Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What's the biggest problem in Tibia in your opinion?
[] botting - players who cheat to gain unfair advantages.
[] lag and kicks
[] unbalanced vocations
[] hacking
[] power abuse
[] lack of ingame rule enforcement
[] death penalty is too harsh
[] PvP is too restricted
[] PvP is not restricted enough
[] not enough to do ingame, I get bored too fast.
[] not enough payment options
[] economy
[] other problem - please explain your opinion in the poll thread.
[/spam]™
Talán még a rohadt csíter botterekre is lehet szavazni, mint a legnagyobb probléma? 😊
Ezt is orvosolhatnák, a postaládák értelmes elhelyezésével, lásd Svargrond, ahol egy postaládát sem sikerült látótávon belül helyezni, még ennyi idõ után sem, így vagy elviszed magaddal, ha elbírod, vagy kicsit dobálod a földön.
Gratulálok nekik.
What will happen with the items you have stored in your key rings upon the transformation in the new container?
All items you had in your key rings will be at the same place (the same slot) in the new container.
forrás
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
és itt jön a kérdés😊
mikor lesz aktuális?😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
[/spam]™
Nem tudom, nem emlékszem.
Azt tudom, hogy mire Angel belépett TS-re, addigra ez már nem volt. Persze elõtt elmeséltem neki, hogy ilyen meg olyan újítás lesz. És ez volt az egyik. De ez most jutott eszembe. De kérdezzük meg Fagyit, hogy õ hogy emlékszik.
[/spam]™
Cikizel engem hogy bezzeg te level ~140-esen ezt meg azt szólóztál!? Ennek hatására lemegyek én is "juggert szólózni", aztán kiderül, hogy jajj hoppá, korlátlan potit ihattál teszt szerveren??
Hol a lélegeztetõm
De ismerjük a cipet már... 😊
Én meg 220/1500 Serpent Spawnnál a második körben vagy 2 hónapja. 3-4 hónap alatt végeztem 2000 hydrával elõtte 😊 Egész jól ment forbidden land alatt onyx arrowval, többnyire profitos volt 😊
Tegnap sem öltem le egy lényt sem és ott volt potyára a 2 órás bónuszom... 😊 De gyártottam pár es-t legalább 😊
[/spam]™
[/spam]™
A trade ablakkal egy nüansznyi bajom van csak, hogy jobb lett volna picit nagyobban a képernyõ közepére tenni és nem oda oldalra tenni, és ha nincs elég helye akkor bezárni a nyitott bpket, amiket a vásárlás céljára nyitottam meg pl. 😊
Ez is érdekes kérdés.
Mert valóban.. mi van, ha tele van..
Vagy hogy is lesz.
Bár, ha lesz TS, ott meglátjuk.
[/spam]™
Erre én nagyon kíváncsi vagyok.
trade ablakos megoldás
Errõl nekem az elcseszett default/server log ablakok jutnak eszembe (nem tudom, miért, de ez most mindegy 😄). És érdekes, hogy nem lesz változás, pedig nagyon béna lett.
Én CIP helyében beállíthatóvá tennék minden egyes üzenet típust (látsszon, le látsszon, hol látsszon...) és megnézném, hogy hogyan használja a user és melyik a legkényelmesebb.
[/spam]™
Persze itt ki lehetne térni a botokra.. hogy azzal mennyivel könnyebb (és még nem is kell monotonitás-tûrõnek lenni).
De akkor már meg lehet említeni a staminát és a soul pointot is, amit ugye elvileg a botterek ellen találtak ki (ebbe most nem megyek bele, már volt róla szó) és más szempontból viszont megint játék nehezítés.
[/spam]™
Ezektõl amúgy én agybajt (ezt inkább nevetve mondom) kapok, mivel gyûjtögetõs vagyok. Azt sem tudom, hol lehet eladni, de még egy darabot nem adtam el. 😄 Mondjuk szeretnék mindegyikbõl 100 darabot eltenni. Egyszer úgy is szükség lesz valamelyikre valamilyen outfithez. De, hogy melyik depómban, melyik bp-ben hol mi van és mennyi.. azt nem tudom. De ez igaz bármelyik itemre. 😄
Esetleg jól esne egy olyan újítás, hogy valahol meg lehessen nézni összesítve, hogy hol mim van. Ha nem lesz ilyen, az sem érdekel.. így izgalmasabb. 😄
Majd ha nagy leszek, én írok rá egy progit. .) És még offline is fogom tudni böngészni az összes depómat. Sõt, utána lehet automatikus rendrakást csinálni. Gyûjtse össze a pearl-eket minden depóból az Edroni depoba, amibõl meg van a 100-as kupac és nem ritka gyöngy (mondjuk van, amelyik ugye kell questhez), abból a 100 felettit adja el. 😄
[/spam]™
Jah és jut eszembe, Arcor buktájából és a CIPbõl okulva kiürítem a keyringjeimet és berakom a depotba 😊
Meg ha már vásárlás, ez a trade ablakos megoldás is nagyon tetszett, fõleg eladásnál 😊
A killing taskkal 2 fõ bajom van, a high lvl-ket aránytalanul szívatták meg vele. Lvl 50-90 között laza 1 hét alatt simán megvan az 50 pont, 90 felett meg jóval tovább tart, fõleg a resp helyek korlátozottsága miatt. Másik problémám vele, hogy a jól elkezdett teamhuntokra buzdítást bomlasztották meg. Jött a shared xp, a shared bonusz és a party spellek, amik ösztönöztek a team huntokra. Majd adtak egy pofont az egésznek, ezzel a killing taskkal, mert mindenki arra vetette rá magát inkább...
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Igazaból ami nekem eddig nem tetszett az az hogy eltûntek a cuccaim a házbol 😊
08:37 You see Shot Maxter (Level 177). He is an elite knight. He is Gods of the Secura Titans.
08:37 You see Zedreth (Level 167). He is an elite knight.
08:38 You see Kacper Karpiel Butlica (Level 158). He is an elite knight. He is Independent of the Divines.
08:38 You see Shock'Icehart (Level 206). He is an elite knight. He is Master Dragon of the Dragon Riders (Reliable companion).
• Secura Titans
• Divines
• Dragon Riders
[/spam]™
• Szeretem, hogy a speart lehet használni.
• Szerintem tök jó, hogy rope-olni lehet úgy is, ha nem állok a lyukon.
• Szeretem az új földrészeket.. lehet map-map. 😊
• Szeretem az új és kemény lényeket.
• Nekem jobban tetszik ez a kötél, mint a régi külsejû.
• Örülök, hogy van AS és tudok ES-t gyártani.
• Jó, hogy be lehet állítani hotkey-re a potion ivást.
• Jó, hogy meg lehet nézni, hogy melyik küldetés van már meg.
Szerintem még tudnám sorolni. 😊
[/spam]™
Nem véletlen, hogy minden egyes up után hatalmas viták vannak a fórumon.
Ettõl függetlenül továbbra is szeretem különben nem játszanék viszont az, ha valami szerintem szar nemfeltétlen kesergés csak vélemény.