie
Ne búsulj! Addig is bent lehetsz a jó kis "lékkondis" hidegben! 😛PP

[/spam]™

Grimbusz
😊 nekem tetszik a gondolat

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Beléptem a Tibibe 😊) kisErik vagy?

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Nem semmi gyors voltam mint a Fless, de most törtem bele majdnem egy zárba a kulcsot, most lebastak hogy azért mert erõs vagyok... de nem is vagyok erõs, nem vagyok egy Conan. Na mindegy...

A túlerő legyen veled!

kiserik
Csak gyere. Majd adok cuccokat 😊

Grimbusz
amint tudok azonnal!

A túlerő legyen veled!

Shaman
Na bakker 2 perc múlva kezdõdik egy same-time konferencia:-((( Hogy fogok így 4-kor lelépni:-((

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Game Mastert könnyû megismerni, benne van a nevében, hogy GM, jött egy Securán main szigeten (lvl 2) és magyarázott, hogy mért lökdösõdöm a sorban, mondom, hogy engem is kilöktek csak próbálok visszaállni, majd elegem lett és visszaálltam a sor végére 3x

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Na ezt mondom én is.

Ha nem Game Master, hanem szimpla halandó, akkor csak jelenteni tud, egy Game Masternek. Na a válaszra min 2 órát kell várni(szó szerint 2 órát),vagy többet, de lehet, hogy akkor sem csinálnak semmit.

Shaman
Na ma má szétszpemmeltem az agyam,lassan el kéne kezdeni dógozni..:-p

Shaman
Nem paráztam,csak mondom érdekes,hogy a 22 szerverre van 28 game master (ráadásul csomó inaktív),s pont egy ott állna elõttem:-)

Lehet, hogy nem is volt Game Master. Szoktak fenyegetõzni ilyenekkel arcok, hogy jelentenek, meg hogy Black list, de általában a gyökerek szoktak ilyenekkel dobálózni. Szal nem kell megijedni. Én már vagy 80x megkaptam ezt.(de azért érdemes ilyenkor valami kultúrált választ adni)

Csak a szájuk nagy, ha elmondod, hogy együtt vadásztatok, és Bobber, Catti megerõsíti, akkor nincs gond.

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Shaman
Télleg Nood,Gyudron: tegnap ki akart bannolni egy Game Master:-)
Mikor 3-an (catti,Bobber,meg én) elmentünk cyclopszozni. Én kicsalogattam,hagytam,hogy rám pattanjon,többiek meg dobálták.
A baj az volt,hogy eccer mélyen bementem,s Bobber késöbb utánam indult,s rápattant egy cvyclopsz. Én rohantam vissza,mint állatz,de késõn értem vissza,pont mire meghalt Bobber,s látom hogy Cattira pattant rá a cyc,de ekkor jött 2 csávó aki lenyomta a cyclopszot.Ott ácsorogtunk Bobber hullája mellett (vártam,hogy újra belépjen a cuccai egy része is nálam volt),s ekkor a a csávó elkezdett kötözködni,hogy tuti dirket öltem meg Bobbert,meg ilyenek,meg vigyázzak,mert kibanol,ha mégegy ilyen lesz...

Hát ahogy elnéztem tegnap, 60 körül sebeztél a cycbe. Az nagyon fasza szerintem. 3 lövés 1 cyc.

CattiBrie
Figyik!
A 10-es szintû emberke gyorsabb egy küklopsznál?

[/spam]™

Shaman
Hmmm na majd elnézek oda. Mondjuk meg tudok kis futkosással ölni 1 az 1-ben 1 küklopszot,de többel már gondok vannak. Így is elég sok hmm kell neki,télleg mikó fog már a hmmm sebzése nõni??? Már magic lev 25,de még mindig alig sebez többet,mint mondjuk 3-as szinten...