Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd a Beholderes questhez kéne ma este egy varázstudó pár GFB-vel. Lesz valaki?
Szotyikám!
Ma te leszel valamikor Tibia?
Ma te leszel valamikor Tibia?
Én most kortyoltam egy kávét.
koszi a kavet imadom de kihagyom😊
a cigirol mar leszoktam a kavera meg nem akrok raszokni😊
Eleg nekem hoyg iszom😊😊
Na jo nem is iszom mar egy het e nem ittam egy kortyot se😊😊😊😊ne mintha elotte olyan sokat ittam volna ded hat a legnagyobb orom a sorom😊
a cigirol mar leszoktam a kavera meg nem akrok raszokni😊
Eleg nekem hoyg iszom😊😊
Na jo nem is iszom mar egy het e nem ittam egy kortyot se😊😊😊😊ne mintha elotte olyan sokat ittam volna ded hat a legnagyobb orom a sorom😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Hi Grimbi.
Aham. Augusztus 30.-án mennek vissza 😊
Aham. De nem volt sokkal több mint fél óra 

Én asszem 2 hónap mulva befizetek 11 hónapot. (most még nem, mert az unokaöcséim sokat gaméznak, mikor én tudnék Tibiázni, szal addíg nem érné meg)
Noodlee: Ma 100% hogy befizetem magam,meg bobbert,szal ha valamelyikõtök még akar premium lenni,akkor neki is mostanság meg kéne tennie,hogy eccere legyünk azok...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ja, de reggel befigyeltem egy kicsit 😊
Hát ha elmondanám, hogy talált hullákban már miket találtam...
Kukázni??? Te a szemetesben keresed az exp-eket? 😊 Akkor nem fogsz sokat találni! 😊
[/spam]™
Hát én asszem min. reggelig leszek. (vannak arcok, akik csak éjféltõl lépnek be)
Ma össze kell kukáznom 14000 xp-t.
'Reggelt gyerekek!
Lefogadom, hogy ma én nem fogok tudni belépni! 😞
Nood: meddig maracc fent? Szerintem, ha már maraton legyen hajnalig, így akinek nem sikerül belépni 22h-ig (mint pl. én), az belép éjfélkor...
Lefogadom, hogy ma én nem fogok tudni belépni! 😞
Nood: meddig maracc fent? Szerintem, ha már maraton legyen hajnalig, így akinek nem sikerül belépni 22h-ig (mint pl. én), az belép éjfélkor...
[/spam]™
Igen meg lehet, csak nem lesz jutalom.
kivéve ha nõi karakter,mert akkor kisebb a szakálla:-))
hosszú,nagy szakállú (enyémi zöld),és nem páncélban flangál
SIvatagi quest: Aki eccer már megcsinálta,megcsinálhatja mégeccer,csak a jutalmat nem kapja meg?
Értem ezalatt,hogy monnyuk megcsináljuk 4-en,de késöbb monnyuk Catti is meg szeretné csinálni,akkor meg tudjuk vele csinálni,vagy sem?
Értem ezalatt,hogy monnyuk megcsináljuk 4-en,de késöbb monnyuk Catti is meg szeretné csinálni,akkor meg tudjuk vele csinálni,vagy sem?
Szal Ma 18:00-tól megy a részemrõl maratoni Tibia. Minimum 17000 xp-t össze akarok kukázni(annyi a köv szint).
na most lett vege a konyvnek szal nem megyek ma mar sehova😞
de penteken amint tudok megyek nyomulni bar ugy nez ki hogy sajnos lesz egy kis dolgom szal nem tom mikor fogok raerni de majd ugy is latjatok😊 na jocakat mindenkinek
de penteken amint tudok megyek nyomulni bar ugy nez ki hogy sajnos lesz egy kis dolgom szal nem tom mikor fogok raerni de majd ugy is latjatok😊 na jocakat mindenkinek
Devy!
Remélem nem fogod hanyagolni az ide való irogatást, nem zárunk ki, mert másik szerveren gyax😊)
Szal irogassá bõven!
Remélem nem fogod hanyagolni az ide való irogatást, nem zárunk ki, mert másik szerveren gyax😊)
Szal irogassá bõven!
Kell mind a 4 kaszt, és minimum lvl 20-nak kell lenniük.
ja ded ha kiolvastam a konyvet mibol mar nem sok van azert meg megprobalok majd belepni😊
na en most vagyok egy par percet😊
maugy eluntam a kiserletezgetest es elmentem olvasni ha mindeden igaz akkor most fizettem elo szal ha mindeen igaz akkor nemsokara ugy is akkor lepek be amikor akarok es az jo lesz😊most meg megyek olvasni mert faradt vagyok es nyugos egy eleg roszul elsult allasinterjutol😞😞😞
maugy eluntam a kiserletezgetest es elmentem olvasni ha mindeden igaz akkor most fizettem elo szal ha mindeen igaz akkor nemsokara ugy is akkor lepek be amikor akarok es az jo lesz😊most meg megyek olvasni mert faradt vagyok es nyugos egy eleg roszul elsult allasinterjutol😞😞😞
Na mégsem sikerült befizetnem:-(
Csak majd holnap,mert elhúzódott a konferencis.
De így holnap bobbernek is befizetem.
Csak majd holnap,mert elhúzódott a konferencis.
De így holnap bobbernek is befizetem.
Gyerunk Mar.Senki sincs itt?
A Desert Quest-hez mi kell?

Catti egyebkent milyen felszerelesed van?
Hasznaly mana fluidot vagy egyel.De Ha Elore vagy Leptetven a mana gyorsabban no