124119
  • CattiBrie
    Első emlékem arról, amikor Ank területére először érkeztem (Dara felőle a hegyen át), hogy ástam egyet és találtam egy scarab coint. :)
  • Noodlee
  • CattiBrie
    Tényleg van több olyan, ami már nincs. :)
  • Badogember
    Sai

15:20 Firilio [218]: 15:19 Tasuki [116]: SELL FULL PIRATE ADDON
    15:20 Firilio [218]: ha lesz sai szóljatok neki écci
    15:20 Firilio [218]: hátha még aktuális lesz neki is meng ennek is
    15:21 Firilio [218]: 15:20 Kydran [125]: Sell 48 peg leg--51 eye patches--37 hook--4 springsprout rod also BUY Mermaid comb MSg me FAST

Tele van ilyennel a trade.
  • CattiBrie
    De a két próbálkozás között eltelt egy óra? Mert elvileg és tapasztalatom szerint egy óra alatt respelnek újra a scarabok.

Amúgy az imént egyet likat én sem találtam, mert ott már nem lehet ásni. :S Lehet, hogy odébb tették. :D
  • Noodlee
    Csak pár helyet jegyeztem meg pontosan, de volt közötte olyan, amit sok próbálkozásra sem sikerült kiásnom.
    Ott tuti volt régen, és most nincs.
  • CattiBrie

:)
  • CsikiAndriss
    Köszönöm szépen:)
  • CattiBrie
    Boldog szülinapot Andris! :)
  • CattiBrie
    Te mikor jössz játszani? :)
  • CattiBrie
    Biztos egy órán belül volt előtted ásva. :)
  • Bobber
    anno szerintem azt a térképet Huma ide is belinkelte mert nekem úgy rémlik hogy egyszer kértem tőle és mintha itt kaptam volna meg. de lehet hogy rosszul emléxem
  • Noodlee
    Variáltak rajta, az tuti, mert nem minden múködött nekem, ami régen.
  • CattiBrie
    Szerintem a helyek ugyanazok. Képek nekem is rémellnek. De nem találtam.
  • rroolli
    Mielőtt belekötne valaki, a haste spellek se fejezhetőek ki pontosan százalékban, mert van a függvényben konstans, de azért a lényeg, hogy minél nagyobb a szinted, annál többet gyorsítanak a spellek. Boh meg mindig csak fix 20-at ad hozzá. És úgy néz ki, hogy az állatok is ugyanígy fogják növelni a speed-et, pontos adat még nincs, mert variálnak még.
  • rroolli
    szerintem különböző... a ritkább lények többet... és úgy néz ki, hogy a boh-hoz meg a time ringhez hasonlóan fix sebességet fognak adni, nem pedig százalékosat, mint a haste spellek.
  • Shiwo
    és különböző sebesség-bónuszt adnak, vagy ugyan annyit ?
  • Shiwo
    annó Humának voltak ilyen coin-térképei, de nem tom azóta megvariálták-e a helyeiket
  • CattiBrie
    Gyud, ezzel a Bivalylukkal (Bialywilk) milyen kapcsolatban vagy? Csak mert ahogy leléptél, lenyúlta tőlem a barit. -.-
  • CattiBrie
    Megpróbáltam összeírni, hol vannak coinok.. de idáig jutottam. -.-

• rroolli
    Már csak azért fontos kérdés számomra, mert ha igazad van, akkor már semmi nem indokolja, hogy ne használjunk mindig állatot.
  • CattiBrie
    Szerintem igen. :)
  • rroolli
    Amit még nem értek az az, hogy az utani hur vajon használható lesz mounttal is? Megkérdezem fórumon... :)
  • CattiBrie
    Mármint szerettem volna szó'ni valamit, de aztán úgy néz ki jobb, ha semmit. :(

:D
  • CattiBrie
    Ok. nem szó'tam. :D
  • CattiBrie
    Vajon új item lesz ez a "befogó item", vagy már meglévő? :)
  • rroolli
    "-Outfithez hasonlóan működik. Egyszerre több állatod lehet."
  • rroolli
    Azt írták, hogy a legtöbb lény nem ad más extrát a sebességen és kinézeten kívül.

