Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szar fegyverre kezdtem gyúrni 😞 A legjobb fegyver a kard, és Securán is léteznek nagyon jó kardok.

Aham. Elég sokat változnak az árak. Szinte naponta kéne frissíteni. De meg lehet nézni a Price List oldalon.

Egykezes. Skull Staffnak van a legnagyobb sebzése a Club fegyverek között.

Shaman
Amúgy meg van még 1-2 dolog aminek nbem stimmol az ára...

bp of hmm az 1k,bp os gfb az 2k. lehet hogy olcsóbban is kapni,de ez a hivatalos ár,én is ennyiért adtam már el,nem 1-et,hanem sokat.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
mibõ?:-))

Majd ha eccer olyankor kajabálják,mikor mindketten onlineok leszünk,akkor ideadod a lóvét,s megveszem. (persze utána azt má nem látod többet:-)))

Shaman
Noodlee: a Skullstaff mié olyan jó? Ha jól tom te is azt használod. Megnéztem az értékeit,s annyira nem estem hasra tõle,vagy csak én néztem be valamit? Amúgy az 1 kezes,vagy 2 kezes?

A normális ára 70k
Meg kellett volna venned

Shaman
azt má láttam eccer 40K-ért is árulni,igaz az a premiumosok szigetén vót.

BoH = Boots of Haste

Shaman
asszint=asszonyt...

Shaman
az igaz:-))
De más fíling az asszint tolni,meg más a Tibiát:-)))

Shaman
ööö a BoH az mi is?

Sirdales!

Szerintem te keress a PvP világban valami hasonló szintû emberkét, mint amilyen te vagy, és kezdjél el tréningezni vele, mert PvP-n baromira felhúzza a skilljeit mindenki, különben nem lesz a karaktered életképes.

NP
Én hétvégén vettem egy Golden Armort, most BoH-ra gyüjtök. Az még 500 platina 😞

kiserik
Mét, ha otthon vót az asszony, akkor tudtál mit tolni

Shaman
Egyébként ma délután/estére tervezem meglépni a lev 28-at.

Noodlee utolagosan elnézésed kérem,de diszkont áron 6K-ért sikerült szereznem egy fire swordöt. Tudom,hogy inkább az adósságom kéne neked megadnom,s meg is fogom,de erre már nagyon szükségem volt.Sry.

Shaman
Bobber írjak neked privit,vagy mondjad hova,s írok neked,hogy mit küldj el levélben a Cipsoftnak a premium account ügyében. Ide a fórumba talán mégsem írnám,mert 1-részt másokra nem tartozik másrészt Noodlee úgyis moderálásra ítélné a kommentem:-))

Shaman
:-((

Shaman
rekkeltet.

Sry a tegnapért,úgy volt,hogy tudom tolni,mer asszony dógozik,de mékse dógozott,így én sem tuttam tolni:-(

Guardoztunk mint õrültek. Baromira jól nyomtuk ketten. Majd Catti elõrerohant, és ráált 2 Dwarf Guard. Elkezdték gyakni. Kb 3 méterre volt tõlünk a feljárat. Mondtam neki, hogy ne álljon meg, hanem menjen fel a feljárón, de õ megált, és csak nyomta az Exurákat, dehát az ugye 2 Guard ellen sz@rt sem ér 😞

kiserik
Szegény 😞((
Mesélj!!

Cattinek jött össze 😞

kiserik
Nem mondod 😞 Kinek sikerült?

Sziasztok emberek!

Hát a tegnapi nap is elég szarul sikerült. Megint volt elhalálozás 😞

kiserik
"Ki korán kel, ..."

