124119
  • kiscipi
    jelentős részét adja a lootnak néha
  • Tygep
    Van :)
  • Noodlee
    Van olyan, aki összedeszi a lényekből eső alkatrészeket, és eladja NPC-nek?
  • CattiBrie
    Hűű!

De durva! :o
  • CattiBrie
    Te amúgy lelkes Tibia topik olvasó vagy? :)
  • CattiBrie
  • Arcor
  • Berselius
    ez bent volt a világ top10 legrosszabb videóklippje között, talán pont az első volt :D
  • Arcor

• rroolli
    Mondtam, hogy nem mond sok újat.
    De legalább a szándék megvolt
  • CattiBrie
    Ez is elég lényegre törő. Csak ő még több sarkot kerül ki. :)
  • olattila
    itt a link csak be kell lepni Tibiaba vagy peddig kerdezni tolem :P
  • rroolli
    Szerintem ennél a résznél jobban járunk, ha robot módjára követjük az utasításokat :)
    Nem tudom én se, hogy miért nem lehet átmenni J-ből K-ba, de meg tudjuk csinálni anélkül is, hogy tudnánk az összes miértet :)

Találtam neked még egy képet erről, bár sok újat nem mond: maze
  • rroolli
    Jajj a lényeget kihagytam :)
    Lájkolom az ötletet
  • CattiBrie
    Amúgy TP-be nagyon nem szeretnék beleesni, mert ha csak én megyek fel legalább 6 lény közé (bw, defi, blig - és mind többesszámban van :]), akkor pápá. :(

Kicsit fosok is a wikis jelölés miatt, amit én néztem videó, ott sokkal több helyre nem szabadott lépni. De jobb híján csak megbízni tudok benne.

Ha meg beleléptem valamibe, amibe nem kellett volna, majd remélem, hogy jöttök utánam. :)
  • CattiBrie
    Mire az utolsó odaér, jelölve lesz minden. :)
    Annyira nem kell betanulni, én sem fejből fogom tolni. :)
  • rroolli
    Röviden: elöl is elgyen egy vezető és hátul is.
    Pontosabban a vezető az Te vagy, a hátsó az csak jelzőbója, hogy itt van mindenki. Viszont neki is be kéne tanulnia az egészet... :) Ha jól értem, akkor ha valaki lepottyan blightwalkerek közé, akkor a hátsó ember feladata lenne, hogy utánamenjen.

Azaz tanulja be az egész hülyeséget, szívjon az értetlenkedőkkel, áldozza fel az életét ha úgy adódik, és végül de nem utolsó sorban vállalja a bűnbak szerepét, ha valaki lemaradt :)

Jól hangzik :)
  • CattiBrie
    A Maze részhez lenne egy kis hozzáfűznivalóm.

Nagy valószínűséggel én fogok elöl menni és mindenki utánam. Azt már mindenki tudja - hiszen legalább egyszer már mindenki járt arra -, hogy láthatatlan TPk vannak a labirintusban, melyek közül egy a jó úton vezet, a többi meg csúnya lényekkel teli helyre (Betrayed Wraiths, Defilers, Blightwalkers) teleportálja azt, aki belelép. Minél gyorsabban és egyszerűbben szeretnék túljutni a maze részen, ezért a wikin leírt útvonalat követjük.

Itt megjegyezném azt, hogy a wikin leírt térkép minden tudomásom szerint nem teljes. Pedig úgy tűnik, mintha minden fel lenen rajta tüntetve, de szerintem egészen biztosan nincs (apró példa: zöld J-ből miért nem felséta a zöld K-ig? Biztos nem véletlen.). Tehát aki úgy gondolja, hogy jó nyomkövető, az se kolbászoljon el a wikiás map szerint!

A járatokban nincs mód arra, hogy ha belementünk egy TP-be, onnan visszamenni azért, aki esetlen nem tudja, merre kell menni, hol a következő TP, azaz lemaradt. Ezért szeretnék kérni egy önként jelentkezőt, aki addigra annyira jól megismeri az utat, hogy egyedül is átjut a maze-n, aki vállalja, hogy utolsó lesz. Tehát minden TP-be utolsónak lép bele, követi a csapatot és nem hagy hátul senkit.

Jó jel volna közben figyelni azt, hogy megérkezett-e a battle ablakomba X, azaz mindenki itt van, mehetek-e tovább, vagy még várjunk és ne húzzunk el a semmibe. Könnyebb lenne egy emberre figyelni, mint mindenkire.

És ez szerintem nem túlszervezés. Inkább előtte legyen megtervezve, mint közben elhagyjunk valakit, akinek ez az életébe kerülhet ott egyedül.
  • rroolli
    Szombaton lesz :) 05.06
  • CattiBrie
    Én még nem néztem.. de azért tettük át szombatról vasárnapra, mert a Di-sek szombaton poi-t tartanak. :)
  • kiscipi
    most nézegetem csak .com on a forumot, s látom hogy a Di sek is 6.án csinálnak poi-t remélem nem lesz semmiféle összetűzés
  • CattiBrie
    Nincs online. :)
    De Nagy Krapekk névre hallgat. :)
  • Noodlee
    linkt.
  • Matias con Toth
    SGA feloszlik ennyire napra kész
  • rroolli
    Így hamar meg fogom utálni a fészbukot :P
  • CattiBrie

Lájkolom :)
  • CattiBrie
    Nahát, ilyen perverziódról nem is tudtam. :o

:))
  • CattiBrie
    Szerintem tök furcsa.
    Olyan idegen. :)
  • CattiBrie
    Lassan megszűnik az SGA.. szerintem Ata naprakészebb. :) :)
  • Bobber
    Na ha minden összejön akkor 12.én koncertezek egy jót:)
    igaz ez szerintem csak Zakot izgatja majd fel:)
    Tarja Turunen koncert lesz miskolcon:)))
    sajna csak ma tudtam meg igy lehet hogy lemaradok de bevetem az ismeretségeimet:)
  • A Joco
    Eleg jol nez ki :)
  • Noodlee
    SGA pricelist mennyire naprakész?
  • rroolli
    Néhány kép:

• CattiBrie
    elírtam :S

június* mindkettő [béna /]
  • rroolli
    Július 9. teszt
    Július 16. Up
  • CattiBrie
    Mármint tippeljünk.*
  • CattiBrie
    Szavazzunk! :)

1. Mikor lesz Testa?
    2. Mikor lesz az up?

1. Szerintem július 16-tól Testa. :)
    2. Szerintem július 24-től UP. :)
  • Ram Abbalah
    Igen szerintem erről van szó.
  • rroolli
    "The Pits of Inferno shortcut is now enabled for everybody who enters a random throne room.
    A new shortcut is made to skip the lever riddle after doing it once."

Ez?
  • Matias con Toth
    az a teleport terembe visz azt hiszem az új uppal jött be
    régen nem volt ott