Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiserik
Gratz 😊)

kiserik
Majd este elküldöm 😊

Lieutenant Lettem! 😊

Thx Gyudron!

Jó Reggelt Kiserik!

Írtam neked privátot.

kiserik
Reggelt!

Nood: 17"-os monitoron készült. De akkor az is fontos, hogy fullscreen, vagy nem. Mert szvsz az enyém fullscreen-ben készült.

Nem fogok én ilyennel szöttyögni. Ráadásul az én verzióm még homályos is volt. No nem azé mert Shaman volt rajta, hanem mert kizárt dolog, me nem tom.

Bobber
na es mi van akkor ha nagyobb lett a karaktere siman ossze kell nyomni a kepet akkorara hogy jo legyen valami rajzprogival es kesz😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
na vegre en is megleptem a 22 es szintet es elkuldtem a tibiasoknak egy kedves levelet hogy ugyan nezzenek amr utana miert nem lettem meg premium acc😊
amugy meg nagyon varom hogy premi legyek mert mar meg is van jo kozelitéssal a lovem a promociora 😊😊😊 de azert lehet hogy csak ugy megszokasbol koldulok majd nood tool meg gyudrontol😊😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Hát az elsõ kérdés, hogy hány "-os monitoron csináltad a screenshotot. A meglévõek 17"-oson készültek. Én csináltam Teccikertenirõl egy képet, de 19-es monitoron, úgy meg nagyobb lett a karaktere, mint a miénk 😊 Azt meg ugye nem szabad 😊)

ollie
nem de azért dolgozok 😉)

kiserik
A kurva... Egyszer nem küldi el, egyszer meg mind a kettõt

kiserik
Van képem a karimról 😊 Kinek kûggyem el, hogy felrakjátok az magyar tibia ódalra?

kiserik
Van képem a karimról 😊 Kinek kûggyem el, hogy felrakjátok az oldalra?

Hmmmmm...
Havi 10K-15K hmmmm

ollie=little dzsoki jujjing??? 😊))
ollie
hát nem
havonta szerintem kb 10-15k-t adtam ki játékokra, de ez mára csökkenõben van

ollie=dzsoki jujjing??? 😊
Köszi a tanácsot Noodle..
Tegna este már összehaverkodtam két arccal és nyomtuk a traint ezerrel és asszem még nyomni is fogjuk egy jó ideig mivel a PK-sok világa egy kegyetlen világ.

( de PK nélkül nem élet az élet 😊))
ollie
az elmúlt 2-3 év alatt vettem a játékokat (igaz van vagy 50, de egy részét már végigtoltam)

Hogy tetszik a PvP világ? Látom már egyszer lecsaptak 😊)

Sirdares!

Már kezdtem azt hinni , hogy ezentúl én fogom nyomni itt a nagy monológokat .. magamnak
Látom a hétvégi inaktivitásból kezdünk kilábalni😊))
Shaman
feltörtél egy áruházat?:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ha netán nem bírnád a sok játékot, akkor a FPS, és a RPG-ket átvállalom

ollie
Egyszer még a végén ráveszem magam, hogy játszak is. Egyébként már kipróbáltam és nem rossz, csak hogy
van vagy 30 játékom (teljesen eredeti jogtiszta), amit végre végig kéne már nyomni. 😉)

kiserik
Köcc 😊)

Nem mondtam, csak kapásból kiállok a jó fejek mellett. Ennyi. Te is az vagy szal melletted is kiállnék 😊)

Hehehe 😊)

kiserik
Nem kóstolgatom, csak kérdezek. Jól nézünk már ki. Megkérdezek valakitõl valamit, erre már kóstolgatom is? 😊)

teccikerteni is not blacklisted.

Mivan??

kiserik
Ez így nem helyes.
A karakterem neve: Kiserik

😊))

Ollie csak a fórumot látogatja, de jó fej emberke, szal nem kóstolgatni 😊

Shaman
mivelhogy ilyen játékos nem is létezik.....

Noodlee Tibiás neve Zak Dourden vagy mi..:-p

kiserik
Te most játszol is, vagy csak a fórumot látogatod?

Ez így nem helyes.
A karakterem neve: Zak Dourden

ollie
noodlee is not blacklisted

kiserik
Jó, de ez már be volt linkelve és nem tudtam mire vélni a dolgot

kiserik is not blacklisted.

Nem vagyok rajta, csak itt meg lehet nézni, hogy ki van rajta, és ki nem. Minnyá megnézlek téged is

kiserik
Most mi van? Rajta vagy, vagy mi?

de nemcsak securán lesz minden egyre olcsóbb. Ez vonatkozik minden más szerverre is. Lassan szvsz be fognak hozni keményebb, erõsebb cuccokat.

Azért lesz minden egyre olcsóbb, mert ugye ami cucc már van a játékban az megmarad, és ujabb cuccokat szereznek a kemény szörnyekbõl. Ezért minden jó cuccból egyre több lesz.

Az UH azé soha nem fog kimenni a divatból 😊

Shaman
néztem el is olvastam az összes hozzászólást pro és kontra...
Úgy néz ki Secura gazdasdága hanyatlik.... minden egyre olcsóbb,ez elvileg jó lehetne,de mégsem tesz jót a gazdaságnak sajnos. Mert ha az elit cuccok olcsók,akkor senkinek nem éri meg mondjuk Démont írtani,ezért nem vesznek a varázslóktól Sd illetve a Druidoktól Uh rúnát,így azok is elesnek a pénztõl és így tovább.....

Shámi!

Nézted a Price List nevû dolgot, amit betettem?

Shaman
:-)

Tehát Anticán létezik, máshol nem.
Hehe.
Tényleg hülyeség ez a létezik/nem létezik dolog.

Ez így van. Én is pont ezt mondom nem?

Shaman
Egyébként ez a létezik/nem létezik dolog hülyeség.
Mindenhol minden van. 1 kivétel van,s az az elsõ világ Antica ahol van még pár extra cucc.Ennyi.

Shaman
a legjobb egykezes a bright sword s annak midenhol léteznie kell,mivel quest item,szal.....