Amikor még kissrác voltam, lá-lá-lá-lá!

kiserik
jó reggelt 😊

ollie
ja segít ha meghalsz, többet nem fogsz hp-t veszíteni 😄DD

NP

Figy Noodlee nekem kell egy bizonyos foku adrenalin szint ahhoz , hogy élvezzek egy játékoz és nekem a PK lehetõsége adja ezt meg .. sorry
csak a poén, hogy Sirdales nem a Secura serveren játszik 😞

Knight-ot választottam igy elsõ nekifutásra 😊
a silver amulet az mit tud pontosan es hogyan tudom hasznalni?
Bobber
nem te vagy az egyetlen aki belehalt a skorpioba 😊😊
mondjuk en nem de azzal meg nagyon kell vigyazni addig amig nincs meg a meregtelenites varazslatod
amugy milyen karakterrel jottel at??
Na a valaszok pedig: A ladaba kell apkolni tljesen mind1 hogy melyikbe de a kulsobe kapod a leveleket ill a csomagokat szal erdemesebb a bentibe pakolni
a csakanyt rejtett jukak kiasasara lehet hasznalni de ezzel meg en sem vagyok teljesen tisztaban hogy mikor kella zt hasznalni es pontosan hol

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

huhhhhhh a mergezes ellen lehet valamit tenni .. egy skorpioval futottam össze körönkent kb 12 életpontot vitt le a mérgezése..
bele is haltam😞((((
Imádom a PK-s viláûgokat de fõként akkor ha már level 200+ nál járok 😊))
na egy harmas banda máris ki akart nyirni de leráztam õket 😊))
huhhh a lockerbe kell rakni a cuccaimat vagy pedig a lockerben lévõ kisebb depot chest be???
Na még 270 exp és meg van a level 8
Jó lenne ha valaki az Inferna világán is játszana rajtam kívül... hmmm...
na most meg találtam egy csákányt... kérdésem nem voltozik , mire lehet használni?
ásóhasználatra rájöttem
az ásót (shovel) hol tudom használni?
Köszi az infot Bobber
Bobber
hat bakker othon teljesen elszalt az explorererm. Nem tudok a forumba irni vele mert nem jon be az sg rendesen😞 (ujj rendszert kell mar huznom mert nem stimmel minden😊) Na szal mint latjatok ma sem vagyok mert mlozom ma is de ma legalabb net kozelbol😊 es tudom olvasni legalabb ha irtok valamit de azt is csak akkor ha nincs fonok o meg nem tom meddig nincs😞
Sirdares nekem egy 19 es sorci es egy 21es palam van securan de mar joval fejletteb lenne a pala ha nem kene most ennyit melozni😊
amugy meg a magyar tibia oldalon az egyik link alatt olyan oldal van aszem ahol a questek le vannak irva hogy mit kell csinalni
pl a minohoz ha jol emlekszem ugy lehet bejutni hogy valami toronybol felveszel valmi pick et azzal a mino szobajaban csesztetsz valamit es az adja a kulcsot de felo hogy ezt alapbol csak premi karakter tudja megcsinalni szal ki kell fogni azt az idot amikor van ott egy premiumos aki eppen kinyitja az ajtot es akkor te is be tudsz menni
na igy hirtelen ennyi😊 tsako all es jo vadaszatot mindenkinek ahogy Gyudron mondana😊😊:

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

1.) 10:46 Seymour: Well I would like to send our king a little present, but I do not have a suitable box. If you find a nice box, please bring it to me.

A könyvtárban ezt a küldit kaptam...
Amúgy a fõ karaktereitek hanyas szintûek a Securán?
Noodlee te csinaltal mar meg questet és ha igen akkor reward-ként mit kaptál érte?
szvsz = SZerény Véleményem SZerint

illetve még egy az szvsz minek a röviditese mert mar többször is lattam mit jelkent pontosan?
Vazze!
Nem tom, de az egyik karakterem törlõdött. Igaz már vagy nagyon régen léptem be vele,és 1 XP-t sem gyüjtött. Nem én töröltem az tuti. Mi fütty lehet? Ujabb módosítás a fejlesztõk részérõl?