Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(túl sok csúzstatásom vans, fõnökség mondta,hogy vegyek ki belõle,mer irgum-burgum:-)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nood: én directe bejöttem ma 7/00ra és nem volt netünk, alíg bírtam megreparálni 10/00ra löttek a XP-nek 😞
soha nem jutok fel mellétek...
A túlerő legyen veled!

A túlerő legyen veled!
Bármikor be tudsz lépni a játékba!!!44
Prémiumosként sok helyre eljuthatsz ami az ingyenesek elõtt tiltott (Edron,Cormaya, ahol extra szörnyek is vannak,és nagyobb dungeonok,Rookgard egy része,stb.) Tudsz a városok között teleportációval közlekedni.Gyorsabb mana/életerõ regenerálódás. Ha megszerzed az elõléptetést,illetve még 1-2 dolgot megszerzel,akkor az alap 10% cucc illetve tapasztalati pont vesztést leredukálhatod 2%-ra,halál esetén.
Elérhetõ sokkal több varázslat.Indíthatsz privát chatet. Bérelhetsz házat,hogy ott tárold a cuccaidat,illetve ha offline vagy akkor ott allhat a karaktered,stb.... (most hirtelen ennyi jut eszembe)
Összegezve: nyugodtan lehet ingyenesen játszani,Attól a játékélményed nem csorbul,stb. De ha elõfizetõ vagy,akkor jobb/gyorsabb a fejlõdésed,illetve késõbb írthatsz olyan lényeket is amiket a sima karik nem. Nagyjából ennyui a lényege.
Jó lenne, ha te is jönnél Tibiázni!
😊
Felsorolnád az elõnyeit?
Most nézegetem ezt a játékot is... Nem nagyon szimpatikusak a csillivilli 3d-s mmorpg-k, inkább egy ilyennel játszanék...
MADár
A túlerő legyen veled!
Eléégé angol,szal ha valakinek gondjai vannak segítek:-)))
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
Mivel Bobber vonakodva fejleszti (sztem 20-asnál tovább nem is viszi) a sorciját. Mi lenne,ha csinálnánk egy közös accountot,s azon lenne egy sorc. Aki éppen ráér az kicsit fejlesztgeti. A lényege annyi lenne mindössze,hogy érje el a 25-ös magic levelt,hogy tudjon SD rúnát gyártani. Így nem kellene majdan baromi sok pénzt költeni erre. És akkó lenne egy sorcink aki gyártogatná az SD-ket. Vélemény?
Úgyis mindenkinek van egy fõ karaktere amivel játszik,nekem ugyi spec a druida. És senki sem szánna annyi rengeteg idõt egy sorc felfejlesztésére,hanem inkább tolja a saját kariját. Ezért kéne egy külön accountotn a sorci,hogy mindenki egy kicsit fejlesztgeti,s elõbb utóbb a közös munka gyümölcseként elérné a magic lev 20-ast.
És Helló neked is 😊
Így neten átrakok oda lóvét,amennyi kell,s azzal gazdálkodok,s a rendes folyószámlámon található több milliárd biztonságban van:-)))
nem nyomajtok a hulyeseget csak melobol😊
most mar tom hoyg ha lesz egy komolyabb cegem akkor le kell tiltani az alakalmazottaknaka az sg forumot is hogy ne azzal fogalkozzanak meloidoben😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
MAjd én blokkolok mi?
Majd adok UH rúnát,illetve majd gyógyítalak is,hiszen te fogsz blokkolni:-)))