124119
-
#116348 Első emlékem arról, amikor Ank területére először érkeztem (Dara felőle a hegyen át), hogy ástam egyet és találtam egy scarab coint. :) -
Noodlee #116347 -
#116346 Tényleg van több olyan, ami már nincs. :) -
#116345 Sai
15:20 Firilio [218]: 15:19 Tasuki [116]: SELL FULL PIRATE ADDON
15:20 Firilio [218]: ha lesz sai szóljatok neki écci
15:20 Firilio [218]: hátha még aktuális lesz neki is meng ennek is
15:21 Firilio [218]: 15:20 Kydran [125]: Sell 48 peg leg--51 eye patches--37 hook--4 springsprout rod also BUY Mermaid comb MSg me FAST
Tele van ilyennel a trade. -
#116344 De a két próbálkozás között eltelt egy óra? Mert elvileg és tapasztalatom szerint egy óra alatt respelnek újra a scarabok.
Amúgy az imént egyet likat én sem találtam, mert ott már nem lehet ásni. :S Lehet, hogy odébb tették. :D -
Noodlee #116343 Csak pár helyet jegyeztem meg pontosan, de volt közötte olyan, amit sok próbálkozásra sem sikerült kiásnom.
Ott tuti volt régen, és most nincs. -
:) -
#116341 Köszönöm szépen:) -
#116340 Boldog szülinapot Andris! :) -
#116339 Te mikor jössz játszani? :) -
#116338 Biztos egy órán belül volt előtted ásva. :) -
#116337 anno szerintem azt a térképet Huma ide is belinkelte mert nekem úgy rémlik hogy egyszer kértem tőle és mintha itt kaptam volna meg. de lehet hogy rosszul emléxem -
Noodlee #116336 Variáltak rajta, az tuti, mert nem minden múködött nekem, ami régen. -
#116335 Szerintem a helyek ugyanazok. Képek nekem is rémellnek. De nem találtam. -
#116334 Mielőtt belekötne valaki, a haste spellek se fejezhetőek ki pontosan százalékban, mert van a függvényben konstans, de azért a lényeg, hogy minél nagyobb a szinted, annál többet gyorsítanak a spellek. Boh meg mindig csak fix 20-at ad hozzá. És úgy néz ki, hogy az állatok is ugyanígy fogják növelni a speed-et, pontos adat még nincs, mert variálnak még. -
#116333 szerintem különböző... a ritkább lények többet... és úgy néz ki, hogy a boh-hoz meg a time ringhez hasonlóan fix sebességet fognak adni, nem pedig százalékosat, mint a haste spellek. -
#116332 és különböző sebesség-bónuszt adnak, vagy ugyan annyit ? -
#116331 annó Humának voltak ilyen coin-térképei, de nem tom azóta megvariálták-e a helyeiket -
#116330 Gyud, ezzel a Bivalylukkal (Bialywilk) milyen kapcsolatban vagy? Csak mert ahogy leléptél, lenyúlta tőlem a barit. -.- -
#116329 Megpróbáltam összeírni, hol vannak coinok.. de idáig jutottam. -.-
-
#116328 Már csak azért fontos kérdés számomra, mert ha igazad van, akkor már semmi nem indokolja, hogy ne használjunk mindig állatot. -
#116327 Szerintem igen. :) -
#116326 Amit még nem értek az az, hogy az utani hur vajon használható lesz mounttal is? Megkérdezem fórumon... :) -
#116325 Mármint szerettem volna szó'ni valamit, de aztán úgy néz ki jobb, ha semmit. :(
:D -
#116324 Ok. nem szó'tam. :D -
#116323 Vajon új item lesz ez a "befogó item", vagy már meglévő? :) -
#116322 "-Outfithez hasonlóan működik. Egyszerre több állatod lehet." -
#116321 Azt írták, hogy a legtöbb lény nem ad más extrát a sebességen és kinézeten kívül.
Amúgy egy csomó a 12 közül csak random raid-eken lesz beszerezhető, és még akkor se biztos, hogy be tudod fogni amelyiket akartad. Úgyis a legritkább lényre lesz a legnagyobb kereslet, de lényt nem lehet pénzért venni, max a befogó eszközt... Úgyhogy kempelni kell és várni, hogy mikor jön raid. -
#116320 És ha lehet majd mindenféle állatból egy darabom? :) -
#116319 és szerintem különböző lesz a lények előnye és midnenki egy féle lényt akar majd ami a legtöbb extrát adja és ezért annak nagyon drága lesz eleinte a cucca. utána meg mindenki azt fogja árulni fillérekért.
de lehet hogy majd ha behozzák akkor megint lesz egy kis premi kedvemés megnézem az újításokat:) -
#116318 Hm. Ha egyszer kell megszelidíteni egy lényt, és utána örökre lesz ilyen állatkám.. akkor jó nehéz lesz azt az itemet beszerezni. :( -
#116317 További infó CM-től:
-Ha usoljuk a szelídítő itemet a megfelelő lényen, nem biztos hogy sikeres lesz a szelídítés. Szóval szerencse is kell. (nekem ez tök úgy hangzik, mint a pokémon :)
-paralize, bebaszajtás ugyanúgy érvényes, ha használja az állatát az ember
-tökre olyan mint egy plusz addon, ami a kinézeten kívül ad plusz sebességet
-lehet közbe huntolni, létrára mászni, meg mindent... csak pz-be nem lehet használni, meg ott ki is kapcsol automatikusan -
#116316 De komoly :) -
#116315 hello
aki felakarja mapolni a házam és a GH-t jelezze.
1 hét múlva eladom
Privátba kérem a neveket, amelyik karival be akartok jönni.
Köszi -
#116314 Találtam plusz infót fórumon CM Mirade-tól:
-12 állat lesz, csak prémiseknek lehet használni. Később még adnak hozzá több állatot.
-Outfithez hasonlóan működik. Egyszerre több állatod lehet.
-Lesz egy gyorsmenü is, ahol gyorsan ki-be kapcsolhatsz egy kiválasztott állatot
-Néhány állat csak raid-eken fog megjelenni.
-A legtöbb állatot kezelni kell valami speckó itemmel mielőtt használni tudod...
-Ezeket a special itemeket lootolni lehet különböző lényektől
-Ha használod az állatot, nőni fog a sebességed. Pontos adat még nincs, hogy mennyivel.
-PZ-ben nem lehet mountolni. Ha PZ-be mész, automatikusan lekapcsol az állatod.
-Ha outfitet változtatsz, nem kapcsol ki a lényed. Viszont nem ablakos outfitváltásnál, mint láthatatlanság, creature illusion, vagy úszás, automatikusan kikapcsol a lényed. -
#116313 Remélem, 1 bp enc spear kell hozzá. :D :D -
#116312 Aki játszott már WoW al, annak pl nem lesz újdonság.
Röviden:
Lehet majd bizonyos állatokat idomítani valami special itemmel és utána lehet velük közlekedni. Az állatot az outfithez hasonlóan lehet ki-be kapcsolni, és ha használjuk, akkor gyorsabb lesz a sebességünk. Lőni/ütni gonodlom nem lehet így, de ezt nem írta tibia.com.
-
#116311 Stampor:
Midnight panther:
Undead cavebear:
Tin lizard:
Baze bringer:
Racing bird:
Black sheep:
War bear:
Widow queen:
-
-
#116309 Jó, de Veled más "fórumon" is beszéltem arról, hogy tali. Viszont van aki be sem lép, fórumot sem olvas és orrba is lesz nyomva. :D