Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elfet szvsz már le tudod gyakni, de itt hansúlyozom, hogy nem az elf scountot, hanem a sima elfet 😊
Hali 😊 És teljessen igazad van ! 

Az nem jó, mert kurva nehéz 😊 Maradj a fáklyánál.
Hát nekem 20-on valahányadik szinten is elég nagy gondot okozott, és valamivel jobb cuccaim voltak, mint neked. Szerintem még várnod kell vele jócskán 😞
Jó kérdés. Én sem tudom 😊
haladók és profik néha nézzetek be ide is 😊 ki fogja tudásszomjam oltani, gúúúúút besssszer sör! 😊
A túlerő legyen veled!
még egy kérdi:
a kandelláber mennyivel jobb mint egy fáklya?
/találtam egyet csak azért/
a kandelláber mennyivel jobb mint egy fáklya?
/találtam egyet csak azért/
A túlerő legyen veled!
😊 haligali
na szóval árulja el valaki nekem mekkora skill kell egy mino guardhoz hogy le tudjam nyomni és hogy védekezni is tudjak vagyis a pajzs és a fegyveres hasznáélat is érdekel mi kell hozzá, továbbá az elf lenyomásának skilljei is érdekelnek és hasonló kaliberû monsztereké is!
pls 😊 thx
na szóval árulja el valaki nekem mekkora skill kell egy mino guardhoz hogy le tudjam nyomni és hogy védekezni is tudjak vagyis a pajzs és a fegyveres hasznáélat is érdekel mi kell hozzá, továbbá az elf lenyomásának skilljei is érdekelnek és hasonló kaliberû monsztereké is!
pls 😊 thx
A túlerő legyen veled!
melett volan a 11lvl = meg lett volna a 11 LVL...
na mára írni sem tudok...
csaoka all megyek haza 😞 majd holnap tala
na mára írni sem tudok...
csaoka all megyek haza 😞 majd holnap tala
A túlerő legyen veled!
Ha a szerver kidob, szerintem akkor is egy kicsit még bent marad a karaktared. De nem szokott sûrûn kidobálni, csak nagyon ritkán. Szvsz meghalhatsz.
a kidobott és az amikor között egy veszzõ van!
a visszamanni => visszamenni és azt jelenti a Tibiára alíg bírtam bejutni újra, mert tudtam hogy harcban dobott ki én nem ahhh mit hablaty össze vissza.
NA:
1. harcolsz valakivel. ok
2. kidob a játék a Tibiáról. ok.
3. meg tudsz -e halni emiatt hogy kidobott a játék, ugyanis addíg te nem harcolsz ugye senkivel, mert a karid bennt áldogál a Tibibe, te meg ki vagy dobva.
ÉRti vaalki? 😊
a visszamanni => visszamenni és azt jelenti a Tibiára alíg bírtam bejutni újra, mert tudtam hogy harcban dobott ki én nem ahhh mit hablaty össze vissza.
NA:
1. harcolsz valakivel. ok
2. kidob a játék a Tibiáról. ok.
3. meg tudsz -e halni emiatt hogy kidobott a játék, ugyanis addíg te nem harcolsz ugye senkivel, mert a karid bennt áldogál a Tibibe, te meg ki vagy dobva.
ÉRti vaalki? 😊
A túlerő legyen veled!
"efektive engem kidobott amikor visszöttem egy wasp éppen tépett mint állat alíg bírtam visszamanni, nem szeretnék ezért elhalálozni mert kidob a játék csak úgy.
"
meghalhatok? ha kidob a játék mert akkor nem lehet logoutolni ha harcolsz
"
meghalhatok? ha kidob a játék mert akkor nem lehet logoutolni ha harcolsz
A túlerő legyen veled!
Mi is a másik kérdés? Nem tom kihámozni belõle 😊
Azért nem dob ki, mert bejön egy fizetõs.
Gyerekek mi van akkor ha gamézek Tibián és csatázok pár szörnyel és mondjuk kidob a játék a gaméról mert egy fizetõs bejön játszani? efektive engem kidobott amikor visszöttem egy wasp éppen tépett mint állat alíg bírtam visszamanni, nem szeretnék ezért elhalálozni mert kidob a játék csak úgy.
vagy ha bennt vagy és jön egy fizetõs akkor te is bennt maradhastz mint nem fizetõs?
vagy ha bennt vagy és jön egy fizetõs akkor te is bennt maradhastz mint nem fizetõs?
A túlerő legyen veled!
Nagyon helyes, tépek én is melózni 

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
erre a félelem nélküliségre tudom ajánlani a pasiknak:
1 férfi és 3-4 nõ esetét 😊 akkor még fal sem kell 😉
1 férfi és 3-4 nõ esetét 😊 akkor még fal sem kell 😉
A túlerő legyen veled!
"A gruppensex lényege: ki ne maradj belõle,és a segged mindig a fal felé legyen!" 

A túlerő legyen veled!
Na mind1 én hétvégétõl nem leszek köv héten végig hát hanyagolnotok kell én is szabira megyek...
A túlerő legyen veled!
nézdmáá elmentél szabira és nem is szóltál? vagy én siklok el minden felett 😮 😊
A túlerő legyen veled!
Nincs korlátja a skilleknek.
Kicsit vissza Tibibe 😊
Kérdés:
ha mondjuk 10 lvl vagy van korlátja a skillnek?
Kérdés:
ha mondjuk 10 lvl vagy van korlátja a skillnek?
A túlerő legyen veled!
Csonti, roti, Mino az már megy. 😊
Az, hogy melyik szörnynek mikor ugorhatsz neki, az függ attól, hogy milyenek a skilljeid, és a felszerelésed is.
Az elfekkel, és a cyccel még jócskán várnod kell 😊
Az elfekkel, és a cyccel még jócskán várnod kell 😊
Hi Grimbi!
Ha a fõnökség elmegy, akkor lépek be.
Ha a fõnökség elmegy, akkor lépek be.
Kérhetnék töletek valamit ha lehet írjátok le melyik szörnynek mikor érdemes nekimenni, olyan 1 szintõl felfelé 😉 az elejét leírom me én aztat most nyomom de érdekelne mikor ugorhatnék neki cyc ill. miguradnak stb elfnek...
szal:
1 lvl: rat
2 lvl: cave rat
3 lvl: bug
4 lvl: wolf
5 lvl: troll
6 lvl: bear, ork
szal:
1 lvl: rat
2 lvl: cave rat
3 lvl: bug
4 lvl: wolf