Amúgy egy csomó a 12 közül csak random raid-eken lesz beszerezhető, és még akkor se biztos, hogy be tudod fogni amelyiket akartad. Úgyis a legritkább lényre lesz a legnagyobb kereslet, de lényt nem lehet pénzért venni, max a befogó eszközt... Úgyhogy kempelni kell és várni, hogy mikor jön raid.
  • CattiBrie
    És ha lehet majd mindenféle állatból egy darabom? :)
  • Bobber
    és szerintem különböző lesz a lények előnye és midnenki egy féle lényt akar majd ami a legtöbb extrát adja és ezért annak nagyon drága lesz eleinte a cucca. utána meg mindenki azt fogja árulni fillérekért.
    de lehet hogy majd ha behozzák akkor megint lesz egy kis premi kedvemés megnézem az újításokat:)
  • CattiBrie
    Hm. Ha egyszer kell megszelidíteni egy lényt, és utána örökre lesz ilyen állatkám.. akkor jó nehéz lesz azt az itemet beszerezni. :(
  • rroolli
    További infó CM-től:

-Ha usoljuk a szelídítő itemet a megfelelő lényen, nem biztos hogy sikeres lesz a szelídítés. Szóval szerencse is kell. (nekem ez tök úgy hangzik, mint a pokémon :)

-paralize, bebaszajtás ugyanúgy érvényes, ha használja az állatát az ember

-tökre olyan mint egy plusz addon, ami a kinézeten kívül ad plusz sebességet

-lehet közbe huntolni, létrára mászni, meg mindent... csak pz-be nem lehet használni, meg ott ki is kapcsol automatikusan
  • Arcor
    De komoly :)
  • Matias con Toth
    hello
    aki felakarja mapolni a házam és a GH-t jelezze.
    1 hét múlva eladom
    Privátba kérem a neveket, amelyik karival be akartok jönni.
    Köszi
  • rroolli
    Találtam plusz infót fórumon CM Mirade-tól:

-12 állat lesz, csak prémiseknek lehet használni. Később még adnak hozzá több állatot.

-Outfithez hasonlóan működik. Egyszerre több állatod lehet.

-Lesz egy gyorsmenü is, ahol gyorsan ki-be kapcsolhatsz egy kiválasztott állatot

-Néhány állat csak raid-eken fog megjelenni.

-A legtöbb állatot kezelni kell valami speckó itemmel mielőtt használni tudod...

-Ezeket a special itemeket lootolni lehet különböző lényektől

-Ha használod az állatot, nőni fog a sebességed. Pontos adat még nincs, hogy mennyivel.

-PZ-ben nem lehet mountolni. Ha PZ-be mész, automatikusan lekapcsol az állatod.

-Ha outfitet változtatsz, nem kapcsol ki a lényed. Viszont nem ablakos outfitváltásnál, mint láthatatlanság, creature illusion, vagy úszás, automatikusan kikapcsol a lényed.
  • CattiBrie
    Remélem, 1 bp enc spear kell hozzá. :D :D
  • rroolli
    Aki játszott már WoW al, annak pl nem lesz újdonság.

Röviden:

Lehet majd bizonyos állatokat idomítani valami special itemmel és utána lehet velük közlekedni. Az állatot az outfithez hasonlóan lehet ki-be kapcsolni, és ha használjuk, akkor gyorsabb lesz a sebességünk. Lőni/ütni gonodlom nem lehet így, de ezt nem írta tibia.com.
  • rroolli
    Stampor:

Midnight panther:

Undead cavebear:

Tin lizard:

Baze bringer:

Racing bird:

Black sheep:

War bear:

Widow queen:
  • rroolli

• CattiBrie
    Jó, de Veled más "fórumon" is beszéltem arról, hogy tali. Viszont van aki be sem lép, fórumot sem olvas és orrba is lesz nyomva. :D